Μια λάθος ιδέα του Κώστα (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Natty
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.50 (9 Votes)
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2

Προηγούμενο μέρος:
Μια λάθος ιδέα του Κώστα

Περίπου τέσσερις εβδομάδες αργότερα ανακαλύψαμε ότι η Σοφία περίμενε το πρώτο μας παιδί. Ήμουν ενθουσιασμένος; Η Σοφία δεν ήταν και τόσο πολύ. Δεν είναι αναστατωμένη, απλά ανησυχεί για την καριέρα της. Μιλήσαμε για το τι θα κάνουμε για το πώς θα περνoούν οι μέρες και ποιες ευθύνες θα είχε ο καθένας μας.

- Σοφία, μπορώ να κάνω τη δουλειά μου από το σπίτι. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσα να σταματήσω τη δουλειά μου από την εταιρεία και να δουλέψω έξω από το σπίτι και να βγάζω περισσότερα χρήματα. Με τον καιρό, θα είμαστε ακόμα πιο καλά.

Ο Σοφία σταμάτησε, σκέφτηκε λίγα λεπτά, χαμογέλασε και είπε:

- Θα είσαι σαν νοικοκυρά;

- Λοιπόν, μάλλον σαν ένας νοικοκύρης σύζυγος.

- Θα δούμε...

Έτσι αποφασίστηκε. Θα σταμάταγα τη δουλειά μου λίγους μήνες πριν την προγραμματισμένη μέρα που ήταν να έρθει το μωρό. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσα να ετοιμάσω το σπίτι για το νέο μωρό, να στήσω ένα γραφείο για τον εαυτό μου και τα εκατομμύρια άλλα πράγματα έπρεπε να γίνουν. Τις επόμενες εβδομάδες η Σοφία φαινόταν να περνάει πολύ χρόνο με την Ελένη. Και κάθε φορά που το έκανε, είχαμε και άγριο σεξ την επόμενη μέρα.

Ήταν αργά φθινόπωρο και ο καιρός αρκετά ψυχρός. Μία φορά η Σοφία με είχε «κρεμάσει» πίσω στο γάντζο της κρεβατοκάμαρας και έβαλε την μπάρα. Μέχρι τώρα είχα μάθει να ζητώ τα ροζ παντόφλες για να υποστηρίξω το βάρος. Κάποτε είχα ζητήσει να μην τα φορέσω και με άφησε να μείνω έτσι όλη τη νύχτα. Τα πόδια μου ήταν χάλια για μέρες. Για να πω την αλήθεια, πραγματικά αισθάνθηκαν αρκετά ωραία στα πόδια μου. Αλλά απόψε ήταν λίγο διαφορετικό, ήταν ψυχρό το σπίτι και ρώτησα αν θα μπορούσε να ανοίξουμε την θέρμανση για λίγο.

- Όχι, έχω μια καλύτερη ιδέε…

είπε καθώς πήγε στο ντουλάπι. Βγήκε με ένα κουτί. Περιείχε κάτι που έμοιαζε με ένα πολύ ακριβό φόρεμα με κορδόνια σε κάθε πλευρά. Η Σοφία έλυσε τα κορδόνια έξω το έριξε πάνω από το κεφάλι μου και το άρχισε να δένει τα κορδόνια. Στο πρώτο πέρασμα ήταν αρκετά χαλαρό, τότε τράβηξε τις κορδόνια πιο σφιχτά.

- Λοιπόν για τώρα είναι εντάξει, αλλά η φιγούρα είναι λάθος…

είπε η Σοφία καθώς επέστρεψε για να θαυμάσει το έργο της. Δεν ήμουν πολύ χαρούμενος για την ενδυμασία, αλλά ήταν λίγο πιο ζεστό. Κοίταξα κάτω και έβλεπα τον πούτσο μου να πιέζει για να περάσει μέσα από το ύφασμα.

- Σου αρέσει; Φυσικά σου αρέσει, απλά κοιτάξτε αυτό…

είπε καθώς μου χάιδεψε το καυλί μου μέσα από το μεταξένιο υλικό, δεν περίμενε να απαντήσω. Στη συνέχεια άνοιξε η πόρτα, η Ελένη μπήκε μέσα.

