Η πουτάνα, μέσα μας (21ο μέρος) - Το ΤΕΛΟΣ

Δημοσιεύθηκε από gg36
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (12 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Η πουτάνα, μέσα μας (20ο μέρος)

Όλα πλέον είχαν πάρει το δρόμο τους. Εγώ, η Ζέτα και ο Αντώνης, συνεχίζαμε ακάθεκτοι.

Μαζί με τον Αντώνη, κατευθυνθήκαμε δίπλα από την πισίνα, σε ένα στιβαρό ξύλινο τραπέζι με καταπληκτικές ξύλινες καρέκλες. Μου έδωσε την αίσθηση ότι ήταν πολύ παλιό το σετ, αντίκες ίσως. Καθίσαμε και απολαύσαμε το γεύμα μας. Ο Αντώνης ήξερε ότι οι σαλάτες είναι κάτι ελαφρύ και δε θα σταματήσει τις ορέξεις μας για σεξ. Ήμασταν και οι τρεις μισόγυμνοι και η σκέψη ότι δε θα σταματήσουμε τα γαμήσια, μας κρατούσε όλους ελαφρώς ερεθισμένους. Αυτό φαινόταν κυρίως στις ρώγες της Ζέτας, όπως είπα και πριν. Καθόμασταν αρκετά κοντά μεταξύ μας, εγώ με τον Αντώνη απέναντι και η Ζέτα, στο κεφάλι του τραπεζιού, ανάμεσα μας. Η κουβέντα κινήθηκε και πάλι στις καλοκαιρινές διακοπές και η Ζέτα ζήτησε από τον Αντώνη να με πιέσει να πάω μαζί τους, στην Μύκονο. Αφού κι εκείνος κατάλαβε την αντίσταση μου και κατάλαβε τους λόγους της άρνησης μου, παραιτήθηκε, αν και στο βλέμμα του φαινόταν ότι η ιδέα να περάσουμε όλοι μαζί καμιά 10αριά μέρες, του έξαπτε τη φαντασία.

Μετά από μισή ώρα και 5-6 ποτήρια κρασί, είχε επέλθει μία ομαδική χαλάρωση. Βλέποντας τους να μιλάνε για οικογενειακά τους θέματα, να πιάνονται χέρι-χέρι και να φιλιούνται περιστασιακά, με έκανε να νιώθω πολύ κοντά τους. Τόλμησα να πιάσω το χέρι της Ζέτας, σε κάποια στιγμή που ήταν στραμμένο το ενδιαφέρον της στον Αντώνη και εκείνη μου έσφιξε τα δάχτυλα, σα να το περίμενε ώρα. Έπιασα το δάχτυλο που φορούσε το μονόπετρο και άρχισα να το χαϊδεύω και να το στριφογυρίζω. Έφερα το δάχτυλο της στο στόμα μου και άρχισα να το γλείφω, μαζί και το μονόπετρο. Το κεφάλι της, αμέσως, γύρισε προς τα μένα και με κοίταξε στα μάτια, πολύ έντονα. Κοίταξα τον Αντώνη, που μία κοίταζε τα μπλεγμένα δάχτυλα της γυναίκας του με τα δικά μου και μία εμένα, στα μάτια. Χαμογέλασε, κατάλαβε ότι το παιχνίδι ξεκινούσε και πάλι.

Ο Αντώνης, σα να με είχε καταλάβει, έπιασε τα δάχτυλα του άλλου χεριού της και τα έσφιξε τρυφερά. Η Ζέτα βρισκόταν, ξαφνικά, ανάμεσα μας και έπρεπε να διαλέξει. Κοιτούσε μία εμένα και μία τον άντρα της, με ένα βλέμμα σχεδόν απορημένο. Τη θέλαμε και οι δυο; Ταυτόχρονα; Εναλλάξ; Δεν ήξερε τι να σκεφτεί ακόμη. Παρ' όλο που ήταν μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση, τη συγκεκριμένη στιγμή ένιωσε σαν να δεχόταν επίθεση από δυο άντρες, τόσο κοντινούς της, ταυτόχρονα.

- Ζ: Τι κάνετε; Τι πρέπει να κάνω;

- A: Τι σου λέει το ένστικτό σου;

- Z: Ότι με θέλετε και οι δυο σας. Μαζί; Πάλι;

- Γ: Σε θέλουμε με τον ίδιο τρόπο; Τι νιώθεις;

- Z: Δεν ξέρω. Δεν ξέρω τι να πω.

