Διακοπές στο βουνό (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.08 (6 Votes)
Για φέτος αποφασίσαμε να φύγουμε λίγες μέρες διακοπές με τη μηχανή μετά από πολύ καιρό λόγο παιδιών. Δεν είχαμε βγάλει κάποιο πρόγραμμα απλά θα γυρνούσαμε κάποια ορεινά χωριά στη στερεά Ελλάδα.

Ξεκινήσαμε πολύ πρωί για να έχουμε τη μέρα μπροστά μας και μετά από 4 περίπου ώρες σταματήσαμε για καφέ στο πρώτο χωριό που μας έκανε εντύπωση. Ρωτήσαμε στην πλατεία για το που θα μπορούσαμε να μείνουμε και μας είπαν για έναν ξενώνα περίπου 10 λεπτά έξω από το χωριό.

Αφού ήπιαμε τον καφέ μας, ξεκινήσαμε για τον ξενώνα. Σε 10 λεπτά είχαμε φτάσει. Παραδοσιακός ξενώνας πέτρινος. Εκτός από το κυρίως κτήριο, υπήρχαν και αλλά 3 κτίρια σα μικρές μεζονέτες. Η κοπέλα στην ρεσεψιόν (ντόπια από το χωριό) αρκετά ευγενική, μας ενημέρωσε ότι μπορούμε να μείνουμε όπου θέλουμε αν και οι μεζονέτες ήταν για πιο πολλά άτομα αλλά καθώς δεν υπήρχε πολύς κόσμος δεν υπήρχε πρόβλημα. Αφήσαμε τα στοιχειά μας πήραμε το κλειδί μας και φύγαμε.

Παρκάραμε την μηχανή και βγάλαμε τις βαλίτσες. Μπαίνοντας στην μεζονέτα εντυπωσιαστήκαμε από το χώρο. Όλο το σπίτι ήταν πέτρινο και μέσα με χτιστό τζάκι και όλος ο διάκοσμος ήταν καθαρά παραδοσιακός. Μπροστά στο τζάκι υπήρχαν δυο μεγάλοι ξύλινοι καναπέδες – κρεβάτια. Στην πίσω μεριά υπήρχε μια μικρή κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα ακόμα δωμάτιο. Το δωμάτιο είχε διπλό κρεβάτι ξύλινο και δικό του μπαλκόνι. Δίπλα από το τζάκι υπήρχε σκάλα εσωτερική που ανέβαινε στον πάνω όροφο. Εκεί υπήρχε ένα μεγάλο δωμάτιο με δικό του τζάκι, δικό του μπαλκόνι και ένα διπλό κρεβάτι με ουρανό. Ένα μικρό wc συμπλήρωνε το χώρο. Ο χώρος ήταν παρά πολύ φωτεινός καθώς υπήρχαν παντού μικρά παραδοσιακά κουρμπαριστά παράθυρα ακόμα και μέσα στα μπάνια.

Το μόνο που μου έκανε λίγο εντύπωση ήταν πως δεν υπήρχαν εξώφυλλα στα παράθυρα παρά μόνο κάγκελα αλλά δεν έδωσα και ιδιαίτερη σημασία. Βγάλαμε τα απαραίτητα από τις βαλίτσες και μπήκα για μπάνιο. Παρά το γεγονός ότι ήταν μέσα καλοκαιριού είχε μια ευχάριστη δροσιά λόγω υψόμετρου και το ζεστό νερό ήταν ευχάριστο. Όλη η ατμόσφαιρα και το περιβάλλον ήταν εξαιρετικά ευχαρίστα και μόνο στη σκέψη ότι θα ευχαριστηθούμε λίγες μέρες μονοί μας χωρίς φασαρία ένιωσα την ψωλή μου να σκιρτάει. Σκέφτηκα το μουνάκι σου μούσκεμα καθώς θα σου κάρφωνα την ψωλή μου μέσα του και η ψωλή μου πλέον είχε μισοκαυλώσει. Άρχισα να σκέφτομαι κάτι άλλο για να ηρεμήσω αλλά δεν πρόλαβα. Η πόρτα άνοιξε και μπήκες μέσα ολόγυμνη.

- Θέλεις παρέα η τα καταφέρνεις και μονός σου;… με ρώτησες πονηρά.

- Ποτέ δε λέω όχι σε μια βοήθεια, είπα χαμογελαστά.

Μπήκες μέσα στη ντουζιέρα και στάθηκες μπροστά μου. Πήρες μπόλικο αφρόλουτρο στα χέρια σου και άρχισες να με τρίβεις παντού. Τα χέρια σου περνούσαν από όλο μου το σώμα κάνοντας με να ανατριχιάσω. Άπλωσες το ένα σου χέρι στην ψωλή μου… και μόνο στο άγγιγμα σου άρχισε να καυλώνει. Με το άλλο σου χέρι άρχισες να τσιμπάς τις ρώγες μου απαλά. Τεντώθηκα απολαμβάνοντας την περιποίηση σου.

