Μια λάθος ιδέα του Κώστα

Δημοσιεύθηκε από Natty
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.56 (17 Votes)
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1

Συναντήθηκα με τη γυναίκα μου, Σοφία, στο Πανεπιστήμιο. Ήταν πρωτοετής και ήμουν δευτεροετής φοιτητής. Ήταν αποφασισμένη να γίνει ιατρός, αλλά πραγματικά της άρεσαν οι τεχνικές επιστήμες και ήταν μια πολύ έξυπνη γυναίκα. Αυτό αρχικά μου άρεσε σε αυτή. Ήμουν φοιτητής στην επιστήμη ηλεκτρονικών υπολογιστών και φαινόταν να ταιριάζουμε πάρα πολύ. Τα φτιάξαμε περίπου τέσσερα χρόνια και μετά την αποφοίτηση μου αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Πήγα να δουλέψω στην μεγάλη εταιρεία στην ομάδα της κατασκευής και συντήρησης του website τους, ενώ η Σοφία συνέχισε τη σχολή για να πάρει το πτυχίο. Κατά τα επόμενα χρόνια δούλευα, ενώ Σοφία σπούδασε και, ξεκίνησε την πρακτική άσκηση, μελέτησε και τελικά αποφοίτησε με το πτυχίο ως γυναικολόγος.

Μετά την αποφοίτηση καλέσαμε τους παλιούς συμμαθητές από τις μέρες του σχολείου και κάναμε ένα τεράστιο πάρτι αποφοίτησης για τη Σοφία. Το πάρτι πήγε αργά την νύχτα, όλοι ήμασταν αρκετά ζαλισμένοι και καθώς η μπύρα τελείωσε ξεκινήσαμε τα πιο δυνατά ποτά. Όπως συνήθως, όταν οι άνθρωποι νιώθουν όμορφα, η συζήτηση άρχισε να στρέφεται στο σεξ και τις δραστηριότητες που κάναμε πίσω στο σχολείο.

Η Σοφία κι εγώ ήμασταν παντρεμένοι για περίπου 8 χρόνια και αυτή ήταν η πρώτη φορά που άκουσα ότι η ίδια και η συγκάτοικός της στο πανεπιστήμιο συνήθιζαν να ικανοποιούν τις ανάγκες μιας της άλλης όταν η συγκάτοικος δεν είχε δεσμό ή απλά για να ανακουφίσουν τις περιστασιακές τους ανάγκες. Σε αυτό το σημείο ήμουν έτοιμος να εκραγώ με την ακρόαση των λεπτομερειών των αμφιφυλοφιλικών εμπειριών της συζύγου μου πριν από 10 χρόνια. Ποτέ δεν το ανέφερε ούτε έδειξε κανένα σημάδι να συμβεί τίποτα αφού παντρευτήκαμε. Είδα μια πιθανή ευκαιρία που μπορεί να φανταστεί κάθε άντρας.

Τους επόμενους μήνες έφερνα το θέμα του συγκάτοικου της και καταλήγαμε πάντα στο κρεβάτι κάνοντας άγριο σεξ. Κατά τη διάρκεια αυτών των συζητήσεων προσπαθούσα να την πείσω ότι θα ήμουν εντάξει με την ύπαρξη εξωσυζυγικών υποθέσεων με άλλες γυναίκες αν θα έφερνε τις ιστορίες στο σπίτι. Αλλά δεν φαινόταν να το θέλει. Έπρεπε να δοκιμάσω μια διαφορετική προσέγγιση. Έτσι η νέα μου προσέγγιση θα ήταν να αρχίσω να της δείξω τις ομορφιές των γυναικών και τις ασχήμιες των ανδρών. Όμορφες καμπύλες σε σχέση με τις κοιλιές των αντρών από τα ποτά, το μαλακό δέρμα έναντι των χνουδιών και των τριχών του σώματος, η γεύση μιας γυναίκας έναντι της γεύσης του αρσενικού σπέρματος, η γαλήνη εναντίον του σκληρού... Νομίζω ότι άρχισε να πείθεται. Η σεξουαλική μας ζωή, ή τουλάχιστον η δική μου, άρχισε να επιβραδύνεται. Αλλά η Σοφία φάνηκε να έχει ανανεωθεί να έχει δύναμη αυτοπεποίθηση και να χαμογελάει περισσότερο. Επίσης, άρχισα να παρατηρώ ότι ξύριζε το μουνί της πιο πολύ από το κανονικό. Όταν την ρώτησα για αυτό απάντησε: "Έχετε κάποιο παράπονο;"

"Όχι κανένα, μου αρέσει να μην έχει τριχούλες η περιοχή γύρω από το μουνάκι σου".

