Διακοπές για τρεις (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από matzaflarion
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.68 (11 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Διακοπές για τρεις

Την άλλη μέρα ξύπνησα γυμνός δίπλα στην Όλγα. Από την κούραση δεν προλάβαμε να ντυθούμε και φοβήθηκα μήπως με είδε η Αθηνά. Όμως εκείνη κοιμόταν βαριά. Άραγε είχε καταλάβει τίποτα; Σηκώθηκα πήγα λίγο στο μπάνιο να πλυθώ, ντύθηκα και κάποια στιγμή σηκώθηκε και η Όλγα. Νυσταγμένη σηκώθηκε μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί και πήγε κι αυτή να πλυθεί. Μετά από καμιά ώρα ξύπνησε και η Αθηνά. Είχε πονοκέφαλο από το πιοτό της χθεσινής βραδιάς.

-    Ξύπνησε βρε το βαρύ ποτήρι;… είπα εγώ γελώντας. Πώς είμαστε;

-    Σκατά, μου λέει, το κεφάλι μου γυρίζει. Πόσο ήπια χθες;

-    Δύο ποτήρια βότκα με πορτοκάλι.

-    Α έτσι εξηγείται, βιάστηκε να πει, αλλά την έκοψα.

-    …που είχαν πιο πολύ χυμό μέσα παρά βότκα.

Με στραβοκοίταξε παιχνιδιάρικα και μπήκε και αυτή στο μπάνιο. Εγώ με την Όλγα παίζαμε χαρτιά και την αφήσαμε λίγο να συνέλθει. Ήταν μεσημέρι πλέον, ωστόσο μας τα είχε χαλάσει ο καιρός και το πήγαινε για βροχή. Αν είχαμε ξυπνήσει νωρίτερα ίσως είχαμε κάνει κανένα μπανάκι. Οπότε με τον καιρό έτσι και την Αθηνά πεσμένη λόγω χανγκόβερ είπαμε να μείνουμε μέσα.

Βάλαμε να φάμε για μεσημέρι και έπειτα καθίσαμε στο σαλόνι. Η Όλγα φαινόταν πάλι ότι είχε καύλες. Με κοιτούσε όλη την ώρα πονηρά και πότε-πότε σήκωνε το νυχτικάκι της για να δω το υγρό της μουνάκι ή κατά λάθος έριχνε την μια τιράντα και έσκυβε μπροστά μου για να δω τα βυζάκια της. Προσπαθούσα να ηρεμήσω και κοιτούσα κι αλλού, αλλά δύσκολα. Ξαφνικά πετάγεται και πηγαίνει στο δωμάτιο. Μετά από λίγο γύρισε φορώντας ένα σορτσάκι λεπτό και κοντό και ένα τοπάκι. Επίσης έφερε πάλι την τράπουλα και λέει:

-    Ας παίξουμε κάτι.

-    Μα πριν παίζαμε, δε βαρέθηκες;… της λέω.

-    Θα παίξουμε κάτι διαφορετικό!

-    Έχω ένα κακό προαίσθημα, λέει η Αθηνά.

-    Θα παίξουμε εικοσιμία… αλλά όποιος χάνει θα βγάζει και από κάτι! Έτσι θα έχει πιο πολύ ενδιαφέρον.

-    Δεν ξέρω, είπε η Αθηνά.

-    Έλα μην είσαι ξενέρωτη, της λέει η Όλγα. Το παιχνίδι τελειώνει όταν κάποιος μείνει γυμνός. Όμως για το υπόλοιπο των διακοπών αυτός θα μείνει γυμνός και οι υπόλοιποι θα μείνουν με όσα ρούχα έμειναν και στο παιχνίδι. Δηλαδή αν εγώ μείνω με το σορτσάκι θα φοράω τις υπόλοιπες μέρες μόνο αυτό. Στο σπίτι πάντα όλα αυτά.

Κοιταχτήκαμε λίγο. Η Αθηνά τώρα ήταν πιο διστακτική από πριν.

-    Και εγώ ρε έξυπνη που δεν φοράω κάτι από πάνω, θα χάσω πιο γρήγορα άμα το πάμε έτσι, είπα εγώ.

-    Θα μετράει όμως για 2 το να βγάλεις το σορτσάκι.

-    Αν είναι έτσι καλά τότε.

Η Όλγα χάρηκε, ενώ η Αθηνά είχε μείνει έκπληκτη που εγώ δέχτηκα.

-    Καλά, εντάξει, θα παίξω κι εγώ. Τουλάχιστον θα έχει θέαμα, είπε η Αθηνά, που φάνηκε πως την έφτιαξε η όλη φάση.

-    Άντε ωραία! Ποιος θα μοιράσει;… είπε η Όλγα.

-    Εγώ…

πετάχτηκα σαν ελατήριο επειδή τουλάχιστον θα είχα σίγουρες κάποιες νίκες.