- Α: Αγάπη μου, μη σκέφτεσαι, νιώσε.

- Ζ: Εσύ, μου πιάνεις το χέρι όπως μου το πιάνεις όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια που είμαστε μαζί. Με τρυφερότητα.

- Γ: Συνέχισε.

- Z: Και εσύ, παίζεις με τη βέρα μου, σχεδόν πρόστυχα. Κανείς δεν έχει τολμήσει να ακουμπήσει αυτό το δαχτυλίδι, εκτός από μένα και τον Αντώνη. Παίζεις με το σύμβολο του γάμου μου. Και το κάνεις προκλητικά, μπροστά στον άντρα μου.

- A: Από τη μία νιώθεις η γυναίκα της ζωής μου.

- Γ: Και από την άλλη νιώθεις η πουτάνα της ζωής μου.

- Z: Τι να πω;

- Γ: Τίποτα. Γονάτισε και γλείψε μου, τον πούτσο.

Γούρλωσε τα μάτια της. Δεν της είχα μιλήσει έτσι, ποτέ. Και μάλλον είχε να της μιλήσει κάποιος έτσι, πολλά χρόνια, αν το είχε κάνει κάποιος. Προσβλήθηκε και τρομοκρατήθηκε. Με κοίταξε θυμωμένη αλλά ο Αντώνης της έσφιξε τα δάχτυλα και εκείνη αμέσως γύρισε το βλέμμα της πάνω του.

- Α: Κάνε ότι σου λέει.

- Z: Δεν…

- Α: Σκάσε και κάνε ότι σου λέει. Τσιμπούκωσε τον. Τώρα!

Για 3 δευτερόλεπτα, κοίταξε το κενό. Προσπαθούσε να το επεξεργαστεί. Και χθες και σήμερα, έπαιρνε ότι ήθελε, με τον τρόπο που το ήθελε εκείνη. Αλλά τώρα δεχόταν επίθεση. Μπορεί να μην βρίζαμε αλλά ο τρόπος μου και η ένταση στην φωνή μας την έκαναν να νιώθει έξω από τα νερά της. Δεν έπρεπε να την αφήσω να το πολυσκεφτεί.

Σηκώθηκα, κατέβασα λίγο το boxer, και της έφερα το πρησμένο καβλί μου στα χείλη της. Εκείνη με κοίταξε, με μία αίσθηση αποστροφής αλλά ταυτόχρονα υπάκουσε στις εντολές του συζύγου της. Άνοιξε διστακτικά το στόμα της και με άφησε να γλιστρήσω την ψωλή μου μέσα του. Με κοίταζε στα μάτια, καθώς της γέμιζα το στόμα. Το βλέμμα της φώναζε «Είσαι καργιόλης και σιχαίνομαι, αλλά γουστάρω παράλληλα». Από την άλλη μεριά, ο Αντώνης είχε πάρει το χέρι της και τις έδινε μικρά φιλιά. Ήταν ανάμεσα σε δυο, διαφορετικής φύσης, καύλες. Η προστυχιά και ο έρωτας. Το τσιμπούκι και το χειροφίλημα.

Είχα φτάσει να βάλω το μισό μου καβλί στο στόμα της και έσπρωχνα, σιγά-σιγά, κι άλλο. Δεν ήθελα να την τρομάξω, αρκετά είχε τσιτώσει. Της γαμούσα το στόμα ελαφρώς ενώ της έπιασα το κεφάλι και το πίεζα ελαφρώς προς τον κορμό μου. Ο Αντώνης, από τη μία προσπαθούσε να καταπραΰνει την ένταση της γυναίκας του, από την άλλη με κοίταζε με ένα ύφος θυμού και ηδονής μαζί. Μου είχε πει ότι ζηλεύει και ότι έχει σε μεγάλη εκτίμηση τη γυναίκα του, οπότε δεν του ήταν ούτε αυτού πολύ εύκολο να αποδεχτεί την προκλητικότητα μου. Άλλωστε ποιος ήμουν εγώ; Ένας πιτσιρικάς και τίποτα παραπάνω. Σωστά;

