Εμπειριών Συλλέκτες

Δημοσιεύθηκε από B-Experts
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.69 (8 Votes)
Καλησπέρα σε όλους, αλλά πιο πολύ στους αληθινούς και λιγότερο στους υποψήφιους σεναριογράφους του Σειρινάκη. Δεν θέλω να είμαι υπερβολικός αλλά η φαντασία εδώ πέρα έχει σπάσει όλα τα όρια και συστήνω καλύτερα να μαζευτούμε ειδικά οι άντρες με τα υπερμεγέθη προσόντα.

Σε συνεννόηση με τη γυναίκα μου και το φιλικό μας ζευγάρι, αποφάσισα να γράψω την ιστορία μας που θέλω να πιστεύω ότι θα έχει και συνέχεια, αφού όλοι μας συμφωνήσαμε ότι είχαμε μια πολύ όμορφη εμπειρία. Ας συστηθούμε λοιπόν.

Είμαι ο Βλάσης και η γυναίκα μου Στέλλα, πλησίον των 50 και ο Στράτος με την Εριέττα γύρω στα 45, τους οποίους είχαμε γνωρίσει και γίναμε φίλοι, πριν μερικά χρόνια από το σχολείο των παιδιών. Δε θα μπω σε ιδιαίτερες περιγραφές με σωματότυπους κλπ, πιο πολύ γιατί πιστεύω ότι πρέπει να δίνουμε βάση στη φάση και όχι σε ειδικά χαρακτηριστικά ειδικά αν σκεφτούμε όλοι ότι αν κάποιος / κάποια δε μας φτιάχνει πρώτα οπτικά, στη συνέχεια ενστικτωδώς δεν γίνεται τίποτα.

Μια φορά πριν 2-3 μήνες που τα πίναμε σε ένα μπαράκι στα νότια με το Στράτο χαζεύαμε δυο ξέκωλα που καθόντουσαν δίπλα μας αρχίσαμε να συζητάμε για sex και περιπέτειες και του λέω ότι εγώ με την γυναίκα μου έχουμε συμφωνήσει ότι το "βλέπει επιτρέπεται αλλά το αγγίζειν απαγορεύεται…" τουλάχιστον χωρίς την συγκατάθεση του άλλου και τον βλέπω να μένει λίγο άναυδος και μου ζητάει να του το αναλύσω περισσότερο.

Του εξήγησα πως με την γυναίκα μου έχουμε συμφωνήσει ότι αν είναι να κάνουμε κάτι θα το κάνουμε μαζί στα πλαίσια του να σπάσουμε τη ρουτίνα της καθημερινότητας, συμπληρώνοντας ότι δεν έχουμε κάνει τίποτα μέχρι τώρα γιατί απλά δεν έτυχε. Αυτός μου είπε ότι και αυτοί έχουν κάνει παρόμοιες συζητήσεις αλλά όχι σε τόσο προχωρημένο στάδιο μα ήταν σίγουρος ότι αν πρόκυπτε κάτι, αυτός και η γυναίκα του θα ήταν θετικοί με απαραίτητη προϋπόθεση την ύπαρξη μιας στοιχειώδους χημείας. Τότε του είπα να διαβάσει κάποιες ιστορίες που είχα γράψει στο site πριν από μερικά χρόνια για τις περιπέτειες μου στην Αμερική αλλά και της γυναίκας μου με μια φίλη της. Όταν συναντηθήκαμε μετά από λίγες εβδομάδες μου λέει:

- Ρε 'συ… τις διαβάσαμε μαζί με την γυναίκα μου και θέλω να σου πω ότι φτιαχτήκαμε τόσο πολύ που παρόλο ήταν σχετικά αργά προφασιστήκαμε στα παιδιά ότι βγαίνουμε βόλτα και πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο και πηδιόμασταν λες και ήμασταν στην αρχή της σχέσης μας. Ούτε κι εγώ θυμάμαι το εαυτό μου πόσο καιρό είχα να πηδηχτούμε δυο φορές στο καπάκι.

