Βίκυ, Έλενα και τρελλές παρτούζες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.42 (6 Votes)
Έχω μιλήσει για την προϊσταμένη μου τη Βίκυ σε προηγούμενες ιστορίες και για το πόσο γουστάρει να την πηδάνε πολλοί άντρες μαζί. Κάποια στιγμή και ενώ χαλαρώναμε στον καναπέ μου μετά από ένα άγριο γαμήσι με μπόλικο τσιμπούκι και ωραίο ξεκώλιασμα, πιάσαμε τη συζήτηση για το πως ξεκίνησε να της αρέσουν οι παρτούζες. Η Βίκυ τότε έβγαλε το laptop και όπως μου εξήγησε θα μου έδειχνε την πρώτη της παρτούζα την οποία ένας από τους συμμετέχοντες είχε καταγράψει σε βίντεο.

Ήταν 10 χρόνια πριν περίπου και το σκηνικό ήταν (όπως μου είπε και η ίδια η Βίκυ) μια σουίτα ξενοδοχείου σε ένα εταιρικό meeting σε μία από τις προηγούμενες της δουλειές στην οποία δεν ήταν προϊσταμένη αλλά υπάλληλος. Ξεκινούσε λίγο θολά και κουνημένα αλλά μετά νετάρισε και φάνηκε ξεκάθαρα το ωραίο θέαμα.

Η Βίκυ στα γόνατα φορώντας ψηλοτάκουνα σανδάλια και τίποτε άλλο δίπλα σε μια άλλη μελαχρινή και αυτή γυμνή φορώντας μόνο τις γόβες της. Γύρω τους καμιά δεκαριά άντρες με τις πούτσες έξω να τις πιπώνουν με βία.

Όπως μου είπε η Βίκυ η μελαχρινή ήταν μία συνάδελφος της τότε, η Έλενα, η οποία ήταν μεγάλη φαν της παρτούζας και αυτή που την μύησε. Ήταν πιο κοντή από τη Βίκυ με πιο μικρό αλλά καλοσχηματισμένο βυζί και φοβερό κώλο που αμέσως με καύλωσε μόλις τον είδα.

Ρούφαγαν και οι δύο τις πούτσες με μανία χώνοντας τες βαθιά στο στόμα τους, φτύνοντας τες και χτυπώντας τες πάνω στη γλώσσα τους και τα μάγουλα τους. Οι άντρες έχωναν τα καβλιά τους στο στόμα τους μέχρι τα αρχίδια τραβώντας τες από τα μαλλιά πνίγοντας τες. Και οι δύο φαίνονταν να το απολαμβάνουν απίστευτα με τον τρόπο που έπιαναν και ρούφαγαν τις πούτσες τη μία μετά την άλλη.

Ένας από τους γαμιάδες την ώρα που η Έλενα του έγλειφε τα αρχίδια δεν κρατήθηκε και έχυσε εκτοξεύοντας τα χύσια του στο πρόσωπο της Έλενας η οποία τα έγλειψε και του καθάρισε τον πούτσο ρουφώντας τον.

Ένας άλλος που πίπωνε την Βίκυ κάποια στιγμή φώναξε…

- Σου χύνω το στόμα πουτανάκι...

και τη μπούκωσε βαθιά με το καβλί του και άρχισε να χύνει μέσα στο στόμα της κρατώντας το κεφάλι της σφιχτά πάνω στα αρχίδια του έχοντας χώσει όλο το καβλί του στόμα της.

Τα τσιμπούκια συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα με τα κορίτσια να δίνουν ρεσιτάλ πίπας. Μετά από αρκετό τσιμπούκι ήρθε η ώρα για γαμήσι και για τα δύο κορίτσια. Η Έλενα στήθηκε στα τέσσερα και άρχισε να τρώει τις πούτσες στο μουνί της ενώ ρούφαγε ταυτόχρονα μια πούτσα. Η Βίκυ ήταν ξαπλωμένη και ένας από τους γαμιάδες είχε βάλει τα πόδια της στους ώμους του και της σφυροκοπούσε το μουνί με δύναμη και ταχύτητα ενώ ένας άλλος της είχε γυρίσει το κεφάλι στα πλάγια και της γαμούσε κυριολεκτικά το στόμα σπρώχνοντας το καβλί του μέσα έξω γρήγορα και βαθιά στο λαρύγγι της.