Όταν έφτασα σπίτι την Παρασκευή, η Σοφία δεν ήταν στο σπίτι, απλά μια σημείωση στο τραπέζι της κουζίνας που έλεγε: "Ας έχουμε γλυκέ μου λίγη διασκέδαση απόψε, θα την ονομάσουμε νύχτα παιχνιδιού. Οπότε ετοιμάσου φτιάξε ένα ελαφρύ γεύμα μην πιεις πολύ γιατί θα το μετανιώσεις, θα καθαρίσεις την κουζίνα και θα ανεβείς στην κρεβατοκάμαρα και θα ακολουθείς τις οδηγίες που σου έχω στο κρεβάτι."

Φυσικά δεν έφτιαξα φαγητό αλλά έτρεξα πάνω στο δωμάτιο και βρήκα στο κρεβάτι τέσσερις μανσέτες, μια μάσκα που καλύπτει τα μάτια και μια σημείωση. Διάβασα το σημείωμα:

"Πιθανότατα δεν έφαγες δείπνο, αυτό είναι εντάξει, τουλάχιστον δεν έγινε άνω κάτω την κουζίνα. ΜΗΝ πας κάτω στην κουζίνα τώρα. Δεδομένου ότι δε μπόρεσες να ακολουθήσεις τις απλές οδηγίες μου, δε μπορείς να επιστρέψεις και να προσπαθήσεις τώρα. Βγάλε τα ρούχα όλα και βάλε τις μανσέτες στους καρπούς και τους αστραγάλους σου. Σύνδεσε την αλυσίδα τον 10 εκατοστών μεταξύ των καρπών σου χρησιμοποιώντας τις κλειδαριές και ασφάλισε τις. Βάλε τη μάσκα για τα μάτια και θα σταθείς δίπλα στο κρεβάτι. Μην κάθεσαι κάτω!"

Δεν είμαι σίγουρος πόση ώρα βρισκόμουν εκεί, αλλά φαινόταν σαν για ήταν αιώνες ώσπου άκουσα την πόρτα του γκαράζ να ανεβαίνει και το αυτοκίνητο της Σοφίας να μπαίνει μέσα. Την άκουσα κάτω στην κουζίνα, έπειτα τα βήματα που ανεβαίνουν τις σκάλες. Είχα καυλώσει. Η Σοφία έπαιξε παιχνίδια μερικές φορές, αλλά αυτή ήταν μία από τις καλύτερες.

"Λοιπόν, μπορείτε σχεδόν να ακολούθησες τις οδηγίες. Μην κάνεις άλλα λάθη ή το παιχνίδι τελείωσε." κλικ...

"Τι ήταν αυτό;"

"Αν ήθελα να μάθεις, δε θα σε έβαζα να φοράς την μάσκα. Στρίψε δεξιά προς τον τοίχο και στη συνέχεια προχώρα μπροστά περίπου ένα μέτρο."

Έκανα όπως μου είπε. Άκουσα κάποια κίνηση πίσω μου.

Η Σοφία είπε: "Βάλε τα χέρια σου πάνω από το κεφάλι σου."

Όπως το έκανα αυτό, ένιωθα ότι τα χέρια μου να μπλοκαρίστηκαν πάνω από το κεφάλι μου. Ήταν σφιχτά και ακίνητα.

Η Σοφία έβγαλε την μάσκα, κοίταξα ψηλά και παρατήρησα για πρώτη φορά το μεγάλο γάντζο στο ταβάνι και μια άλλη αλυσίδα που με μπλοκάρει.

"Σου αρέσει;"

"Νομίζω ναι", απάντησα.

Η Σοφία άρπαξε το καβλί μου και έγδαρε τις μπάλες μου με τα νύχια της, "Ψευτάκο - σου αρέσει."