- Μ' αρέσει που σας άρεσε.

- Ειδικά οι δικές σου με το τραβέλι ήταν όλα τα λεφτά αλλά και της Στέλλας με τη φίλη της ήταν πολύ καυλωτική. Φαντάζομαι ποια είναι… αλλά άστο καλύτερα.

- Όχι δεν είναι η γυναίκα σου ρε μην ανησυχείς. Την ξέρεις, αλλά καλύτερα μη δώσουμε συνέχεια σε αυτά.

Συνεχίζοντας του λέω:

- Τι λες κανονίζουμε κάτι κάποια στιγμή οι τέσσερεις μας αρχικά same room sex και μετά βλέπουμε;

- Για μένα δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά άσε να βρω την κατάλληλη στιγμή να το συζητήσω και με τη γυναίκα μου. Φαντάζομαι ότι θα κάνεις κι εσύ το ίδιο.

- Εννοείτε και πάνω απ’ όλα αν μας βγει..

Το Πάσχα που μιλάγαμε για ευχές κλπ. μου λέει:

- Οι γυναίκες μας κάτι κανονίζουν για την Παρασκευή που θα λείπουν τα παιδιά μας εκδρομή με το σχολείο. Είπες κάτι στη δικιά σου;… γιατί η δικιά μου, μου αφήνει κάτι υπονοούμενα.

- Της έχω πει τις κουβέντες μας και τα σκέψεις μας αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο… και βέβαια ότι σας είπα να διαβάσετε τις ιστορίες μας.

- Εγώ είπα στην δικιά μου να έρθουμε σπίτι σας γιατί έχετε μεγαλύτερο χώρο και ελπίζω και κανένα παιχνίδι γιατί εμείς είμαστε στενάχωρα.

- Ok… άστο και θα δούμε τι βγάλει η βραδιά. Καλό κρασί μεζέ και μουσική θα έχουμε σίγουρα.

Μια από τις επόμενες μέρες ρώτησα την γυναίκα μου τι κανονίζει και μου είπε ότι ήδη έχει κάτι στο μυαλό της μετά από μια συζήτηση που είχε με την φίλη της που από απλά υπονοούμενα στην αρχή της περιέγραψε τι έγινε στο ξενοδοχείο και ότι πάντα ήθελε να κάνει κάτι, αλλά φοβόταν να μη χαλάσει το γάμο της κλπ. Η δικιά μου της εξήγησε τον κανόνα μας ότι όλα πρέπει να συζητιόνται ανοιχτά με το σύντροφο της και δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται τίποτα. Η κουβέντα συνεχίστηκε στο κρεβάτι με ένα όμορφο και απολαυστικό πήδημα μα κυρίως προσμονή για την επικείμενη συνάντηση

Με αυτά και με αυτά ήρθε η Παρασκευή και τα παιδιά ήρθαν όπως είπαμε και καθίσαμε να τα λέμε για όλα τα καθημερινά προβλήματα μας. Εγώ σκεφτόμουνα ότι μάλλον τζίφος η δουλειά γιατί και οι δυο τους ήταν ντυμένοι απλά και η Στέλλα μου είχε πει να βάλω κάτι απλό και το ίδιο θα έκανε κι εκείνη γιατί ήθελε να είμαστε χαλαρά αφού είπαμε με την φίλη της ότι δε πάμε πουθενά. Άρα… τζινάκι φουτεράκια κλπ.

Ενώ η ώρα πέρναγε χαλαρά και απολαμβάναμε τα ποτά μας, η Στέλλα κάποια στιγμή απλώνει το πόδι της πάνω στα δικά μου για να χαλαρώσει όπως είπε από το τρέξιμο της ημέρας κι εγώ άρχισα να της τρίβω τη γάμπα χωρίς καμιά υποψία πονηριάς. Μετά από λίγο βέβαια σκέφτηκα πόσο μπούφοι είμαστε οι άντρες μπροστά στην γυναικεία πονηριά. Τα παιδιά στον απέναντι καναπέ παρέμειναν αγκαλιασμένοι και δε μου έκανε καθόλου εντύπωση γιατί ήταν πολύ συνηθισμένο για αυτούς να χουχουλιάζουν έτσι. Δεν έδωσα καμιά σημασία στο χέρι της Εριέττας που έτριβε το μπούτι του άντρα της.