Γονάτισες μπροστά μου, πηρές την μισοκαυλωμένη μου ψωλή στο στόμα σου και άρχισες ένα αργό και νωχελικό τσιμπούκωμα. Με το άλλο σου χέρι μαλάκιζες τ' αρχίδια μου με μια υποφερτή πίεση χωρίς να με πονάς.

Με ρούφαγες σιγά, μέχρι την βάση της ψωλής μου και όταν έφτανες πίσω στο πουτσοκέφαλο με ρούφαγες δυνατά. Ήταν απίστευτα καυλωτικό και ένιωθα τα αρχίδια μου να πρήζονται σιγά-σιγά και να γεμίζουν με πηχτό σπέρμα.

Κάθε λίγο σταμάταγες το τσιμπούκωμα και απλά μαλάκιζες την ψωλή μου αργά επιτείνοντας την καύλα μου.

Άπλωσες το χέρι σου και άρχισες να χαϊδεύεις το μουνάκι σου χωρίς να σταματήσεις να μαλακίζεις την ψωλή μου. Ήσουν μούσκεμα και το βογκητό σου καθώς κάρφωσες δυο σου δάχτυλα μέσα στην μουνάρα σου μου έδωσε να καταλάβω πόσο καυλωμένη ήσουν. Ήθελα να χύσω το καυτό μου σπέρμα πάνω στα βυζιά σου και ταυτόχρονα ήθελα και να σε γαμήσω άγρια.

Ένιωσες την ψωλή μου να σφίγγεται και να συσπάται και σταμάτησες απότομα καθώς κατάλαβες ότι θα έχυνα.

Γονατισμένη μπροστά στην καυλωμένη μου ψωλή άρχισες να γαμάς το μουνάκι σου πιο δυνατά με τα δυο σου δάχτυλα. Βογκητά καύλας έβγαιναν από το στόμα σου. Άπλωσα το χέρι μου στην ψωλή μου, ήθελα να μαλακιστώ, δεν άντεχα άλλο.

- Αν την ακουμπήσεις θα φύγω…

μου είπες με έντονο ύφος χωρίς να σταματήσεις να μαλακίζεσαι.

- Μα δεν αντέχω, σου απάντησα,

- Θα χύσεις χωρίς να την ακουμπήσεις… είπες εσύ χωρίς να σταματήσεις να μαλακίζεσαι.

Γύρισες ανάποδα και τούρλωσες τον κώλο σου μπροστά μου, έβλεπα τα δάχτυλα σου να γαμάνε το μουνάκι σου δυνατά. Άπλωσες το άλλο σου χέρι και άρχισες να χαϊδεύεις την κωλοτρυπίδα σου μπροστά μου. Το βογκητό σου την ώρα που κάρφωσες το δάχτυλο σου στην κωλότρυπα σου με τρέλανε.

- Σου αρέσει καύλα μου;… με ρώτησες ανάμεσα στα βογκητά σου.

- Τρελαίνομαι, δεν αντέχω άλλο… σου απάντησα.

- Αχ…

πρόλαβες να βογκήξεις την ώρα που κάρφωσες και δεύτερο δάχτυλο στον πάτο σου.

- Τώρα σου αρέσει πιο πολύ;… γύρισες και με ρώτησες.

- Χύνω καύλα μου, χύνω πρόλαβα να πω και χωρίς να ακουμπήσω την ψωλή μου άρχισαν να τινάζονται στα κωλομέρια σου τα πρώτα υγρά από το καυτό μου σπέρμα.

- Και εγώ χύνω, κι εγώ…

είπες καθώς κάρφωσες απότομα όλα σου τα δάχτυλα και στις δυο σου τρύπες και αφέθηκες σε έναν έντονο οργασμό. Είχα αδειάσει όλα μου τα χύσια στα κωλομέρια σου και η ψωλή μου ήταν ακόμα μισοκαυλωμένη, ήμουν τόσο καυλωμένος που δεν το σκέφτηκα καθόλου.

Ήσουν μπροστά μου σκυμμένη στα τέσσερα. Ακούμπησα την ψωλή μου στην μουσκεμένη σου κωλοτρυπίδα και έσπρωξα το πουτσοκέφαλο μου. Η σούφρα σου άνοιξε σιγά-σιγά και με υποδέχτηκε. Μόλις το πουτσοκέφαλο μου χάθηκε στον πάτο σου τρελάθηκες από την καύλα.

