Με τον 68αρη συνάδελφο Κώστα και τον ξάδελφο Κώστα (5ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Προηγούμενο μέρος: Με τον 68αρη συνάδελφο Κώστα (4ο μέρος)

Ο χρόνος τελικά είναι αμείλικτος. Παρ΄ ότι ήθελα να βρεθούμε και οι τρείς για να τη βρούμε ο χρόνος μου λίγος και κάτι προβλήματα από αυτούς, καθυστερήσαμε. Με τον Κώστα βρεθήκαμε στο μεσοδιάστημα μία φορά στο σπίτι μου, όχι όμως για να κάνουμε σεξ, αλλά για να μου πει τα παράπονα του για τη «δικιά του», ενώ αφού ξέσπασε για αρκετή ώρα μου έκανε ένα τσιμπούκι χωρίς να τα πάρει στο στόμα του. Μου τον έπαιξε μόνος του και έχυσα στο πρόσωπό του. Τελειώνοντας μου λέει:

-    Ο ξάδελφος θα έρθει για Χριστούγεννα σε μένα. Μπορούμε να βρεθούμε μετά; Ανυπομονεί να σε γνωρίσει.

-    Να έρθετε την Κυριακή για να γνωριστούμε επιτέλους. Δεν βρεθήκατε καθόλου οι δύο σας; Τον ρωτάω.

-    Βρεθήκαμε , μου απαντάει, αλλά το μόνο που κάναμε ήταν ότι χαϊδευτήκαμε, χωρίς φιλιά και τέτοια και τον έπαιξε ο ένας του άλλου βλέποντας τσόντα με γυναίκες μέχρι που χύσαμε. Μου ζήτησε να γαμηθούμε αλλά του είπα όχι βασικά γιατί ντρεπόμουνα να στηθώ να με γαμήσει. Μόλις όμως σηκώθηκε να φέρει χαρτί να σκουπιστούμε, δοκίμασα τα χύσια του που είχα το χέρι μου και ήταν πεντανόστιμα. Όσο το σκέφτομαι ντρέπομαι και να βρεθούμε οι τρείς μας, αλλά εκεί φαντάζομαι θα είναι πιο καλά, γιατί εσύ ξέρεις από αυτά.

Μιλήσαμε αρκετές φορές με τον Κώστα στο τηλέφωνο προσπαθώντας να κάμψω τις ντροπές του και τους ενδοιασμούς του εάν έπρεπε να βρεθούμε και οι τρείς. Το Σάββατο το βράδυ του είπα:

-    Σας περιμένω αύριο.

-    Ελπίζω, θα δούμε, μου απαντάει.

-    Να ξέρεις πάντως, ότι δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι αν δεν θέλουμε όλοι, του απάντησα.

Κυριακή πρωί στις 7:30 με ξύπνησε και μου είπε ότι θα έλθουν κατά τις 10:00, ρωτώντας εάν ισχύει αυτό που είπα ότι δεν θα κάνουμε κάτι εάν δεν το θέλουμε όλοι.

-    Φυσικά, σου έχω κάνει κάτι που δεν το ήθελες και εσύ;… τον ρωτάω.

-    Όχι, μου λέει, εντάξει.

Στις 9:30 χτυπάει το κουδούνι ανοίγω και βγαίνει από το ασανσέρ ο συνάδελφος Κώστας με τον ξάδελφο. Ο ξάδελφος είναι στην ηλικία του άλλου με άσπρα μαλλιά χωρίς φαλάκρα, με άσπρα φρύδια, γαλαζοπράσινα μάτια, ωραίες ρυτίδες στο πρόσωπο και στο λαιμό και μικρή κοιλίτσα. Ο πούτσος μου έτοιμος να εκραγεί αλλά δε φαίνεται γιατί σήμερα φοράω στενό μαύρο σλιπάκι. Μπαίνουν στο σπίτι κλείνουμε την πόρτα και ο συνάδελφος Κώστας χωρίς να με φιλήσει, για πρώτη φορά από τότε που έρχεται σπίτι, μου συστήνει τον ξάδελφο Κώστα. Μου δίνει μια δυναμική χειραψία και με φιλάει σταυρωτά, άνετος σε σχέση με τον σ. Κώστα που δείχνει κομπλαρισμένος. Φτιάχνω καφέ και αφού γνωριστήκαμε καλύτερα δεν έβλεπα την ώρα να δω γυμνούς και τους δύο ηλικιωμένους καυλιάρηδες που είχα μπροστά μου. Κάθονται στον τριθέσιο καναπέ δίπλα ο ένας στο άλλο. Πηγαίνω και εγώ και κάθομαι δίπλα στον ξ. Κώστα.