- Φαίνεται αρκετά καλός σε αυτό το φόρεμα, απλά αν αδυνατήσει στη μέση θα κάθεται πιο φυσικά απάνω του. Ίσως ακόμη να ήταν και αρκετά καλό για να είναι μαζί μας κάποια στιγμή...

- Ελάτε, πάρτε με μαζί σας, παρακαλώ. Κάθε φορά που το κάνουμε αυτό θέλω να έρθω μαζί σας!

- Αλλά αυτά τα παπούτσια δεν ταιριάζουν.

Η Σοφία πήγε στο ντουλάπι λέγοντας:

- Είσαι πολύ σωστή Ελένη μου.

Όταν επέστρεψε είχε ένα κουτί με παπούτσια που είχαν δεκάποντα spiked heals με ιμάντες που τυλίγουν τα πόδια. Η Σοφία αφαίρεσε τη μια μανσέτα από τον αστράγαλο, ενώ η Ελένη έκανε το άλλο. Και οι δύο με προειδοποίησαν να μη δοκιμάσω τίποτα ή θα το μετάνιωνα. Είχα μάθει πια από την τελευταία φορά που είπα όχι. Ο πόνος από το χέρι της Σοφίας που χτύπησε με χτύπησε ήταν πολύ πραγματικός. Όταν τελείωσαν, απομακρύνθηκαν λίγο και θαύμαζαν τη δουλειά τους.

- Ωραία ταιριάζει, είπε η Ελένη, αλλά έχει πάρα πολλά τρίχες.

- Μια άλλη φορά ίσως, τώρα είμαι πεινασμένη και διψασμένη.

Η Σοφία άνοιξε τον καθρέφτη πλήρους μήκους στην πόρτα, έτσι ώστε να μπορώ να δω τον εαυτό μου ενώ είχαν φύγει. Τότε άκουσα την πόρτα του γκαράζ να ανοίγει. Έφυγαν! Τρεις ώρες αργότερα επέστρεψαν, χορτασμένες. Ανέβηκαν στο κρεβάτι. Ένα πράγμα που έχω παρατηρήσει είναι ότι η Ελένη έπρεπε να φιλήσει (γαλλικό στυλ) τον κώλο της Σοφίας πριν να της επιτραπεί να δοκιμάσει μουνί. Ήμουν αρκετά μακριά. Όταν τελείωσαν, ήμουν έτοιμος για το τελετουργικό άρμεγμα και τη σίτιση που ήταν ο κανόνας. Αλλά αυτή τη φορά ο Σοφία άρπαξε την κάμερα και έβγαλε μερικές φωτογραφίες μου με το μαύρο φόρεμα και το σκληρό πράγμα που εξείχε.

- Ξέρεις Ελένη, θα μπορούσε να περάσει σχεδόν για γυναίκα. Αν αφαίρεσεις μερικές τρίχες από το σώμα, προσθέσεις κάποιο make-up, αφήσεις τα μαλλιά στο κεφάλι του να μακρύνουν λίγο, θα μπορούσα να τον αφήσω να έρθει μαζί μας.

- Κοίτα πως φτιαγμένος είναι. Πρέπει να του αρέσει αυτή η ιδέα…

Η Σοφία έσκυψε κοντά και μου έδωσε ένα παθιασμένο υγρό φιλί, έσπρωξε τις μπάλες μου μέσα από το φόρεμα και είπε…

- Σύντομα…

Είχαν περάσει ήταν περίπου 2 βδομάδες ήταν Τετάρτη όταν μου τηλεφώνησε και είπε ότι οι γονείς της έρχονταν για επίσκεψη την ερχόμενη Δευτέρα για να βοηθήσουν στις ετοιμασίες για το μωρό κλπ και ότι αυτή (Σοφία) ήθελε την εγκατάσταση της σύνθεσης του βραχόκηπου πριν φτάσουν εδώ την επόμενη εβδομάδα. Η Σοφία κι εγώ είχαμε συζητήσει για ένα βραχόκηπο, αλλά ποτέ δεν είχαμε κάνει τίποτα γι 'αυτό. Προφανώς, όμως η Σοφία είχε. Είχε ήδη παραγγείλει τα μπλοκ για τον τοίχο αντιστήριξης, το χώμα για να τη γεμίσει, και κάποιες πέτρες για το γύρω από το σπίτι που θα παραδοθεί τις επόμενες εβδομάδες. Δυστυχώς αυτό δε θα ταιριάζει με το τρέχον χρονοδιάγραμμα της Δευτέρας.