- Ναι ψωλαρά μου, γάμησε με…

είπες καθώς άρχισες να μαλακίζεις ξανά το μουνάκι σου. Έσπρωξα κι άλλο και όλη μου η ψωλή χάθηκε βαθιά στην κωλοτρυπίδα σου.

- Ναι, έτσι, ξέσκισε με…

άρχισες να με παρακινείς αλλά αποφάσισα να σε "πληρώσω" με το ίδιο νόμισμα. Κάρφωσα την ψωλή μου δυο τρεις φορές δυνατά και σταμάτησα. Ήμουν όλος μέσα σου και προσπαθούσες κουνώντας τη μέση σου να γαμηθείς από την ψωλή μου.

- Έλα, σε παρακαλώ, γάμησε με θέλω να με γαμήσεις, θέλω να μου ξεσκίσεις την κωλοτρυπίδα, μη σταματάς.

- Μονή σου ότι μπορέσεις…

σου απάντησα και άρχισα να σου μαλάσσω δυνατά τα κωλομέρια, αυτό σε τρέλανε. Άρχισες να γαμάς το μουνάκι σου πιο δυνατά και ένιωσα την κωλοτρυπίδα σου να σφίγγει την ψωλή μου. Ήσουν έτοιμη.

- Χύνω, χύνω πουτσαρά μου… χύνω… κι άρχισες να τρέμεις. Γάμησε μου την κωλοτρυπίδα, χύσε μου τον πάτο.

Άρχισα να σε καρφώνω δυνατά, τα αρχίδια μου χτύπαγαν πάνω στα κωλομέρια σου.

- Ναι, έτσι, ξέσκισε με, πιο δυνατά, χύνω, χύνω από παντού, μη σταματάς…

Δεν άντεχα άλλο και αφέθηκα.

- Παρ' τα χύσια μου… παρ' τα…

και άρχισα να σε χύνω βαθιά στην κωλοτρυπίδα σου.

- Δώσ' τα μου, δώσ' τα όλα, χύσε την ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα μου, χύσε με παντού!

Τα χύσια μου άρχισαν να τρέχουν από την ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα σου πάνω στα μπούτια σου καθώς τράβηξα από μέσα σου την ψωλή μου.

- Ωραία έκπληξη μου έκανες…

σου είπα καθώς σκουπιζόμουν.

- Κι εγώ ωραία πέρασα, μου είπες χαμογελαστά, δείγμα του πόσο το είχες ευχαριστηθεί.

Η ώρα είχε περάσει και αποφασίσαμε να ξαπλώσουμε λίγο για μεσημέρι. Λίγο το ταξίδι λίγο το αναπάντεχο μπάνιο υπήρχε μια σχετική κούραση.

Σηκωθήκαμε κατά τις 6 το απόγευμα μετά από ένα πολύ χορταστικό ύπνο. Το κλίμα του βουνού μας ξεκούρασε ιδιαίτερα. Βγήκαμε στη βεράντα του ισόγειου να πιούμε τον καφέ μας απολαμβάνοντας τη θεά του βουνού. Ο ήλιος είχε αρχίσει να κρύβεται πίσω από τα βουνά δίνοντας την αίσθηση ότι είναι πιο αργά.

Αφού ήπιαμε τον καφέ μας ετοιμαστήκαμε να κατεβούμε στο χωριό για μια σχετική εξερεύνηση. Όχι ότι περιμέναμε η θέλαμε κάτι ιδιαίτερο.

Παρκάραμε τη μηχανή στην πλατεία και σε 20 λεπτά είχαμε γυρίσει όλο το χωριό. Εκτός από τα σπίτια των μόνιμων κάτοικων, υπήρχαν κάποιοι ξενώνες, δυο τρεις ταβέρνες και παραδοσιακά καφενεία και κάνα δυο τουριστικά μαγαζιά τα οποία ήταν κλειστά. Μου έκανε εντύπωση καθώς από την μια έδειχνε ότι ήταν ένα χωριό με τουρισμό, αλλά οι ξενώνες ήταν σχεδόν όλοι κλειστοί.

Καθίσαμε για φαγητό και οι απορίες μας λύθηκαν από τον σερβιτόρο. Περίπου μια ώρα μακριά υπήρχε χιονοδρομικό και ο τουρισμός ήταν χειμερινός, ενώ το καλοκαίρι το χωριό είχε κάποιο σχετικό κόσμο τον Αύγουστο. Μόνιμοι κάτοικοι ήταν λίγοι, κυρίως νέοι που δε μπορούσαν να φύγουν και η ασχολία τους ήταν η κτηνοτροφία.

