Η πουτάνα μέσα τους (4ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από gg36
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.64 (14 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Η πουτάνα μέσα τους (3ο μέρος)

Τράβηξα το χέρι μου από την Ελένη, ένωσα δυο δάχτυλα και τα έτριψα πάνω στα χείλη της θείας. Εκείνη τα αρνήθηκε, πιάνοντας μου το χέρι και πινελιάζοντας τα χείλη μου με τα δάχτυλα μου. Εγώ, κοιτάζοντας την θεία κατάματα, έβγαλα την γλώσσα και άρχισα να γλείφω τα υγρά της Βάσως. Η έντονα αλμυρή τους γεύση με έκανε να τα ξαναχώσω, αυτή τη φορά τέρμα μέσα της, αναγκάζοντας την να βγάλει ένα βογγητό καύλας, ανοίγοντας τα πόδια της ακόμη περισσότερο. Δεν έχασα την ευκαιρία και συνέχισα να τη γαμάω δυνατά, ενώ η θεία μου είχε βγάλει έξω τον πούτσο και μου τον άρμεγε με το χέρι. Έκανα μία κίνηση προς το πρόσωπο της θείας για φιλί, αλλά έφερε ένα δάχτυλο της στο στόμα μου, κάνοντας μου νόημα να μη συνεχίσω. Κρύο, ζέστη. Δεν την καταλάβαινα, ακόμη.

Τράβηξε το χέρι της από το στόμα μου και έπιασε το χέρι μου από τον καρπό, δίνοντας μου ρυθμό στο γαμήσι που έκανα με τα δάχτυλα στην Ελένη. Δεν ήθελε να συμμετάσχει άμεσα, με το κορμί της, αλλά ήθελε να μας ορίσει με έμμεσο τρόπο. Στο άλλο χέρι της ήταν ο πούτσος μου, τον οποίο μαλάκιζε τέλεια, ακριβώς στον ίδιο ρυθμό που γαμούσε το μουνί της φίλης της με το χέρι μου. Μας είχε και τους δυο στον έλεγχο της.

Η Ελένη έρχονταν και πάλι σε οργασμό. Φαινόταν σε όλο της το κορμί. Η παράδοση της στα δάχτυλα μου, το τρέμουλο και τα βογκητά της, έδειχναν ότι σύντομα θα έχυνε και πάλι. Ενώ κοίταζα αχόρταγα την Ελένη, ένιωσα την Βάσω να με περιεργάζεται με τα μάτια της. Έτρωγε κάθε μου μορφασμό και κάθε μου βλέμμα. Δε σταμάτησε να μου μαλακίζει την πετρωμένη ψωλή και περίμενε να ακούσει την φίλη της να χύνει σε διάστημα μικρότερο των 3 λεπτών από τον προηγούμενο οργασμό. Την στιγμή που η Ελένη έβγαλε την πρώτη φωνή που έδειχνε ότι χύνει, χωρίς να αφήσει το πούτσο μου, ήρθε πίσω μου και με έσπρωξε πάνω της.

- Β: Μπες μέσα της… τώρα!

Η μέθη της καύλας, ήταν ατελείωτη. Παρά την αντίθετη γνώμη της Ελένης, της κράτησα ανοιχτά τα πόδια και ένιωσα το χέρι της θείας να μου καθοδηγεί την ψωλή στο μουνί της κολλητής της. Σπρώχνοντάς με από πίσω, με έχωνε απότομα στο βάθος του μουνιού της Ελένης. Ενώ είχα πιασμένη από της γάμπες την Ελένη, η Βάσω την έπιασε από την μέση και με έσπρωξε με όλη της την δύναμη, οδηγώντας με όσο πιο βαθιά γίνεται. Τη γαμούσαμε μαζί. Χρησιμοποιούσε το κορμί μου, για άλλη μία φορά, για να γαμήσει την φίλης της. Η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο. Δεν διανοούμουν αυτό που συνέβαινε.

- Β: Παρ' τον πουτάνα, παρ' τον όλο. Μέσα σου. Όσο πάει. Σε γαμάω με το πούτσο του ανιψιού μου. Στο είπα ότι θα σε γαμήσω καργιόλα κι εσύ γελούσες. Όχι μόνο θα σε γαμήσω, αλλά θα σε γκαστρώσω.

