Μαύρη απόλαυση και για τους δυο μας

Δημοσιεύθηκε από MariosB
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.31 (8 Votes)
Με την κοπέλα μου είμαστε τώρα δύο χρόνια μαζί. Είναι κοντούλα με καστανόξανθα μαλλιά, μικρό στήθος με πεταχτή ρώγα και προκλητικό κωλαράκι. Είμαστε και οι δύο γύρω στα 22 και αρκετά ξένοιαστοι και χαλαροί για το μέλλον μας ακόμα, ειδικά ως προς τα μεταξύ μας. Οπότε κάποιες φορές συζητάμε ανοιχτά για τις φαντασιώσεις μας, χωρίς ζήλιες και ανασφάλειες. Πριν λίγες μέρες γύρισε στην Αθήνα, από όπου έλειπε για αρκετές βδομάδες και ξεκινήσαμε μια βόλτα στο κέντρο. Ηλιόλουστη μέρα. Όταν πια σουρούπωσε κατευθυνθήκαμε προς το μοναστηράκι.

Εκεί μαζεύονται μεγάλες παρέες από μαύρους που τραγουδάνε, παίζουν μουσική, αράζουν. Οι ίδιοι που δοκιμάζουν να σε φορτώσουν βραχιολάκια, όταν περνάς από εκεί το πρωί. Για κάποιο λόγο δεν είχε τύχει να συζητήσουμε ποτέ για φαντασιώσεις με μαύρους, οπότε και τη ρώτησα.

-    Εννοείται… μου λέει. Ποια κοπέλα δεν το έχει σκεφτεί; Εσύ;… με ρώτησε.

Της απάντησα ότι έχω μια-δυο, αλλά εγώ ούτως ή άλλως έχω φαντασιώσεις με σχεδόν κάθε τι. Φάνηκε να την ενδιαφέρει.

-    Με μαύρο ή με μαυρούλα όμως;…

με ρώτησε. Έριξα ένα γέλιο αποφυγής, ελαφρά αμήχανο και τα μάτια της σπινθήρισαν. Η άτιμη με κατάλαβε, δε μπορούσα ποτέ να της κρυφτώ. Μου πρότεινε να πάμε να κάτσουμε μαζί τους, να τους γνωρίσουμε. Να δούμε τι φάση είναι.

-    Έλα, θα έχει πλάκα…

μου είπε και με τράβηξε απ το χέρι να πάμε κοντά τους. Ήξερα ότι απλά την έτρωγε η περιέργεια να δει πώς θα αντιδράσω, αλλά και πραγματικά για το πώς ζουν εκείνοι εδώ, από πού ήρθαν, γιατί, κτλ. Έχει πάντα τη ματιά του ταξιδιώτη, όπου κι αν βρίσκεται. Για εκείνη οι πόλεις και οι άνθρωποι έχουν πάντα ενδιαφέρον. Βρίσκεται πιο συχνά να γυροφέρνει στους δρόμους απ ό,τι να αράζει σπίτι της και πάντα έχει καινούριους φίλους και φίλες να μου συστήσει, που τους γνώρισε τυχαία. Κάποιο βράδυ θα γέλασαν πολύ, με κάποια απρόσμενη αφορμή και κατά κάποιο μαγικό και ανεξήγητο, σε εμένα τρόπο, μπόρεσαν να αγγίξει ο ένας την ψυχή του άλλου στη διάρκεια εκείνης της μιας και μόνο νύχτας.

Εγώ ήμουν πάντα διαφορετική ιστορία. Πιο διστακτικός, εκτός αν αρχίσει να ρέει στις φλέβες μου το αλκοόλ. Βρίσκομαι πιο συχνά μόνος, να πολεμάω τα δικά μου σκοτάδια, παρά ανέμελος ανάμεσα σε παρέες. Πλησίασε και τους ρώτησε αν θα μπορούσαμε να κάτσουμε μαζί τους. Η επικοινωνία μας στα αγγλικά. Οι περισσότεροι δεν είχαν μάθει ακόμη τη γλώσσα αυτής της πόλης. Μόνο σκόρπιες λέξεις. "Καλημέρα, γεια, όμορφη, ευχαριστώ". Δεν ξαφνιάστηκαν που κάτσαμε μαζί τους.