Το φαγητό ήταν παρά πολύ ωραίο και αποφασίσαμε πριν γυρίσουμε να πιούμε ένα τσιπουράκι σε ένα από τα καφενεία. Μπήκαμε στο πρώτο που βρήκαμε μπροστά μας. Είχε κάποιο σχετικό κόσμο και από μια πρώτη ματιά η πλειοψηφία ήταν νέοι του χωρίου όχι παραπάνω από 17-18 χρονών και κάποια ζευγάρια τουριστών σαν εμάς. Η γνωριμία με τους τουρίστες ήταν εύκολη υπόθεση και σε ελάχιστο χρόνο είχαμε γίνει μια παρέα. Το ένα από τα ζευγάρια έμενε στον ξενώνα μας και οι άλλοι σε έναν από τους ξενώνες του χωρίου που ήταν ανοιχτοί.

Οι ντόπιοι πιτσιρικάδες μας χάζευαν και μας παρακολουθούσαν διακριτικά και σχεδόν ντροπαλά αλλά το σίγουρο ήταν ότι δεν ήταν καθόλου διακριτικοί όταν το βλέμμα τους έπεφτε πάνω στις γυναίκες της παρέας καθώς το ντύσιμο τους αν και καθόλου προκλητικό δεν ήταν και κάτι που προφανώς είχαν συνηθίσει ή δε μπορούσαν να το χορτάσουν. Το να βλέπουν ένα πιο βαθύ ντεκολτέ η μια φούστα πιο κοντή που άφηνε εκτεθειμένο λίγο παραπάνω μπούτι, προφανώς ήταν κάτι που δεν το χόρταιναν.

Το ένα έφερε το άλλο και το ένα τσιπουράκι έγινε 3 ώρες στο καφενείο. Αποφασίσαμε ότι έπρεπε να φύγουμε αν και με το μεσημεριανό ύπνο ήμασταν πολύ ξεκούραστοι. Πληρώσαμε, χαιρετίσαμε δίνοντας ραντεβού για το επόμενο πρωί για καφέ και φύγαμε. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο τα πάντα ήταν κλειστά και πήγαμε στο δωμάτιο μας. Αράξαμε στους καναπέδες, έβαλα μουσική στο tablet και αρχίσαμε να διαβάζουμε από ένα βιβλίο. Σε λιγότερο από μισή ώρα σηκώθηκες

- Πάω για μπάνιο, αν αργήσω μην ανησυχήσεις… είπες γελώντας.

- Έχεις σκοπό να κοιμηθείς μέσα;… σε ρώτησα.

- Όχι έχω σκοπό να με περιποιηθώ τώρα που έχω χρόνο…

και παίρνοντας το βαλιτσάκι με τα απαραίτητα (σαμπουάν αφρόλουτρα κλπ) έφυγες για το μπάνιο. Συνέχιζα να διαβάζω το βιβλίο μου χωρίς να σχολιάσω κάτι. Άκουσα την πόρτα της ντουζιέρας να κλείνει και το νερό να τρέχει. Το νερό έπεφτε πάνω σου ζεστό και το απολάμβανες ιδιαίτερα. Άρχισες να λούζεις το κεφάλι σου και αφού τελείωσες σειρά πήρε το σώμα σου, στο όποιο εκ των πραγμάτων έδωσες παραπάνω σημασία. Μια σκιά σε έκανε να πεταχτείς. Άρχισες να κοιτάζεις διακριτικά γύρω-γύρω και μέσα από το μεγάλο καθρέφτη διέκρινες κάποιον να προσπαθεί να σε πάρει μάτι από το μεγάλο παράθυρο. Η αρχική τρομάρα και η ασφάλεια ότι δε μπορεί να μπει κάποιος (τα παράθυρα είχαν σιδεριές) μετατράπηκε σε απορία για το τι μπορεί να ήταν αυτό. Αποφάσισες πονηρά να μην κάνεις κάποια κίνηση και απλά να προσπαθούσες να δεις ποιος ήταν. Έπρεπε όμως να τον προκαλέσεις.

Άνοιξες την πόρτα της ντουζιέρας και πήρες από το βαλιτσάκι σου μια κρέμα. "Ξεχνώντας" να κλείσεις ξανά την πόρτα και αλλάζοντας στάση έτσι ώστε να μπορείς να δεις μέσα από τον καθρέφτη χωρίς να σε καταλάβουν άρχισες να χαϊδεύεις όλο σου το κορμί αργά με την κρέμα, την ώρα που τα χεριά σου έφταναν στα βυζιά σου καθυστερούσες λίγο παραπάνω χαϊδεύοντας απαλά τις ρώγες σου.

