Δύο πελάτισσες, μα τι πελάτισσες

Δημοσιεύθηκε από lingerie00
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.74 (17 Votes)
Την εποχή εκείνη εργαζόμουν ως νυχτερινός ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχείο. Τη δουλειά την είχα βρει εποχιακά, μέχρι να κατασταλάξω να δω τι θα κάνω αφού μόλις είχα τελειώσει το στρατό, μετά από αναβολές για σπουδές.

Νησί, καλοκαίρι, τουρισμός και περιπετειούλες λίγων ημερών με τουρίστριες ήταν στην ημερήσια διάταξη.

Εγώ στα φόρτε μου, σε ηλικία 29 ετών τότε, με ύψος 183 και αθλητικό κορμί, αφού έκανα αθλητισμό από μικρός, έκανα θραύση.

Δούλευα λοιπόν κάθε βράδυ από τις 11 μέχρι τις 7 το πρωί και από μπροστά μου περνούσε όλος ο πληθυσμός του ξενοδοχείου, τόσο όταν έβγαιναν για τη βραδινή τους διασκέδαση, όσο και στην επιστροφή τους, άλλοι νωρίς, άλλοι αργά, άλλοι ξημερώματα κι άλλοι καθόλου μέχρι να σχολάσω, όσο άντεχε ο καθένας.

Καταλαβαίνετε ότι τα μάτια μου είχαν δει πολλά και διάφορα, ειδικά όταν επέστρεφαν, ζευγαράκια μισομεθυσμένα ή κοπέλες μόνες τους και φυσικά πολλές περιπτώσεις με είχαν κάνει να περάσω αρκετά καλά.

Αυτό που συνέβη όμως εκείνο το βράδυ ήταν κάτι μοναδικό και ανεπανάληπτο. Διαβάστε και θα καταλάβετε.

Υπήρχαν δύο πελάτισσες από την Ολλανδία, όμορφες κοπέλες, ψηλές, περίπου 1,85 ξανθές με γαλανά μάτια και πολύ όμορφα σώματα, με βυζάκια μέτρια προς το μεγάλο, οι οποίες ντυνόντουσαν ανάλαφρα πάντα, αφήνοντας τα μάτια όλων μας να εξερευνούν τις λεπτομέρειες των κορμιών τους κάτω από τα λιγοστά ημιδιαφανή τους ρούχα και ελπίζοντας ότι κάτι μπορεί να γίνει με κάποια από τις 2 τους. Όμως παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ ευχάριστοι χαρακτήρες και ανοιχτές σε κουβέντα, δεν έδωσαν ποτέ δικαίωμα σε κάποιον να προχωρήσει μαζί τους.

Εκείνο το βράδυ λοιπόν, περίπου στις 3 επέστρεψαν από την έξοδό τους γελώντας και πειράζοντας η μια την άλλη. Φαινόντουσαν σα να είχαν πιεί λιγάκι παραπάνω από το συνηθισμένο και ήρθαν με χάρη κι ακούμπησαν τους αγκώνες τους στον πάγκο της ρεσεψιόν. Εγώ είχα τελειώσει με το κλείσιμο της μέρας και είχα χρόνο να ασχοληθώ μαζί τους. Πιάσαμε την κουβέντα λοιπόν και μου ζήτησαν από ένα ποτό ακόμα. Είχε κλείσει και το μπαρ του ξενοδοχείου τέτοια ώρα, οπότε πήγα και τους έβαλα εγώ τα ποτά τους. Τζιν με τόνικ. Τα έφερα στη ρεσεψιόν και συνεχίσαμε την εύθυμη κουβέντα μας, η οποία είχε αρχίσει λιγάκι να πηγαίνει και στο πονηρό. Μετά από περίπου μισή ώρα, με καληνύχτισαν ρωτώντας με αν θα τους πήγαινα ποτά και στο δωμάτιο αν μου ζητούσαν. Φυσικά δεν έφερα αντίρρηση και τις καληνύχτισα με τη σειρά μου, ενώ δε σας κρύβω ότι μου είχε σηκωθεί και έκανα προσπάθειες να τον κρύψω μέσα από το παντελόνι της στολής μου που φούσκωνε.