-    Για πάμε…

είπε κοιτάζοντάς με πονηρά η Όλγα. Ξεκινάω και μοιράζω. Κοιτάνε τα φύλλα τους αυτές και η Αθηνά γελάει και η Όλγα στραβομουτσουνιάζει. Σίγουρα η Όλγα πάει γυρεύοντας να χάσει λέω από μέσα μου. Δίνω κάρτα στην Αθηνά. Το κοιτάει και μου λέει δώσε κι άλλη. Παίρνει φύλλο και μου λέει στοπ. Η σειρά της Όλγας τώρα. Της δίνω φύλλο. Σταματάει. Με κοιτάει, γελάει και μου λέει:

-    Εικοσιμία, και μου δείχνει τα φύλλα.

-    Σου άνοιξε ο κώλος ε;… της λέω εγώ.

-    Μ… κρυάδες! Χάνεις, μου λέει, έναν πόντο. Στον επόμενο βγάζεις το σορτσάκι.

-    Θα το δούμε, της λέω.

Αρχίζω και βγάζω τα δικά μου φύλλα. Με τα πολλά φτάνω στα 20. Οπότε η Αθηνά αναγκαστικά πρέπει να βγάλει το σορτσάκι της, γιατί κάτω από την μπλούζα δεν φορούσε τίποτα.

-    Είχα 19 ρε γαμώτο, μου λέει και σιγά-σιγά βγάζει το σορτσάκι και μένει με το στρινγκάκι της.

Εγώ είχα μείνει κάγκελο. Ήταν σχεδόν διάφανο και έμενα να κοιτάω το χώρισμα στο μουνάκι της. Από την άλλη, εκείνη είχε καυλώσει και οι ρώγες της είχαν πεταχτεί. Ο πούτσος μου να αρχίζει να καυλώνει κι εγώ να κάθομαι σταυροπόδι για να τον κρύψω. Η Όλγα το πουτανάκι κοίταζε χαμογελώντας μου πονηρά.

Πάμε στο επόμενο γύρο λοιπόν. Δίνω φύλλα στα κορίτσια και περιμένω. Εκείνες να σκέφτονται αν θα ζητήσουν κι άλλο. Εγώ στον κόσμο μου να κοιτάω τις βυζάρες της Αθηνάς. Παίρνει λοιπόν φύλλα η Αθηνά και σταματάει. Παίρνει και η Όλγα και καίγεται.

-    Πω ρε πούστη μου, λέει και με κοιτάει καθώς βγάζει και αυτή το δικό της σορτσάκι.

Το δικό της ήταν τέρμα διάφανο, έβλεπες τα πάντα από μέσα και ήταν όντως βρεγμένη. Ο πούτσος μου να πάει να βγει έξω και εγώ να ξεροκαταπίνω και να παλεύω να τον κρύψω. Έρχεται η σειρά μου, τραβάω φύλλα και καίγομαι και εγώ.

-    Επιτέλους, μου λέει η Όλγα καθώς μένω με το μποξεράκι.

Η Αθηνά δεν έχανε την ευκαιρία να κοιτά προς τον καυλωμένο μου πούτσο που διαγραφόταν πλήρως μέσα από το μποξεράκι. Ήθελα να τις σκίσω και τις δύο εκείνη την στιγμή αλλά ήθελα να δω τι θα γίνει στο τέλος.

-    Πάμε στον επόμενο γύρω και να λείπουν τα σχόλια, λέω εγώ.

Η στιγμή που περίμενα ήρθε. Η Αθηνά και η Όλγα κάηκαν, δε χρειάστηκε να παίξω, οπότε ήρθε η ώρα να δω τα βυζάκια της Αθηνάς. Εκείνη διστακτικά και χωρίς να με κοιτάει έβγαλε την μπλούζα της και τα πλούσια βυζιά της πετάχτηκαν έξω. Είχε καυλώσει πολύ και οι ρώγες της είχαν πετρώσει και τα βυζιά της γυάλιζαν στο φως. Ήθελα τόσο πολύ να τα γλείψω. Μετά τα έβγαλε και η Όλγα. Ήταν και αυτή το ίδιο καυλωμένη και πραγματικά δεν ήξερα που να πρωτοκοιτάξω.

-    Συνεχίζουμε! λέει η Όλγα ανυπόμονα.

Στον τελευταίο γύρο κάηκε η Αθηνά κι εγώ. Πρώτος έμεινα γυμνός και μετά εκείνη. Κοιτούσαν και οι 2 τον πούτσο μου. Η Αθηνά λόγω του χωρισμού υποθέτω, είχε καρφωθεί και τον κοιτούσε πεινασμένα. Η Αθηνά ήθελε πάλι να τον χώσει μέσα στα πόδια της, είμαι σίγουρος. Μετά έβγαλε το στρινγκάκι της και η Αθηνά. Το κατέβασε αργά και πραγματικά τότε πάγωσε ο χρόνος. Έβλεπα να γυαλίζει το μουνάκι της από τα υγρά… ήθελα να τη σκίσω τόσο πολύ. Το κορμί της ήταν πανέμορφο, τα βυζιά της, ο κώλος της, το μουνί της. Την κοίταζα και αυτή εμένα.