Δεν είχες καταφέρει να διακρίνεις κάτι και άρχισες να σκέφτεσαι ότι όλα αυτά ήταν στη φαντασία σου. Αποφάσισες όμως να κάνεις μια τελευταία κίνηση. Σήκωσες το πόδι σου ανοίγοντας το και λίγο πάνω στη ντουζιέρα και άρχισες να βάζεις κρεμά στα πόδια σου. Η στάση σου ήταν τέτοια που αν κάποιος ήταν εκεί θα μπορούσε να διακρίνει ξεκάθαρα το μουνάκι σου. Και δεν ήταν στην φαντασία σου…

Μέσα από τον καθρέφτη είδες ξεκάθαρα πλέον δυο κεφάλια να προσπαθούν να σε πάρουν μάτι. Δεν πρέπει να ήταν παραπάνω από 17 χρονών και η ιδέα σε καύλωσε ιδιαίτερα. Αποφάσισες να τους δώσεις λίγο παραπάνω από ότι προφανώς περίμεναν.

Βγήκες από το μπάνιο ολόγυμνη χωρίς να πάρεις πετσέτα, αφήνοντας τα νερά να στάζουν πάνω σου. Οι ρώγες σου ήταν καυλωμένες και σκληρές. Στάθηκες μπροστά στο μεγάλο καθρέφτη ολόγυμνη και έσκυψες να πάρεις την βούρτσα σου από την βαλίτσα δίνοντας μια πολύ καυλωτική εικόνα από το κωλαράκι σου. Άρχισες να χτενίζεις τα μαλλιά σου και μετά από ελάχιστη ώρα έκατσες στην τουαλέτα με τα πόδια λυγισμένα και άρχισες να χαϊδεύεις το μουνάκι σου με την βούρτσα. Χωρίς τη φασαρία από το ντους μπορούσες εκτός από το να βλέπεις μέσα από τον καθρέφτη και να ακούσεις τη φασαρία που έκαναν τα πιτσιρίκια που σε έπαιρναν μάτι.

Κάρφωσες τη βούρτσα στο μουνάκι σου αφήνοντας ένα βογκητό πιο δυνατό προκειμένου να σε ακούσουν και άρχισες να γαμάς το μουνάκι σου αργά, αλλά δυνατά, ενώ με το άλλο σου χέρι χάιδευες την κλειτορίδα σου. Δεν είχαν περάσει παραπάνω από πέντε λεπτά που μαλακιζόσουν μπροστά στον καθρέφτη και άκουσες πιο δυνατά βογκητά από το παράθυρο. Ήταν προφανές ότι τα πιτσιρίκια είχαν βγάλει τις ψωλές τους και τις μαλάκιζαν με το θέαμα που έβλεπαν. Αποφάσισες να μην το συνεχίσεις άλλο και άφησες κάνα δυο ψεύτικα βογκητά σα να χύνεις καρφώνοντας για μια τελευταία φορά την βούρτσα στο μουνάκι σου και σηκώθηκες. Προσπάθησες να διακρίνεις κάτι από το καθρέφτη αλλά δεν τα κατάφερες. Πήρες την πετσέτα, σκουπίστηκες και βγήκες από το μπάνιο.

- Είπαμε αλλά όχι και έτσι… σου είπα μόλις σε είδα.

- Δε φταίω εγώ, η παρέα μου φταίει.

Γύρισα και σε κοίταξα ξαφνιασμένος και χωρίς να καταλάβω τι μου έλεγες. Έκατσες στον καναπέ και μου είπες όλη την ιστορία η οποία από τη μια με καύλωσε και από την άλλη λίγο με ανησύχησε. Το αποτέλεσμα ήταν η όλη καύλα σου να μετατραπεί σε ένα εξαιρετικό γαμήσι πριν πέσουμε για ύπνο, αφήνοντας την όποια κουβέντα για το πρωί.

Το επόμενο πρωί κουβεντιάσαμε λίγο πιο αναλυτικά για τα χθεσινά και καταλήξαμε ότι το πιο πιθανό ήταν όλο αυτό να ήταν ακίνδυνο. Παρ' όλα αυτά αποφάσισα να ενημερώσω (χωρίς τις λεπτομέρειες βεβαία) τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου για παν ενδεχόμενο. Πήγα στην ρεσεψιόν και βρήκα την κοπέλα

- Θα μπορούσα να μιλήσω με τον υπεύθυνο;… τη ρώτησα.

- Δεν υπάρχει κάποιος άλλος αυτή τη στιγμή εκτός από εμένα. Ο ιδιοκτήτης έχει κατέβει Αθήνα και θα γυρίσει σε 10 ημέρες… μου απάντησε.

- Είχαμε ένα περιστατικό χτες ξεκίνησα να της λέω…

αλλά πριν προλάβω να συνεχίσω κοκκίνισε και έσκυψε ντροπαλά το κεφάλι της. Στην αρχή ξαφνιάστηκα αλλά αμέσως κατάλαβα το γιατί.

