Το σόι της γυναίκας μου

Δημοσιεύθηκε από onemore
Γονική Κατηγορία: Ερωτικές ιστορίες
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.13 (8 Votes)

Υπόθεση: Από την αρχή με καύλωνε η αδερφή της γυναίκας μου, αλλά τώρα η κατάσταση έχει εξελιχθεί...

Είναι μεσημέρι Τετάρτης και η Μαρία έχει πάει να πάρει τη θεία Γεωργία και την θεία Δήμητρα που έχουν έρθει για εκδρομή στην Αθήνα. Τις ακούω όταν έρχονται στο σπίτι της μαμάς σου και μετά από λίγα λεπτά κατεβαίνω και εγώ για να χαιρετίσω. Η μαμά σου είναι στην κουζίνα και μαγειρεύει παστίτσιο ενώ η Μαρία με τις θείες είναι στο σαλόνι. Κάθομαι στην πολυθρόνα απέναντι από το τζάκι και αρχίζω την κουβέντα με τις θείες, που κάθονται στις άλλες δύο πολυθρόνες ενώ η Μαρία έχει ξαπλώσει μπρούμυτα στον καναπέ με το κεφάλι προς το τζάκι και διαβάζει ένα βιβλίο. Δεν περνάνε παρά ελάχιστα δευτερόλεπτα και ρίχνω την πρώτη κλεφτή ματιά στα μπούτια της Μαρίας που είναι γυμνά καθώς φοράει ένα αρκετά κοντό φουστανάκι. Δεν περνάνε μερικά λεπτά κουβέντας με τις θείες σου και την πιο πολύ ώρα έχω γυρισμένο το κεφάλι μου προς τα μπούτια και το σφιχτό κωλαράκι της Μαρίας.

-    Σου αρέσει;

με ρωτάει ξαφνικά η θεία Δήμητρα χωρίς να έχω καταλάβει τι εννοεί.

-    Ξέρεις για τι μιλάω...

συνεχίζει γελώντας πονηρά, ενώ και η θεία Γεωργία αρχίζει να χαμογελάει πονηρά, ενώ και η Μαρία φαίνεται να απολαμβάνει την συζήτηση αφού γυρίζει το κεφάλι της προς τις θείες και τους σκάει ένα πλατύ χαμόγελο ικανοποίησης. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα βουβαμάρας η Μαρία σηκώνεται και πάει προς την κουζίνα. Οι θείες παίρνουν αδιάφορα από ένα περιοδικό και χαζεύουν ενώ εγώ κατακόκκινος από την ντροπή μου παίζω με το κινητό μου. Δεν περνάνε 3 λεπτά και η Μαρία επιστρέφει ξανά στο σαλόνι και ξαπλώνει στον καναπέ, αυτή τη φορά στο πλάι έχοντας όμως πάλι το κεφάλι της προς το τζάκι. Οι θείες συνεχίζουν να χαζεύουν τα περιοδικά ενώ εγώ δεν μπορώ να κρατηθώ από την καύλα και ρίχνω συνεχώς κλεφτές ματιές προς την Μαρία. Τα βυζάκια της είναι ελεύθερα και οι ρώγες της διακρίνονται εύκολα κάτω από το κοντό φουστανάκι της. Έχω καυλώσει πάρα πολύ και πολύ γρήγορα το κεφάλι μου και φυσικά το βλέμμα μου μένει μόνιμα γυρισμένο προς την πλευρά της Μαρίας χαζεύοντας άλλοτε τα βυζάκια της και άλλοτε τα μπούτια της.

Ξαφνικά οι θείες αρχίζουν να χαζογελάνε οπότε κι εγώ σταματάω να χαζεύω τη Μαρία για λίγο γυρίζοντας σε άσχετη κατεύθυνση το κεφάλι μου προσπαθώντας να αποφύγω πιθανές περίεργες ατάκες. Βέβαια εξακολουθώ να ρίχνω κλεφτές ματιές προς τα βυζάκια της και τις ρώγες της Μαρίας που μου φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να καυλώνουν.