Το γαμήσι συνεχίστηκε για ώρα σε αυτές τις στάσεις και οι γαμιάδες εναλλασσόταν σφυροκοπώντας άγρια τα δύο περιποιημένα μουνιά.

Μετά από αυτό κάθισαν και οι δύο πάνω σε δύο πούτσες και ταυτόχρονα δύο άλλοι πήγαν από πίσω και ανοίγοντας τα κωλομέρια κάρφωσαν τα καβλιά τους στις κωλοτρυπίδες των κοριτσιών. Η Έλενα το δέχτηκε με χαρά ουρλιάζοντας με καύλα.

- Έτσι σκίστε μου τον κώλο.

Η Βίκυ αντέδρασε στην αρχή λέγοντας…

- όχι από πίσω, δεν το έχω κάνει πολλές φορές...

- Μην ανησυχείς καύλα μου, θα είμαι ήσυχος...

της είπε ο γαμιάς και άρχισε να της χώνει το χοντρό ομολογουμένως καβλί του στην κωλοτρυπίδα της. Σε λίγο η Βίκυ είχε συνηθίσει και το γαμήσι άρχισε να γίνεται πιο άγριο και για τις δύο κωλοτρυπίδες με πούτσες να τις καρφώνουν η μία μετά την άλλη, χαστούκια να πέφτουν στα κωλομάγουλα και κάποιες στιγμές και ένας τρίτος πούτσος έμπαινε με δύναμη στο στόμα των κοριτσιών βουλώνοντας έτσι όλες τις τρύπες.

Μετά από λίγο η Έλενα άλλαξε στάση και κάθισε με τον κώλο στον πούτσο από κάτω της και άφησε το μουνί της ελεύθερο να μπαίνουν το ένα μετά το άλλο τα καβλιά.

H Βίκυ πάλι συνέχισε στην ίδια στάση για αρκετή ώρα και σε κάποια στιγμή άλλαξε και ξάπλωσε στον καναπέ παίρνοντας ένα πούτσο στο στόμα με τον γαμιά πάνω από το κεφάλι της να της χώνει το καβλί βαθιά στο λαρύγγι ενώ ένας δεύτερος της σήκωσε και άνοιξε τα πόδια και κάρφωσε την κωλοτρυπίδα της δυνατά και άρχισε να την σφυροκοπεί με δύναμη. Το γαμήσι συνεχίστηκε σε αυτή τη στάση για ώρα. Η Έλενα έτρωγε τις πούτσες τη μία μετά την άλλη στο μουνί της, μέχρι που κάποια στιγμή άλλαξε στάση και ξάπλωσε στο πλάι πάνω στον καναπέ εμφανώς εξουθενωμένη. Όμως δεν ξεκουράστηκε και πολύ καθώς ένας πούτσος καρφώθηκε στην ήδη ανοιχτή κωλοτρυπίδα της και άρχισε να την πηδάει βίαια σφυροκοπώντας της τον κώλο ενώ της τράβαγε τα μαλλιά πίσω για να σηκωθεί το πρόσωπο από τον καναπέ και να πάρει στο στόμα ένα δεύτερο πούτσο βαθιά μέχρι τα αρχίδια.

