Η ιστορία ενός intersex (ερμαφρόδιτου)

Δημοσιεύθηκε από BellaCiao
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.20 (10 Votes)
Με λένε Μιχάλη, είμαι 20 χρονών και τυγχάνει να είμαι μια σπάνια περίπτωση ερμαφρόδιτου οργανισμού, αν και εξωτερικά μοιάζω με άντρα και ευτυχώς οι γονείς μου αν και ρίσκαραν μου έδωσαν αντρικό όνομα, έχω και τα δυο γενετικά όργανα πλήρως λειτουργικά και καλοσχηματισμένα καθώς έχω καταφέρει να χύσω, αλλά έχω και περίοδο όπως οι γυναίκες. Οι γονείς μου πήραν την απόφαση να αφήσουν την επιλογή πάνω μου και μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι εγώ διέφερα από τους άλλους. Όλα άρχισαν όταν ξεκίνησαν να έχω πρόσβαση στο ιντερνέτ και κατάλαβα ότι εγώ έχω πούτσα και μουνί πλήρως αναπτυγμένα. Τότε ρώτησα την μητέρα μου γιατί συμβαίνει αυτό και μου είπε για τη σπάνια αυτή περίπτωση και ότι είναι δική μου η επιλογή για το τι θα κάνω. Εγώ, μικρός τότε, δεν ήθελα να κάνω μια τόσο δύσκολη επιλογή και της είπα ότι θέλω να περιμένω να δω. Φυσικά δεν γινόταν να αποφασίσω γιατί δοκιμάζοντας πράγματα κατάλαβα ότι και τα δυο είχαν την γλύκα τους. Είχα μια μεγάλη πούτσα αλλά και μουνί ταυτόχρονα που μου άρεσε να παίζω μαζί του.

Λόγω της κατάστασης που κανείς δεν γνώριζε, απέφευγα να δημιουργώ σχέσεις και δε μιλούσα συχνά με τους φίλους μου για γκόμενες. Ήξερα ότι οι φίλοι μου είχαν κάνει αλληλομαλακίες, ζήλευα αλλά δεν ήθελα να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Μια μέρα ήρθε να κοιμηθεί σπίτι μου ο κολλητός μου ο Πέτρος. Καθώς περνούσε η ώρα πρότεινε να δούμε καμία τσόντα. Εγώ στην αρχή είπα δεν χρειάζεται και τότε μου είπε… έλα μην είσαι κότα. Να τις παίξουμε να ξεκαυλώσουμε, το έχω κάνει και με τα παιδιά μη ντρέπεσαι…

Τότε αποφάσισα να του πω όλη την αλήθεια. Καθώς του έλεγα την περίπτωση μου, είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό. "Δείξε μου…" μου λέει… Τότε κατέβασα το παντελόνι και του έδειξα την αλήθεια.

- Μαλάκα έχεις μουνί…

μου λέει. Τόσο καιρό ψάχνω να γαμήσω και δε λες τίποτα; Εγώ του είπα αυθόρμητα σκάσε ρε μαλακά αλλά πριν προλάβω να τελειώσω κατέβασε το παντελόνι του και πέταξε έξω μια 20ποντη πούτσα. Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα από κοντά πούτσα και μάλιστα τόσο μεγάλη.

- Μην το σκέφτεσαι… είπες ότι δεν ξέρεις τι θέλεις. Δοκίμασε να μάθεις.

Έσκυψα και του την πήρα στο στόμα αυθόρμητα, η γυναίκα μέσα μου άρχισε να βγαίνει. Τον έγλειφα λες και είχα πάρει 10,000 πίπες. Άρχισε να μου λέει ότι τέτοια πίπα δεν του έπαιρνε ούτε η πρώην του. Με σήκωσε, με έβαλε στα τέσσερα στο κρεβάτι και άρχισε να μου γλείφει τον κώλο και το μουνί, ενώ η πούτσα μου είχε γίνει πέτρα και άρχισε να μου τραβάει μαλακία. Έχυσα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Τότε έβαλε την πούτσα του στον κώλο μου πρώτα και άρχισε να με γαμάει. Με άνοιξε σιγά-σιγά κι εγώ πονούσα, αλλά πλέον ήμουν η πουτάνα του η Μιχαέλα. Βγήκε από μέσα μου, με γύρισε ανάποδα, μου άνοιξε τα πόδια, έβαλε ένα προφυλακτικό, μου ακούμπησε την πούτσα στο μουνί που έχυνε ασταμάτητα και άρχισε να με γαμάει. Στην αρχή απαλά και μετά δυνατά. Τα αρχίδια μου ακουμπούσαν την πούτσα του και άρχισαν να τσούζουν από την τριβή, αλλά ήταν πολύ καύλα. Άρχισε να μου λέει ότι έχω μουνάρα και είναι πολύ τυχερός που το ανακάλυψε. Μου είπε ότι αν θέλω μπορεί να με γαμάει συνέχεια για να μας φεύγουν οι καύλες. Βγήκε και με έχυσε στο πρόσωπο.

