Ο γαμιάς πατέρας (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ο Νίκος θέλει να ξεσκιστεί και αρχίζει να παίζει με sex toys ώσπου τον παίρνει χαμπάρι ο πατέρας του και αποφασίζει να τον ξεσκίζει αυτός…


Η ιστορία:


Γεια σας. Είμαι ο Νίκος, είμαι τριάντα ετών και μένω στις Σέρρες. Η ιστορία μου ξεκίνα πριν από δεκαπέντε χρόνια όταν έφυγα από το χωριό που έμενα με την γιαγιά μου λόγω του θανάτου της μάνας μου και πήγα να μείνω με τον πατέρα μου.

Εγώ από μικρός έπαιζα με την τρυπούλα μου και έβαζα δαχτυλάκι μια μέρα που πήγα μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη. Πήγα σε ένα sex shop και αγόρασα κλύσμα και έναν δονητή και από τότε κάθε βράδυ έκανα κλύσμα κα ξέσκιζα την τρυπούλα μου με τον δονητή.

Ένα βράδυ λοιπόν ξυπνάει ο πατέρας μου και ανοίγει την πόρτα να δει τι κάνω και με πιάνει με τον δονητή στον κώλο. Τότε έξαλλος αρχίζει να βρίζει να και να με χτυπάει. Με ρώτησε πόσοι με έχουν ξεπατώσει. Εγώ του είπα κανένας και δυσκολεύτηκε να με πιστέψει αλλά μου είπε αφού είναι έτσι να μην πάω με κανέναν και ξεφτιλιστούμε και μου είπε ότι όταν θέλω πούτσα θα με γαμάει αυτός.

Τότε πήρα θάρρος, τον πλησίασα και άρχισα να παίζω με το καυλί του που ήταν γύρω στους 17 πόντους. Αυτός άρχισε τότε να παίζει το καυλί μου και βρεθήκαμε σε 69. Μετά άρχισε να μου ανοίγει σιγά - σιγά την τρύπα μου με τα δάχτυλα του λέγοντας μου πόσο σφιχτή είναι. Έφτυνε και έβαζε ένα - ένα τα δάχτυλα του.

Μετά έχωσε την πουτσάρα του στον πάτο μου και με γαμούσε. Εγώ πόναγα αλλά είχα απίστευτη καύλα με το όλο σκηνικό και δεν φώναζα. Μετά από κανένα δεκαπεντάλεπτο ο πατέρας έχυσε στον κώλο μου τότε πήρε τα χύσια από την τρυπούλα μου και μου τα έδωσε να τα φάω. Εγώ δεν είχα χύσει ακόμη και ο πατέρας μου, μου έβαλε τον δονητή και ταυτόχρονα μου έπαιρνε πίπα μέχρι που έχυσα στο στόμα του κι αυτός τα έφτυσε στο δικό μου για να τα καταπιώ.

Από τότε κυκλοφορούσαμε μονίμως γυμνοί στο σπίτι και ο μπαμπάς μου με ξέσκιζε όλη μέρα. Αργότερα έφερνε και φίλους του να με γαμάνε αλλά αυτά είναι μια άλλη ιστορία.

Μετά από κανένα μήνα που με ξέσκιζε ο μπαμπάς μου, η σούφρα μου νόμιζα ότι είχε μεγαλώσει αρκετά. Ένα βράδυ που με ξέσκιζε ο μπαμπάς μου, την ώρα που τελείωνε στην τρυπούλα μου, του λέω:

-    «Μπαμπά, πώς μου ξέσκισες έτσι την τρύπα;»

-    «Τι λες ρε πουστράκι; Ξεσκισμένη τρύπα είναι αυτή; Σαν παρθενική είναι!», μου λέει.

-    «Τι λες ρε πατέρα;»

-    «Αυτό που σου λέω. Ξεχειλωμένος θα είσαι όταν θα μπαίνει όλο το χέρι μου μέχρι τον καρπό στον πάτο σου γιατί τώρα μόνο τα δυο δάχτυλα μπαίνουν καλά».

-    «Και άμα το πετύχω τι θα γίνει;»

-    «Κάτσε να το καταφέρεις και θα δεις…»

Τότε σηκώνομαι, πάω στην κουζίνα, παίρνω βούτυρο και πάω και του λέω:

-    «Έτοιμος. Ξέσκισε μου την τρύπα!»

-    «Είσαι σίγουρος; Θα πονέσει!»

-    «Σίγουρος».

-    «Ξάπλωσε, ξεκινάμε…»

Αρχίσαμε. Μέχρι τα τρία καύλωνα απίστευτα, μετά όμως πόναγα και μέχρι να βάλει το χέρι του κόντεψα να λιποθυμήσω από πόνο όταν ξέσκισε την τρύπα μου. Μου λέει:

-    «Περίμενε, σου έχω ένα δώρο. Το είχα πάρει γι’ αυτή τη στιγμή…»

Πάει και μου φέρνει μια σφήνα, την βάζει κάτω, την αλείφει με βούτυρο και μου λέει:

-    «Κάτσε!»

Κάθισα πάνω κι αυτός απέναντι να παίζει το καυλί του. Με το όλο θέαμα εγώ να πονάω και να καυλώνω αφάνταστα. Άρχισα κι εγώ να παίζω το καυλί μου μαζί με τον μπαμπά μου μέχρι που έχυσα στην χούφτα μου και τα κατάπια. Ο μπαμπάς μου έχυσε αργότερα στο στόμα μου.

Όταν τελειώσαμε, μου λέει να φορέσω το βρακί μου με την σφήνα και να κοιμηθώ έτσι ώστε να ανοίξει η τρύπα μου και να ευχαριστιόμαστε και οι δυο γαμήσι και ότι κάποια ανταμοιβή πέρα από την δικιά του την πούτσα θα είχα.


(Copyright protected OW ref: 29327)