Όταν γύρισα σπίτι από κάτι ψώνια την επόμενη μέρα, υπήρχε μια σημείωση στο τραπέζι της κουζίνας. Σάββατο το πρωί τα πράγματα που χρειαζόμαστε για να χτίσετε τον πέτρινο τοίχο για τον κήπο στο πλάι του σπιτιού θα τα ξεφορτώσουν στο δρόμο. Το μεσημέρι επίσης θα παραδοθούν 4 τόνοι χώμα για τον κήπο. Πρέπει να μετακινήσετε και να χτίσετε τον τοίχο για τον κήπο. Βεβαιωθείτε ότι είναι έτοιμο πριν από την Κυριακή το μεσημέρι όπου θα μας παραδώσουν 3 τόνους πέτρες που θα μπουν γύρω από το σπίτι. Γαμώτο. Δε μπορώ να το κάνω αυτό σε μια μέρα συν την πέτρα την Κυριακή. Στο πίσω μέρος υπάρχουν εργαλεία, αν τελειώσεις στην ώρα σου, την επόμενη Παρασκευή το βράδυ η Ελένη έρχεται και νομίζω ότι μπορώ να την πείσω να σ' αφήσει να κάτσεις μαζί μας. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο έπρεπε να τα καταφέρω.

Σάββατο το πρωί ντύθηκα και έτρεξα έξω όπου βρήκα τους σωρούς από μπλοκ για τον τοίχο αντιστήριξης για τον κήπο. Είχα μεταφέρει τα περισσότερα μπλοκ στη θέση τους όταν έφτασε το χώμα. Πήρα περίπου το μισό του χώματος και το μετέφερα πριν το δείπνο. Η Σοφία δεν επέστρεψε εκείνη τη νύχτα στο σπίτι, αλλά ο αριθμός της Ελένης ήταν στον αριθμό καλούντος από το προηγούμενο βράδυ στο τηλέφωνο. Ήξερα τι σήμαινε αυτό. Απλά η σκέψη πως θα βρισκόμουν μαζί τους μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω σκληρά. Ήμουν στο μπάνιο όταν το τηλέφωνο χτύπησε. Ήταν η Σοφία. Ανάπνεε έντονα. Μπορούσα να ακούσω την Ελένη να γουργουρίζει στο παρασκήνιο. Είπε…

- Ξέρω πως είσαι φτιαγμένος, καλύτερα να μην κάνεις κανένα αστείο και χύσεις μόνος σου γιατί οι μανσέτες θα επιστρέψουν. Θα ήταν πολύ δύσκολο να μετακινήσεις όλη αυτή την πέτρα με τα χέρια σου δεμένα πίσω από την πλάτη σου.

Σκατά… πώς ξέρει;... από τύχη υποθέτω.

Πήρα ένα γρήγορο δείπνο και εργαζόμουν με τα φώτα αναμμένα μέχρι αργά το βράδυ οπότε τελείωσα με το χώμα. Το πρωινό της Κυριακής ήρθε και εγώ ξύπνησα από τον ήχο ενός φορτηγού που πάρκαρε στο δρόμο και στη συνέχεια ο ήχος των 3 τόνων πέτρας να πέφτει στο δρόμο έξω από το σπίτι. Το χρειαζόμουν από την άλλη πλευρά του σπιτιού. Ποτέ θα προλάβω να το μετακινήσω εγκαίρως; Ήμουν τόσο κουρασμένος από χθες, και τώρα πρέπει να μεταφέρω όλη αυτή την πέτρα με το χέρι. Για καλή μου τύχη εκείνη την ημέρα στο δρόμο για το σπίτι, η Σοφία κλήθηκε σε ένα τμήμα έκτακτης ανάγκης και καθυστέρησε περίπου 2 ώρες. Τελείωσα μόλις έφτασε στο σπίτι. Η Σοφία είχε πάρει μια πίτσα να φάμε, κοίταξε γύρω από το έργο και εντυπωσιάστηκε.