Πέρασε λίγη ώρα και χτύπησε το εσωτερικό τηλέφωνο. Δωμάτιο 214. Οι Ολλανδέζες. Σηκώνω και απαντώ τυπικά, ενώ στην άλλη άκρη της γραμμής ακούω γελάκια. Τις ρώτησα πώς και δεν κοιμούνται ακόμα κι αυτές μου ζήτησαν ευγενικά αλλά γελαστά αν δε μου κάνει κόπο να τους πάω άλλα δύο ποτά στο δωμάτιο, γιατί δεν είχαν ύπνο. Εντάξει είπα σε αυτές, αλλά στον εαυτό μου είπα ότι τώρα είναι η ευκαιρία μου να γίνει κάτι.

Πήρα τα ποτά και ανέβηκα με το ασανσέρ, ενώ η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά και ο πούτσος μου φούσκωνε επικίνδυνα. Χτύπησα την πόρτα του δωματίου και άκουσα τη φωνή της μιας να μου λέει ότι έρχεται να ανοίξει. Το θέαμα που αντίκρισα με άφησε με ανοιχτό το στόμα. Η Angelica (το όνομά της) φορώντας μόνο το στρινγκάκι της, ροζ, με δαντέλα, με ένα χαμόγελο διάπλατο, να μου λέει να περάσω μέσα. Δεν ήξερα που να πρωτοκοιτάξω πάνω της. Το αγγελικό της πρόσωπο, τα υπέροχα ολοστρόγγυλα και ολόστητα βυζάκια της, όλα ήταν μια οπτασία. Η Maira, (το όνομα της άλλης), μισοξαπλωμένη στο κρεββάτι της, ολόγυμνη, να μου χαμογελά επίσης.

Προχώρησα μέσα στο δωμάτιο και ακούμπησα τα ποτά στο ένα κομοδίνο. Προσπάθησα να αστειευτώ λέγοντάς τους ότι μάλλον παραέχει ζέστη για τα δεδομένα τους, αλλά η Maira μου απάντησε ότι η ζέστη είναι εσωτερική. Παρατήρησα ένα στραπόν στο δικό της κομοδίνο και κατάλαβα ότι τα κορίτσια μόλις την είχαν βρει μεταξύ τους. Τότε η Angelica ήρθε πίσω μου και περνώντας τα χέρια της μπροστά μου, αγκαλιάζοντάς με, μου ψιθύρισε στο αυτί ότι αυτή καίγεται πιο πολύ από τη Maira και είχαν προσέξει στη ρεσεψιόν ότι κι εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα. Άλλο που δεν ήθελα, έγειρα το κεφάλι μου πίσω ακουμπώντας στο μάγουλό της και της είπα ότι μάλλον μπορώ να τη βοηθήσω.

Την επόμενη στιγμή, είχε πιάσει το κεφάλι μου και είχε οδηγήσει το στόμα μου στο δικό της, γλείφοντάς μου τα χείλια και μετά περνώντας τη γλώσσα της μέσα στο στόμα μου, μου έδωσε ένα υπέροχο αισθησιακό γλωσσόφιλο. Η Maira σηκώθηκε από το κρεβάτι και ήρθε μπροστά μου, αγκαλιάζοντάς με κι αυτή. Με είχαν στη μέση, αυτές γυμνές κι εγώ ντυμένος και καυλωμένος. Η Maira άρχισε να μου ξεκουμπώνει το πουκάμισο και το παντελόνι, μου έβγαλε απότομα τα ρούχα και το εσώρουχο, ενώ είχα προλάβει να βγάλω τα παπούτσια μου με τα πόδια μου, πατώντας τα εναλλάξ.

Με πέταξαν στο κρεβάτι (δύο μονά ενωμένα) και άρχισαν να με γλείφουν παντού. Οι γλώσσες τους περνούσαν από το στήθος μου, τις ρώγες μου, την κοιλιά μου και κατέβαιναν προς τον πούτσο μου χωρίς να τον αγγίξουν ακόμα. Είχα παραδοθεί στις ορέξεις τους και τις άφηνα να κάνουν παιχνίδι οι ίδιες. Με γύρισαν μπρούμυτα και μου τράβηξαν τα πόδια έξω από το κρεβάτι, σε τέτοιο σημείο που ήμουν κάπως στα τέσσερα. Πάνω στο κρεβάτι ήμουν μέχρι την κοιλιά, ενώ η λεκάνη μου ήταν έξω από αυτό και τα πόδια μου ακουμπούσαν στο πάτωμα από τα γόνατα και κάτω. Η Angelica ξάπλωσε ανάσκελα και έφερε το κεφάλι της κάτω από τα αρχίδια μου, ενώ έβαλε το χέρι της κάτω από την κοιλιά μου κι έφερε τον πούτσο μου κάθετα προς το έδαφος σε καλή θέση για να μου τον γλείφει. Ταυτόχρονα η Maira άρχισε να με γλείφει στα κωλομέρια προχωρώντας απειλητικά προς την κωλότρυπα μου.