Πλέον της γαμούσα το στόμα. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι είχα τερματίσει μέσα στο στόμα της. Μπορεί να μην είναι ο πούτσος μου κάποιος τέρας 20-22cm αλλά δεν ήταν και πολλές οι γυναίκες που το κατάφερναν χωρίς να δείξουν δείγματα ότι πνίγονται. «Πουτάνα, πόσες ψωλές έχεις γλύψει, ήθελα να ήξερα» σκέφτηκα. Δεν είχε ξεκολλήσει τα μάτια της από πάνω μου. Ξαφνικά ένιωσα το χέρι της στα αρχίδια μου. Είχε «πάρει μπρος» από ότι φαίνεται. Μου τα μάλαζε, ενώ πολύ άνετα πλέον της γαμούσα το λαιμό. Μου τα χούφτωνε και μου τα πίεζε, με ιδανική πίεση, ίσα να πονάω χωρίς να ξενερώνω.

«Απομακρύνσου» είπα στον Αντώνη. «Είναι δική μου πλέον», συνέχισα. Χωρίς να απαντήσει, έκατσε στην άλλη πλευρά του τραπεζιού και μας κοίταζε «ανφάς». Γύρισα το βλέμμα μου στη Ζέτα και την είδα πλέον να απολαμβάνει την αίσθηση του καυλιού μου. Τραβήχτηκα πίσω, της έπιασα το πηγούνι και τη γλωσσοφίλησα, ενώ εκείνη δεν άφησε ούτε στιγμή τα αρχίδια μου από την παλάμη της. Το φιλί μας ήταν όσο πιο πρόστυχο γίνεται. Γλώσσες έξω από το στόμα, να γλείφουν η μία της άλλη. Κάποια στιγμή, μου έπιασε τη γλώσσα με τα χείλη της και άρχισε να την τσιμπουκώνει. Γύρισα τον βλέμμα μου προς τον άντρα της και τον είδα να έχει κατεβάσει το χέρι κάτω από το τραπέζι και μάλλον τριβόταν. Ήταν σα να έβλεπα το Θανάση. Τραβήχτηκα από τα χείλη της και έφερα και πάλι το καβλί μου στο στόμα της.

- Γ: Γλείψε καλά… πολύ καλά… πριν σε γαμήσω, πόρνη.

Δεν είπε κουβέντα. Τον έπιασε σφιχτά και άρχισε να μου γλείφει το κεφάλι. Είχε συγχρονιστεί πλέον με αυτό που της έβγαζα. Την πουτάνα που υπακούει το γαμιά της μπροστά στον άντρα της. Τον έπαιρνε στο στόμα όλο και πιο βαθιά, χωρίς όμως να αφήνει τα αρχίδια μου από την παλάμη της. Σήκωσα ψηλά το ένα πόδι και το πάτησα στο τραπέζι, έτσι ώστε να ανοίξουν τα μπούτια μου ενώ στεκόμουν όρθιος. Ήθελα να της δώσω περισσότερο χώρο και στον Αντώνη, περισσότερο μάτι. Η ματιά του Αντώνη είχε αγριέψει. Βαρούσε μαλακία αρκετά έντονα μιας και η πουτανιά που έβγαζε πλέον η γυναίκα του, είχε θεριέψει την καύλα του. Είχε αράξει πίσω αλλά όλο το κορμί παλλόταν από τη μαλακία.

Η Ζέτα με είχε γλείψει πολύ καλά. «Σήκω και στήσου, κοιτώντας τον Αντώνη». Υπάκουσε, το ήθελε, το αποζητούσε. Είχε ανάγκη από ένα αρσενικό να της φερθεί ως γυναίκα. Να την κατευθύνει και να βγάλει τις καύλες του πάνω της. Δεν έχω εικόνα του προσώπου της, αλλά το πρόσωπο του Αντώνη τα έλεγε όλα. Είχε γουρλώσει τα μάτι και κοίταζε τη Ζέτα. Έβλεπε στο πρόσωπο της πόσο είχε ανάγκη να γαμηθεί σαν πουτάνα. Έγειρε τον κορμό του κορμιού της πάνω στο τραπέζι και τούρλωσε το κώλο της. Μεγάλος, ελαφρώς πλαδαρός αλλά εκπληκτικός για 50άρα. Έφτυσα την παλάμη μου και έτριψα το μουνί της, περνώντας το χέρι μου από πίσω και ανάμεσα από τα μπούτια της. Άλλα ήταν ήδη υγρή. Δε χρειαζόταν τίποτα περισσότερο. Έπιασα τον πούτσο μου και τον έφερα στο μουνί της, από πίσω. Τον έβαλα λίγο μέσα της, ίσα-ίσα να μπει το κεφάλι. Έφερα τα χέρια μου στους ώμους της και ετοιμάστηκα. Και τότε έκανα αυτό που δεν περίμενε κανείς τους.

