Εμείς και ο Παύλος

Δημοσιεύθηκε από Hot fant
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.38 (12 Votes)
Μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο ο Παύλος. Τον είχαμε γνωρίσει μέσω ενός site γνωριμιών και είχαμε κανονίσει να βρεθούμε για μια μεταξύ μας ερωτική εμπειρία.

Είχαμε ήδη δει από βιντεοκλήση πως είναι και έτσι μόλις τον είδαμε τον χαιρετήσαμε και κατευθυνθήκαμε γρήγορα προς το αυτοκίνητο. Έσκυψε αμέσως να φιλήσει την Ελένη που είχε καθίσει στο πίσω κάθισμα και της πίεσε συγχρόνως την ρώγα της.

- Μου αρέσουν πολύ τα βυζιά σου...

και της είπε και να τα βγάλει έξω.

- Μα πως;... θα μας βλέπουν στο δρόμο όλοι... είπε η Ελένη.

- Αυτό είναι το νόημα. Γιατί τόσο ωραία βυζιά να είναι κρυμμένα; Κάνε αυτό που σου λέω πουτανάκι μου είναι η αρχή για ότι πρόκειται να ξεκινήσει.

Ξεκίνησα να οδηγάω και κοίταγα συνέχεια από το καθρέφτη τα βυζιά της Ελένης και τον Παύλο να τσιμπάει τη ρώγα της με το ένα χέρι και να τη δαγκώνει ενίοτε και με το άλλο να της χαϊδεύει την κλειτορίδα λέγοντας συνέχεια πόσο καύλα είναι το τόσο υγρό μουνί της. Ο δικός μου πούτσος είχε γίνει πέτρα, ανυπομονούσαμε και οι τρεις για αυτό το Σαββατοκύριακο, έχοντας ανταλλάξει τόσα βίντεο και φωτογραφίες με τον Παύλο.

Είχαμε ήδη συμφωνήσει πως θα κάνει ότι θέλουμε και στον δρόμο μέχρι να φτάσουμε από το αεροδρόμιο στο σπίτι συζητούσαμε και τις λεπτομέρειες. Μετά από μισή ώρα φτάσαμε σπίτι, μπήκαμε γρήγορα μέσα και αφού ο Παύλος άφησε την βαλίτσα του κάτω, η Ελένη έρχεται σε μένα, σκύβει και μου κατεβάζει το παντελόνι αποκαλύπτοντας την καυλωμένη μου πούτσα. Γυρνάει και κάνει νόημα στον Παύλο να γονατίσει εκεί μαζί της.

Όσο μου ρουφάει την πούτσα η Ελένη, ο Παύλος συνεχίζει το παιχνίδι που είχε ξεκινήσει από το αμάξι. Σταματάει η Ελένη και τραβάει σε μια στιγμή το κεφάλι του Παύλου δίπλα στο καυλί μου και του λέει:

- Έλα να το γλύψουμε μαζί καυλιάρη μου…

και έτσι και έγινε. Με τις γλώσσες τους να γλείφουν την πούτσα μου από κάτω προς τα επάνω και φτάνοντας στο κεφάλι να ρίχνουν γλωσσόφιλα, η καύλα και των τριών είχε φτάσει στα ύψη.

Η Ελένη ξαπλώνει τον Παύλο κάτω και ξεκινάνε 69, ενώ εγώ πάω πίσω στην κωλάρα της και πιέζω τον πούτσο μου να μπει μέσα στην σούφρα της. Την καρφώνω δυνατά και τα αρχίδια μου σκάνε πάνω στο πρόσωπο του Παύλου που της τρώει το μουνάκι και χωρίς να το περιμένω ξεκινάει και που και που γλείφει και τα αρχίδια μου. Με έχει καυλώσει τόσο το σκηνικό που καρφώνω τον πούτσο μου και κάνω την Ελένη να ουρλιάζει και να χύνει σαν τρελή. Τσιμπούκωνε τον Παύλο μέχρι που έχυσε κι αυτός βαθιά στο λαρύγγι της κι εγώ μέσα στην κωλάρα της.

Δε σταματήσαμε όμως εκεί. Η Ελένη είπε στον Παύλο να πάει πίσω στην κωλάρα της και να γλείψει όλα τα χύσια μου μέχρι να την καθαρίσει και να είναι έτοιμος ο κώλος της για να τον σκίσει αυτός. Ήμασταν όλοι τόσο καυλωμένοι που ότι ήθελε θα το κάναμε για την ικανοποιήσουμε. Τέτοια καύλα που ήταν πάντα, δύσκολα να της πεις όχι.

Εγώ είχα ξαπλώσει βλέποντας τον Παύλο να της γλείφει μέχρι την τελευταία σταγόνα τα χύσια μου. Παίζοντας τον πούτσο μου και έχοντας ξαναγίνει σκληρός, η Ελένη αρχίζει να τον ρουφάει πάλι σαν τρελή και με μια γρήγορη κίνηση με καβαλάει. Ο Παύλος έρχεται πίσω της αμέσως και παίζει το πουτσοκέφαλο του στην ήδη ανοιγμένη κωλάρα της.

Έχουμε γεμίσει πια και οι δυο τις τρύπες της Ελένης και την γαμάμε δυνατά. Η γυναίκα είναι γεννημένη για τέτοια τρελά γαμήσια. Φώναζε να τη γαμήσουμε πιο δυνατά, καυλώνοντας τόσο έμενα όσο και το Παύλο πιο πολύ.

- Σκίστε με γαμιάδες μου, πιο δυνατά... κάντε με να σας χύσω!

Δεν άντεχα! Είχαμε έξω τα παιχνίδια μας, πήρα και το δονητή της και τον έχωσα και αυτόν στον μουνί της μαζί τον πούτσο μου.

- Σ' αρέσει πουτανάκι μου να σκίζεται η μουνάρα σου;

- Ναι γαμιά μου... με σκίζετε και θέλω κι άλλο.

Ήταν τόσο αχόρταγο μουνάκι πάντα. Ίσως αυτό με καύλωνε πιο πολύ. Με τον Παύλο στην κωλάρα της, εμένα και το δονητή στη μουνάρα της, σκεπτόμουν πόσο καύλα θα ήταν να είχε και μια πούτσα στο στόμα της... και εκείνη τη στιγμή λες και ήταν στο μυαλό μου, λέει το ίδιο πράγμα. Δεν άντεξα και την έχυσα μέσα στο μουνάκι της και εκεί που φωνάζει πως θα χύσει κι αυτή, χύνει και ο Παύλος στην ξεσκισμένη κωλάρα της.

Ήταν ένα Σαββατόβραδο που ευχαρίστως το ξανακάναμε αν βρούμε κάποιον σαν τον Παύλο.Copyright protected OW ref: 150738