Μας ρώτησαν αν είμαστε τουρίστες, συχνά τουρίστες κάθονται μαζί τους. Γιατί τραγουδάνε όμορφα, ξέγνοιαστα, η ατμόσφαιρα είναι εγκάρδια. Ξαφνιάστηκαν όμως που είμαστε ντόπιοι, οι Αθηναίοι δεν τους δίνουν σημασία. Με δύο-τρεις από αυτούς μιλούσαμε για ώρες.

Κάποια στιγμή έφτασε η ώρα που θα έκλεινε το μετρό. Με την Ε. κοιταχτήκαμε και αναρωτηθήκαμε με τα μάτια τι να κάνουμε. Δεν είχαμε άλλο μέσο επιστροφής. Περνούσαμε όμως και οι δύο καλά και τα μάτια μας το πρόδιδαν. Αποφασίσαμε να μη δώσουμε σημασία σε τέτοια βαρετά ερωτήματα και να ακολουθήσουμε τη ροή της νύχτας.

-    Τι θα κάνετε τώρα;…

ρώτησε εκείνη τον ένα. Για λίγο φοβήθηκα ότι θα τους πρότεινε να συνεχίσουμε για μια μπύρα σπίτι της. Είχε το συνήθειο να το κάνει αυτό, με έναν φοβερά αγαθό τρόπο, απλά για την παρέα, χωρίς να έχει κάτι διαφορετικό ή πονηρό στο νου της. Μας είπαν ότι έχουν ένα δικό τους στέκι που αράζουν και θα πάνε από εκεί σε λίγο και πως αν θέλουμε, μπορούμε να τους ακολουθήσουμε. Εννοείται ότι θέλαμε.

Δεν ξέρω τι είχε πλέον η Ε. στο μυαλό της για όλη αυτή τη φάση, εγώ όμως είχα καυλώσει απίστευτα. Γιατί το μυαλό μου έτρεχε όχι σε μία, αλλά σε δύο φαντασιώσεις, που μέχρι τότε είχα. Παρατηρούσα τα σώματά τους, γεροδεμένα, να λάμπουν, με αυτό το απίστευτο νιγηριανό χρώμα. Τα μπράτσα τους, ο λαιμός τους, τα στήθη τους, ήταν όλα πελώρια και σφιχτά, είχαν κάτι το υπέροχα ζωώδες. Το μάτι μου ξέφευγε συχνά να ξεμένει ανάμεσα στα πόδια τους, αλλά ευτυχώς δεν το κατάλαβαν νομίζω. Η Ε. όμως έπιασε μερικές φορές το βλέμμα μου και χαμογέλασε σαστισμένα.

Η ώρα πια είχε περάσει, βρισκόμασταν μέσα στο στέκι τους και πρέπει να είχαν μείνει 6-7 από εκείνους; Τα θυμάμαι πλέον όλα με αμφιβολία, το αλκοόλ έτρεχε για τα καλά μέσα στις φλέβες μου, θόλωνε την κρίση μου, το μυαλό μου. Όλες τις προηγούμενες ώρες με την Ε. ήμασταν συνέχεια δίπλα-δίπλα. Τώρα σε αυτό το χώρο πλέον, ένας με τράβηξε απ' τον ώμο πιο πέρα, σε φάση να τα πούμε φιλικά. Με γύρισε πλάτη προς την Ε. όπως αράζαμε. Γύρναγα και της έριχνα κλεφτές ματιές να δω τι κάνει. Βρισκόταν ανάμεσα σε 2-3 και χόρευαν σε ρυθμούς ρέγγε.

Οι ματιές μας διασταυρώθηκαν. Ήταν ελαφρά μεθυσμένη και εκείνη, όμως κάτι άλλο κυριαρχούσε στο βλέμμα της. Μπορούσα να διακρίνω την ηδονή. Δεν ξέρω τι με έπιασε, αλλά είπα να τα παίξω όλα για όλα. Γύρισα στον συνομιλητή μου και τον ρώτησα στα ίσα.