- Το ξέρεις;…

τη ρώτησα λίγο ψαρωτικά αγριεμένος. Η μήπως εσύ τους έχεις ενημερώσει κιόλας;… ρώτησα ακόμα πιο ψαρωτικά.

- Εγώ δεν... πήγε να πει, αλλά δεν την άφησα.

- Θα το χειριστώ εγώ, δε χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο…

της είπα και έφυγα. Βγαίνοντας από την ρεσεψιόν άρχισα να χαμογελώ, δεν είχα σκοπό να το τραβήξω βεβαία, αλλά δε χρειαζόταν να το ξέρει κιόλας.

Σου είπα την εξέλιξη και ετοιμαστήκαμε να κατεβούμε για καφέ στο χωρίο. Στον καφέ αποφασίσαμε να πάμε εκδρομή με το Νίκο και την Κλαίρη (το ζευγάρι που έμεναν στον ξενώνα μας) καθώς έδειχνε ότι μας ταίριαζαν πιο πολύ. Η εκδρομή εξελίχτηκε σε μια πολύ ωραία ημερησία στα κοντινά χωριά και φαγητό σε παραδοσιακό ταβερνάκι διπλά στο ποτάμι. Στον καφέ μετά το φαγητό αποφασίσαμε να πούμε στα παιδιά την ιστορία (χωρίς τις λεπτομέρειες) για να έχουν το νου τους και να είναι έτοιμοι για τυχόν επισκέψεις.

- Εγώ αν ήμουν στην θέση σου είπε η Κλαίρη θα τράβαγα και μια μαλακία μπροστά τους για να έχουν να με θυμούνται και να μαλακίζονται το χειμώνα με την πάρτη μου…

και έβαλε τα γέλια. Το ντροπαλό σου χαμόγελο σε πρόδωσε και η Κλαίρη το κατάλαβε.

- Μα είναι απόλυτα φυσιολογικό να το έχεις κάνει, κάθε γυναίκα θέλει να τη χαζεύουν και να τη θαυμάζουν, αρκεί τα όρια να είναι ξεκάθαρα και να μη γίνει επικίνδυνο.

Συνεχίσαμε την κουβέντα για αρκετή ώρα και το συμπέρασμα ήταν ότι όντως ταιριάζαμε με τα παιδιά σε πάρα πολλά θέματα. Το αποτέλεσμα ήταν να γυρίσουμε σχεδόν απόγευμα στα δωμάτια. Η ρεσεψιόν ήταν κλειστή.

- Πάω για μπάνιο… σου είπα μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο.

Άνοιξα τη βρύση και το ζεστό νερό πάνω μου άρχισε να με ανακουφίζει από την ολοήμερη "ταλαιπωρία". Δεν είχε περάσει πάρα ελάχιστη ώρα και χτύπησε η πόρτα.

- Αργείς;… με ρώτησες.

- Γιατί, έχω ραντεβού και δεν το ξέρω;… σου απάντησα για να σε πειράξω.

- Έχει έρθει η Μαρία (η κοπέλα από τη ρεσεψιόν) και θέλει να σου μιλήσει για τα χθεσινά.

- Δεν έχω σκοπό να σταματήσω το μπάνιο μου. Η θα πρέπει να περιμένει ή θα πρέπει να έρθει εδώ να μου μιλήσει…

σου απάντησα κλείνοντας σου το μάτι. Χαμογέλασες και έφυγες. Είχες καταλάβει.

- Δε θα έρθει, αν θέλεις πήγαινε εσύ αλλά να ξέρεις ότι τα έχει πάρει άγρια με την όλη φάση και θα πάει στην αστυνομία…

της είπες πολύ σοβαρά και άραξες αδιάφορα στον καναπέ στρίβοντας ένα τσιγάρο. Έφυγε προς την εξώπορτα αλλά φτάνοντας εκεί έκανε μεταβολή και ήρθε στο μπάνιο. Μπήκε μέσα χωρίς να χτυπήσει.

- Σας παρακαλώ, μην πατέ στην αστυνομία!

Βγήκα από τα μπάνιο φορώντας ένα μπουρνούζι και άρχισα να σκουπίζομαι.

- Δε γίνεται, αυτά είναι σοβαρά πράγματα και πρέπει να ενημερώσω.

- Θα σας κάνω δώρο τη διαμονή και το φαγητό όσο μείνετε εδώ… σας παρακαλώ… ξαναείπε.

Έβγαλα το μπουρνούζι επίτηδες μπροστά της και πήγα να πάρω το σορτσάκι μου να το φορέσω χωρίς να της απαντήσω

- Σας παρακαλώ ξαναείπε πιο ήρεμα αυτή την φορά θα κάνω ότι μου ζητήσετε…

και γονάτισε μπροστά μου φέρνοντας το κεφάλι της σε απόσταση αναπνοής από την ψωλή μου. Μέσα μου χαμογέλασα γιατί αυτό ήθελα από την αρχή.

