Ξεχωριστό τρίο

Δημοσιεύθηκε από giorgospass
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (15 Votes)
Με λένε Γιώργο και είμαι 24 χρονών. Τον τελευταίο καιρό περνούσα πολύ χρόνο σε sites με σεξουαλικό περιεχόμενο όπου μπορείς να έχεις προφίλ και να συνομιλείς με άλλα άτομα. Με έναν απ’ τους φίλους που έκανα εκεί, τον Σπύρο, ξεκινήσαμε να λέμε για τα γούστα μας, τις προτιμήσεις μας και τις εμπειρίες μας. Στέλναμε ο ένας στον άλλον περιεχόμενο που μας άρεσε. Το βρήκα απροσδόκητα καυλωτικό να μαλακιζόμαστε με το ίδιο βίντεο.

Ο Σπύρος ήταν λίγο μεγαλύτερος από μένα. Είχαμε το ίδιο γούστο στα βίντεο που επιλέγαμε. Μία από τις κατηγορίες που μας άρεζε πολύ ήταν το gangbang, μία γυναίκα που δέχεται πρόθυμα να ικανοποιήσει πολλούς άντρες. Ο Σπύρος μου είπε ότι είχε μία φίλη με την οποία πηδιόταν συχνά, χωρίς να είναι μαζί, σαν ελεύθερη σχέση και ότι πολλές φορές φανταζόταν να την πηδάει μαζί με άλλον άντρα. Δεν το είχε συζητήσει ποτέ μαζί της, από φόβο για το πως θα αντιδράσει και επειδή δεν ήθελε να το κάνουν με κάποιο κοντινό τους πρόσωπο. Μου εξομολογήθηκε ότι αφού γνωριστήκαμε και ταιριάξαμε σκεφτόταν σοβαρά να της το προτείνει. Φυσικά όλο αυτό μου φαινόταν πολύ υπερβολικό για να είναι αληθινό, αλλά δεν είπα τίποτα. Απλά συμφώνησα και περίμενα να δω πως θα το συνεχίσει. Λίγες μέρες μετά μου έστειλε ενθουσιασμένος ότι η κοπέλα συμφώνησε. Της άρεσε πολύ η ιδέα και θέλει να το δοκιμάσει.

Κανονίσαμε να πιούμε έναν καφέ με το Σπύρο, να γνωριστούμε και από κοντά. Επέμεινα να δώσουμε ραντεβού σε κάποιο ξενοδοχείο και όχι σε σπίτι για λόγους ασφαλείας, όπως και έγινε. Δύο μέρες μετά, την ώρα του ραντεβού, μπήκα στο ξενοδοχείο και ανέβηκα στο δωμάτιο.

Την πόρτα άνοιξε ο Σπύρος, φορώντας μόνο μία πετσέτα από κάτω. Μου είπε "πλύσου, γδύσου κι έλα στο κρεβάτι. Εμείς ξεκινήσαμε ήδη" και πήγε μέσα. Όταν έφτασα στο κρεβάτι είδα τον Σπύρο να είναι ξαπλωμένος και την κοπέλα στα τέσσερα, με τον κώλο της γυρισμένο προς εμένα, να του παίρνει πίπα. Περιττό να πω ότι καύλωσα αμέσως. Το μουνί της ήταν ξυρισμένο και υγρό, στραμμένο προς εμένα, έτοιμο να τη σκίσω και δεν είχα δει καν το πρόσωπό της. Γδύθηκα, πήγα από πίσω της και άρχισα να της βάζω δάχτυλο. Αυτή δε γύρισε καν να με κοιτάξει, κουνιόταν μαζί με το δάχτυλό μου σαν να την πηδάω. Δεν έχασα χρόνο, έβαλα το προφυλακτικό και ξεκίνησα να τη γαμάω. Αυτή έβγαλε τον πούτσο του Σπύρου απ' το στόμα της, έβγαλε έναν αναστεναγμό και συνέχισε να τον πιπώνει. Ένιωθα απίστευτη καύλα να τη βλέπω να μας παίρνει και τους δύο μαζί. Ο Σπύρος, μετά τον αναστεναγμό της κοπέλας και ενώ αυτή είχε τον πούτσο του στο στόμα της, μας είπε "να σας συστήσω. Γιώργο η Μαρία, Μαρία ο Γιώργος" Η Μαρία σταμάτησε να τον πιπώνει, γύρισε λίγο πίσω και μου είπε χαμογελώντας "χάρηκα". Ήταν στιγμές απίστευτης καύλας.