Έπρεπε να παραδεχτώ. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος όσο ποτέ. Στη συνέχεια η Σοφία πήγε στο ντουλάπι και έβγαλε κάτι που έμοιαζε με μια επεκτάσιμη ράβδο με τις οπές στις άκρες του και το έδεσε από τους μανσέδες στους αστραγάλους μου. Καθώς το έδενε, τα χέρια μου τραβιόντουσαν περισσότερο και περισσότερο. Όταν ήμουν σχεδόν στα δάχτυλα των πόδια μου, κλειδώνει την μπάρα. Ήμουν άβολα, αλλά όχι δεν πόναγα - ακόμα. Η Σοφία μου έδωσε ένα παθιασμένο φιλί και είπε: “Μην πας οπουδήποτε, θα έρθω αμέσως πίσω.”

Μπορούσα να ακούω το θόρυβο στην κουζίνα. Έφτιανε δείπνο. Σκατά, έπρεπε να είχα φάει. Αρχίζω να πεινάω, έπρεπε να την ακούσω και να είχα φάει κάτι πρώτα. Περίπου 15 λεπτά αργότερα, τα πόδια μου άρχισαν να πονάνε επειδή στεκόμουν επάνω στις μύτες μου. Μετά από 30 λεπτά ήμουν σε πραγματικό πόνο. 45 λεπτά αργότερα η Σοφία επανεμφανίστηκε, παρατηρώντας τη δυσφορία μου, ρώτησε αν ήθελα περισσότερη υποστήριξη στα πόδια μου.

"Ω Ναι" είπα.

Πήγε στο ντουλάπι και έβγαλε ένα κουτί παπουτσιών. Περιείχε ροζ παντόφλες με φτερά με 7 εκατοστά τακούνι." Δε μπορώ να φορέσω αυτά, θα είναι πολύ μικρά."

" Όχι δεν είναι, θα σου ταιριάζουν τέλεια" Και τα φόρεσε στα πόδια μου. Είχαν τέλεια εφαρμογή. Τα πονεμένα πόδια μου άρχισαν να αισθάνονται καλύτερα.

Ρώτησα: "Τι είδους παιχνίδια θα παίξουμε απόψε".

"Υπομονή..." και η μάσκα στα μάτια επέστρεψε.

Στη συνέχεια με άφησε πάλι. Άκουσα τους θορύβους, αλλά δε μπορούσα να καταλάβω τι ήταν. Όταν η Σοφία επέστρεψε, έβγαλε τη μάσκα. "Έκπληξη...". Δίπλα στη Σοφία ήταν μια άλλη γιατρός από το γραφείο, η Ελένη. Ήμουν κρεμασμένος στο υπνοδωμάτιο από ένα γάντζο στην οροφή που φορούσα ροζ γυναικείες παντόφλες να είμαι καυλωμένος και μια από τους συνεργάτες της Σοφίας να στέκεται μπροστά μου και να κοιτάει τα δεσμά μου.

Η Ελένη ήταν ένας άλλος γιατρός στο γραφείο που είχα μιλήσει στη Σοφία για αυτή συχνά ότι έδειχνε κάπως διαφορετική και αναρωτηθήκαμε αν «ζούσε ένα εναλλακτικό στυλ ζωής». Τα μαλλιά της ήταν μακρύτερα από ό, τι θυμάμαι και δε θυμάμαι τα τρία σκουλαρίκια στο κάθε αυτί.

"Τι κάνεις Σοφία, γιατί είναι εδώ η Ελένη;" Ρώτησα χωρίς ελπίδα να ακούσω κάτι καλό.