Ομολογώ ότι είχα μουδιάσει ολόκληρος από την καύλα και είχα γίνει έρμαιο στις ορέξεις τους. Η μια μου έγλειφε πούτσο και αρχίδια και η άλλη κωλότρυπα, με τέχνη. Το δάχτυλό της άρχισε να παίζει με την τρύπα μου απαλά στην αρχή και μετά λίγο πιο έντονα, ενώ μου είχε σαλιώσει αρκετά την τρύπα. Το πίεσε πάνω στο σφιγκτήρα μου και το έσπρωξε λίγο μέσα μου. Τινάχτηκα ελαφρά, σπρώχνοντας τον πούτσο μου στο στόμα της Angelica ενώ αμέσως μετά χαλάρωσα και άρχισα να το απολαμβάνω. Ήταν μαστόρισσες και οι 2, ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν. Η καύλα μου είχε φτάσει στο απροχώρητο και τους είπα ότι δε θα άντεχα για πολύ. Δεν τις ένοιαξε καθόλου. Συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο, μέχρι που άρχισα να χύνω έντονα μέσα στο στόμα της Angelica.

Τα κράτησε όλα μέσα στο στόμα της χωρίς να τα καταπιεί και σηκώθηκε κι άρχισε να φιλάει τη Maira στο στόμα, δίνοντάς της το μερίδιό της. Το απολάμβαναν να τα μοιράζονται κι εγώ τις κοίταζα αποσβολωμένος. Σε μια στιγμή, κοιτάζονται στα μάτια και σα να συνεννοούνται, με αρχίζουν στα γλωσσόφιλα εναλλάξ, με τα χύσια μου ακόμα στα στόματά τους. Ένοιωσα τόση καύλα εκείνη τη στιγμή, φιλώντας εναλλάξ αυτές τις δύο μουνάρες και γευόμενος μαζί τους τα χύσια μου, που ο πούτσος μου άρχισε να πάλλεται και πάλι. Η Maira τον ένοιωσε να της πιέζει την κοιλιά, οπότε έσκυψε και του έδωσε ένα πεταχτό φιλάκι. Είπε στην Angelica στα αγγλικά για να καταλάβω κι εγώ, ότι πρέπει να δαμάσουμε αυτό το θηρίο. Δεν είναι μεγάλος, 15 cm, αλλά μένει για ώρες σκληρός, ακόμα κι αφού χύσω.

Μου είπαν λοιπόν ότι θέλουν να παίξουν κι άλλο μαζί του κι αν έχω πρόβλημα και θέλω να φύγω. Φυσικά είπα ότι θα μείνω, δε με ένοιαζε αν με απέλυαν την άλλη μέρα το πρωί. Θα έφευγα ευτυχισμένος.

Με έσπρωξαν και πάλι στο κρεβάτι ανάσκελα και η Angelica έβγαλε το ροζ δαντελωτό της στρινγκάκι και άρχισε να το περνά μέσα από τα πόδια μου, φορώντας μου το. Ανασήκωσα τη λεκάνη μου και ένοιωσα αυτό το απαλό ύφασμα να μου αγκαλιάζει τα μπούτια και μετά τα αρχίδια και τον κώλο, κάνοντάς με να τρέμω από ηδονή που μου πρόσφερε αυτή η υπέροχη αίσθηση. Η Maira στο μεταξύ είχε φορέσει το στραπόν και ερχόταν προς το μέρος μου. Ήταν ένα μεγάλο, 20 πόντους και ερχόταν απειλητικό.

