Κατάθεση ηδονής στην άμμο

Δημοσιεύθηκε από cobi
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.14 (7 Votes)
Γνώρισα το Θόδωρο σε μια παρέα. Είχα πάει να βρω μια μουνίτσα σε ένα beach bar που ήξερα ότι σύχναζε. Ο ψηλός είχε έρθει με μια γκόμενα της κλάσης γάμο, οικογένεια, παιδιά, με οποιονδήποτε. Ίσως ούτε να μου τον γλείψει δε θα της τον έδινα. Ο ψηλός την ήξερε την μουνίτσα μου και να σου οι συστάσεις στα γρήγορα.  Η δικιά μου ψωλαρπάχτρα τον γούσταρε τον ψηλό, αλλά μέχρι τότε δεν είχε τολμήσει να του την πέσει, όπως εμένα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Θόδωρου. Γίναμε φίλοι αμέσως, γιατί η αμοιβαία συμπάθεια έγινε αντιληπτή από όλους. Ο ψηλός είναι ένας τύπος που δεν ανοίγεται εύκολα, αλλά σε έμενα ανοίχτηκε πολύ γρήγορα. Κάνουμε χρόνια παρέα τώρα, και είχα καταλάβει από την αρχή πως είναι ανοιχτός σε προκλήσεις ερωτικές με το ίδιο φύλο, αλλά δεν το είχε τολμήσει ακόμη, το μανάρι μου. Αφού με τα χρόνια κάναμε κολλητή παρέα σα φιλαράκια, του πρότεινα διήμερο σε ερημική παραλία για να κάνουμε γυμνισμό. Συμφώνησε, το κανονίσαμε και πήγαμε σε κάτι κατσικόβραχα με απώτερό μου σκοπό να τον ξεμοναχιάσω γυμνό μέσα στη φύση. Φτάσαμε, και αρχίσαμε και στήνουμε τις σκηνές μας.

-    Μισό λεπτό, του λέω, ξέχασα κάτι.

-    Τι;

-    Να βγάλω τα ρούχα μου.

-    Αγριέψαμε; (σχολίασε γελώντας)

Με τη μία γδύθηκα σε θέση να με βλέπει από εκεί που έστηνε τη σκηνή του και φαντασιωνόμουν ήδη πως με έπαιρνε μέσα σ' αυτή. Παρατηρούσα το ύφος του όσο γδυνόμουν και με έβλεπε η κουφάλα και είδα μόνο θετικούς μορφασμούς. Είδε τον μέτριο πούτσο μου και χαιρέτισε, "γεια σου φίλε μου με τα ωραία σου". Γέλασα και συνέχισα την εργασία μου με τη γλυκιά κάβλα που δε στο σηκώνει, αλλά σου κατεβάζει υγρά που αραιά στάζουν από τη βάλανο. Άπλωνα το φουσκωτό στρώμα μέσα στη σκηνή μου όταν με φώναξε:

-    Έλα να κρατήσεις λίγο το καλάμι.

Πήγα και με έβαλε να κρατάω ψηλά με τα δύο χέρια το ένα καλάμι της σκηνής για να ξεμπερδέψει ένα μάσημα του υφάσματος. Μόλις τα έπιασα και τα άφησε, άρχισε να γδύνεται μπροστά μου χαμογελαστός.

-    Απόλαυσε τώρα και κάτι που πάντα ήθελες…

και είδα για πρώτη φορά μετά από χρόνια την πουτσάρα του, που πεσμένη ήταν λίγο πιο μικρή από τον πούτσο μου σε πλήρη κάβλα. Λιγώθηκα με τη μία, και μόνο γέλασα λέγοντάς του:

-    Τα μουνιά που πήδηξες έχουν ξαναφάει μεγαλύτερη από τη δικιά σου;

-    Ούτε τα κωλαράκια!

Σε αυτή τη φάση κάπου ξεκαβλώσαμε και οι δύο ερωτικά, χωρίς όμως να μας χαλάει, μάλλον γιατί δεν ήταν ωραίο. Περάσαμε δυο βραδιές υπέροχες, σα φίλοι και με σεβασμό. Εγώ σεβόμουν ότι ήθελε να είναι γυμνός μόνο από το βράδυ και μετά και αυτός σεβόταν, πως εγώ το ήθελα όλο το 24ωρο και ας είμαι καυλωμένος και ας είναι το κεφαλάκι υγρό όλη τη μέρα.

-    Μου αρέσει που το απολαμβάνεις σε σημείο κάβλας…

μου είπε τότε, αλλά μέχρι εκεί. Τον ίδιο σεβασμό που ένοιωσα εκείνη τη στιγμή, τον ίδιο νοιώθω μέχρι τώρα για αυτό το αρσενικό, μετά από όσα έγιναν.

Τελείωσε το διήμερο και πέρασε το περισσότερο καλοκαίρι. Τον Αύγουστο κανονίσαμε με τον ψηλό και δύο άλλα, καλά μουνάκια, ελεύθερο κάμπινγκ σε παραλία άγνωστη στους πολλούς, που σου έδινε τη δυνατότητα να κάνεις γυμνισμό. Πήγαμε εξοπλισμένοι με αυτονομία εβδομάδας σε τρόφιμα και ποτά. Από την πρώτη μέρα ήμασταν γυμνοί και οι τέσσερις όλη μέρα. Το δεύτερο βράδυ είχαμε δέσει ήδη καλά. Παίζαμε και γελούσαμε στο νερό και στην άμμο με διάφορα ευτράπελα. Καθισμένοι γύρω από τη φωτιά το βράδυ, αρχίσαμε τα ερωτικά αστεία και κάποια στιγμή με τα πολλά και με τα λίγα, για ένα στοίχημα, βρέθηκα να ρουφάω τη μισοκαβλωμένη πούτσα του ψηλού. Οι μικρές γελούσαν στην αρχή, αλλά πολύ σύντομα άρχισαν να χαϊδεύονται στις ρώγες και στο μουνάκι τους. Ο μικρός ήταν σε πλήρη στύση, όταν τραβήχτηκε και πήγε προς τα κορίτσια.