«Πριν από λίγους μήνες ανάφερες ότι δεν σε πειράζει αν είχα εξωσυζυγικές υποθέσεις με γυναίκες και όταν άρχισες να επισημαίνεις όλα τα ωραία τα μέρη της ύπαρξης με μια γυναίκα και όλα τα άσχημα μέρη της ύπαρξης με έναν άνδρα αποφάσισα να προχωρήσω. Είμαι σίγουρη ότι παρατήρησες την έλλειψη σεξ που είχαμε τελευταία. Ο Ελένη έχει γεμίσει αυτή την έλλειψη, για τους τελευταίους μήνες. Όπως αποδείχτηκε, η Ελένη είναι υποτελής. Της αρέσει να την ελέγχω στο σεξ και τώρα είναι απόλυτα αφοσιωμένη σε μένα. μεγαλώνει τα μαλλιά της για μένα και έκανε μερικά ακόμα τρυπήματα". Η Σοφία γύρισε στη Ελένη και είπε: "Τώρα". Η Ελένη έβγαλε όλα τα ρούχα της εκτός από ένα πολύ σφιχτό μαύρο κορσέ, που ήταν τόσο σφιχτό, που δεν ξέρω πως μπορεί να αναπνεύσει. Τα στήθη της δεν ήταν μεγάλα, αλλά λόγω του κορσέ που τα ώθησε και ήταν στημένα τέλεια.

"Ελένη, δείξε στο μωράκι το ντύσιμο σου".

Ο Ελένη γύρισε σιγά-σιγά. Λουκετάκια. Ο κορσές, το οποίο είχε ακόμα περιθώριο να σφίγγει, ήταν κλειδωμένο.

"Βλέπεις μωρό μου, η Ελένη εδώ θα κάνει ό, τι της λέω να κάνει και την ευχαριστώ γι' αυτό".

Η Σοφία έβγαλε τα ρούχα της, ενώ η Ελένη τα περίμενε τα μάζεψε και τα έβαλε σε μια καρέκλα στη γωνία. Η Σοφία πήγε στη ντουλάπα και έβγαλε μια δερμάτινη ζώνη (από πού πήρε όλα αυτά τα πράγματα;) με δαχτυλίδια σε όλη τη διαδρομή και την φόρεσε στη Ελένη, σφιχτά. Στη συνέχεια συνέχισε να δένει τους καρπούς της Ελένης στη ζώνη στα πλάγιά της και στην συνέχεια τα μπράτσα της με την ζώνη. Αποτελεσματική ακινητοποίηση των μπράτσων και των χεριών. H Σοφία κάθισε στην άκρη του κρεβατιού και είπε: "Το δείπνο σου σερβίρεται."

Η Ελένη έπεσε πάνω στο μουνί που περίμενε και άρχισε να γλείφει και να πιπιλίζει, τότε παρατήρησα ότι μάσαγε. Δε μπορούσα να βλέπω καλά λόγω της γωνίας, αλλά μπορούσα να ακούσω το μάσημα. Τότε ρώτησα: "Τι είναι για δείπνο;"

"Καρότο", απάντησε η Σοφία.

"Ελένη, μοιραστείτε το δείπνο σας με τον Κωστάκη."

Η Ελένη έτρωγε κυριολεκτικά τη γυναίκα μου. Φαίνεται ότι η Σοφία είχε εισαγάγει ένα καρότο στο μουνάκι της, το οποίο θα ήταν το δείπνο της Ελένης. Απλώς η σκέψη για αυτό σχεδόν με έκανε να φτάσω. Η Ελένη περπάτησε σε μένα και μου έδωσε ένα μεγάλο γαλλικό φιλί και μου γέμισε το στόμα με καρότο. Μπορούσα να νιώσω και τους χυμούς της Σοφίας. Νόμιζα ότι είχα πεθάνει και πήγα στον ουρανό. Τη στιγμή που η Ελένη έφαγε το καρότο, η Σοφία έσπρωξε τα σώμα της κοντύτερα στο στόμα της Ελένης και διέταξε να συνεχίσει ή θα την έδενε σαν εμένα και θα την άφηνε όλη τη νύχτα. Η Σοφία έφτασε τελικά, αλλά χρειάστηκε λίγο. Η Ελένη είχε ιδρώσει.

"Δεν είναι αρκετά καλό, αυτό πήρε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα."

Η Ελένη φάνηκε ανήσυχη.

"Πηγαίνετε κάτω και σηκώστε την τσάντα μου".

Η Ελένη φαινόταν ανήσυχη, αλλά ενθουσιασμένη ταυτόχρονα. Όταν επέστρεψε φορούσε την ιατρική τσάντα της Σοφίας. Η Σοφία έβγαλε ένα απολυμαντικό σφουγγάρι και μια βελόνα.

"Κάθισε σε εκείνη την καρέκλα," διέταξε η Σοφία.