Καρφώθηκα μέσα της, με τη μία. Όλος. Ολόκληρος ο πούτσος μου χώθηκε στο μουνί της. Ήταν ήδη ανοιχτή, από πριν όταν και την πήδηξα στο μπάνιο, αλλά και πάλι ζορίστηκα για λίγο. Την τράβηξα από τους ώμους και έμεινα έτσι για λίγο. Να με συνηθίσει. Εκείνη δεν έβγαλε κιχ. Τίποτα. Με παραξένεψε. Το μόνο που είδα ήταν ότι κατέβαζε το πρόσωπο της στο τραπέζι και το έβαλε στις παλάμες της. Έκανε αγώνα για να μην ουρλιάξει. Ο Αντώνης είχε αρχίσει να τερματίζει από καύλα.

- Γ: Είναι στενή η πουτάνα σου, πολύ στενή.

- A: Ακόμη; Πριν δεν την ξεπατώσαμε;

- Γ: Ναι, αλλά δεν ξέρω γιατί είναι τόσο στενή. Αλλά θα την ανοίξω όσο πάει απόψε.

- A: Καν' το αγόρι μου. Κάνε ότι γουστάρεις πάνω της.

- Ζ: Αντώνη…

- A: Σκάσε και κάνε ότι σου λέει. Και ότι σου λέω εγώ.

- Ζ: Αντώνη, τι λες;

- A: Γάμησε την όπως της αξίζει. Σαν πουτάνα που είναι.

Είχε μπει για τα καλά στο παιχνίδι. Μου έδινε το ελεύθερο να τη γαμήσω και να κάνω ότι γουστάρω μαζί τους. Άρχισα να την πηδάω με όλη μου την δύναμη. Της έριχνα σκαμπίλια στα κωλομέρια, κάθε φορά που για λίγο σταματούσα, είτε για να πάρω μία ανάσα είτε για να την αναγκάσω να βογκήξει. Και βογκούσε πλέον. Δεν το άντεχε όλο αυτό. Πήρα το ένα μου χέρι από τον ώμο της και την έπιασα από τα μαλλιά, της τράβηξα το κεφάλι πίσω.

- Γ: Τον νιώθεις, καύλα μου;

- Ζ: Όλο… τον νιώθω όλο.

- Γ: Και;

- Ζ: Και γουστάρω μαλακισμένο. Γουστάρω να με γαμάς έτσι.

- Γ: Παρ' τον…

- Ζ: Αχ...

- Γ: Παρ' τον σκρόφα, πουτάνα, καργιόλα. Παρ' τον όλο. Θα σε σκίσω.

- Ζ: Αυτό θέλω .αυτό. Αυτό!

- Γ: Θα σου γαμήσω ότι έχεις και δεν έχεις απόψε. Θα σε πηδήξω όπως δεν σε πήδηξε ποτέ κανείς.

- Ζ: Δώστα μου όλα… όλα μωρό μου.

Πάθαινε κρίσης ταυτότητας. Τη μία στιγμή, μιλούσε σαν πόρνη του πεζοδρομίου, την άλλη, πολύ τρυφερά. Η δύναμη που καρφωνόμουν, άγγιζε μέσα της και διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητας της. Βογκούσε και με έλεγε μωρό μου. Μούγκριζε και με έλεγε μαλάκα, καργιόλη. Και αυτό με επηρέαζε και εμένα. Με τρέλαινε. Μου τα έδινε όλα όσα είχε μέσα της, μάνα και πόρνη, ερωμένη και πουτάνα. Όσο τη γαμούσα, ο Αντώνης είχε γουρλώσει τα μάτια του. Δεν είχε δει ποτέ σε αυτή την κατάσταση την γυναίκα του. Το χέρι του πήγαινε πάνω-κάτω, με τρελό ρυθμό. Αλλά δε μου έφτανε αυτό. Βγήκα από μέσα της και εκείνη δεν κουνήθηκε. Έμεινε ακίνητη, βαριανασαίνοντας. Εγώ όμως είχα ξεφύγει. Κινήθηκα προς τον Αντώνη, αγριεμένος. Δεν το περίμενε.