Πήγα προς το μέρος της αργά, η Όλγα μας κοιτούσε περιμένοντας να δει τι θα γίνει μετά. Φτάνω σε απόσταση αναπνοή και την φιλάω παθιασμένα στο στόμα. Νιώθω τα βυζιά της πάνω μου ενώ ο πούτσος μου ακουμπά το υγρό της μουνάκι. Με το ένα χέρι μου την κρατώ καθώς την φιλάω στο μάγουλο και με το άλλο χουφτώνω το βυζί της. Έχω καυλώσει τρελά και τρίβω τον πούτσο μου πάνω της. Μετά αρχίζω και γλείφω το λαιμό της. Εκείνη έχει αφεθεί στα χέρια μου και αναστενάζει. Μετά με τα δάχτυλά μου παίζω κυκλικά με την κλειτορίδα της.

-    Ναι… συνέχισε, σκίσε με…

μου λέει ψιθυριστά. Της βάζω δάχτυλο και αυτή αρχίζει και αναστενάζει πιο δυνατά. Καθώς αυξάνω την ταχύτητα αυτή αρχίζει να χύνει. Τα δάχτυλά μου έχουν γεμίσει με τα υγρά της ενώ αυτή τρέμει από την ηδονή. Τη βάζω να ξαπλώσει και αρχίζω να σπρώχνω με τον πούτσο μου το μουνί της. Ήθελα να την κάνω να θέλει να την γαμήσω. Να το ζητάει σαν τρελή. Έτσι λοιπόν της βάζω το κεφαλάκι λίγο μέσα και μετά το βγάζω. Μου άρεσε να τη βασανίζω έτσι.

-    Σκίσε με γαμώτο, μη με παιδεύεις άλλο, μου λέει.

-    Θα σε σκίσω πουτανάκι, αλλά όπως θέλω εγώ. Θα σε γαμήσω όπως θέλω…

και έτσι μπαίνω απότομα μέσα της. Εκείνη αρχίζει να φωνάζει από την καύλα. Τα βυζιά της αρχίζουν και κουνιούνται ρυθμικά καθώς τη γαμάω γρήγορα. Της βάζω τα πόδια της στους ώμους μου και αυξάνω κι άλλο την ταχύτητα. Η Όλγα δίπλα να παίζει το μουνάκι της. Μετά από λίγο σηκώνεται και αρχίζει και γλείφει της ρώγες της φίλης της. Η όλη κατάσταση να με έχει ξετρελάνει. Είχα θολώσει και δε σκεφτόμουν, απλά ένιωθα την απόλαυση. Είχα ιδρώσει και το ίδιο και οι άλλες. Μετά γυρνάω την Αθηνά στα τέσσερα και την πιάνω από τα μαλλιά. Η Όλγα να έχει βγάλει το στρινγκάκι της και να της κάνει γλειφομούνι η  Αθηνά. Τέτοια καύλα δεν έχω ξανανιώσει. Είμαι σίγουρος πως ακουγόμασταν μέχρι μακριά από τις φωνές των κοριτσιών. Ο ήχος του πούτσου μου να χτυπάει τον κώλο της με τρέλαινε. Το μουνί της έσταζε και γλιστρούσα κυριολεκτικά μέσα της.

Πριν τελειώσω ήθελα όμως να της σκίσω και τον κώλο. Δεν θα ησύχαζα αν δεν τη γαμούσα από παντού. Έτσι λοιπόν όπως ήταν βγάζω τον πούτσο μου από το μουνί της και της το καρφώνω στον κώλο της.

-    Αχ πούστη με ξέσκισες.

-    Έτσι την καργιόλα, παρ’ την από παντού…

μου έλεγε η Όλγα. Η τρύπα της ήταν στενή και με τρέλαινε αφάνταστα. Η Όλγα μετά πήγε κάτω από την Αθηνά και έτσι όπως ήταν σε στάση 69 της έγλειφε το μουνί καθώς εγώ της σφυροκοπούσα τον κώλο. Τα αρχίδια μου χτυπούσαν το μουνάκι της Αθηνάς και η Όλγα μου τα έγλειφε καθώς έγλειφε και την κλειτορίδα της Αθηνάς. Δεν άντεχα άλλο.

-    Χύνω πουτάνες…

φωνάζω, βγάζω την πούτσα μου και λούζω με χύσια την κωλάρα της Αθηνάς και το πρόσωπο της Όλγας. Η Όλγα άρχισε να τα γλείφει και μετά σηκώθηκε και τα μοιράστηκε με τη φίλη της. Πραγματικά ήμουν πτώμα. Πήγαμε στο μπάνιο και πλυθήκαμε. Δεν πίστευα ακόμα τι είχε συμβεί. Βγήκαμε και ξαπλώσαμε στο κρεβάτι αγκαλιά και οι τρεις. Ακόμα τίποτα δεν είχε τελειώσει.Copyright protected OW ref: 96889