- Ένα τσιμπούκι δεν είναι αρκετό Μαρία, τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από μια πίπα.

- Κι εγώ σοβαρή είμαι…

απάντησε και σκύβοντας μπροστά πήρε την ψωλή μου στο στόμα της. Άρχισε να με τσιμπουκώνει άγαρμπα, δυνατά και γρήγορα σα να ήθελε να με κάνει απλά να χύσω. Τότε κατάλαβα τη διαφορά ανάμεσα στην πόλη και το χωριό. Ανάμεσα στο να κάνεις σεξ και να το γουστάρεις και στο να πηδιέσαι απλά, γρήγορα, βιαστικά χωρίς ευχαρίστηση χωρίς να το γουστάρεις. Την άφησα να συνεχίσει κάνοντας την ψωλή μου να καυλώσει και να σκληρύνει. Λίγο πριν χύσω τράβηξα την ψωλή μου από το στόμα της απότομα, έκανα ένα βήμα πίσω και την κοίταξα χωρίς να της μιλήσω.

Σηκώθηκε όρθια έβγαλε βιαστικά τα ρούχα της και ξάπλωσε στο πάτωμα με τα πόδια ανοιχτά, έτοιμη για τη συνέχεια. Είχε ωραίο σώμα και τα βυζιά της ήταν μεγαλούτσικα και στητά, το μουνάκι της ήταν απεριποίητο επιβεβαιώνοντας την άποψη μου για το χωριό. Τότε σκέφτηκα τη συνεχεία και την αλλαγή στο "σχέδιο μου".

Γονάτισα μπροστά της και της σήκωσα τα πόδια ψηλά. Έπιασα την ψωλή μου οδηγώντας τη στη μουνότρυπα της και έσπρωξα σιγά, βάζοντας μέσα μόνο το σκληρό μου πουτσοκέφαλο. Ήταν στεγνή και πήρε μια βαθιά ανάσα περιμένοντας την συνεχεία. Την κοίταξα στα ματιά και έσπρωξα απότομα καρφώνοντας την ψωλή μου στον πάτο της.

- Αχ… έβγαλε ένα βογκητό νιώθοντας με να την ξεσκίζω.

- Έχεις έρθει ποτέ σε οργασμό;… τη ρώτησα κοιτώντας τη στα μάτια αλλά δεν πήρα απάντηση.

Βγήκα από μέσα της και την ξανακάρφωσα πιο δυνατά. Έμεινα μέσα της χωρίς να τη γαμάω, έβγαζα την ψωλή μου και την ξανακάρφωνα δυνατά με διαλείματα. Μετα από λίγο ένιωσα την ψωλή μου να γλιστρά πιο εύκολα. Άπλωσα το χέρι μου και άρχισα να χαϊδεύω την κλειτορίδα της. Τώρα πλέον είχε γίνει μούσκεμα από τα υγρά της. Έμεινα μέσα της για μερικά λεπτά χωρίς να κουνιέμαι και άρχισα να τη νιώθω να κουνάει τη λεκάνη της μπρος πίσω για να γαμηθεί από την ψωλή μου. Σταμάτησα, βγήκα από μέσα της και αφού τη σήκωσα όρθια, την έβγαλα από το μπάνιο σαστισμένη και καυλωμένη.

Βγαίνοντας στο σαλόνι σε αντικρίσαμε στον καναπέ με τα πόδια λυγισμένα και ορθάνοικτα να μαλακίζεις άγρια την κλειτορίδα σου, ενώ δυο σου δάχτυλα να χάνονται στον πάτο σου γαμώντας την κωλάρα σου. Είχες ανάψει και το τζάκι και με τη φωτιά να σιγοκαεί το θέαμα ήταν εξαιρετικά καυλωτικό.

- Σου αρέσει και εσένα να βλέπεις τους άλλους η μόνο στους φίλους σου την ρώτησες άγρια

- Καυλώνεις τώρα που με βλέπεις να μαλακίζομαι, θέλεις να με δεις να χύνω;…

την ξαναρώτησες με κοφτές κουβέντες. Την έσπρωξα προς το μέρος σου και πήγα πίσω της. Φτάνοντας κοντά σου την έβαλα να γονατίσει μπροστά στο καυλωμένο σου μουνάκι. Άνοιξες ακόμα πιο πολύ τα πόδια σου χωρίς να σταματήσεις να γαμάς το μουνί σου.

Ακούμπησα την καυλωμένη μου ψωλή στα μουνόχειλα της και την κάρφωσα με δύναμη. Έπεσε με τα μούτρα στο μουνάκι σου.