-    Προσπαθείς να μου αποσπάσεις την προσοχή;

Μου απάντησε να μην ανησυχώ και πως η κοπέλα μου βρίσκεται σε καλά χέρια. Του είπα ότι το βλέπω πως βρίσκεται σε καλά χέρια και περισσότερο ανησυχώ για εμένα. Σάστισε λίγο, δε μπορούσε να καταλάβει τι εννοούσα, αν έφταιγαν τα δικά μου ή τα δικά του αγγλικά. Τον ρώτησα αν υπήρχε κανείς εκεί πέρα που να ενδιαφερόταν και για κωλαράκια αγοριών.

Με κοίταξε με έκπληξη και έφυγε. Πλησίασε έναν τύπο στην άλλη πλευρά του δωματίου και του ψιθύρισε στο αυτί. Εκείνος με κοίταξε διερευνητικά, ένιωσα τα μάτια του να με σκανάρουν. Τον κάρφωσα με το βλέμμα μου και έγλειψα ελαφρά τα χείλη μου.

Η Ε. ήταν χαμένη αλλού. Πλέον τα χέρια την έπιαναν απ την μέση, χάιδευαν τα καυλιά τους στο σώμα της όπως χόρευαν, πάνω απ τα ρούχα, εκείνος που βρισκόταν από πίσω της, της ψιθύριζε με την ανάσα του να καίει στο λαιμό της. Κάποιος πήγε να κλείσει τα στόρια. Η κατάσταση είχε αρχίσει να εκτροχιάζεται κι εγώ ήμουν τέρμα καυλωμένος. Τα χέρια μου και τα πόδια μου έτρεμαν. Και οι δύο φαντασιώσεις μου απόψε ταυτόχρονα; Να δω την κοπέλα μου να γαμιέται μπροστά μου με περισσότερους από ένα γαμιάδες, αλλά να απολαύσω και εγώ γαμήσι από ένα μαύρο τεράστιο πούτσο;

Απ’ όταν ήμουν μικρός μου έλεγαν ότι έχω υπέροχο κωλαράκι. Για αρκετά χρόνια τσάταρα σε sites γνωριμιών και καύλωνα με την ιδέα του να γαμιέμαι από πίσω. Δοκίμαζα μόνος στο σπίτι και τρελαινόμουν απ’ την αίσθηση. Φανταζόμουν την υποταγή, να βρίσκομαι στημένος στα τέσσερα αλλά και το να έχω ένα καυλί στο στόμα μου. Το διάστημα που γνώρισα την Ε. πηδιόμουν με αρκετές κοπέλες και εκείνη ακριβώς ήταν η περίοδος που κανόνισα και έφαγα τον πρώτο μου πούτσο. Αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία.

Τώρα τα στόρια είχαν κλείσει. Η Ε. είχε καταλάβει τη σιωπηλή μου αποδοχή σε ό,τι συνέβαινε και αφέθηκε περισσότερο. Ο μαύρος που βρισκόταν από πίσω της, με μια κίνηση της έβγαλε έξω το στήθος. Εκείνη αφέθηκε στην αγκαλιά του, ενώ ο μπροστινός της χορευτής, άρχισε να χαϊδεύει τις ρώγες της.

Έβλεπα τα μαύρα χέρια τους πάνω στο λευκό κορμί της και η αντίθεση με τρέλαινε. Και ταυτόχρονα το μυαλό μου έφτιαχνε εικόνες για μια μαύρη τεράστια παλάμη να σφαλιαρίζει τη δική μου κωλάρα. Η Ε. όμως δεν ήξερε πολλά για αυτές μου τις σκέψεις και εμπειρίες, πέρα απ το ότι απολαμβάνω να με δαχτυλώνει. Κάποια στιγμή μου είχε πει ότι δεν το επιδιώκει, αλλά δε θα τη χάλαγε κιόλας να έκανα κάτι με άντρα. Όμως σίγουρα δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε. Ένα μαύρο θηρίο τώρα κατευθυνόταν προς το μέρος μου. Ακόμα πιο μπρατσαράς και πιο ψηλός από εκείνον με τον οποίο μιλούσα πριν. Με το που πλησίασε με χούφτωσε. Ένιωσα σαν να τσέκαρε το κωλαράκι μου, να δει αν θα τον ικανοποιήσει. Χαμογέλασε και με το άλλο χέρι του οδήγησε το δικό μου στο καυλί του, πάνω απ το παντελόνι. Είχα τρελαθεί, έτρεμα. Στα χέρια μου, σε ελάχιστη απόσταση, ένα δυνατό, μάλλον τεράστιο καυλί, που σκλήραινε όσο το άγγιζα.