Δεν ήμουν σε θέση να καταλάβω τι λεγόταν ή τι είχε προηγηθεί. Αλλά οι εκφράσεις χειραγώγησής μας, από την θεία, μου χτύπησαν μια ευαίσθητη χορδή, που δεν ήξερα ότι είχα. Έχυνα… και έχυνα… και έχυνα. Έχοντας πέσει πάνω στην Ελένη και νιώθοντας τη Βάσω να συνεχίζει να κοπανιέται στο κώλο μου με λύσσα. Ευτυχώς που φορούσα ακόμη το παντελόνι μου.

Πολύ σύντομα, η θεία ηρέμησε, τραβήχτηκε πίσω και απολάμβανε το σκηνικό των δύο εραστών, που εκείνη είχε οδηγήσει σε οργασμούς. Δεν έχω ιδέα πόσες φορές τελείωσε η Ελένη, αλλά εγώ, αυτή τη μία φορά που έχυσα, μου έβγαλε από μέσα μου και την τελευταία σταγόνα σπέρματος που διέθετα. Το αυτί μου ήταν κολλημένο στο στήθος της Ελένης, που βαριανάσαινε και άκουγα την ένταση των χτύπων της καρδιάς της. Σε λιγότερο από ένα λεπτό, άκουγα τα βογκητά της Βάσως. Γύρισα το κεφάλι μου.

Η Βάσω είχε κολλήσει με πλάτη στο παράθυρο της κουζίνας, είχε περάσει ένα χέρι μέσα από το παντελόνι και μαλακιζόταν και είχε βγάλει χύμα το ένα της στήθος και το χούφτωνε πολύ δυνατά. Έχυνε πολύ έντονα και εκείνη, κοιτάζοντας το αποτέλεσμα της καύλας της. Εμένα, ξαπλωμένο πάνω στην Ελένη, μετά από το χύσιμο της χρονιάς. Είχε ενώσει τα μπούτια της, ενώσω ήταν όρθια και τελείωνε μέσα σε έντονο τρέμουλο του κορμιού της. Μόλις ολοκλήρωσε, ακούμπησε στον πάγκο της κουζίνας, με πλάτης σε εμάς, έβαλε το πρόσωπο της, ανάμεσα στα χέρια της και προσπαθούσε να βρει τις ανάσες της.

Ειλικρινά, φοβήθηκα να πω το οτιδήποτε, υπό την απειλή να προκαλέσω κάποιο ξενέρωμα σε μία ή και στις δυο τους. Αποφάσισα για άλλη μία φορά, να ακολουθήσω τα λεγόμενα τους. "Κοίτα και απολάμβανε". Και τελικά, αυτή η κουβέντα, ήταν όλη ουσία της βραδιάς, μέχρι εκείνη τη στιγμή. Δυο έμπειρες γυναίκες, με σχέδιο, όπως φάνηκε στην πορεία, με εκμεταλλεύτηκαν όσο περισσότερο μπορούσαν, χωρίς να νιώθω μειωμένος.

Η Ελένη με προέτρεψε να σηκωθώ και να πάω να κάνω ένα ντους, μιας και έσταζα από ιδρώτα. Η Βάσω με κάρφωνε στα μάτια, δίνοντας μου την αίσθηση ότι με κοίταζε καυλωμένη και τσαντισμένη μαζί. Δε μπορούσα να μεταφράσω την ακριβή ερμηνεία.

- Ε: Βγαίνοντας, μην τολμήσεις να εμφανιστείς ντυμένος, Γιώργο μου.

- Β: Μικρέ, δεν τελειώσαμε ακόμη μαζί σου. Κοίτα να πάρεις δυνάμεις. Και στο ντους, μόνο με κρύο νερό. Δε θέλω να χαλαρώσεις… ακόμη!

Ήταν σίγουρο, πλέον, ότι όλο αυτό ήταν προσχεδιασμένο. Δεν ήξερα λεπτομέρειες ακόμη, αλλά από τα μέχρι τώρα γεγονότα, οι δύο γυναίκες είχαν κάποιου είδους σεξουαλική σχέση μεταξύ τους. Το γλείψιμο των βυζιών της Ελένης από τη Βάσω, το γαμήσι που της έκανε μέσω εμού λίγα λεπτά πριν και ο μονόλογος της Βάσως προς την Ελένη, έδειχναν ότι κάτι είχε παιχτεί μεταξύ τους.