- Τώρα μπορείς να με γλείψεις μέχρι να χύσω… της είπες.

- Μα δεν το έχω ξανακάνει αυτό.

- Και εγώ δεν έχω συνηθίσει να με παίρνουν μάτι στο μπάνιο και να μαλακίζονται βλέποντας το μουνί μου, αλλά δεν το έχω κάνει θέμα ακόμα.

Άπλωσε την γλωσσά της την ακούμπησε στα μουνόχειλα σου και άρχισε να σε γλείφει διστακτικά.

- Έτσι καύλα μου, καλά το κάνεις, την προέτρεψες, αν και το γλειφομούνι της ήταν αρκετά ατσούμπαλο.

- Τώρα και την κλειτορίδα μου…

της είπες και σε άκουσε αμέσως αρχίζοντας να σε γλείφει. Άρχισα να τη γαμάω πιο δυνατά και είχε αρχίσει να το ευχαριστιέται πλέον. Κούναγε τη λεκάνη της δυνατά στο ρυθμό μου και ένιωθα τα υγρά της να πλημυρίζουν το μουνί της κάνοντας την ψωλή μου να γλιστράει.

- Πολύ με καυλώνει το τσουλάκι και θα με κάνει να χύσω…

μας είπες χωρίς να σταματήσεις να γαμάς το μουνάκι σου.

- Αλήθεια κυρία, σας αρέσει τόσο πολύ αυτό που σας κάνω που θα χύσετε;…

ρώτησε με μια αφέλεια στο ύφος της.

- Ναι καύλα μου, συνέχισε και θα σου δώσω να πιεις όλα μου τα υγρά από την καυλωμένη μου μουνάρα.

Έβγαλες ένα βογκητό πόνου και καύλας μαζί. Το δάχτυλο της είχε καρφωθεί στην κωλοτρυπίδα σου απότομα και η αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε. Αυτό όμως σε καύλωσε ακόμα παραπάνω.

- Έτσι… ξέσκισε μου την κωλοτρυπίδα, γάμησε με να χύσω, πιο δυνατά, κάρφωσε μου τον πάτο πιο δυνατά!

Η μικρή σε υπάκουσε αμέσως και σε ξέσκισε, κάρφωσε ένα δάχτυλο ακόμα και σου γάμαγε ανελέητα την κωλοτρυπίδα και σε είχε καυλώσει αφάνταστα. Σε ξεκώλιαζε δυνατά, σου ξέσκιζε την καυλωμένη σου κωλοτρυπίδα.

- Χύνω, χύνω, μη σταματάς να μου γαμάς την κωλοτρυπίδα, χύνω, παρ' τα χύσια μου και ρούφα τα…

και άφησες τον οργασμό να σε κατακλύσει, το σώμα σου έτρεμε καθώς έχυνες. Δεν άντεξα άλλο…

Παρ' τα, παρ' τα χύσια μου, κι εγώ σε χύνω…

άρχισα να φωνάζω καθώς άφηνα μια τεραστία ποσότητα καυτού σπέρματος στην ξεσκισμένη της μουνάρα. Κάρφωσα την ψωλή μου μέσα της αδειάζοντας όλο μου το καυτό χύσι και το ένιωθα να κυλάει στα μπούτια της.

Βγήκα από μέσα της έτοιμος να ξαπλώσω και εκείνη τη στιγμή άνοιξε η πόρτα και ήταν η Κλαίρη που είχε έρθει να δανειστεί ένα καλλυντικό σου. Έμεινε αρχικά άφωνη με το θέαμα αλλά η σαστιμάρα της δεν κράτησε παραπάνω από κάποια δευτερόλεπτα.

Ήρθε να με παρακαλέσει να μην πάω στην αστυνομία και το ένα έφερε το άλλο της είπα κλείνοντας το μάτι και χαϊδεύοντας την μισοκαβλωμένη μου ψωλή άφησα τις τελευταίες σταγόνες από τα χύσια μου να στάξουν πάνω στα κωλομέρια της.

- Ναι αλλά δεν ήταν μόνη της σε όλο αυτό. Κάποιους καλύπτει, και αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν.

Ήρθε κοντά σου και έσκυψε στο αυτί σου ψιθυρίζοντας σου κάτι που δεν το άκουσα.

Χαμογέλασες της έγνεψες καταφατικά και χωρίς καμία άλλη κουβέντα άρχισε να γδύνεται μπροστά μας μένοντας μόνο με ένα μικροσκοπικό στρινγκ. Κάτω από τη μπλούζα της εμφανίστηκαν δυο εντυπωσιακά και στητά βυζιά με καυλωμένες ρώγες.
Copyright protected OW ref: 174902