Μετά από λίγη ώρα ξεσκίσματος και ενώ μου ερχόταν να χύσω πρότεινα να αλλάξουμε θέσεις με το Σπύρο. Ξάπλωσα στη θέση του και ειδωθήκαμε για πρώτη φορά με τη Μαρία. Μου χαμογέλασε, μου άρεσε και της άρεσα κι εγώ. Ξεκίνησε να μου παίρνει πίπα κοιτώντας με στα μάτια. Ο Σπύρος με ρώτησε "σ’ αρέσει;". "Είναι εκπληκτική", είπα. Αυτή τότε ξεκίνησε να μου κάνει ένα βαθύ και υγρό τσιμπούκι για να με ευχαριστήσει για το κομπλιμέντο. "Πιο σιγά, θα με κάνεις να χύσω" της είπα. "Χύσε, αλλά όχι έτσι" μου είπε χαμογελώντας. Σηκώθηκε και ξάπλωσε ανάσκελα στη μέση του κρεβατιού. Μου έκανε νόημα να πάω από πάνω της και να της τον βάλω στο στόμα. Δε βολευόμουν και πήγα να τη γαμήσω. Ο Σπύρος πήγε στο κεφάλι της, της έβαλε τα αρχίδια του στο στόμα και της κρατούσε τα πόδια ανοιχτά. Τα χέρια του ήταν πολύ κοντά στο μουνί της και πλησίαζαν κι άλλο. Τελικά έκλεισαν τόσο πολύ που χάιδευε τον πούτσο μου καθώς γαμούσα τη Μαρία. Τα ξαναπήρε σχεδόν αμέσως και άρχισε να την πιάνει στο στήθος. Είπε ότι θέλει να τη γαμήσει και να τη χύσω στο στόμα.

Η Μαρία στήθηκε στα τέσσερα, ο Σπύρος πήγε από πίσω της και εγώ μπήκα από κάτω της, ώστε να τον βάλει στο στόμα της και εγώ να της γλείφω το μουνί. Όσο την έγλειφα, τα αρχίδια του Σπύρου με χτυπούσαν στο πρόσωπο, αλλά δεν έφυγα. Η καύλα ήταν τόσο μεγάλη που ακόμα και αυτό μου άρεσε. Κάποια στιγμή ο Σπύρος βγήκε, έπιασε τον πούτσο του και μου τον έβαλε στο στόμα. Ξεκίνησα να τον πιπώνω δυνατά. Καθώς γευόμουν τα υγρά της Μαρίας, ένιωθα τη Μαρία να μου παίρνει πίπα και έβλεπα τον Σπύρο να γαμάει το μουνί της Μαρίας με τα χέρια, είχα καυλώσει αφάνταστα. Έβαλα κι εγώ το χέρι μου στο μουνί της και ο Σπύρος μου είπε έλα να τη γαμήσεις. Η Μαρία ξάπλωσε ανάσκελα, εγώ της άνοιξα τα πόδια και έμπαινα με δύναμη και ο Σπύρος τον έτριβε μπροστά της. Την έχυσε στο στήθος και στο πρόσωπο. Τότε ξάπλωσα ολόκληρος πάνω της και ξεκίνησα να τη φιλάω. Τη φιλούσα στο στόμα, ακριβώς εκεί που την είχε χύσει. Ο Σπύρος έφερε τον πούτσο του ανάμεσα στα στόματά μας και τον γλείφαμε και οι δύο. Με τον πούτσο του Σπύρου στο στόμα μου και τον δικό μου στο μουνί της Μαρίας, μου ήρθε να χύσω. Βγήκα και την έχυσα στο πρόσωπο. Μου ερχόταν να λιποθυμήσω απ’ την καύλα. Η Μαρία, με το πρόσωπό της γεμάτο χύσια χάιδευε το ξεσκισμένο της μουνί.

Επειδή ήταν εξαντλητική η πρώτη φορά κι ένιωθα λίγο άβολα λόγω της πρώτης ομοφυλόφιλης εμπειρίας που είχα, δε μπόρεσα να ανταποκριθώ σε δεύτερη και έφυγα. Όμως κρατήσαμε επαφή και θα το επαναλάβουμε σύντομα. Ήταν απ' τις πιο καβλωτικές εμπειρίες που είχα.Copyright protected OW ref: 141624