-    Ποια θέλει την πούτσα μου στο κωλαράκι της;

Εγώ να χαϊδεύω το γυναικωτό στήθος μου και την πούτσα μου.

-    Σκίσε με…

του είπε το ένα μουνάκι, που είχε απίστευτες βυζάρες και καρφώθηκε πολύ γρήγορα στην πουτσάρα του ψηλού. Εγώ άρχισα με χαδάκια με την άλλη και την πήγα σε 69. Ήξερε να γλείφει πολύ καλά πούτσες. Η βυζαρού μας είχε ξεσηκώσει τη νύχτα από τα βογγητά της, κάτι μου με έφτιαχνε καβλωτικά, πολύ. Αφήσαμε το 69 και την οδήγησα να καθίσει το μουνί της στο στόμα του ψηλού. Την καύλωσε πάρα πολύ αυτό, που σε λιγότερο από λεπτό είχε τον πρώτο της οργασμό για τη βραδιά. Πήγα από πίσω από την κωλογαμημένη, τράβηξα την ψωλή του ψηλού έξω από το κωλαράκι το θηλυκό και του τον έχωσα στο μουνάκι της. Κάβλωσα απίστευτα με αυτές τις αισθήσεις και της χώνω την κάβλα μου στο κωλαράκι της. Το ντεμπούτο της σε γαμήσι με τις δυο ψωλές μας, χάρισε άφθονα κολπικά υγρά στο καβλί του ψηλού.

Πίσω από την πλάτη της βυζαρούς μας, έβλεπα τα χείλη και το λαιμό του, μούσκεμα από το μουνί της "παρθένας", όπως την κοροϊδεύαμε. Μετά από λίγο ξεκαρφώνομαι από το κωλαράκι της βυζόκαβλας και ξαναβάζω την ψωλάρα του ψηλού στο κωλαράκι, αυτό το καβλωτικό.  Βάζω το χέρι μου σε θέση να πιάσω και τα δύο καβλιά, μειώνοντας τις γαμιές τους και προσπαθώντας να μπω κι εγώ μαζί στο κωλοπανηγύρι που άνοιξαν. Έχει έρθει η ώρα που μπαίνω στον θεσπέσιο αυτό κώλο και να νοιώθω και την πούτσα του ψηλού να τρίβεται πάνω στην δικιά μου. Η πουτανάρα να ουρλιάζει από ηδονή και η φίλη της να τη δαγκώνει στα χείλη και να της χαϊδεύει το στήθος, το πλούσιο, το καβλωτικό. Έχυσα πρώτος και πολύ σύντομα και ο ψηλός, σχεδόν ταυτόχρονα, ίσως, από την κάβλα του που νοιώθει για μένα με τον τρόπο του. Είναι απερίγραπτη η αίσθηση που έχεις όταν χύνεις πάνω σε πούτσα μεγάλη μέσα σε γυναικείο κώλο.

-    Πάρτε κάβλα μουνάρες μου, φώναξε ο ψηλός όταν έχυνε…

και έχυνε και έχυνε και μας καύλωνε και μας καύλωνε. Τα κορίτσια ξεκαρφώθηκαν από πούτσες κι από στόμα κι άρχισαν να αλλάζουν τα χύσια μας. Η μικρή να πίνει τα σπέρματά μας από τον κώλο της καβλάρας και να τη φιλάει μετά στο στόμα και να φτύνει το χύσια μας στα χείλη της με ρυθμό εκσπερμάτωσης. Εγώ με το ένα χέρι αυνανιζόμουν και με το άλλο έπαιζα την πούτσα του ψηλού, που έδειχνε τόσο φυσικά ευχαριστημένος. Μου χάρισε άλλο ένα οργασμό, όταν γύρισε και με φίλησε με γλώσσα, για πρώτη φορά. Έχουμε μια βδομάδα που συγκατοικούμε πλέον και τα γούστα μας τα βγάζουμε με διάφορα αξεσουάρ. Εγώ κάνω τη δούλα και κάνω τις δουλειές με ένα στρινγκάκι μόνο και ότι ήθελε προκύπτει.

Με το κεφάλι μου, ανάμεσα στα πόδια του συνήθως, ξεκινάμε. Μου κάνει απίστευτο "γυναικείο" και όλες τις φορές έτσι χύνω, χωρίς χέρια στο καβλί μου, αλλά στις ρώγες μου. Όταν θέλει και γυναίκα στο τρίο δεν του λέω όχι, αλλά η καύλα μου είναι με τρία αρσενικά. Το έχουμε κάνει και η αίσθηση είναι σα να περπατάς γυμνός στην Πατησίων, να χύνεις όπου σου καβλώσει και να μη τρέχει τίποτα. Νοιώθω την ευτυχία στο πετσί μου και το ίδιο θέλω και για σας.Copyright protected OW ref: 130880