-    Σου αρέσει τελικά, έτσι δεν είναι;…

λέει η θεία Γεωργία, αυτή τη φορά κάνοντας με πάλι να παγώνω και να κοκκινίζω. Είμαι βέβαια καυλωμένος και δε μπορώ να σταματήσω να χαζεύω έστω και με διαλείμματα τα βυζάκια της Μαρίας η οποία πάλι έχει αρχίσει να έχει ένα χαμόγελο ικανοποίησης στα χείλη της. Δεν προλαβαίνω να γυρίσω το κεφάλι μου ξανά προς την Μαρία και ξαφνικά η θεία Γεωργία έρχεται προς το μέρος μου και με μια γρήγορη κίνηση πιάνει τον καυλωμένο πούτσο μου πάνω από την φόρμα.

-    Αυτό μας έλειπε…

λέει η θεία Γεωργία γυρίζοντας προς τη θεία Δήμητρα ενώ εγώ τα έχω χάσει τελείως.

-    Προφανώς και θα ήταν ρε Γεωργία! Καυλί έχει το παιδί και βλέπει βυζιά. Το περίεργο θα ήταν να μην του άρεσε…

συμπληρώνει η θεία Δήμητρα γελώντας, ενώ η θεία Γεωργία συνεχίζει να μου πιάνει τον πούτσο που έχει ξεκαυλώσει αρκετά εξαιτίας της σαστιμάρας μου.

-    Για έλα να μας πεις την γνώμη σου... εδώ δεν τα βλέπω ακριβώς όπως τα λες…

συνεχίζει η θεία Γεωργία προς τη θεία Δήμητρα ενώ και οι δυο χασκογελάνε. Η θεία Δήμητρα σηκώνεται νωχελικά και έρχεται προς τα εμένα που εξακολουθώ να είμαι κοκαλωμένος με όσα συμβαίνουν, ενώ η Μαρία συνεχίζει αμέριμνη το διάβασμα.

-    Κάνε πέρα ρε Γεωργία, τι κάνεις εκεί;…

λέει η θεία Δήμητρα παίρνοντας το χέρι της θείας Γεωργίας από πάνω μου. Προς στιγμή χαλαρώνω λίγο, αλλά σε κλάσματα του δευτερολέπτου η θεία Δήμητρα βάζει το χέρι της μέσα από τη φόρμα και το εσώρουχο μου, μου χουφτώνει με δύναμη και μαλάζει τον πούτσο και τα αρχίδια μου. Είμαι πολύ σαστισμένος από όσα συμβαίνουν αλλά η θεία Δήμητρα μαλάζει με τόση δεξιοτεχνία τα αρχίδια μου και τον πούτσο μου που τελικά γίνεται πέτρα.

-    Καλός είναι…

λέει η θεία Δήμητρα χαμογελώντας ενώ συνεχίζει να παίζει με το καυλί και τα αρχίδια μου.

-    Τι γίνεται εδώ; Ποιος είναι καλός;…

Ακούγεται ξαφνικά η φωνή της μαμάς σου που στέκεται ακριβώς πίσω από την πολυθρόνα που κάθομαι.

-    Αυτός… δεν είναι καλός;…

ρωτάει η θεία Δήμητρα, συνεχίζοντας να παίζει με το καυλί μου ενώ προσπαθεί σε απόλυτο συγχρονισμό με τη θεία Γεωργία να μου βγάλουν την φόρμα και το εσώρουχο για να αποκαλυφθεί ο πούτσος μου.

-    Ναι είναι, αλλά έχει πολλά χύσια;…

ρωτάει η μάνα σου με σχετικά σοβαρό ύφος, ενώ η θεία Δήμητρα όχι μόνο δεν αφήνει δευτερόλεπτο το καυλί μου αλλά έχει αρχίσει να μου τον παίζει πολύ έντονα κάνοντας με να θέλω να χύσω.