-    Κωστάκη, λέω στο (σ) ο οποίος έχει μένει σχεδόν αμέτοχος και στη συζήτηση του προηγήθηκε, πρέπει να περιποιηθούμε τον καλεσμένο μας.

Σκύβω και αρχίζω να δίνω μικρά φιλιά στο λαιμό στον (ξ) Κώστα, παροτρύνοντας και τον (σ) Κώστα να ξεκινήσει. Παίρνω στο στόμα μου τον λοβό του αυτιού και του ξεφεύγει ένας αναστεναγμός ενώ ο (σ) Κώστας ακόμα δεν έχει ξεκινήσει. Σταματάω και κάνω σήμα με το δάκτυλο στον (σ) Κώστα να πλησιάσει. Χωρίς να του πω τίποτα πιάνω το κεφάλι του και προσπαθώ να του δώσω γλωσσόφιλο για να ξεμπλοκάρει. Στην αρχή αντιστέκεται, αλλά γρήγορα ανταποκρίνεται και όσο φιλιόμαστε τόσο και πιο παθιασμένο γίνεται. Γυρίζω στον (ξ) Κώστα και πλησιάζω το στόμα του. Αρχίζω να τον φιλάω και βάζω τη γλώσσα μου μέσα στο στόμα του ενώ αυτός αρχίζει να μου τη ρουφάει. Το έχει το θέμα ο ξάδελφος. Ταυτόχρονα απλώνει το ένα χέρι και πιάνει τον σηκωμένο και καυλωμένο πούτσο μου και με το άλλο πιάνει τον πούτσο του (σ) Κώστα. Το παιχνίδι άρχισε. Ο (σ) Κώστας αρχίζει και ξεκουμπώνει το πουκάμισο του ξάδελφου, ενώ αυτός σφίγγει με τα χέρια τους πούτσους μας κι εγώ ξεκουμπώνω το πουκάμισο του πρώτου. Και οι δύο μένουν με το φανελάκι ενώ οι τρίχες του (σ)Κ. βγαίνουν από παντού, του (ξ) Κ. δεν φαίνονται.

Του βγάζει το φανελάκι και βλέπω λίγες άσπρες τρίχες στο στέρνο. Ωραία, όχι μεγάλη ρώγα και λίγο μεγαλούτσικο στήθος. Γδύνω το (σ) Κ. και φαίνονται πλέον οι μεγάλες ρόγες του χωρίς καθόλου στήθος, βγάζω και το δικό μου μπλουζάκι και μένω με τις μικρές ρόγες μου και το μεγάλο, σε σχέση με τους άλλους, στήθος μου μπροστά τους. Ανυπομονώ να ορμίσουν και οι δύο πάνω του. Σκύβω και αρχίζω να πιπιλάω τις ρόγες του (ξ) Κ, ενώ τραβάω και το (σ) Κ. λέγοντας…

-    έλα να ευχαριστήσουμε τον καλεσμένο μας.

Πιάνουμε από μία ρόγα και αρχίζουμε το πιπίλισμα, οι ρόγες του καυλώνουν, ενώ με τα χέρια του μας χαϊδεύει τα μαλλιά. Ταυτόχρονα του λύνω τη ζώνη και σιγά-σιγά αρχίζω να του κατεβάζω το παντελόνι.