Η Angelica άρχισε να με φιλά και πάλι με πάθος, ενώ τα χέρια της χάιδευαν έντονα όλο μου το σώμα. Ήταν πολύ καυλωμένη και το έδειχνε. Η Maira ξάπλωσε δίπλα μου ανάσκελα και πήρε το χέρι μου και το έβαλε να πιάσει το στραπόν της. Της το έπαιζα σα να ήταν πούτσα και με ρώτησε αν μου άρεσε. Της έγνεψα καταφατικά και τότε άρχισε να το αλείφει με μια λιπαντική κρέμα που είχε στο κομοδίνο της. Η Angelica μου είχε ανασηκώσει τα πόδια, παραμέρισε το στρινγκάκι και ελευθέρωσε τον πούτσο και τα αρχίδια μου και την κωλότρυπα μου βέβαια. Με  χάιδευε και με έγλειφε παντού στην περιοχή, ενώ πήρε και το λιπαντικό κι άρχισε να μου αλείφει την τρύπα. Τα δάχτυλά της άρχισαν να μπαίνουν επιδέξια μέσα μου, ένα και μετά δεύτερο, τρίτο και τέλος τέταρτο. Δεν το πίστευα όταν μου είπε ότι με γαμάει με 4 δάχτυλα. ήμουν πια έτοιμος για το μεγάλο βήμα.

Με πήρε από τα χέρια, με σήκωσε όρθιο πάνω στο κρεβάτι και με οδήγησε πάνω από τη Maira που περίμενε ανάσκελα με το στραπόν όρθιο. άνοιξα τα πόδια μου και κατέβασα τη λεκάνη μου μέχρι που η κωλότρυπα μου άγγιξε το στραπόν. Η Angelica συνέχισε να με κρατά από τα χέρια για να ισορροπώ, ενώ η Maira με έπιασε από τη μέση και με κατέβαζε πάνω στο στραπόν. Ευτυχώς μπορούσα να το ελέγξω, οπότε άρχισε να βυθίζεται σιγά σιγά και απολαυστικά μέσα μου. Όταν πια έφτασα στο τέρμα της διαδρομής, απλά καθόμουν πάνω στη Maira με το στραπόν εξαφανισμένο στην κωλότρυπα μου. Η Angelica άφησε τα χέρια μου και άρχισε να γλείφει τον πούτσο μου.

Ένοιωθα ότι είμαι στον παράδεισο. Με γαμούσε η μια και η άλλη με τσιμπούκωνε. Άρχισα να ανεβοκατεβαίνω πάνω σε αυτό το παλούκι απολαμβάνοντάς το, ενώ μετά από λίγο η Angelica με έσπρωξε να ξαπλώσω πάνω στη Maira με πλάτη και ήρθε κι αυτή και έκατσε με το μουνί της πάνω στο καυλί μου, αφού μου φόρεσε προφυλακτικό. Καταλαβαίνετε πώς ένοιωσα αφού ήμουν στη μέση ενός σάντουιτς, γεμάτος μπρος και πίσω. Το χύσιμο μου ήταν τόσο έντονο, που το σπέρμα μου πλημμύρισε το προφυλακτικό και ένα τρέμουλο σύγκορμο με συγκλόνιζε για πολλά δευτερόλεπτα. Η Angelica έχυσε κι αυτή με πολλά υγρά να βγαίνουν από το καυλωμένο της μουνί και μουσκεύοντας τα αρχίδια μου, ενώ και η Maira νοιώθοντας την ένταση των οργασμών μας, έχυσε κι αυτή σχεδόν κλαίγοντας από καύλα.

Μείναμε έτσι μερικά λεπτά, βρίσκοντας τις ανάσες μας και ξαφνικά κοιτώντας την ώρα, είδα ότι ήταν έξι παρά δέκα. Έπρεπε να γυρίσω γρήγορα στο πόστο μου, γιατί κάποιες βάρδιες θα ξεκινούσαν σε λίγο. Σκουπίστηκα με το σεντόνι και ντύθηκα, χωρίς να βγάλω το στρινγκάκι της Angelica. Το φορούσα κάτω από τα ρούχα μου μέχρι που πήγα σπίτι. Φυσικά κοιμήθηκα με αυτό, χωρίς να το βγάλω από πάνω μου μέχρι το απόγευμα που ξύπνησα.

Είχα ρεπό την άλλη μέρα, αλλά δεν είχα κουράγιο να κάνω τίποτα. Τα κορίτσια έφυγαν μετά από δύο μέρες. Τις είδα το απόγευμα πριν φύγουν και με χαιρέτησαν πολύ εγκάρδια, λέγοντάς μου ότι τις διακοπές αυτές θα τις θυμούνται. "Εγώ να δείτε…" τους είπα πονηρά.Copyright protected OW ref: 97382