-    Όσα και να έχει, εσύ δε θα πάρεις, όλο εσύ τα παίρνεις Λίζα!...

λέει σχεδόν ενοχλημένη η θεία Γεωργία στη μαμά σου.

-    Εντάξει ρε Γεωργία, τι να κάνω τώρα, αφού εσάς σας έχω γλείψει αμέτρητες φορές και δεν έχω κάποιον να μου δίνει χύσια κάθε μέρα όπως εσείς...

απαντάει η μαμά σου κάπως ενοχλημένη.

-    Δίκιο έχεις Λίζα, αλλά και η Γεωργία έχει δίκιο, άμα θες κάτι που δεν το έχεις βαρεθεί υπάρχει και η Μαρία, τον Κώστα άλλωστε μπορείς να τον έχεις κάθε μέρα. Εμείς δε μπορούμε…

συμπληρώνει η θεία Δήμητρα σε πιο κατευναστικό τόνο, χωρίς όμως να αφήνει δευτερόλεπτο το καυλί μου.

-    Παρούσα!...

πετάγεται η Μαρία μόλις ακούει το όνομα της, που την έχω ξεχάσει με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μου και η οποία έχει σηκώσει το φουστανάκι της και χαϊδεύει εμφανώς καυλωμένη τα μουνόχειλα της.

-    Έλα Λίζα, μην το σκέφτεσαι πολύ, η Μαρία είναι έτοιμη…

λέει η θεία Γεωργία στη μαμά σου κάνοντας νόημα στην Μαρία να σηκωθεί που ξαφνικά αλλάζει το ύφος της και έχει πλέον ύφος σοβαρό και βλέμμα χαμηλωμένο δείχνοντας έτοιμη να υπακούσει στην επόμενη εντολή που θα της δοθεί. Η μαμά σου κάθεται ακίνητη με σταυρωμένα με τα χέρια και σχετικά σοβαρό ύφος κάπως ενοχλημένη που της "απαγόρευσαν" να κάνει αυτό που θέλει και μια χαζεύει τη Μαρία που η θεία Γεωργία προσπαθεί να τη γδύσει και μια χαζεύει εμένα που είμαι έτοιμος να χύσω όσο η θεία Δήμητρα με μαεστρία παίζει το καυλί μου. Η θεία Γεωργία μόλις η Μαρία βγάζει το φουστανάκι της, της ρίχνει ένα μπατσάκι στα κωλομέρια κάνοντας της νόημα να πάει μέσα με τη μαμά της και γυρίζει προς τα εμένα. Χαζεύω τη Μαρία που νωχελικά ακολουθεί τη μαμά της ενώ ρίχνει κλεφτές ματιές προς το καυλί μου που ξαφνικά το αισθάνομαι πολύ διαφορετικό.

Η θεία Δήμητρα μαλάζει μόνο τα αρχίδια μου ενώ η θεία Γεωργία έχει σκύψει μπροστά μου και έχει τον πούτσο μου όλο μέσα στο στόμα της. Από την καύλα έχω τεντωθεί και πιάνομαι από τα μπράτσα της πολυθρόνας προσπαθώντας να μη χύσω, ενώ ταυτόχρονα σχεδόν μουγκρίζω από την καύλα. Η Μαρία κοντοστέκεται λίγο και με χαζεύει να λιώνω από την καύλα ενώ τρίβει το μουνάκι της. Έχοντας καρφωμένο το βλέμμα στα βυζάκια και τις καυλωμένες ρώγες της Μαρίας, την θεία Γεωργία να συνεχίζει να μου παίρνει βαθειά πίπα και η θεία Δήμητρα να μου μαλάζει ηδονικά τα αρχίδια. Τελικά δεν αντέχω πολύ και χύνω μέσα στο στόμα της θείας Γεωργίας. Παρότι το καυλί μου έχει φτάσει στο λαρύγγι της, η θεία δεν ενοχλείται καθόλου από τα χύσια που εκτοξεύονται μέσα στο λαρύγγι της και συνεχίζει να έχει όλο τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της μέχρι να τελειώσουν οι συσπάσεις του και να πάρει όλα τα χύσια μου.