-    Όχι ακόμα, μου λέει, ενώ μου δίνει ένα γλωσσόφιλο.

Παρατηρώ ότι οι δύο Κ. δεν έχουν ακόμα φιληθεί στο στόμα και τους προτρέπω να το κάνουν. Διστάζουν αλλά τελικά φιλιούνται αρκετά λεπτά και στο τέλος με πάθος. Την ίδια στιγμή, λύνω τη ζώνη του (σ) Κ και αυτός με σταματάει πριν του βγάλω το παντελόνι. Ο (σ) Κ μου λύνει τη φόρμα και μένω με το εφαρμοστό μαύρο σλιπάκι μου μπροστά τους και αρχίζει να μου φιλάει τον πούτσο μου που είναι έτοιμος να σκίσει το σλιπάκι ενώ ο άλλος αρχίζει με μαεστρία να γλείφει τις ρόγες μου και να τις πιπιλάει κοφτά αλλά με ρυθμό. Σηκώνονται όρθιοι και οι δύο και αρχίζουμε να φιλιόμαστε εναλλάξ αλλά και οι τρείς μαζί. Πιάνω τους πούτσους τους πάνω από τα παντελόνια. Ο (ξ) Κ είναι καυλωμένος, πρέπει να έχει καλά προσόντα και ανυπομονώ να τα δω. Ο (σ) Κ ως συνήθως είναι ημικαυλωμένος μέχρι να φάει δάκτυλό αλλά κυρίως πούτσα. Μου ζητάνε κάτι να πιούν. Ο ένας θέλει αναψυκτικό και ο άλλος νερό. Πάω στην κουζίνα. Επιστρέφοντας τους βλέπω αγκαλιά όρθιους να φοράν από ένα κόκκινο κιλοτάκι χριστουγεννιάτικο, με γουνάκι στο πάνω μέρος και γύρω από το κιλοτάκι.

Ο ξ Κ έχει καλό για την ηλικία του σώμα αλλά υπέροχο κωλαράκι για ξέσκισμα. Όταν γύρισαν και είδα ότι ο σ Κ φοράει στρινγκάκι και ο ξάδελφος κιλοτάκι ενώ στο πίσω μέρος έχουν και οι δύο φουντάκι λευκό…

-    Χρόνια πολλά, λέει ο σ Κ. Ήρθαμε κατάλληλα ντυμένοι για τις γιορτές.

Ο πούτσος μου πάει να σπάσει.

-    Χρόνια πολλά λέει και ο ξ Κ…

και ενώ με φιλάει μου κατεβάζει το σλιπ και ο πούτσος πετάγεται σαν ελατήριο καυλωμένος και καυτός για πίπες και γαμήσια. Ο σ Κ σκύβει και αρχίζει να με τσιμπουκώνει με λύσσα, περισσότερο για ζήλια έμοιαζε, σκύβει και ο ξάδελφος μπερδεύονται και δεν ξέρουν τι να κάνουν.

-    Μωράκια, τους λέω, έχει και για τους δύο. Γλείψτε μου και τα αρχίδια.

Ο σ Κ δεν αφήνει το πούτσο αναγκάζοντας τον άλλον να πάει στα αρχίδια μου. Τα γλείφει για ώρα με τη γλώσσα δεν τα παίρνει στο στόμα.

-    Γλείψτε και οι δύο τον πούτσο μου με τη γλώσσα, ένας από τη μια μεριά και ο άλλος από την άλλη…