Μετά από 5-10 λεπτά η Στέλλα σηκώνεται και μου ζητάει να την βοηθήσω με τα παγάκια στην κουζίνα καθώς αυτή θα έβαζε κρασί και συμπλήρωμα στα μεζεδάκια. Πηγαίνοντας μέσα και ενώ προσπαθούσα να βγάλω τον πάγο μου κλείνει το στόμα με το δάχτυλο κάνοντας "σ…" και σκύβοντας αρχίζει να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι. Μ' αρπάζει τον πούτσο και μου λέει:

- Ας κάνουμε πράξη αυτό που θέλαμε τόσο καιρό και οι δυο.

- Αχ πουτανίτσα μου γλείψε το μου και κάνε ότι θες!

- Απόψε θα αποδείξουμε αυτό που έλεγες ότι η καύλα δεν έχει αξιοπρέπεια. Τρελαίνομαι να νοιώθω τον πούτσο σου να καυλώνει μες στο στόμα μου. Μ… δωσ' το πιο βαθιά καύλα μου.

Ακούγοντας την να αυξάνει τον τόνο της φωνής της σκύβω λίγο και βλέπω στο σαλόνι την Εριέττα να έχει βγάλει και αυτή τον πούτσο του φίλου μου έξω και να του τον παίζει αργά και ηδονικά ενώ επιδίδονταν σε ένα πολύ βαθύ γλωσσόφιλο.

- Αχ βρε καργιόλες… τα είχατε κανονίσει όλα έτσι;

- Μην ξεχνάς ότι εσείς μας το ζητήσατε. Έτσι δεν είναι Στράτο;…

λέει φωναχτά και σηκώνοντας μου το παντελόνι με παίρνει και πάμε στο σαλόνι όπου μου ζητάει να κάτσω δίπλα στο φίλο μου και αφού μας απελευθέρωσαν από τα παντελόνια και τα φουτεράκια, η Εριέττα έρχεται από πίσω και μας δένει τα μάτια λέγοντας μας να χαλαρώσουμε και να μην απλώσουμε καθόλου τα χέρια μας.

Για να δούμε τώρα βρε άντρες πόσο καλά γνωρίζεται τις γυναίκες σας. Μετά από λίγο νοιώθω ένα χέρι να μου ανοίγει τα πόδια και μια γλώσσα να γλείφει απαλά το καυλί μου και λίγο κάτω από την βάλανο.

- Γαμιόλα δείξε τους πόσο καλή είσαι στις πίπες και μου στέλνεις την καύλα στο μυαλό…

είπα ξέπνοα και ακούω το Στράτο να αναστενάζει λέγοντας:

- Έλα καύλα μου, κάντο μου, αχ… με στέλνεις!

Οι γυναίκες δε μίλαγαν και το μόνο που ακούγαμε ήταν κάποια πνιχτά χαμόγελα.

- Καργιόλα, όποια και να είσαι με έχεις τρελάνει, λέει ο Στράτος, αλλά γλείψε με λίγο πιο βαθιά, με έχεις τρελάνει!

- Πουτανάκι μου συνέχισε, με κάνεις και λειώνω…

έλεγα εγώ αφού ένοιωθα την άκρη μιας γλώσσας να με γλείφει από ψηλά μέχρι τα αρχίδια μου. Τα βογγητά συνεχίστηκαν για μερικά λεπτά ακόμη και καμιά τους δεν είχε κάνει τίποτα άλλο από το να μας βασανίζουν στέλνοντας την καύλα μας στα ουράνια.