Η Μαρία εμφανώς καυλωμένη από το σκηνικό έχει αρχίζει να παίζει με δύναμη το μουνί της ενώ εγώ δεν έχω πάρει στιγμή τα μάτια μου από πάνω της. Η μαμά σου έχει καταλάβει ότι η Μαρία δεν την ακολουθεί, επιστρέφει στο σαλόνι και χωρίς δεύτερη σκέψη βάζει το χέρι της πάνω στο μουνί της Μαρίας. Η Μαρία βάζει και τα δύο χέρια της πίσω από την πλάτη της δείχνοντας ότι υπακούει ξανά στην πρόθεση της μαμάς της να ασχοληθεί με το μουνάκι της. Τα μικρά κρεμαστά βυζάκια της Μαρίας πλέον σηκώνονται λίγο ενώ οι ρώγες της είναι συνεχώς καυλωμένες και προεξέχουν σαν κερασάκια έτοιμα για φάγωμα. Η μαμά σου κάθε τόσο βγάζει το χέρι της από το μουνί της Μαρίας και γλείφει τα μουνοχύματα της που τρέχουν σα βρύση. Όλη αυτή την ώρα η θεία Γεωργία δεν έχει βγάλει στιγμή το καυλί μου από το στόμα της και ας έχουν τελειώσει όλα τα χύσια μου, ενώ και η θεία Δήμητρα μαλάζει τα αρχίδια μου κάπως πιο απαλά και περιποιητικά. Η θέα της Μαρίας που είναι έτοιμη να χύσει, όπως έκανα εγώ πριν λίγο με κάνει να ξανακαυλώσω όμως πάλι.

-    Σε καυλώνει τόσο πολύ;...

με ρωτάει η θεία Γεωργία βγάζοντας το καυλί μου επιτέλους από το στόμα της. Κουνώντας καταφατικά το κεφάλι μου στην ερώτηση της θείας Γεωργίας, αφού το να μιλήσω είναι αδύνατο από την καύλα μου. Βλέπω τη θεία Δήμητρα να πιάνει τον ξανά καυλωμένο πούτσο μου και να τον χώνει και αυτή στο στόμα της. Η θεία Δήμητρα σε αντίθεση με την θεία Γεωργία δεν τον έχει συνέχεια μέσα στο στόμα της, αλλά αντιθέτως παίζει με το καυλί μου. Το γλείφει, το φιλάει, αλλά και τον χώνει κατά διαστήματα όλο όσο πιο βαθιά μπορεί στο στόμα της και όλα αυτά σε συγχρονισμό με το χέρι της, που παίζει με τα αρχίδια μου. Η θεία Γεωργία έχει σηκωθεί όρθια και απολαμβάνει το θέαμα. Εγώ παρότι απολαμβάνω την πίπα της θείας Δήμητρας, δε σταματάω να χαζεύω τη Μαρία που είναι έτοιμη να χύσει με τη βοήθεια της μαμάς της, που άλλοτε τρίβει τα μουνόχειλα της και άλλοτε την γαμάει κυριολεκτικά με το χέρι της, με σκοπό πάντα να πάρει όσο πιο πολλά μουνοχύματα μπορεί από την τρυπούλα της Μαρίας. Η θεία Γεωργία βλέπει πόσο απολαμβάνω το σχετικό θέαμα και αρχίζει να παίζει με τις ρώγες της Μαρίας, άλλοτε τρίβοντας τες και άλλοτε τραβώντας τες απαλά.