- Γ: Τον βλέπεις τον πούτσο μου; Βλέπεις πως γυαλίζει;

- Α: Ναι... το βλέπω. Και;

- Γ: Αυτή είναι η αρχή της καύλας της γυναίκας σου. Πόσες φορές σου έχει κάνει το καβλί έτσι ρε;

- Α: Δε... δεν ξέρω.

- Γ: Πόσες ρε μαλακά; Πόσες φορές; Μία; Δύο;

- Α: Δεν ξέρω. Καμιά 10αριά;

- Γ: Εγώ της έκανα το μουνί έτσι με τη μία ρε μαλάκα. Κοίτα την. Κοίτα πως έχει λιώσει από το γαμήσι μου και ακόμη δεν έχυσε. ξέρεις τι γεύση έχει η καύλα της;

- Α: Ναι... την έχω γλείψει πολλές φορές.

- Γ: Δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ όμως, τα υγρά της μούνας της από το καβλί μου. Γλειψ' τα.

- Α: Γιώργο.

- Γ: Ρούφα είπα!

Του κόλλησα τον πούτσο στο πρόσωπο και τον έτριψα με δύναμη. Δεν ήξερα τι έκανα, κατά κάποιο τρόπο. Ενεργούσα με την καύλα και το ένστικτο. Χωρίς να σηκώσει το βλέμμα του σε μένα, πήρε τον πούτσο μου στο στόμα και με ένα άγαρμπο τσιμπούκι, άρχισε να γλείφει τα υγρά της από το καβλί μου. Ήταν η πρώτη φορά που άντρας μου έπαιρνε πίπα. Δεν ξέρω αν μου άρεσε ή όχι, αλλά ήταν ένα απίστευτο σκηνικό. Ο άντρας του σπιτιού με τσιμπούκωνε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του. Ίσως και να το είχαν ξανακάνει στο παρελθόν, αλλά τα μάτια της Ζέτας είχαν γεμίσει από έκπληξη. Δεν περίμενε να συμβεί αυτό μάλλον. Ίσως δεν το περίμενε με αυτόν τον τρόπο. Είχα πιάσει το κεφάλι του Αντώνη και του τον έβαζα, όσο πήγαινε, στο στόμα, κουνώντας την λεκάνη μου. Τα μάτια μου ήταν στην Ζέτα, ενώ τα δικά της στο τσιμπούκι. Αυτό συνεχίστηκε για λίγα λεπτά. Η Ζέτα που ήταν μπρούμυτα ξαπλωμένη πάνω στο τραπέζι, έχοντας μείνει ακριβώς στην στάση που την άφησα όταν τελείωσα μαζί της, είχε κατεβάσει ένα χέρι στο μουνί της και τριβόταν.

Το σκηνικό είχε τώρα αντιστραφεί. Εκείνος με τσιμπούκωνε, εκείνη μαλακιζόταν. Είχα φτάσει στα όρια μου. Αν δε σταματούσα, θα έχυνα άμεσα. Και η καύλα μου έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν παρατήρησα ότι ο Αντώνης, όσο με έγλειφε, έπαιζε το καβλί του. Του άρεσε και καύλωνε τόσο πολύ με αυτό που του συνέβαινε. Αλλά έπρεπε να κρατηθώ. Τραβήχτηκα από το στόμα του και έκανα δύο βήματα πίσω. Του κοίταζα εναλλάξ. Ο καθένας τους ήταν φοβερά καυλωμένος. Μαλακίζονταν με ότι συνέβαινε. Μαλακίζονταν με μένα και την καύλα μου. Το απολάμβαναν. Και δεν είχα σκοπό να το τελειώσω τόσο σύντομα. Είχα ακόμη λίγη αντοχή.

- Γ: Σ’ άρεσε;

- Α: Πολύ. Πάρα πολύ.

- Γ: Θα συνεχίσω τώρα με την γυναίκα σου

- Α: Ναι. Κάντο. Θα έρθω κι εγώ κοντά σας.

- Γ: Θα σου πω εγώ πότε θα είναι έτοιμη. Μέχρι τότε βάρα μαλακία. Μ’ αρέσει να σε βλέπω να τον παίζεις για μένα.