Ήμουν κάτω από τη ντουζιέρα και έτρεμα με την κρυάδα του νερού, αλλά ήμουν αποφασισμένος να ακολουθήσω κατά γράμμα τις συμβουλές τους, μιας και μέχρι στιγμή, μόνο χαμένος δεν είχα βγει. Είχα συγκεντρωθεί στον πούτσο μου. Τον έτριβα ξανά και ξανά. Αλλά η αντίδραση του ήταν μηδενική. Παρόλο που το μυαλό μου καιγόταν από καύλα, μέσα από τις σκέψεις του τι συνέβη αλλά και του τι θα ακολουθήσει σε λίγο, ο πούτσος μου δεν ανταποκρινόταν. Άφηνα το νερό να πέφτει πάνω μου, με δύναμη και είχα αρχίσει να πιστεύω ότι το τέλος της βραδιάς, τουλάχιστον για μένα, είχε φτάσει. Όχι μόνο δε θα καύλωνα ξανά, αλλά θα γινόμουν αντικείμενο σχολιασμού, των δυο ώριμων γυναικών. Άλλωστε μου ζήτησαν να γυρίσω κοντά τους γυμνός και καυλωμένος.

Είχε περάσει τουλάχιστον ένα 10λεπτο και δεν είχα ακούσει τίποτα από τις γυναίκες. Ούτε καν να με φωνάξει κάποια τι κάνω και γιατί αργώ. Έχοντας αρχίσει να αγχώνομαι, αποφάσισα να βγω έξω και να τις αντικρύσω και ο Θεός βοηθός. Με το που άνοιξα την πόρτα του μπάνιου, βογκητά αγνώστου προέλευσης, γέμισαν τα αυτιά μου. Αποφάσισα να ακολουθήσω τον ήχο, ο οποίος προέρχονταν από τον υπνοδωμάτιο της Ελένης.

Στάθηκα στην πόρτα και χάζευα το θέαμα. Η Ελένη ήταν γυμνή και ξαπλωμένη ανάσκελα, εντελώς γυμνή. Πόδια ανοιχτά και είχε αφεθεί στα χέρια της θείας. Η Βάσω, από την άλλη, φορούσε ακόμη το jean, αν και ξεκούμπωτο ψηλά λόγω της μαλακίας που είχε τραβήξει πριν, το πουκάμισο της ανοιχτό και τα στήθη της αγκάλιαζαν το μπούτι της Ελένης. Ο λόγος που τα στήθη της ήταν τόσο χαμηλά ήταν γιατί με τα χέρια της είχε ενώσει τα βυζιά της Ελένης και τα έγλειφε ενώ την κοίταζε στα μάτια. Ο θηλασμός είναι το ευαίσθητο σημείο της Ελένης και η Βάσω το εκμεταλλευόταν. Τα ρουφήγματα στις θηλές ήταν πολύ αργά και οι δύο γυναίκες κοιτάζονταν έντονα. Τις έντονες στιγμές καύλας, η Ελένη έγερνε το κεφάλι πίσω και με κλειστά τα μάτια και άφηνε να βγουν βογκητά, όχι λέξεις.

Η ανησυχία που είχα στο ντους, είχε πλέον εξαφανιστεί. Το λεσβιακό θέαμα, υπερέβαινε όλες μου τις δυσλειτουργίες και ο χοντρός πούτσος μου με έκανε και πάλι περήφανο. Δε μπορούσα να αντισταθώ και άρχισα να τον χαϊδεύω, τόσο ώστε να μην αυξήσω την καύλα σε μη ελεγχόμενα επίπεδα. Ήθελα να το απολαύσω και άλλωστε δεν ήξερα αν ήθελαν, ακόμη, τη δική μου συμμετοχή. Ακουμπούσα με το ώμο στη κάσα της πόρτας και με το άλλο χέρι, χούφτωνα απαλά τα αρχίδια μου και με τον αντίχειρα χάιδευα το καβλί μου από την βάση μέχρι όσο ψηλά μπορούσα. Ελάχιστα μετά, η θεία, χωρίς να διακόψει την καύλα που προσέφερε στην Ελένη, γύρισε το βλέμμα της σε μένα και μου χαμογέλασε έντονα, κλείνοντας μου το μάτι.

- E: Τι μου κάνεις μωρό μου;

- Β: Τι νιώθεις ότι σου κάνω Ελένη;

- Ε: Με τυραννάς, πουτάνα.