τους λέω. Ξεκινάνε και μόλις φτάνουν στο κεφάλι οι γλώσσες τους βρίσκουν μεταξύ τους κάτι που τους αρέσει γιατί μετά από λίγο συγχρονίστηκαν και έγλειφαν το πουτσοκέφαλο και ταυτόχρονα γλειφόντουσαν και μεταξύ τους. Είναι πολύ καβλωτικό. Τους αφήνω αρκετά, αλλά θέλω να τους γαμήσω. Τους σπρώχνω στον καναπέ, σκύβω και πάω στον σ. Κ που ξέρω τι θέλει, αρχίζω να του φιλάω τον πούτσο πάνω από το στρινγκάκι. Είναι μισοκαυλωμένη, αλλά την καταλαβαίνεις, ενώ κατεβαίνω και γλείφω τη κωλοτρυπίδα του. Σαλιώνω ένα δάκτυλο και το βάζω. Δε φτάνει και βάζω και δεύτερο. Ο πούτσος του καύλωσε, βγήκε από το στρινγκάκι και άρχισε να τον χαϊδεύει ο ξάδελφος. Πάω στον ξ Κ, τον γλείφω και αυτόν πάνω από το κιλοτάκι. Θέλω να φτάσω και σε αυτόν στην τρύπα του. Του βγάζω το κιλοτάκι και βλέπω ένα καυλωμένο 15αρη πούτσο, αλλά αρκετά χοντρό και χωρίς πολλές τρίχες, αλλά όλες άσπρες. Βάζω τα δάκτυλα στον σ Κ ξανά ενώ αρχίζω να παίρνω τσιμπούκι τον πούτσο του ξ Κ. Τα αρχίδια του είναι σχετικά μικρά. Του τον γλείφω και τον παίρνω όλον στο στόμα μου. Δείχνει να το απολαμβάνει, συνεχίζοντας να παίζει τον πούτσο του σ Κ, ενώ φιλιούνται έστω και πεταχτά συνέχεια.

Κατεβαίνω, παίρνω τα αρχίδια του και σηκώνει τα πόδια του μόνος του. Δε χάνω ευκαιρία, αρχίζω να γλείφω τη κωλοτρυπίδα του. Του ανοίγω με το χέρι τα κωλομάγουλα και βάζω τη γλώσσα όσο γίνεται πιο μέσα. Τα βογγητά αρχίζουν και δυναμώνουν κι από τους δύο. Στον άλλον έχω βάλει τρία δάκτυλα σε αυτόν βάζω το πρώτο και δείχνει να γουστάρει. Βάζω και δεύτερο και απογειώνεται.

-    Πιο σιγά, λέει, έχω να γαμηθώ τρία χρόνια.

Του τα βάζω αργά, σηκώνομαι και τους βλέπω να το απολαμβάνουν.

-    Παίξε κι εσύ τον πούτσο του…

λέω στο σ Κ. Βάζει το χέρι πάνω στο πούτσο του και ο ένας παίζει τον πούτσο του άλλου,  ενώ και οι δύο έχουν στον κώλο τους τα δάκτυλά μου και φιλιούνται με καυλωμένα γλωσσόφιλα. Θέλω να τους γαμήσω και τους δύο. Τους αφήνω να το απολαύσουν για αρκετή ώρα. Τους παίρνω από ένα τσιμπούκι και σηκώνομαι. Δεν προλαβαίνω να κάνω κάτι και όπως είμαι όρθιος, ο σ Κ αρχίζει να με πιπώνει. Ο άλλος τον ξαπλώνει και αρχίζει και εκείνος να του τον παίρνει πίπα. Ο πούτσος του σ. Κ δεν είναι τελείως καυλωμένος.

-    Βαλ’ του δάκτυλο για να καυλώσει, του λέω.

-    Θέλω να τον γαμήσω μου λέει ο ξ Κ και ας του έχεις πάρει εσύ τη παρθενιά.

Φεύγω για να φέρω η λιπαντική. Γυρίζοντας βλέπω τον σ Κ να πιπώνει τον ξ Κ μουγκρίζοντας. Ο χοντρός πούτσος του άλλου δείχνει να του αρέσει.

-    Εγώ δε θα πάρω αυτό το υπέροχο καυλί;… μου λέει ο ξ Κ.