Και η Μαρία και εγώ έχουμε καυλώσει βλέποντας ο ένας τον άλλο και είμαστε έτοιμοι να ξαναχύσουμε. Η μαμά σου και οι θείες σου το έχουν καταλάβει και αρχίζουν σχεδόν συγχρονισμένα να προσπαθούν να μας καυλώσουν ακόμα περισσότερο. Η θεία Δήμητρα πλέον χρησιμοποιεί και τα δύο της χέρια της για να παίξει με τα αρχίδια και τον πούτσο μου, ενώ πλέον όλο και πιο συχνά χώνει τον πούτσο μου βαθιά μέσα στο λαρύγγι της. Η μαμά σου έχει καθίσει στην καρέκλα και πλέον προσπαθεί να ξεχειλώσει κυριολεκτικά τη μουνότρυπα της Μαρίας, ενώ η θεία Γεωργία έχει αρχίσει να πιπιλάει με πάθος πότε την μια και πότε την άλλη ρώγα της Μαρίας που με το ζόρι αντέχει την καύλα. Η μαμά σου κάνει νόημα στην Μαρία να ανοίξει λίγο ακόμα τα πόδια της. Η Μαρία σπαρταράει όπως στέκεται όρθια αλλά υπακούει και ανοίγει λίγο ακόμα τα πόδια της, ενώ η μαμά σου βάζει όση δύναμη έχει για να χώσει όλο το χέρι της μέσα στο μουνί της Μαρίας μέχρι που τα καταφέρνει.

Η Μαρία έχει τρελαθεί από την καύλα και έχει βάλει το χέρι της πάνω στον ώμο της θείας Γεωργίας προσπαθώντας να κρατηθεί όρθια ενώ η θεία Γεωργία της δαγκώνει με δύναμη την ρώγα. Η μαμά σου πλέον με όση δύναμη έχει γαμάει τη Μαρία με το χέρι της που έχει μπει μέχρι τον καρπό στη μουνότρυπα της Μαρίας που δεν αργεί πλέον μέσα σε πνιχτά βογκητά και κραυγές να χύσει. Το θέαμα με έχει καυλώσει τόσο πολύ που πρώτη φορά σταματάω να πιάνω τα μπράτσα της πολυθρόνας που κάθομαι και πιάνω το κεφάλι της θείας Δήμητρας που μου παίρνει αδιάκοπα πίπα και το κουνάω με δύναμη μπρος πίσω προσπαθώντας να χώσω το καυλί μου όσο πιο βαθιά γίνεται. Η θεία Δήμητρα καταλαβαίνει άμεσα την καύλα μου και ακολουθεί τον ρυθμό μου μέχρι τα χύσια μου να πλημυρίσουν και το δικό της λαρύγγι λίγο μετά από τον οργασμό της Μαρίας.

-    Τελικά σε καυλώνει πολύ η Μαρία…

λέει η θεία Γεωργία βλέποντας με να μην έχω πάρει στιγμή τα μάτια μου από πάνω της, ενώ η μαμά σου γλείφει τα μουνοχύματα της Μαρίας που έχουν πλημυρίσει όλο το χέρι της και ενώ η θεία Δήμητρα καθαρίζει τον πούτσο μου από όσα χύσια έχει γύρω του.

-    Ναι αλλά εγώ δεν πήρα καθόλου χύσια…

πετάγεται η μαμά σου κάπως απογοητευμένη αλλά απολαμβάνοντας ακόμα τα μουνοχύματα της Μαρίας.

-    Κατάλαβες τώρα πως είναι όταν έρχεσαι στο σπίτι μας και παίρνεις τα χύσια από τους άντρες μας Λίζα;...

ρωτάει με ελαφρώς παραπονετικό τόνο η θεία Γεωργία την μαμά σου, ενώ η θεία Δήμητρα δείχνει ότι συμφωνεί κουνώντας το κεφάλι της.

Συνεχίζεται...Copyright protected OW ref: 95852