- Άντε… βγάλτε τώρα τα μαντήλια λέει η Στέλλα και τότε την βλέπω να παίρνει τον πούτσο του Στράτου βαθιά στο στόμα της κοιτώντας με βαθιά στα μάτια.

- Έλα αγάπη μου, δείξε του πόσο καλό πουτανάκι είσαι λέει ο Στράτος στη γυναίκα του και τότε συνειδητοποίησα ότι η γλώσσα που μου «ξύριζε» τα αρχίδια πριν από λίγο δεν ήταν της γυναίκας μου αλλά πλέον αυτό δεν είχε καμία σημασία.

- Για πες ψωλαρά μου, κατάλαβες ότι δεν ήταν η γυναίκα σου;… μου λέει η Εριέττα.

- Ρούφα με βαθιά και άσε τα πολλά λόγια, της λέω.

- Όχι θέλω να ξέρω… και να ακούσει και ο δικός μου αν ξέρω να κάνω καλές πίπες.

- Είσαστε τέλειες μωρό μου και όχι δεν κατάλαβα τη διαφορά γιατί είμαι σίγουρος ότι σε έχει δασκαλέψει η φιλενάδα σου!

- Ούτε εγώ κατάλαβα τίποτα, λέει ο Στράτος. Και η δικιά σου γλώσσα Στελλίτσα μπορεί να σηκώσει και τα ασήκωτα.

Μετά από 2-3 λεπτά που τα βογγητά μας μεγάλωναν και ένοιωθα ότι δεν θα άντεχα για πολύ γυρίζω το κορμί μου λίγο πιο πλάγια και λέω στην παρέα.

- Μήπως είναι καιρός να ανέβουμε πίστα;…

και σκύβοντας πιο πολύ φτάνω το στόμα μου στον πούτσο του Στράτου και αρχίζουμε να τον γλείφουμε μαζί με τη Στέλλα, μια ο ένας μία ο άλλη έχοντας βέβαια το κορμί μου σε τέτοια θέση για να μπορεί η Εριέττα να με απολαμβάνει.

- Ωπα μεγάλε… τι είναι αυτό;… λέει ο Στράτος. Είσαστε και γαμώ και οι δυο σας.

- Καύλα…

φωνάζει η Εριέττα και νοιώθω να πηγαίνει πιο χαμηλά στα αρχίδια μου ενώ ένα δάχτυλο αρχίζει να χαϊδεύει την τρύπα μου.

- Με στέλνεται ρε παιδιά... είσαστε τέλειοι… μουρμούριζε ο Στράτος.

- Βρε συ ο άντρας σου καυλώνει πιο πολύ με την αντρική πίπα…

λέει η δικιά μου και ορμάει πιο δυνατά για να αποδείξει ότι είναι καλύτερη στις πίπες από μένα. Μην ανησυχείς μωρό μου κανένας δε σε αμφισβητεί απλά είχα καιρό να το κάνω και με τρελαίνει και ίσως ο Στράτος έχει καιρό να νοιώσει δυο γλώσσες στο καυλί του.

- Ίσως και ποτέ, αλλά συνεχίστε γιατί θα χύσω σε λίγο.

- Όχι ακόμα αγαπούλα του λέει η γυναίκα του… θέλω και εγώ να δω πόσο σκληρός έχεις γίνει.

- Άστο για μετά λέει η Στέλλα που μαντεύοντας τις σκέψεις μου σηκώνεται και την παίρνει στο διπλανό καναπέ και αρχίζει να πιπιλάει τις ρώγες τις εναλλάξ.

- Μ... αυτή και αν είναι άλλη πίστα…

λέει η Εριέττα και ξαπλώνει προς τα πίσω νοιώθοντας το χέρι της Στέλλας μέσα της και τη γλώσσα να παίζει με τα βυζάκια της.

- Ρούφα με ρε καύλα, ρούφα... είσαι τέλεια!

Εγώ απασχολημένος με τον πούτσο του φίλου μου βαθιά στο στόμα μου και εναλλάξ να τον βγάζω και να ρουφάω μόνο το καυλί το άκουγα να λέει:

- Έλα παρ' τον, καύλωσε με ρε πούστη… τρέλανε με!