Πλησιάζω, ξαπλώνω και αρχίζει να με πιπώνει. Έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο, σχεδόν βεντουζάρει πάνω στον πούτσο και τον ρουφάει. Τα αρχίδια τα ρουφάει και τα γλείφει ταυτόχρονα, ενώ ο σ Κ του γλείφει την κωλοτρυπίδα. Τα αφήνει και κατεβαίνει στην κωλοτρυπίδα μου. Τον σταματάω και του λέω:

-    Δε γουστάρω ούτε γλείψιμο, ούτε δάκτυλα, ούτε τίποτα.

Με κοιτάει σχεδόν απορημένος αλλά δε συνεχίζει. Σηκώνεται και μας δίνει από ένα παθιασμένο φιλί. Φιλιόμαστε και με το σ Κ, είμαστε και οι τρείς αρκετά καυλωμένοι. Ο ξ Κ γυρίζει τον σ Κ μπρούμυτα και του βάζει λιπαντική, ενώ ταυτόχρονα με τσιμπουκώνει. Πάει πίσω του και αρχίζει σιγά-σιγά να του τον χώνει. Ο σ Κ τεντώνει το κωλαράκι του για να μπει καλύτερα φαίνεται ότι ζορίζεται από το χοντρό καυλί του άλλου, αλλά το περιμένει να μπει όλο. Το θέαμα με τρελαίνει. Σηκώνομαι όρθιος και του δίνω τον πούτσο μου για πίπα. Ο σ Κ βογκάει από το ζόρι, ο ξ Κ βογκάει όπως κι εγώ από καύλα. Τον έχει βάλει πλέον όλον μέσα και το απολαμβάνει. Πάω πίσω του βάζω λιπαντική και του βάζω ένα δάκτυλο στη κωλοτρυπίδα. Δεν αντιδρά και του βάζω δεύτερο. Αρχίζει να μουγκρίζει από ευχαρίστηση. Δε μπορώ να αφήσω τέτοιο στενό σχετικά κωλαράκι αγάμητο. Του λέω να σκύψει. Βάζει τα χέρια του μπροστά, πηγαίνω πίσω του και αρχίζω να του βάζω τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα του. Σιγά για να μη πονέσει βάζω το κεφάλι και λίγο ακόμα, τον βγάζω ενώ έδειχνε να το θέλει. Βάζω και άλλη λιπαντική και συνεχίζω. Του χώνω το μισό από τον 20αρη πούτσο μου και ξαπλώνει πάνω τον σ Κ για να μου δώσει την ευκαιρία να τον βάλω όλον.

Προχωράω αργά ενώ ο σ Κ από τη στιγμή που τον έχωσα κι εγώ στον ξάδελφο βογκάει ακόμα περισσότερο, φωνάζοντας…

-    γάμα τον πουτσαρά μου, όταν του τον χώνεις με γαμάει καλύτερα.

-    Με καυλώνεις με τη πούτσα σου γαμιά μου, λέει ο ξ Κ, αλλά και με τη κωλοτρυπίδα σου πουστάρα ξάδελφε, που ήθελα να τη γαμήσω, ξέσκισε με και άνοιξε την κωλοτρυπίδα μου όπως έκανες με τον Κώστα πουτσαρά μου.

Τον έχω όλον μέσα και τα αρχίδια μου βρίσκουν πάνω στα κωλομάγουλα. Δεν ξέρω ποιος έχει καυλώσει και το απολαμβάνει περισσότερο από τους τρείς. Εγώ σίγουρα έχω απογειωθεί. Βογγητά, αναστεναγμοί και λόγια για καύλες και γαμήσια ακούγονται όλο και περισσότερο. Η απόλαυση κρατάει αρκετά. Ο ξ Κ μετά από λίγο φωνάζει:

-    Χύσε πουτσαρά μου να λιπανθεί το αντεράκι μου για να χύσω κι εγώ μέσα σε αυτό το υπέροχο κωλαράκι, δεν αντέχω άλλο!