Πήγαμε στο μπάνιο πλυθήκαμε και πέσαμε για ύπνο. Είχα πλέον πάρει απόφαση ότι ίσως δεν χρειάζομαι την πούτσα.

Το πρωί όλα άλλαξαν. Πήρα ένα μήνυμα από μια συμμαθήτριά μου ότι της άρεσα πολύ και ότι αποφάσισε να κάνει αυτή την κίνηση επειδή εγώ δεν έκανα κάτι. Κανονίσαμε καφέ. Καθώς μιλούσαμε και είχε νυχτώσει κάναμε βόλτα στο πάρκο και η κουβέντα πήγε στο σεξουαλικό. Κατέβασε το χέρι να μου πιάσει την πούτσα καθώς με φιλούσε και αμέσως τη σταμάτησα. Μου ζήτησε συγνώμη. Αποφάσισα να της πω την αλήθεια όπως είχα κάνει με τον φίλο μου την προηγούμενη μέρα. Ακριβώς όπως ο φίλος μου έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Αμέσως με ρώτησε αν μπορεί να δει. Όπως και με τον φίλο μου της είπα ότι αν θέλει μπορούσαμε να πάμε σπίτι μου γιατί έλειπαν οι δικοί μου και θα ήταν πιο άνετο να της δείξω εκεί. Δέχτηκε. Την είχε τρελάνει η ιδέα ότι είχα κάτι τόσο διαφορικό και όσο περπατούσαμε προς το σπίτι μου έκανε πολλές ερωτήσεις τύπου πως νιώθω και με τα δύο, αν έχω περίοδο και τέτοια. Μόλις φτάσαμε σπίτι τη ρώτησα αν είναι έτοιμη να δει. Κατέβασα το παντελόνι μου και έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Ήμουν και καυλωμένος και είδε επί τόπου όλη την αλήθεια…

- Έχεις πουτσάρα, μου λέει… είμαι bi, δεν το ξέρει κανείς αλλά η περίπτωση σου είναι ότι καλύτερο μου συνέβη. Μπορώ να έχω και τα δύο σε ένα.

Έσκυψε και μου πήρε πίπα, τότε κατάλαβα ότι ήμουν πολύ τυχερός. Όσο μου έπαιρνε πίπα μου έγλειφε και το μουνί και μου έβαζε και δάχτυλο. Είχαν μείνει κάποια προφυλακτικά από την προηγούμενη βραδιά, φόρεσα ένα, την έβαλα στο κρεβάτι που με γαμούσε ο κολλητός μου και πλέον οι ρόλοι είχαν αλλάξει. Εγώ γάμαγα στην ίδια στάση που με γαμούσε ο φίλος μου. Αυτή όσο μπορούσε μου χάιδευε την κλειτορίδα μου και έβαζε δάχτυλο. Το μουνί μου έσταζε όπως το δικό της και η πούτσα μου είχε γίνει πέτρα. Μου ήρθε να χύσω, βγήκα και την έχυσα στα βυζιά της.

Πλυθήκαμε και κάθισε για λίγο να πιούμε ένα ποτό. Μου είπε ότι ήταν το καλύτερο σεξ που έχει κάνει και ότι θέλει να τα φτιάξουμε. Επίσης με ρώτησε αν με έχουν γαμήσει ποτέ και τότε της είπα ναι. Αμέσως μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο και ακολούθησε δεύτερος γύρος.

Από τότε είναι η κοπέλα μου, κάνουμε πολλά, έχουμε πάρει και κάποια παιχνίδια, ενώ αρχίσαμε να συμπεριλαμβάνουμε και τον κολλητό μου σε μερικά από αυτά όταν έμαθε ότι αυτός ήταν ο γαμιάς μου.

Αυτά όμως είναι για άλλες ιστορίες και θα σας τα πω κάποια άλλη στιγμή.

Είμαι ο Μιχάλης-Μιχαελα και αυτή είναι η αρχή της σεξουαλικής μου ζωής, εύχομαι να σας άρεσε.
Copyright protected OW ref: 157396