Χωρίς δισταγμό, η Ελένη κάθισε στην καρέκλα και η Σοφία συνέχισε να δένοντας τα πόδια της στα πόδια της καρέκλας, έτσι ήταν εντελώς ακίνητη. Η Σοφία έβγαλε ένα μικρό δονητή και το έβαλε στο μουνί της Ελένης. Δεν ήθελε πολύ να ξεκινήσει να ιδρώνει και να αναστενάζει. Η Σοφία γύρισε τον δονητή σε χαμηλά επίπεδα. Έδωσε στο Ελένη ένα πολύ μακρύ και παθιασμένο φιλί και είπε: "Σ 'αγαπώ". Ήμουν σοκαρισμένος. Η Σοφία είναι ερωτευμένη με μια γυναίκα; Ίσως το πήγα πολύ μακριά με την προτροπή και την ενθάρρυνσή μου. Η Σοφία πήρε το απολυμαντικό σφουγγάρι, έπλυνε την αριστερή θηλή της Ελένης, έσπρωξε τη βελόνα και έβαζε ένα πολύ παχύ κρίκο σκουλαρίκι. Όπως το έκανε, δυνάμωσε και το δονητή. Νόμιζα ότι η Ελένη επρόκειτο να εκραγεί. Έφτασε τόσο έντονα που υπήρχε μια μικρή λιμνούλα κάτω από το μουνί της. Η Ελένη σήκωσε το κεφάλι της και έδωσε στη Σοφία ένα φιλί και είπε ότι ευχαριστώ για το κόσμημα.

Αλλά η Σοφία δεν είχε τελειώσει ακόμα. Έβαλε μερικές σταγόνες στιγμιαίας κόλλας στο κούμπωμα για να καταστήσει αδύνατο να το βγάλει χωρίς να κοπεί. Η σκηνή με έφτιαξε άγρια. Ήμουν τόσο καυλωμένος όσο ποτέ.

Η Σοφία έλυσε την Ελένη και απομακρύνθηκε για να ελέγξει το έργο της, έγλειψε τα χείλη της και στη συνέχεια κοίταξε προς την κατεύθυνσή μου. "Ίσως θα κάνουμε το ίδιο και με εσένα αργότερα". Η Σοφία πλησίασε την Ελένη και της έδωσε ένα πολύ, πολύ, καυτό φιλί. Έπεσαν στο κρεβάτι και άρχισαν να κάνουν έρωτα σε κάθε απίθανη στάση. Συνέχισαν, ξανά και ξανά, για ώρες και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να παρακολουθώ. Όταν τελείωσαν, η Ελένη με κοίταξε και είπε: "Τι πρέπει να κάνουμε μαζί του;" Με έμφαση στο “του”.

"Το έχω ήδη σκεφτεί αυτό." Στη συνέχεια η σύζυγός μου επέστρεψε στο ντουλάπι και επέστρεψε με κάτι που έμοιαζε με έναν δονητή, αλλά με ένα περίεργο σχήμα και λαβή.

"Αχ - θα τον αρμέξουμε…", είπε ο Ελένη.

Δεν μου άρεσε η λέξη. "Τι άρμεγμα;"

"Ο προστάτης σας ανόητε".

Στη συνέχεια, με λίγο λάδι (σε ευχαριστώ) Σοφία εισήγαγε το dildo στον κώλο μου. Η Σοφία είπε στη Ελένη να κάνει τα χέρια της κούπα μπροστά από το καβλί μου και να πιάσει ό, τι βγαίνει. Η Σοφία κούνησε το dildo γύρω στον κώλο μου για περίπου 5 δευτερόλεπτα και έφτασα αφήνοντας το φορτίο μου στο χέρια της Ελένης. Δεν είχα βιώσει τον κανονικό οργασμό. Απλά άφησα το φορτίο μου. Και τι φορτίο ήταν, φάνηκε να συνεχίζει να έρχεται και να έρχεται.

"YUCK! Τι διάολο θέλετε να κάνω με αυτό το χάος;"

"Καλή ερώτηση: ο Κωστάκης έπρεπε να καθαρίσει μετά το δείπνο, κάτι που δεν έκανε πριν, πιθανότατα διψασμένος είναι μετά το καρότο, να τον ποτίσεις με αυτό που έχεις στα χέρια σου και θα καθαρίσει αργότερα".

"ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ", είπα.

"Ναι θα το κάνεις." Και με αυτό η Σοφία με χαστούκισε τον κώλο μου τόσο σκληρά που ούρλιαξα. Η Ελένη έφερε τα χέρια της στο στόμα μου και δεν είχα άλλη επιλογή από το να τα καταπιώ. Η Ελένη με είχε τροφοδοτήσει το δικό μου σπέρμα και γέλασε όλη την ώρα. Όταν ήταν νόμισε ότι είχα καταπιεί τα πάντα, η Ελένη πήρε το χέρια της από το στόμα μου αλλά παρατήρησε ότι ήταν ακόμα καλυμμένο.

"Γλείψε", διέταξε η Σοφία, "βεβαιώσου ότι τα χέρια είναι καθαρά ή μπορείτε να μείνεις έτσι όλη τη νύχτα".

Ποια άλλη επιλογή έχω; Η πρώτη μου γεύση του σπέρματος. Δεν είναι πολύ άσχημο, αλμυρό και γλοιώδες, αλλά όχι πολύ κακό. Τότε παρατήρησα ότι ήμουν ακόμα σκληρός. Συνήθως μια φορά και μετά δεν ήθελα. Ρώτησα τη Σοφία για αυτό.

"Δεν ήταν οργασμός, απλά αποβάλατε το σπέρμα που ήταν στον προστάτη σας, είσαι το ίδιο καυλιάρης τώρα όπως και πριν."

Είχε δίκιο.

Οι Σοφία και Ελένη με εγκατέλειψαν στο υπνοδωμάτιο και πήγαν για ένα ντους μαζί, ένα μακρύ σε χρόνο ντους. Μπορούσα να ακούσω τα γελάκια και στη συνέχεια μια σιωπή, αργότερα κίνηση τότε μουγκρητά. Μετά από περίπου 30 λεπτά, μπορούσα να ακούσω την μπροστινή πόρτα να ανοίγει και να κλείνει μετά η Σοφία ανέβηκε τις σκάλες.

"Τι νομίζεις για τη μικρή μου έκπληξη;"

"Μου άρεσε!"

"Σου άρεσαν τα πάντα, η νέα φίλη μου, ο γάντζος στην οροφή, οι μανσέτες, η παράσταση, το piercing, τα παπούτσια;"

Σκατά, τα παπούτσια. Ξέχασα ότι τα φορούσα. Η Ελένη το είδε πριν αυτό.

Ντροπιάστηκα και δημιουργήθηκε έντονο κόκκινο χρώμα στα μάγουλα μου η Σοφία ήξερε γιατί.

"Ναι, όλα," ομολόγησα.

"Θα ήθελες να είναι οι θηλές σου τρυπημένες όπως της Ελένης;"

«Δεν είμαι σίγουρος», είπα ψέματα. "Θα μου άρεσε, αλλά..."

"Ψευτάκο! Και πάλι το πουλάκι σου δείχνει άλλα".

Η Σοφία είπε ότι θα με αφήσει κάτω, και ότι θα πρέπει να κρατήσω τις μανσέτες κλειδωμένες στη θέση τους, αλλά πίσω από την πλάτη μου, επειδή ήταν πολύ κουρασμένη από όλες τις δραστηριότητες. Είπε ότι αν φόραγα τα παπούτσια ενώ έστρωνα το κρεβάτι, θα μπορούσα να φιλήσω το μουνάκι της.

Συμφώνησα εύκολα. Με άφησε κάτω, ελευθέρωσε τα πόδια μου έστρωσα και με άφησε να πάω στο μπάνιο για να ετοιμαστώ για το κρεβάτι. Ήμουν έκπληκτος πόσο καλά περπατούσα στις 7-πόντες παντόφλες. Ακόμη και η Σοφία σχολίασε τα λεπτά πόδια μου και το περπάτημα μου σαν φυσικό κορίτσι.

Επέστρεψα στο υπνοδωμάτιο, πήγα στο κρεβάτι με τις παντόφλες ακόμα. Η Σοφία ξαναέβαλε τους καρπούς μου πίσω από την πλάτη μου και τα συνέδεσε με μια μικρή αλυσίδα από τους καρπούς μου στους αστραγάλους μου. Ήμουν πραγματικά γουρούνι δεμένο από πίσω. Η Σοφία κάθισε στα τέσσερα και είπε ότι έπρεπε να τη φιλήσω στον κώλο για να μπορέσω να την αγγίξω οπουδήποτε αλλού.