Αποφάσισα να μειώσω την απόσταση, σε απόσταση αναπνοής. Εκείνος είχε περάσει το χέρι του μέσα απ το παντελόνι μου. Το ξεκούμπωσα για να τον διευκολύνω και βάλθηκα να ξεκουμπώσω και το δικό του. Η Ε. βρισκόταν τώρα ξαπλωμένη πάνω σε ένα τραπέζι. Ευτυχώς εκείνη τη μέρα είχαμε αγοράσει προφυλακτικά και τα είχε στην τσάντα της. Ότι είχε επιστρέψει Αθήνα και υπολογίζαμε ότι θα γαμηθούμε πολύ. Που να φανταζόμασταν! Οι μαύροι γύρω της είχαν απελευθερώσει τα καυλιά τους και βρισκόταν ένας αριστερά της, ένας δεξιά της και ένας ανάμεσα στα πόδια της, γύρω-γύρω απ το τραπέζι. Η μπλούζα της έλειπε, αλλά το παντελόνι της το φορούσε ακόμη. Την είδα να το βγάζει μόνη της και να πετάγεται να πιάσει το κουτί των προφυλακτικών απ την τσάντα της. Μέχρι εκείνη την ώρα δεν μου είχε δώσει σημασία καμία. Όπως μου είπε αργότερα, νόμιζε ότι θα είχα αράξει κάπου πιο δίπλα και θα παρακολουθούσα. Όμως αντί για αυτό, με είδε στα γόνατα. Είχα απαλλαγεί απ το παντελόνι μου, φορούσα ακόμα όμως το μποξεράκι και τη μπλούζα μου και έγλειφα λαίμαργα ένα τεράστιο, καυλωμένο για πάρτη μου καυλί, υποταγμένος στο μαύρο θηρευτή μου.

Εκείνος γέλασε και της φώναξε αν ήξερε ότι είμαι τέτοιο πουστράκι. Η Ε. είχε σαστίσει και μας κοίταγε. Το θέαμα έμοιαζε να την καυλώνει. Έκανε μια κίνηση αδιαφορίας με τους ώμους, χαμογέλασε και επέστρεψε στο τραπέζι της ακόμα πιο αποφασισμένη. Τα καυλιά την περίμεναν με ανυπομονησία. Πέρασε προφυλακτικό στον έναν, ξάπλωσε και αφέθηκε στα χέρια τους, στα χείλη τους, στα καυλιά τους. Πήρε στο στόμα της τους δύο, εναλλάξ, ενώ ο τρίτος τη γάμαγε με ένταση. Την άκουγα να βογκά. Εγώ απ την άλλη, δεν είχα μεγάλη εμπειρία στις πίπες και ενώ προσπαθούσα πολύ, φαινόμουν να το απολαμβάνω περισσότερο απ’ τον γαμιά μου. Με σήκωσε και με έγδυσε. Μου έβαλε δάχτυλο, πίεζε με κυκλικές κινήσεις την τρυπούλα μου με τα τεράστια χέρια του.

Ακουμπούσα το κεφάλι μου πάνω στο στήθος του, ένιωθα τους μύες του και τον ιδρώτα του, ενώ παρέδιδα το σώμα μου σαν καλό πουτανάκι, πλήρως στα χέρια του. Με έπιασε απ το μπράτσο και με τράβηξε με βία. Με οδήγησε στο τραπέζι όπου βρισκόταν η Ε. Με έσπρωξε να στηθώ με τους αγκώνες πάνω στο τραπέζι και να τουρλώσω το κωλαράκι μου.