- Α: Με έχεις καυλώσει πολύ μαλακισμένο.

- Γ: Το βλέπω και γουστάρω.

Πήγα από την άλλη πλευρά του τραπεζιού και η Ζέτα δεν ξεκολλούσε τα μάτια της από πάνω μου. «Γύρνα σε μένα». Γύρισε και έκατσε πάνω στο τραπέζι, αφήνοντας τα πόδια να κρέμονται. Πήγα ανάμεσα τους και τα άνοιξα λίγο ακόμη. Εκείνη με αγκάλιασε και με φίλησε απαλά. Ανταπέδωσα ενώ την έπιασα από τη μέση και την τράβηξα προς τα μένα. Τα κωλομέρια της ήταν τα μισά στην άκρη του τραπεζιού και τα υπόλοιπα στον αέρα. Μου έπιασε τον πούτσο και τον οδήγησε και πάλι στο μουνί της.

Πλέον γλιστρούσα μέσα της με μεγάλη άνεση. Την πηδούσα σε ένα χαλαρό ρυθμό. Και αυτό οφειλόταν ότι ήθελα να τους δώσω ένα πολύ δυνατό τελείωμα. Και στους δυο. Αυτό το μικρό διάλλειμα μου καθάρισε το μυαλό. Ήμουν εκεί για να ικανοποιηθούν αυτοί, πάνω από όλα. Δεν έπρεπε να ξεφύγω πολύ. Άλλωστε ήταν πελάτες μας. Δικοί μου και της Βάσως.

Συνεχίσαμε για μερικά λεπτά να φιλιόμαστε και να την πηδάω σε κανονικό ρυθμό. Ο Αντώνης είχε σηκωθεί από την θέση του και μας τριγύριζέ καυλωμένος. Τον έβλεπα περιστασιακά να πιάνει το καβλί του. Ήταν σα θηρίο στο κλουβί. Άλλωστε ήταν άντρας, αρσενικό και δεν άντεχε πολύ να μη συμμετέχει, να μη γαμήσει. Τότε κατάλαβα τη διαφορά του Θανάση και του Αντώνη. Ο Θανάσης μπορεί να καθόταν και να απολάμβανε την ξεφτίλα για ώρες, απλά βλέποντας να του γαμάω την γυναίκα, χωρίς να συμμετέχει. Ο Αντώνης, μπορεί να μου έγλειψε τον πούτσο, αλλά το αρσενικό μέσα του γιγαντώνονταν. Δεν είχε υπήρχε ίχνος θηλυπρέπειας πάνω του. Και αυτό, έκανε το σκηνικό ακόμη πιο καυλωτικό. Το πήρα απόφαση. Θα έδινα στην Ζέτα αυτό που είχε ανάγκη συνέχεια και στον Αντώνη κάτι που δε θα το περίμενε με τίποτα. Θα τους έκανα να μην ξεχάσουν ποτέ αυτή την βραδιά.

Έσπρωξα πίσω τη Ζέτα, να ξαπλώσει πάνω στο τραπέζι και όπως ήμουν όρθιος της κάρφωνα την ψωλάρα μου στο μουνί της. Δεν την πηδούσα με ρυθμό, αλλά μόνο με καρφώματα. Το ήξερα από χθες ότι την καυλώνει τρελά αυτό. Κοιταζόμασταν στα μάτια και παρ' όλο που ήταν τρελά καυλωμένη, μου χαμογελούσε. Έβλεπα την χαρά που είχε και ένιωθε μέσα της. Καταλάβαινα ότι δε θα άντεχα για πολύ ακόμη.

- Γ: Αντώνη, μπορείς να ανέβεις στο τραπέζι;

- Α: Ναι. Τι θέλεις να κάνω;

- Γ: Ανέβα, γονάτισε, με πρόσωπο προς τα μένα και φέρε τα αρχίδια σου στο στόμα της.

