Με το ζευγάρι των συναδέλφων

Δημοσιεύθηκε από lahano
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (14 Votes)
Στη νέα μου δουλειά το άτομο που ξεχώρισα ήταν ο Κώστας. Ένα αθλητικό παιδί με τον οποίο μοιραζόμαστε πολλά ενδιαφέροντα και χόμπι. Ο Κώστας ήταν παντρεμένος με την Κατερίνα, μια συμπαθητική κοπέλα με πλούσιο στήθος και μεγάλο κώλο, σα Λατίνας, η οποία είχε μεγαλώσει στην Σουηδία και οι γονείς της ζούσαν ακόμη εκεί. Με τα παιδιά ταιριάξαμε και κάναμε καλή παρέα. Σε μια βόλτα καταλήξαμε στο σπίτι τους στο κτήμα. Ο Κώστας πήγε να κάνει μπάνιο, η Κατερίνα έβαζε ποτά και εγώ χάζευα τη θέα. Σε κάποια φάση η Κατερίνα έρχεται πίσω με αγκαλιάζει και με φιλάει στο λαιμό. Γύρισα ξαφνιασμένος και μου λέει…

- μην ανησυχείς είμαστε ανοιχτόμυαλα άτομα…

και με φίλησε στο στόμα. Άλλο που δεν ήθελα. Της έπιασα τον κώλο με τα δυο μου χέρια και άρχισα να τη φιλάω με πάθος. Πήγαμε μέσα κατέβασε το παντελόνι μου και πήρε το καβλί μου στο στόμα. Είχα τρελαθεί από την καύλα. Ο Κώστας ήρθε και αυτός γυμνός, με το ορθωμένο καυλί του που ήταν χοντρό σαν το δικό μου. Η Κατερίνα άρχισε να μας ρουφάει εναλλάξ. Τη σηκώσαμε, της βγάλαμε τα ρούχα και εγώ άρχισα να γλείφω το ξυρισμένο υγρό μουνάκι της, ενώ αυτή πίπωνε τον Κώστα.

- Θέλω να καθίσω στον πούτσο σου…

μου λέει όλο καύλα. Ανεβαίνει πάνω μου και ο πούτσος μου γέμισε από τα υγρά του μουνιού της. Έγλειφα τις βυζάρες της και έριχνα μπάτσες στα κωλομέρια της. Ο Κώστας ήρθε, της έδωσε την πούτσα του στο στόμα και αυτή άρχισε να τον ρουφάει μέχρι κάτω. Σε κάποια στιγμή παίρνει το καβλί του Κώστα και το οδηγεί στο στόμα μου. Δεν είχα καμιά εμπειρία πιο πριν. Άνοιξα το στόμα μου και άρχισα να ρουφάω το καβλί του Κώστα.

- Έτσι μπράβο καυλάκι μου, μου λέει με βραχνή φωνή, ρούφα τον και αρχίσαμε παρέα να ρουφάμε την ψωλάρα.

Σηκώθηκε από τον πούτσο και λέει στον Κώστα να πιπωθούμε ταυτόχρονα. Αρχίσαμε να κάνουμε 69 και η Κατερίνα να χώνει δάχτυλα στο μουνί της και να βογκάει από καύλα.

- Μπράβο τα πουστάκια μου, με έχετε τρελάνει!

Έφυγε για λίγο και όταν γύρισε φορούσε ένα μαύρο strap on. Άνοιξε τον κώλο του Κώστα και άρχισε να γλείφει τη σούφρα του, ενώ εγώ ρούφαγα τον πούτσο του. Ήρθε πίσω του και άρχισε να τον γαμάει. Σιγά στην αρχή και μετά όλο και πιο δυνατά. Ο Κώστας είχε σταματήσει να με γλείφει και βόγκαγε από την καύλα.

- Θα σε ξεσκίσω πούστη, του έλεγε η Κατερίνα, τώρα θα δεις τι θα πει γαμήσι καργιολίτσα.

Σε κάποια φάση ο Κώστας άρχισε να χύνει τα καυτά χύσια του στο στόμα μου και εγώ να τα καταπίνω και άλλα να τα αφήνω να κυλήσουν στο πηγούνι μου.

- Χύσε πούστη, του έλεγε η Κατερίνα, σε πιπώνει καλά το πουτανάκι;

Η πούτσα μου πηγαίνει να σπάσει από την καύλα.

- Σειρά σου τώρα πουτανάκι…

μου λέει η Κατερίνα και αρχίζει να με φιλάει. Παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα της και μου βάζει δάχτυλα στον κώλο.

- Δε θα σε γαμήσω, μου λέει, θα χώσω τον δονητή στην κωλάρα σου και θα γαμηθείς μαζί μου.

Βάζει τον δονητή στον κώλο μου και άρχισα να γαμιέμαι σιγά-σιγά.

- Έτσι μπράβο, καλό πουστάκι είσαι και εσύ…

μου λέει και ανέβηκε πάνω μου. Ο δονητής είχε μπει βαθιά μέσα μου κι αυτή ανεβοκατέβαινε στο χοντρό μου καβλί.

- Χύνω μωρή πουτάνα…

φώναξα και έχυσα μέσα στο μουνί της. Σηκώθηκε και κάθισε στο πρόσωπο μου. Τα χύσια κύλαγαν από την μουνάρα της στο στόμα μου και η γλώσσα χώθηκε βαθιά μέσα της.

- Χύνω, χύνω…

άρχισε να φωνάζει και έχυσε στο στόμα μου. Μετά από όλη αυτή την ένταση αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε και αρχίσαμε τις ερωτικές μας περιπέτειες.Copyright protected OW ref: 137496