Εντείνω τις κινήσεις μου για να χύσω αλλά ακούω πρώτα τον σ Κ να φωνάζει…

-    χύνω γαμιάδες μου…

ενώ ένας ήχος απόλαυσης βγαίνει από το στόμα του. Με τη σκέψη ότι έχυσε είμαι έτοιμος κι εγώ να γεμίσω τον κώλο του ξ Κ με χύσια. Νιώθω την κωλοτρυπίδα του να σφίγγει και να φωνάζει:

-    Σε χύνω μωρή πουστάρα ξάδελφε…

ενώ βγάζει βογγητά. Δε μπορώ να κρατηθώ άλλο. Έτσι όπως με σφίγγει και ξεσφίγγει το κωλαράκι του την ώρα που χύνει, αρχίζω να χύνω και εγώ μια μεγάλη ποσότητα στο κωλαράκι του.

-    Παρ’ τα πούστρα τα χύσια μου να λιπανθείς κι εσύ, του λέω.

-    Χύσε με πουτσαρά μου όσο θες, φωνάζει, μας έκανες και τα δύο ξαδέλφια πούστηδες με την πούτσα σου!

Βγαίνω πρώτα εγώ και στη συνέχεια ο ξ Κ. Τελευταίος γυρνάει ο σ Κ και έχει σχηματίσει μια λίμνη από χύσια στο σεντόνι που είχα στρώσει. Βάζω το ξάδελφο και γλείφει τα χύσια και φιλάει πρώτα τον σ Κ και μετά εμένα. Ξανασκύβει και γλείφει τα χύσια του που βγαίνουν από τη κωλοτρυπίδα του σ Κ και κάνει ξανά το ίδιο. Ο σ Κ προφανώς ζηλεύοντας, σκύβει και γλείφει την τρύπα του ξάδελφου από το χύσια μου και έρχεται και αυτός και μας φιλάει.

-    Σε έχει κάνει μεγάλη πουτάνα ο Δ ξάδελφε λέει ο ξ Κ.

-    Σου είπα ότι έχει τον τρόπο του και για αυτό δεν ήθελα να τον μοιραστώ, αλλά πέρασα ωραία, απαντάει ο σ Κ.

Κάναμε μπάνιο και αράξαμε, αυτοί φορώντας τα κόκκινα κιλοτάκια τους κι εγώ ένα κόκκινο μποξεράκι εφαρμοστό. Ντύθηκα μόνο για να πάρω τη παραγγελία που κάναμε για φαγητό. Φάγαμε, ήπιαμε το κρασάκι μας και αράξαμε στον καναπέ. Ο σ Κ ξάπλωσε έχοντας το κεφάλι του στα πόδια του ξάδελφου και τα πόδια του πάνω σε μένα. Του έλεγε διάφορα για τα γαμήσια που κάναμε με αποκορύφωμα το ξέσκισμα στο σπίτι του στο κρεβάτι που κοιμάται με τη «δικιά του». Μας είπε και ο ξάδελφος Κώστας ότι ξεκίνησε δύο χρόνια μετά το θάνατο της γυναίκας του, με ένα γείτονα 5 χρόνια μικρότερο στην αρχή και για κανένα χρόνο μόνο χύσιμο με χαϊδέματα, αλλά μετά άρχισε ο άλλος τις πίπες και ξεκίνησε και αυτός. Μετά από λίγο καιρό γάμησε το γείτονα και γαμήθηκε και αυτός. Πριν 3 χρόνια ο γείτονας μετακόμισε στη Β. Ελλάδα και από τότε δεν είχε ξαναγαμηθεί. Είναι ο μόνος άντρας που έχει πάει, αλλά πάντα ήθελε και τον ξάδελφο, αλλά δεν ήξερε πώς να του το πει, μέχρι που του δόθηκε η ευκαιρία, αλλά δεν μπόρεσαν να γαμηθούν μέχρι σήμερα.

Παραπονέθηκε γιατί του πήρα τη παρθενιά. Του είπα αν ήθελε να δει το ξεπαρθένιασμα του ξάδελφου και αμέσως απάντησαν και οι δύο ναι. Έβαλα το dvd στην τηλεόραση.

Συνεχίζεται…(Copyright protected OW ref: 90120)