- Τελείωσες όλα αυτά; Δες τι μπορείς να κάνεις όταν βάζεις το μυαλό σου να σκεφτεί.

Φάγαμε την πίτσα και παρακολουθήσαμε τηλεόραση. Η Σοφία έπαιζε με τον πούτσο και τις μπάλες μου, αλλά δε με άφηνε να την αγγίξω καθόλου.

- Κάνε το μουνάκι μου να αισθανθεί ωραία, διέταξε.

- Ω, το ήθελα πολύ.

- Γνωρίζεις τους κανόνες. Πρέπει να φιλήσεις τον κώλο μου για να μου δείξεις πόσο με αγαπάς πρώτα.

Ήξερα ότι έπρεπε να τον φιλήσω πραγματικά ή να μην αισθανθώ ποτέ ξανά την απαλότητα και ομορφιά του μουνιού της. Έσκυψε και φίλησα τον κώλο της Σοφίας.

- Όχι, σου έχω πει, γαλλικό φιλί με όλη σου τη δύναμη.

Δεν ήμουν σε κατάσταση να αρνηθώ, Φίλησα και έγλειψα τον κώλο της όπως κανείς άλλος δεν το έχει κάνει ποτέ. Η Σοφία αναστενάζοντας και παίζοντας με τον εαυτό της πολύ γρήγορα είχε έναν οργασμό που ήταν μεγαλύτερος από ό, τι είχα δει ποτέ είχε. Γύρισε, άνοιξε τα πόδια της και είπε ότι θα μπορούσα να τη φιλήσω μόνο μια φορά, και μετά να καθαρίσω το σαλόνι από τα αποφάγια της πίτσας.

- Που είχες πάει χτες;… τη ρώτησα αργότερα.

Με σκαμπίλισε τόσο σκληρά το πρόσωπο, που σκέφτηκα ότι το σαγόνι μου είχε σπάσει. Με άρπαξε από τις μπάλες, με έσπρωξε στις σκάλες και μου είπε να δέσω τον εαυτό μου και να κάτσω στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι σαν καλό σκυλάκι. Δεν ξέρω γιατί έκανα αυτό που είπε χωρίς να αντιδράσω, αλλά το έκανα. Περίπου στις 3:00 ξύπνησα και δε μπορούσα να κινηθώ. Πραγματικά, δεν μπορούσα να κινηθώ καθόλου και όχι λόγω των σχοινιών. Φώναξα τη Σοφία και εκείνη με κοίταξε και ρώτησε ποιο είναι το πρόβλημά μου και της είπα. Σοφία νομίζω ότι είναι από όλη τη δουλειά που είχα κάνει όλη την μέρα και που είμαι δεμένος σα γουρούνι όλη τη νύχτα. Με έλυσε και με βοήθησε να ισιώσω λίγο, αλλά ο πόνος στην πλάτη μου ήταν έντονος. Κάλεσε την Ελένη, η οποία δουλεύει με προβλήματα στην πλάτη και η Ελένη είπε να με πάει στο γραφείο της αμέσως.

Η Σοφία κάλεσε ασθενοφόρο, καθώς δε μπορούσε να με πάρει κάτω από τις σκάλες. Με φορτώσανε σε ένα φορείο σε εμβρυϊκή θέση και οδηγήθηκα στην κλινική. Τόσο η Σοφία όσο και η Ελένη εξέφρασαν ανησυχία. Μετά την εξέταση της πλάτης μου και τη λήψη ορισμένων ακτινογραφιών, οι δύο κυρίες επέστρεψαν στο δωμάτιο. Η Σοφία έμοιαζε σα να κλαίει. Η Ελένη εξήγησε ότι είχε γίνει πραγματική ζημιά στην πλάτη μου με τη μετακίνηση όλων των χωμάτων και της πέτρας εκείνο το Σαββατοκύριακο και ότι θα έπρεπε να τεθώ σε ακινησία. Δεν ήξεραν πόσο καιρό, αλλά θα ήταν πιθανότατα για μερικούς μήνες.