- B: Εσύ με προκαλείς με αυτές τις βυζάρες όλο το βράδυ

- Ε: Αχ… ναι... σε θέλω…

- B: Τι θέλεις;

- Ε: Εσένα

Και με μία απότομη κίνηση, τράβηξε το πρόσωπο της κοντά στο δικό της και κόλλησε τα χείλη της στα δικά της. Τα στόματα τους, ενωμένα, άρχισαν να φουσκώνουν, δείγμα ότι οι γλώσσες του είχαν πάρει φωτιά. Από τη μία ήθελα να ορμήσω ανάμεσα τους, από την άλλη για πρώτη φορά στη ζωή μου, έβλεπα δύο γυναίκες να γλωσσοφιλιούνται μπροστά μου ζωντανά και δεν ήθελα να χαλάσω τη στιγμή. Ο πούτσος μου είχε πετρώσει και η μαλακία μου ήταν πλέον πολύ έντονη. Η Βάσω ήταν πάνω στην Ελένη, σε στάση ιεραποστολική, και οι βυζάρες της θείας, πίεζαν αυτές της Ελένης, δημιουργώντας ένα φοβερό φούσκωμα, έτσι όπως τις κοιτούσα από τον πλάι. Χωρίς να το καταλάβω, η Ελένη είχε περάσει το χέρι της μέσα από το παντελόνι της Βάσως, από την άλλη πλευρά που στεκόμουν. Η Βάσω, προφανώς, δεν είχε τις δυνάμεις να αντισταθεί και αφέθηκε στα χάδια, αν όχι δάχτυλα, που τρέλαιναν το μουνί της.

- Β: Σε θέλω όσο δεν σε θέλησα ποτέ άλλοτε. Δεν σε έχω ξαναδεί έτσι.

- Ε: Τι είδες καύλα μου;

- Β: Τόσο χαλαρή και τόσο εύκολη στο να τελειώσεις.

- Ε: Φταίει και ο μικρός. Είναι καλός, στο είπα.

- B: Ο ανιψιός, είναι ότι πρέπει (και γύρισαν και οι δυο τους και απόλαυσαν το θέαμα που τους έδινα)

- E: Θυμάσαι τι σου είχα πει;

- B: Θυμάμαι και ανησυχώ… ανησυχώ ότι θα μπω και εγώ σε μπελάδες μαζί του

- E: Κοίτα το καυλί του, κοίτα πως λιώνει από καύλα για μας… αν και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή θέλει κάτι άλλο.

Άξαφνα, και ενώ το γλωσσόφιλο μεταξύ τους έγινε απότομα πιο έντονο από ποτέ, η Ελένη μου έκανε νόημα με το ελεύθερο χέρι της να πάω πίσω από την θεία. Δε χρειαζόμουν κάτι άλλο. Έχοντας παρασύρει τη Βάσω σε βαθιά καύλα στο μυαλό, η μετακίνηση μου πίσω της πέρασε απαρατήρητη. Το χέρι της Ελένης κατέβηκε όλη της την πλάτη και τράβηξε προς τα κάτω το παντελόνι της κολλητής της. Πήρα το μήνυμα και συνέχισα το γδύσιμο της Βάσως, κατεβάζοντας το μέχρι τα γόνατα της. Εμφανίστηκε, για πρώτη φορά, ο μεγάλος κώλο της θείας και η μαύρη της κιλότα. Με την κίνηση που έκανα, είχα τραβήξει και την κιλότα κάτω, στα γόνατα της. Εκείνη έκανε να αντισταθεί, αλλά η Ελένη και με τα δυο της χέρια την είχε ήδη αγκαλιάσει σφιχτά, κρατώντας την πάνω της.

- Β: Μη…

- Ε: Μην αντιστέκεσαι Βάσω μου!

- Β: Δεν είχαμε κανονίσει κάτι τέτοιο!

- Ε: Ούτε είχαμε συμφωνήσει να με γαμήσεις με τον πούτσο του ανιψιού σου!

- B: Άντε γαμήσου Ελένη.

- Ε: Εσύ να δεις πως θα γαμηθείς μωρό μου. Γιώργο, κώλο με τη μία. Μην κολλήσεις.

- Β: Όχι… όχι κώλο…. όχι έτσι τουλάχιστον!

- Ε: αφού σου αρέσει από πίσω και σου αρέσει και το άγριο

- B: Μ’ αρέσει καργιόλα, αλλά άσε τον να με φτιάξει πρώτα.

Είδα το νεύμα με το μάτι της Ελένης και κατάλαβα!

Συνεχίζεται… (Θα ήθελα να ακούσω τα σχόλια σας)
Copyright protected OW ref: 161440