Η Βίκυ αφού έφαγε αρκετή πούτσα σε κώλο και στόμα σηκώθηκε όρθια να ξεμουδιάσει λίγο. Κάποιοι από τους γαμιάδες που δεν ήταν απασχολημένοι με το να σκίζουν τις τρύπες της Έλενας άρχισαν να χουφτώνουν και να γλείφουν τις απίστευτες βυζάρες της, να παίζουν με το ξυρισμένο μουνί της και την ανοιγμένη πια κωλοτρυπίδα της. Για αρκετή ώρα έδινε γλωσσόφιλα με έναν από τους γαμιάδες ο οποίος αφού έπαιξε με το μουνί της, της έχωσε την πούτσα του στα όρθια και άρχισε να την πηδάει γρήγορα και δυνατά.

Ένας δεύτερος πήγε από πίσω και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα της κάρφωσε την κωλοτρυπίδα και έτσι η Βικούλα βρέθηκε στον αέρα με τους δυο γαμιάδες να την κρατάνε από τα μπούτια και να της χώνουν μέσα έξω τα καβλιά τους. Tο ευχαριστιόταν τρελά και φώναζε από καύλα.

- Έτσι δώστε μου πούτσο, σκίστε με...

Η Έλενα πάλι συνέχιζε να γαμιέται άγρια με τα καβλιά να μπαίνουν το ένα μετά το άλλο στην κωλοτρυπίδα της και στο στόμα της και τα χαστούκια στα κωλομάγουλα και στο πρόσωπο να πέφτουν βροχή.

Η Βίκυ αφού έφαγε αρκετά καβλιά στο όρθιο και στις δύο τρύπες στήθηκε στα τέσσερα και πήρε ένα πούτσο στο κώλο και ένα στο στόμα ενώ η Έλενα πιο δίπλα πηδιόταν στα τέσσερα από τον κώλο. Οι πούτσες εναλλάσσονταν στους κώλους και των δύο κοριτσιών και στο στόμα της Βίκυς.

Κάποια στιγμή τα κορίτσια βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο και άρχισαν τα γλωσσόφιλα ενώ οι πούτσες μπαινόβγαιναν στους κώλους τους. Tης πήδαγαν για αρκετή ώρα έτσι, με τις πούτσες να μπαίνουν άγρια η μία μετά την άλλη στις ανοιγμένες πλέον κωλοτρυπίδες.

Έπειτα σηκώθηκαν και ξάπλωσαν εξαντλημένες στον καναπέ όπου άρχισαν να φιλιούνται, να γλείφουν τα βυζιά και να χαϊδεύουν η μία το μουνί της άλλης με όλους τους γαμιάδες γύρω τους να ζητωκραυγάζουν.

Η Έλενα έγλειφε με πάθος το μουνί της Βίκυς η οποία σπαρταρούσε από καύλα και έχυνε συνεχώς ενώ μετά από λίγο γύρισε και η Έλενα φέρνοντας το μουνί της πάνω από το πρόσωπο της Βίκυς αρχίζοντας ένα ωραίο 69. Και οι δύο έγλειφαν με πάθος και έτριβαν τα ιδρωμένα κορμιά τους. Οι γαμιάδες τρελά καυλωμένοι από το θέαμα δεν άργησαν να μπουν στο παιχνίδι.

Ενώ τα κορίτσια συνέχιζαν το παθιασμένο 69 οι κωλοτρυπίδες τους γέμισαν ξανά με καβλιά που τις πήδαγαν άγρια.

Αφού πέρασαν όλοι για μια ακόμη φορά από τους κώλους τους ξάπλωσαν και οι δύο στον καναπέ με τα πρόσωπα τους το ένα δίπλα στο άλλο και ένας-ένας οι γαμιάδες πήγαιναν από πάνω και τις έχυναν στο πρόσωπο. Αφού έχυσε και ο τελευταίος τα στόματα και τα πρόσωπα και των δύο ήταν γεμάτα χύσια και αφού κατάπιαν ότι είχαν στο στόμα άρχισαν να φιλιούνται και να γλείφουν η μία την άλλη και να καθαρίζουν το πρόσωπο από τα χύσια.

Εκεί διακόπηκε και το βίντεο και το δεύτερο γαμήσι με τη Βίκυ ξεκίνησε.
Copyright protected OW ref: 163328