- ΜΗΝΕΣ;… φώναξα.

Η Σοφία κάλεσε τον εργοδότη μου να εξηγήσει την κατάσταση και θα έπρεπε να πάρω μια μακρά ιατρική άδεια. Ο πόνος ήταν τόσο έντονος όταν προσπαθούσαν να ισιώσουν την πλάτη μου. Η Ελένη πρότεινε μια πειραματική θεραπεία. Έβαλαν κάτι που έμοιαζε με πουκάμισο. Υπήρχαν περίπου 10 διαφορετικοί δακτύλιοι με ξεχωριστά στόμια για τη ρύθμιση της πίεσης του αέρα σε διαφορετικά σημεία. Η πίεση του αέρα στο πουκάμισο θα με ισιώσει αργά και σταθερά. Έτσι κάθε δυο ώρες η Σοφία είτε ή η Ελένη ερχόταν στο δωμάτιό μου και έβαζαν λίγο αέρα σε κάθε δαχτυλίδι του πουκάμισου και ο πόνος δεν ήταν τόσο κακός. Ήταν σφιχτό, αλλά υποφερτό.

Μετά την πίτσα δεν είχα φάει τίποτα. Το δείπνο στο νοσοκομείο ήταν απαίσιο, μια μικρή σαλάτα με έναν τόνο χάπια βιταμινών. Η Ελένη εξήγησε ότι οι βιταμίνες θα βοηθήσουν στην «ανάπτυξη και θεραπεία». Εξήγησε επίσης ότι αργότερα το βράδυ ένα κομμάτι από γύψο θα τοποθετηθεί λίγο πάνω από τους αγκώνες μέχρι ακριβώς πάνω από τα γόνατά μου για να ακινητοποιήσει την πλάτη μου, αλλά θα μου επιτρέψει να πάω σπίτι μέσα σε λίγες μέρες. Αυτή επίσης μου ανέφερε ότι υπήρξε κάποιο πρήξιμο στην πλάτη μου που θα υποχωρήσει κατά τις επόμενες ημέρες και οι δακτύλιοι σύσφιξης θα προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες ελαφρώς κάθε μέρα ή έτσι ώστε να διατηρηθεί η πίεση αρκετά σταθερή για να βοηθήσει στην «ανάπτυξη και επούλωση». Μου δόθηκε η εντολή να τους πω εάν η πίεση ανά πάσα στιγμή δεν ήταν πολύ σφιχτή.

Επαληθευτήκαν αυτά και στις 9:00 εκείνη τη νύχτα εισήχθη ένας καθετήρας και ξεκίνησε το περιτύλιγμα. Χρειάστηκαν περίπου 2 ώρες για να ολοκληρωθεί ολόκληρη η διαδικασία. Όταν έγινε, φάνηκε πως ήμουν ένας ανθρώπινος σταυρός. Δε θα μπορούσα να κινηθώ ακόμα κι αν ήθελα. "Μήνες, τι διάολο θα έκανα για μήνες;…", είπα στον εαυτό μου. Η τηλεόραση ήταν σχεδόν μόνο η μόνη μου επαφή με τον κόσμο, εδώ στο νοσοκομείο.

Την Παρασκευή μου δώσανε εξιτήριο. Πρέπει ήταν πραγματικά περίεργο να βλέπει κανείς ένα ανθρώπινο σταυρό να γυρίζει μέσα από τις αίθουσες του νοσοκομείου. Η Σοφία είχε φροντίσει για 24 ώρες φροντίδα για μένα, επειδή μπορούσε το νοσοκομείο να την καλέσει σε εργασία ανά πάσα στιγμή και αφού δε μπορούσα να μείνω μόνος για λόγους ασφαλείας κάλεσε μια αποκλειστική. Η νοσοκόμα που προσέλαβε μετακόμισε στο σπίτι, ώστε να μπορούμε να έχουμε μόνο ένα άτομο αντί για βάρδιες που θα άλλαζαν κάθε 8 ώρες. Εργάστηκε ωραία. Η νοσοκόμα ήταν πολύ επαγγελματίας.