Δεν ήμουν πολύ πρόθυμος για την ιδέα, αλλά ήξερα ότι αν δεν το έκανα, όπως ζήτησε, δε θα μου επέτρεπε να πάω στο μουνί της. Έβαλα το πρόσωπο μου και έδωσα τα μικρά φιλάκια στον κώλο της.

"ΠΡΟΣΕΧΕ! Τώρα πρέπει όχι μόνο να φιλήσεις τον κώλο μου, αλλά και να τον γλείψεις!"

Σκατά, το περίμενα ότι θα το έλεγε. Έδωσα ένα καλύτερο φιλί και μόλις άγγιξα τον κώλο με τη γλώσσα μου.

"ΠΡΟΣΕΧΕ! Θέλω να το γλείψεις, τώρα θέλω να γαλλικό φιλί στον κώλο μου - με όλη τη γλώσσα, να λατρεύεις τον κώλο μου και ΙΣΩΣ θα σε αφήσω να φιλήσεις το μουνί μου".

«Δεν υπάρχει περίπτωση», είπα.

μπάμ - Με έσπρωξε από το κρεβάτι στο πάτωμα και είπε: "Η Ελένη αγαπά τον κώλο μου και τον φιλάει όποτε λέω. Έχει δίκιο, οι γυναίκες είναι καλύτερες από τους άνδρες".

«Τι έκανα…», σκέφτηκα.

Έκανα να γυρίσω στο κρεβάτι και...

μπά, "Δεν είστε προσκεκλημένος σε αυτό το κρεβάτι απόψε".

Ξάπλωσα στο πάτωμα, σα γουρούνι, δεμένος, πεινασμένος και καυλωμένος όσο ποτέ. Το πρωί ήρθε κάποια στιγμή, ήταν πολύ επώδυνα. Η Σοφία έσκυψε, με και φίλησε ψυχρά, ξεκλείδωσε τις μανσέτες και με προσκάλεσε να ανεβώ στο κρεβάτι. Ξάπλωσε στην πλάτη μου και ψιθύρισε στο αυτί μου ότι θα φροντίσει για τα πάντα. Ήμουν τρελά καυλωμένος. Με γύρισε σιγά-σιγά κάθισε πάνω μου. Ήταν τόσο υγρή όσο ήμουν τόσο σκληρός και εγώ. Αργά σηκώθηκε εκείνη τη στιγμή και ξανακάθισε πάνω - κάτω. Με γάμησε άγρια. Δε χρειάστηκε πολύς χρόνος για να χάσω το φορτίο μου. Μόλις τελείωσα, κάθισε με τον κώλο της στο πρόσωπό μου. Ήξερα τι ήθελε και της φίλησα τον κώλο σαν να μην υπάρχει αύριο. Στη συνέχεια για την ανταμοιβή μου έβαλε το μουνί της στα χείλη μου και είπε ότι μπορώ να φιλήσω το μουνί της. Αυτό που είχα ξεχάσει ήταν ότι είχα βγάλει μάλλον ένα μεγάλο φορτίο από τα χύσια μου εκεί.

Όταν άρχισα να τη φιλάω, κάθισε και έσπρωξε πιο κάτω στο στόμα μου. Μου έφραξε το στόμα με τα μουνόχειλα της, τα χύσια άρχισαν να κατεβαίνουν κάτω στο το λαιμό μου. Αλλά ήταν αναμεμειγμένα με τους χυμούς από το μουνί της και το χύσι δεν είχε γεύση τόσο κακή όσο χθες το βράδυ. Καταλάβαινα ότι η Σοφία ήταν κοντά σε οργασμό, πήρα το ρυθμό μου και στη συνέχεια έγινε πολύ σφιχτή, άρπαξε καβλί μου και το πίεζε με δύναμη. Δεν είμαι σίγουρος ότι ήξερε τι έκανε, πόναγα σα να ήμουν στην κόλαση, αλλά σίγουρα απολάμβανα την εμπειρία.

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 12372