Με την έξαψη που έχουν οι άντρες, είτε είναι 20, είτε 40, είτε 60, βρέθηκε στη στάση που του είπα σε χρόνο ρεκόρ. Ήταν στα γόνατα και είχε φέρει τα αρχίδια του στο στόμα της Ζέτας. Χωρίς να χάσει χρόνο, τα είχε βάλει ήδη μέσα στο στόμα της και τα δυο και τα έπαιζε. Δε μπορούσα να δω και πολλά, μιας και η πρησμένη πούτσα του Αντώνη μου έκοβε τη θέα. Την κρατούσα από τα μπούτια και την κάρφωνα συνεχόμενα. Ο Αντώνης τον έπαιζε με τα αρχίδια του στο στόμα της. Ήμασταν όλοι στα όρια μας. Και τότε έκανα κάτι που κανείς δεν περίμενε. Έφερα το κορμό μου πάνω στο κορμί της Ζέτας και χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά, έβαλα τον πούτσο του στο στόμα μου. Δεν ξέρω πόσο πήρα αλλά ήταν αρκετός για να νιώσω το στόμα μου γεμάτο.

Μιας και τα χέρια μου ήταν γεμάτα με τα πόδια της Ζέτας, του έπαιρνα πίπα μόνο με το κεφάλι. Μπρος πίσω. Δεν ξέρω αν το έκανα καλά, αλλά ο συνδυασμός γλειψίματος πούτσας και αρχιδιών ταυτόχρονα, τον πέθανε. Έβγαλε ένα δυνατό βογγητό και άρχισε να κουνάει την λεκάνη του. Η Ζέτα, μόλις κατάλαβε τι έκανα, έβγαλε τα αρχίδια του από το στόμα και έφερε τη γλώσσα της στη βάση της πούτσας του, μαζί με τα χείλη μου. Τον γλείφαμε μαζί. Εκείνη μόνο με γλώσσα, εγώ κανονικό τσιμπούκι. Μου γαμούσε το στόμα ενώ εγώ γαμούσα με ότι είχα τη Ζέτα. Ένα απίστευτο σκηνικό εξελισσόταν. Ένα τρίο. Μία παρτούζα που τα είχε όλα. Αυτό το ώριμο ζευγάρι ζούσε εφηβικές καύλες. Είχαμε ξεφύγει όλοι. Ακόμη κι εγώ. Πάνω στην τρελή μου καύλα πήρα πίπα. Για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου άρεσε, έτσι όπως έγινε και την στιγμή που έγινε.

Δεν είχε να κάνει με το αντρικό φύλο. Είχε να κάνει με την καύλα μας. Την ένταση που βγάζαμε. Τη χημεία μας. Ήξερα ότι ο Αντώνης δε θα έχυνε εύκολα και έκανα την κίνηση για να τον κάνω να χύσει. Ήξερα ότι και η Ζέτα γουστάρει πολύ να τη χύνω μέσα της. Αυτό ήταν το σκηνικό που ήθελα να πετύχω. Και ήταν επικό!

Ένιωσα τον Αντώνη να τρέμει, έτοιμος να χύσει. Τελευταία στιγμή, ευτυχώς, τον έβγαλα από το στόμα μου και τον άκουσα να φωνάζει την ώρα που έχυνε. Έχυνε στον αέρα και πιτσιλιές έπεφταν στην πλάτη μου. Την ίδια στιγμή, εγώ και η Ζέτα χύναμε. Εγώ στο μουνί της, εκείνη στον πούτσο μου. Ένα τριπλό απίστευτο χύσιμο. Αυτό που θυμάμαι πιο χαρακτηριστικά, είναι να φιλιόμαστε με τη Ζέτα, βρισκόμενοι ανάμεσα στα μπούτια του άντρα της και εκείνος να αφήνει να πέσει η μισοκαυλωμένη πούτσα του στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Τρεις άνθρωποι, τρία κορμιά, τρία μυαλά, τρεις καύλες. Όλα ανάμικτα. Όλα μπλεγμένα. Με ένα σκοπό. Την καύλα.