- Δωσ' τον μου αγόρι μου, δωσ' τον μου…

έλεγα εγώ που ένοιωθα τα αρχίδια του να συσπώνται.

- Χύνω… αχ… με τρέλανες!

- Δωσ' τα μου όλα πουτσαρά μου…

Ένοιωθα μια καύλα καταπίνοντας όλα του τα χύσια κάτι που είχα να κάνω πάρα πολλά χρόνια και με τρέλαινε. Οι γυναίκες απέναντι σταμάτησαν για λίγο ακούγοντας τα μουγκρητά μας κάτι είπαν σιγά η μια στην άλλη και μετά συνέχισαν με την Εριέττα να κατεβαίνει χαμηλά και να ζητάει από την Στέλλα να ανοίξει καλά τα πόδια της. Πριν ορμήσει όμως στην διάπλατα ανοιγμένη μουνάρα της γυναίκας μου έρχεται δίπλα μου και μου λέει.

- Κανονικά αυτά τα υγρά είναι μόνο δικά μου...

και μου ζητάει να της δώσω τα χύσια του άντρα της ανοίγοντας το στόμα της. Της δίνω μερικές σταγόνες που δεν είχα καταπιεί ακόμα μαζί με τα σάλια μου και συνεχίζω με ένα δυνατό γλωσσόφιλο να γευτεί την καύλα του άντρα της.

- Στελλίτσα… αφού ο Στράτος απόλαυσε το δικό σου θα απολαύσω εγώ εσένα και θα σε ρουφήξω μέχρι τέλους…

και χώνει βαθιά την γλώσσα της μαζί με δυο δάχτυλα. Η Στέλλα έχοντας χάσει την επαφή με το περιβάλλον άρχιζε να χτυπιέται δεξιά και αριστερά και σε λίγο αρχίζει να χύνει πετώντας τα υγρά της πάνω στη μούρη της άλλης. Ο Στράτος τότε μου λέει ότι αυτό το squirt το έχει δει μόνο σε τσόντες και λέει στην γυναίκα του:

- Ρούφα τα γαμιόλα μου… ρούφα τα!

- Μην σταματάς να με γαμάς, πιο δυνατά, πιο βαθειά… χύνω!

Η Εριέττα μάλλον ξαφνιασμένη ρουφάει όσο μπορεί σκουπίζοντας το πρόσωπο της και προσπαθεί να βάλλει πιο πολλά δάχτυλα μέσα της. Πλέον η Εριέττα έχει βάλει όλη τη παλάμη μέσα και προσπαθεί να ρουφήξει τα υγρά που πετάγονται κάθε τόσο.

- Είναι απίστευτο... λέει ο Στράτος.

- Και που είσαι ακόμη... λέω εγώ.

- Πάλι χύνω…

- Θα σε πεθάνω στην καύλα απόψε να δεις πια γλώσσα είναι η καλύτερη!

- Μόνο μια γυναικεία γλώσσα μπορεί να το κάνει αυτό!

- Και του άντρα σου η γλώσσα με τρέλανε .... λέει ο Στράτος

Η Εριέττα σηκώνεται πάει κοντά στην Στέλλα και αρχίζουν ένα βαθύ γλωσσόφιλο λέγοντας της:

- Πάρε ένα μείγμα από αντρικά και γυναικεία χύσια μωρό μου!

- Στράτο νομίζω ότι χρειαζόμαστε ένα μικρό διάλλειμα λέω εγώ

- Κοίτα, μου λέει, έγινε κάτι παράξενο. Εγώ με τη Στέλλα λειώσαμε και εσύ με την Εριέττα έχετε μείνει παραπονεμένοι!

- Όχι για πολύ συμπληρώνει η Στέλλα. Αφού ηρεμήσουμε λίγο δεν πάμε πιο μέσα για να είμαστε πιο άνετα;

Συνεχίζεται…Copyright protected OW ref: 157080