Η καθημερινή μου ζωή ήταν λίγο βαρετή. Τα γεύματα ήταν κάποιος ζωμός για πρωινό και μερικές βιταμίνες, το μεσημεριανό γεύμα ήταν μια πολύ ελαφριά σαλάτα με βιταμίνες, δείπνο φρούτων με βιταμίνες. Μετά από κάθε γεύμα προσθέτανε λίγο περισσότερο αέρα στο πουκάμισο συμπίεσης, παρ' όλο που είχα πει στη Σοφία ότι ήταν πολύ σφιχτό και άρχιζε να κόβει την αναπνοή μου. Την τρίτη εβδομάδα μου το πρήξιμο θα έπρεπε να έχει φύγει και τώρα η αυξημένη πίεση δεν ήταν πιθανόν απαραίτητη. Η Ελένη και η Σοφία συμφώνησαν και σταμάτησαν να φουσκώνουν το πουκάμισο. Δόξα τω Θεώ, γιατί πραγματικά κόβονταν η αναπνοή μου. Περίπου μια εβδομάδα αργότερα, παρατήρησα ότι η πίεση στο κάτω μέρος της πλάτης μου μειωνόταν. Το ανέφερα αυτό στη Σοφία και άρχισε να φουσκώνει ξανά τα δαχτυλίδια. Σκεφτήκαμε ότι οφείλεται στην έλλειψη φαγητού. Παρατήρησα επίσης ότι η κορυφή δεν ήταν πιο χαλαρή, αλλά στην πραγματικότητα την αισθανόμουνα πιο σφιχτή.

Η Σοφία εξήγησε ότι πιθανότατα προκλήθηκε από τα νεύρα μου που δεν άντεχαν να συμπιέζονται πια. Έβγαλε μια μικρή πίεση σε μερικά από τα επάνω δαχτυλίδια. Αισθανόμουν πολύ καλύτερα. Στην τηλεόραση έβλεπα όλα τα πρωϊνάδικα, τις εκπομπές μαγειρικής, τα talk show για τις γυναίκες που έχουν διάφορα προβλήματα καθώς και διάφορα σήριαλ. Άρχισαν να μου αρέσουν. Περιστασιακά βρήκα τον εαυτό μου να κλαίει όταν ένιωθα κάτι πραγματικά συγκινητικό. Αυτό ήταν πολύ περίεργο. Δεν έκλαιγα ποτέ παλιότερα. Πέρασαν περίπου δύο μήνες πριν συνειδητοποιήσω ότι δεν είχα καμία "επαφή" με τη Σοφία. Συνήθως, όταν αυτές οι σκέψεις ερχόντουσαν στο μυαλό μου ξεκίναγε μια, δύσπνοια και η καρδιά μου άρχιζε να χτυπάει. Σήμερα, δεν όμως δεν υπήρξε αντίδραση, τίποτα. Αυτό που πραγματικά με εξέπληξε ήταν ότι μετά από δύο μήνες δεν είχα καμία ορμή. Κάλεσα την Ελένη γι' αυτό μα η Σοφία απάντησε στο τηλέφωνο. Εξήγησα τα πάντα. Νόμιζα ότι ήταν πιθανόν λόγω του καθετήρα, αλλά η Σοφία είπε όχι. Μου είπε να μην ανησυχώ και αυτή και η Ελένη θα ήταν έρθουν να με δουν. Έδωσαν άδεια στη νοσοκόμα για τη νύχτα.

Αφού έφυγε η νοσοκόμα, η Σοφία και η Ελένη άρχισαν να ακουμπούν να χαϊδεύουν και να σπρώχνουν εδώ και εκεί τον πούτσο μου με ελάχιστη αντίδραση από μέρους του. Μπορούσα να αισθανθώ τα πάντα, αλλά δεν ερχότανε στύση. Άρχισα να ανησυχώ. Στη συνέχεια, η Σοφία διέταξε την Ελένη:

- Γδύσου και να παίξε με τον εαυτό σου.