Μπορεί να μη μου αρέσουν οι επαφές με το ίδιο φύλλο, αλλά αυτό το σκηνικό έμεινε για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου. Έδωσα στον Αντώνη, δύο χυσίματα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα και αυτό ήταν, όπως μου εκμυστηρεύτηκε η Ζέτα αργότερα, κάτι που είχε πολλά χρόνια να δει. «Μία φορά και αυτή με το ζόρι» μου είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αντώνης μας «ξεκαβάλησε» τα κεφάλια και πήγε προς τα μέσα χωρίς να πει κουβέντα. Εγώ, σηκώθηκα από το τραπέζι και βοήθησα τη Ζέτα να σηκωθεί. Ήμασταν ζαλισμένοι από την ένταση. Χωρίς να πούμε πολλά, με έπιασε από το χέρι και μπήκαμε στην πισίνα. Απομακρυνθήκαμε και ο καθένας μας έπιασε μία πλευρά. Εγώ χάθηκα στις σκέψεις μου. Πόσα είχα κάνει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα; Ήταν δυνατό; Και όμως. Σε κάποιους μπορεί να ακούγεται σαν παραμύθι, αλλά εγώ είχα κάνει ότι δεν έκαναν άλλοι σε μία ολόκληρη ζωή. Κοίταζα την Ζέτα, πόσο ήρεμη και χαλαρή ήταν. Πόσο άδεια αλλά και χαρούμενη. Μου χαμογελούσε. Και αυτή η οικειότητα που ένιωθα, ερχόταν και πάλι στην επιφάνεια. Ένιωθα ότι είχε αισθήματα για μένα. Όπως είχα και εγώ για εκείνη. Ήμασταν, ο ένας για τον άλλο, κάτι παραπάνω από ένα γαμήσι. Και αυτό κράτησε για πολύ καιρό. Δε θα σας πω περισσότερες λεπτομέρειες, παρά μόνο ότι η Ζέτα δεν ήταν η μόνη διάσημη που γεύτηκα. Υπήρξαν και άλλες. Αλλά καμιά τους δε συγκρίνεται ποτέ μαζί της. Ήταν το πιο ολοκληρωμένο θηλυκό που πέρασε ποτέ από την ζωή μου. Ήταν και ερωμένη μου, και πουτάνα μου, και φίλη μου, και μάνα μου. Και αυτό δεν άλλαξε ποτέ.

Με τον Αντώνη, μείναμε φίλοι για πολλά χρόνια. Κάναμε και άλλα σκηνικά οι τρεις μας, κάποιες φορές με τη συνοδεία και μιας ακόμη γυναίκας. Αλλά οι στιγμές που νιώσαμε στην καύλα της πρώτης φοράς, δε νομίζω ότι την ξανανιώσαμε ποτέ. Με βοήθησε πολύ στο μέλλον μου. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες. Του είχα μεγάλη υποχρέωση και ένιωσα πολύ τυχερός που τον γνώρισα και κάναμε ακόμη και απλή παρέα, τα επόμενα χρόνια.

Και με τους δυο τους βρισκόμασταν για τα επόμενα 6-7 χρόνια. Κάποια στιγμή, και λόγω ηλικίας, το ενδιαφέρον τους για σεξ μειώθηκε αρκετά όπως είναι λογικό. Αλλά πάντα έλεγαν ότι στάθηκαν πολύ τυχεροί που γνωριστήκαμε και βρεθήκαμε. Εγώ ένιωθα αυτή την τύχη ακόμη περισσότερο, με το σεξ να είναι το τελευταίο το οποίο με απασχολούσε στη σχέση μας. Και θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων.

Πολλοί θα αναρωτιέστε τι έγινε με την Ανδριάνα και τον Κώστα και την παρτούζα που ετοιμάζαμε, εν γνώση της Βάσως, της μάνας της και θείας μου. Έγινε και ήταν και αρκετά καλή η όλη φάση. Αλλά έχοντας ζήσει σκηνικά όπως, Ελένη-Βάσω, Θανάσης-Ελένη-Βάσω, Ζέτα-Αντώνης, δεν έχει νόημα να την περιγράψω. Δε συγκρίνονται. Η μικρή αποδείχθηκε δυνατή στο σεξ. Πολύ δυνατή. Τόσο δυνατή που η μάνα της... χμ... αυτό θα το αφήσω για να ξεκινήσω μία νέα σειρά ιστοριών, ελπίζω το ίδιο καυλωτικές με αυτές που σας έδωσα μέσα από το «Η πουτάνα, μέσα μας».

Ευχαριστώ και πάλι όλους σας για τα καλά σας λόγια. Δεν είναι απλό να εξιστορείς τέτοια σκηνικά και το ότι έλαβα τόσα πολλά μηνύματα από εσάς, μου δείχνει ότι κάτι κάνω καλά, το λιγότερο. Ευχαριστώ και τον xstream.gr που μας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλουμε τις ιστορίες μας και να επικοινωνούμε. Τα λέμε σύντομα και πάλι.
Copyright protected OW ref: 165343