Μια φορά και έναν καιρό

Δημοσιεύθηκε από CrossyWannaBe
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.20 (5 Votes)
Μια φορά και έναν καιρό, σε ένα βασίλειο μακριά από δω, ο ήρωας μας λειτουργούσε ως κατάσκοπος στο παλάτι της κακιάς βασίλισσας για λογαριασμό των επαναστατών. Μια μέρα λοιπόν, ενώ προσπαθούσε να περάσει κάποια μυστικά έγγραφα σε κάποιον που θα τα μετέφερε στους επαναστάτες, πιάστηκε από τους φύλακες. Οι φυλακές τον παρουσίασαν στη βασίλισσα και της εξήγησαν την κατάσταση.

-    Τολμάς λοιπόν να κλέβεις από εμένα ε;

-    Το έκανα και θα το ξανάκανα,  μέχρι να απαλλαχθεί το βασίλειο από την τυραννία σου!

-    Μιλάς κιόλας; Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Δε θα μπορείς ούτε κεφάλι να σηκώσεις όταν τελειώσω μαζί σου! Φρουροί!  Τιμωρήσετε τον όπως αρμόζει σε έναν προδότη και φέρτε τον στο πέμπτο μου δωμάτιο.

Οι φρουροί τον πήγαν στα μπουντρούμια τον έγδυσαν και τον έριξαν στα γόνατα, κατέβασαν τα παντελόνια τους και τον διέταξαν να τους πάρει πίπα, ο ήρωας μας αντιστάθηκε, όμως ο ένας φρουρός του έδωσε μια δυνατή σφαλιάρα και έχωσε τον πούτσο του μέσα στο στόμα του ήρωα. Αφού τον χάρηκαν και οι δύο, έχυσαν μέσα στο στόμα του και τον ανάγκασαν να τα καταπιεί όλα.

-    Κρίμα που δε μπορούμε να σε απολαύσουμε μέχρι τέρμα. Η μεγαλειότητα της θα έχει αυτή την τιμή.

Τον πήγαν λοιπόν σε ένα δωμάτιο που περίμεναν τρεις δούλες.

-    Ετοιμάστε τον για τη βασίλισσα.

Εκεί του έκαναν αποτρίχωση παντού, τον έβαψαν και του φόρεσαν γυναικεία ρούχα. Αφού τελείωσαν, οι φρουροί τον πήραν ξανά και τον πήγαν στο δωμάτιο όπως τους είχε διατάξει. Το κρεβάτι του δωματίου είχε αλυσίδες, με τις οποίες και τον έδεσαν. Αφού τελείωσαν έφυγαν από το δωμάτιο.

-    Καλή τύχη! Είπαν φεύγοντας και γελώντας.

Λίγο αργότερα η πόρτα άνοιξε, εμφανίστηκε η βασίλισσα ντυμένη με μαύρα δερμάτινα ρούχα, γάντια και μπότες. Φυσικά δεν έλειπε ένα μεγάλο στραπ-ον.

-    Μη μας ενοχλήσει κανείς για κανένα λόγο…

είπε και κλείδωσε την πόρτα πίσω της. Πήγε κοντά του και σήκωσε το φόρεμα του ήρωα.

-    Τώρα θα σου μάθω τι γίνεται όταν κάποιος αψηφά την απόλυτη εξουσία μου.

Παραμέρισε το εσώρουχο που του είχαν φορέσει και χωρίς καμιά προετοιμασία άρχισε να σπρώχνει το στραπ-ον της στην παρθένα του τρύπα. Ο ήρωας μας πονούσε αφάνταστα ενώ η μικρή του τρύπα τεντωνόταν.

-    Έτσι… φώναξε αγοράκι μου,  μήπως θες να κλάψεις κιόλας;  Κανείς δε θα σε βοηθήσει, θα σε κάνω το πιο υπάκουο πουτανάκι μου.

Μπήκε όλη μέσα και άρχισε να μπαινοβγαίνει με σθένος. Δεν την ένοιαζε το πόσο πονούσε. Πιάνει τον πούτσο του και τον ζουλάει με όλη της τη δύναμη. Με το άλλο χέρι κάνει γρατσουνιές στο στήθος του, του δίνει σφαλιάρες και βάζει τα δάχτυλα της στο στόμα του. Αφού τον αποδυνάμωσε σωματικά και πνευματικά, ξέδεσε τις αλυσίδες του και τον γύρισε στα τέσσερα. Μετά από μια πολύ δυνατή σφαλιάρα στον κώλο συνέχισε το ξέσκισμα τραβώντας τα μαλλιά του.

Το ξέσκισμα συνεχίστηκε για πολύ ώρα , μέχρι που η βασίλισσα βαρέθηκε, τον σήκωσε παράλληλα με αυτή και με μια κίνηση τον έκανε να χύσει. Τον παράτησε σχεδόν αναίσθητο στο κρεβάτι.

-    Δεν τελειώσαμε ακόμα.  Είπε χαμογελώντας ενώ έφυγε από το δωμάτιο.

Ακούστηκε ο ήχος της πόρτας που κλειδώνει για άλλη μια φορά. Ο ήρωας μας ήξερε ότι θα μείνει εκεί για πολύ ακόμα καιρό.Copyright protected OW ref: 123148