Η Ελένη άρχισε να βγάζει τα ρούχα της. Παρατήρησα ότι και η άλλη θηλή της ήταν διάτρητη, το κορσέ φαινόταν μικρότερο από πριν, και τα χείλη της τρυπημένα τρεις φορές ξεκινώντας στην κορυφή κάτω περίπου κάθε τρεις πόντους. Η Ελένη σηκώθηκε στο κρεβάτι, στήθηκε πάνω μου και άρχισε να παίζει με τον εαυτό της. Ήταν πραγματικά πολύ καλή σε αυτό. Κανονικά θα ήμουν σε μια φρενίτιδα. Η καρδιά μου χτύπησε γρήγορα, ίδρωσα και δεν ήθελα τίποτα άλλο από το να πηδήσω και να φάω εκείνο το υπέροχο μουνί της, αλλά ακόμα καμία στύση.

- Χμ... είπε η Σοφία. Τι νομίζεις Ελένη;

- Ας το σιγουρέψουμε, τι θα μπορούσε να τον κάνει να του σηκωθεί;

- Μια ακόμα τρυπίτσα… είπε η Σοφία.

Η Ελένη έδειχνε να ανησυχεί και είπε:

- Όχι σε παρακαλώ, έχω σχεδόν γεμίσει η μισή, παρακαλώ όχι...

Η Ελένη γνώριζε το σωστό τρόπο. Τα παρακάλια και η επαιτεία ήταν ακριβώς το λάθος πράγμα που έπρεπε να κάνει.

- Αυτό θα γίνει! Φέρε μου την τσάντα!

Η Ελένη φαινόταν απογοητευμένη. Πήγε από το κρεβάτι και πήρε την ιατρική τσάντα της Σοφίας. Η Ελένη δέθηκε σε μια καρέκλα από τα χέρια και έδεσε και τα μάτια. Δε μπορούσε να δει τι συνέβαινε. Για να βεβαιωθεί ότι είναι έτοιμη, η Σοφία εισήγαγε τον ίδιο δονητή και την ενεργοποίησε αργά, το έβαλε στο μουνί της Ελένης. Τότε ήρθε σε μένα. Μου έδωσε ένα δυνατό φιλί και σχολίασε ότι τα γένια του προσώπου μου δεν ήταν τόσο τραχιά όπως συνήθως. Της είπα την κρέμα που η νοσοκόμα χρησιμοποίησε για να «ξυρίσει» πιθανώς να το προκάλεσε. Χωρίς νερό ήταν πιο εύκολο στη χρήση από το ξύρισμα και λιγότερο επώδυνο. Η Σοφία επέστρεψε στην Ελένη, η οποία ήταν έτοιμη για το τρύπημα. Η Σοφία απενεργοποίησε τον δονητή και μια μικρή γκρίνια ακούστηκε ήταν από την Ελένη. Η Σοφία έβγαλε το δονητή έκλειψε το μουνάκι της Ελένης με τα δάχτυλα, την απολύμανε, και έκανε δύο νέες τρύπες με μια βολή. Ένα τρύπημα σε κάθε ένα από τα «χείλη» της.

Η Ελένη φώναξε σαν να έφτανε σε οργασμό. Η Σοφία έβαλε γρήγορα δύο νέα δαχτυλίδια και έδωσε στην Ελένη ένα μεγάλο καυτό φιλί. Η Ελένη κάθισε πάνω μου. Νόμιζα ότι θα πεθάνω από την καύλα. Προσπαθούσα να αναπνέω δυνατά, αλλά το πουκάμισο συμπίεσης το έκανε σχεδόν αδύνατο. Αλλά ακόμα καμία στύση. Ήθελα να κλάψω. Η Ελένη τελικά τράβηξε τον εαυτό της πίσω και συνέχισε με τη Σοφία στο κρεβάτι μου. Η Ελένη φαινόταν να είναι πολύ ευχαριστημένη που δεν είχα στύση. Έβαλε το χέρι της γύρω από τη Σοφία και είπε:

- Σύντομα, πολύ σύντομα τώρα.