Τα πρόσωπά μας με την Ε. συναντήθηκαν, μου χαμογέλασε και την είδα πώς έλαμπε από καύλα. Μου έριξε ένα γλωσσόφιλο και οδήγησε το καυλί που βρισκόταν απ την πλευρά μας, ανάμεσα στα στόματά μας. Το έγλειψε πρώτη, από τη βάση ως το κεφάλι και μετά το οδήγησε στα χείλη μου. Έκανα το ίδιο. Έγλειψα απ’ τη βάση ως το κεφάλι και οι γλώσσες μας συναντήθηκαν εκεί.

Ρίχναμε γλωσσόφιλα με ένα υπέροχο μαύρο καυλί ανάμεσα στις γλώσσες μας. Την ίδια ώρα, ο δικός μου γαμιάς, είχε ανοίξει σχετικά την τρυπούλα μου με τα δάχτυλά του -δύο νομίζω- και τώρα πίεζε τον τεράστιο πούτσο του επάνω της. Ένιωσα την αντίσταση να υποχωρεί και την κωλάρα μου να γεμίζει σιγά-σιγά. Άφησα το καυλί απ το στόμα μου όλο στην Ε. και εστίασα σε εκείνη την αίσθηση του ξεσκίσματος. Τι υπέροχη αίσθηση! Του ζήτησα να μου ρίχνει σφαλιάρες. Ήταν βίαιος στα χέρια, ακριβώς ό,τι με καυλώνει. Είδα το κωλαράκι μου να κοκκινίζει κάτω από το βάρος της παλάμης του. Είχα αρχίσει να χαλαρώνω και να το απολαμβάνω. Έφτυνε συχνά, ήξερε τι έκανε. Τον έβγαζε σχεδόν ολόκληρο, μέχρι εκεί που η τρυπούλα μου πάει να κλείσει και τον οδηγούσε ξανά όλο μέσα. Με γάμαγε με έναν απίστευτα αργό, αλλά βίαιο ρυθμό, καθώς βυθιζόταν μέσα στην κωλάρα μου.

Η Ε. βρισκόταν με τα πόδια πάνω στους ώμους κάποιου νέου γαμιά που τώρα τη ξέσκιζε, προσπαθώντας να γλείψει ταυτόχρονα ένα καυλί. Οι γαμιάδες της εναλλάσσονταν στις θέσεις, χωρίς να την αφήνουν ποτέ. "Άραγε θα είμαι και εγώ το ίδιο τυχερός, να φάω πάνω από έναν πούτσο σήμερα;" σκέφτηκα. Έβλεπα το κορμί της να σπαράζει, να κινείται πάνω-κάτω στο ρυθμό του γαμιά της ξαπλωμένη στο τραπέζι, το στήθος της να ακολουθεί την ίδια κίνηση και τα χέρια να πηγαινοέρχονται πάνω της. Τα δικά μου χέρια και πόδια είχαν μουδιάσει από το γαμήσι που έτρωγα, είχα παραδοθεί πλήρως. Κοιταχτήκαμε στα μάτια βαθιά με την Ε. Ήμασταν και οι δυο πολύ χαρούμενοι με την επιλογή μας απόψε. Άπλωσε το χέρι της και τα δάχτυλά μας μπλέχτηκαν και σφίχτηκαν καθώς γαμιόμασταν δίπλα-δίπλα. Βογκάγαμε και οι δύο.

-    Εσύ είσαι πιο πουτανάκι από εμένα…

μου ψιθύρισε. Δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον, αλλά εκείνη τη στιγμή είχα όλα όσα ήθελα. Γύρισα και πήρα στο στόμα το καυλί ενός ακόμη μαύρου που περίμενε στο πλάι μου ανυπόμονα.

Η ιστορία είναι φανταστική. Ευχαριστώ όσους τη διάβασαν και θα χαρώ να λάβω σχόλιά σας. Όσα ειπώθηκαν για τους χαρακτήρες και το background τους όμως, είναι αληθινά.
Η Ε. θα φτάσει Αθήνα απόψε το βράδυ. Εγώ χρωστάω μια ιστορία για την πρώτη μου φορά από πίσω, που ίσως και να γράψω.Copyright protected OW ref: 123253