Ανησυχώ πολύ. Τι μου συμβαίνει. Είμαι τόσο καυλιάρης όσο η κόλαση, θέλω απλά να εκραγώ, αλλά δε μπορεί να μου σηκωθεί. Οι κυρίες ξεκίνησαν να φύγουν.

- Τι θα συμβεί σύντομα;… τους φώναξα.

- Θα μπορέσεις να μας συντροφεύσεις στο κρεβάτι, απάντησε η Ελένη.

Η Σοφία πρόσθεσε:

- Χωρίς στύση, θα είσαι περισσότερο σα γυναίκα παρά άνδρας, έτσι θα μπορείς να είσαι μαζί μας στο κρεβάτι μας.

Άναψε το κανάλι αγορών στη τηλεόραση, πήρε το τηλεχειριστήριο και έφυγε. Ήταν εβδομάδα μόδας, Φορέματα, μακιγιάζ, εσώρουχα.

Καθώς συνεχίζαμε τις επόμενες εβδομάδες, διαπίστωσα ότι το πάνω μέρος του γύψου γίνονταν όλο και πιο στενό, ενώ το κάτω τμήμα γινόταν χαλαρότερο. Η Σοφία συμβουλεύτηκε την Ελένη και αποφάσισε ότι η πίεση στο κάτω μέρος έπρεπε να αυξηθεί για να αποφευχθεί οποιαδήποτε κίνηση, αλλά η πίεση στην κορυφή παράμεινε πολύ άβολα. Θα μπορούσε να χαλαρώσει. Η TV είναι πραγματικά κακή, αλλά όταν δεν κάνεις τίποτα κατά τη διάρκεια της ημέρας, περνάς το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας παρακολουθώντας τη. Τηλεδιαφημίσεις ως επί το πλείστον. Μαγειρέψτε με αυτό, καθαρίστε με το αφαίρεσης λεκέδων απορρυπαντικό, τα μαλλιά με αυτό το ζελέ, χρησιμοποιήστε το μόνιμο μακιγιάζ μας, ασκηθείτε με το τάδε μηχάνημα. Όλοι είχαν ως στόχο τις νοικοκυρές να προσπαθούν να φαίνονται όμορφες και να κρατούν ένα καθαρό σπίτι.

Στη συνέχεια σκέφτηκα πως θα έπρεπε να δώσω προσοχή σε αυτά αφού σε περίπου 4 ή 5 μήνες θα ήμουν εγώ που όλα αυτά θα έκανα καθαρισμός, μαγείρεμα κλπ στο σπίτι. Ήμουν στο γύψο για περίπου τεσσεράμισι μήνες, όταν η Σοφία είπε πως ο γιατρός της είχε πει ότι το μωρό ήταν καλά, αλλά ότι έπρεπε να σταματήσει να εργάζεται και να μην είναι στο τρέξιμο όλη την ημέρα. Η Σοφία συμφώνησε. Έδιωξε τη νοσοκόμα, δεν χρειάζονταν πια αφού θα ήταν γύρω όλη την ώρα τώρα. Παίζαμε χαρτιά και θα παρακολουθούμε τηλεόραση μαζί. Έχει πάντοτε τον έλεγχο του τηλεχειριστηρίου, οπότε καταλήξαμε να βλέπουμε ρομαντικές ταινίες και σήριαλ και την περιστασιακά πορνογραφικές ταινίες, που ήταν πάντα λεσβιακό σεξ. Ποτέ δε διαμαρτυρήθηκα. Σε μερικές περιπτώσεις η Σοφία καθόταν στο στήθος μου και έλεγε "Κωστάκη, φάε". Είχα μάθει πια ότι σήμαινε να φιλήσω και να γλείφω τον κώλο της και στη συνέχεια να γαμήσει το στόμα μου με το μουνί της. Ήμουν πάντα φτιαγμένος όταν τελείωνε αλλά ποτέ καυλωμένος.

- Ντινούλα, τίποτα δε μπορώ να κάνω γι 'αυτό, δε φαίνεται να έχεις στύσεις πια, είσαι περισσότερο κορίτσι τώρα παρά άντρας, αλλά δεν υπάρχει μουνί, κι έτσι… τι μπορώ να κάνω;

Γιατί με λέει Ντίνα;

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 168281