Εγώ και ο Γιώργος

Δημοσιεύθηκε από davida
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.64 (7 Votes)
Με το Γιώργο, ήμασταν κολλητοί 3 χρόνια. Αυτός είχε μείνει 2 χρονιές στο γυμνάσιο κι έτσι τον πρόλαβα. Ο Γιώργος 18 χρόνων τότε, εγώ 16. Ήταν ωραίο παιδί και γενικώς η διαφορά 2 χρόνων σε σχέση με τους υπόλοιπους συμμαθητές, κάτι δημιουργούσε στα κορίτσια του σχολείου. Φαινόταν πιο άνδρας και ήταν ο μόνος τότε από την τάξη που είχε πάει με γκόμενα.

Εγώ τότε τα είχα με τη Δάφνη. Μαυρομάλλα, με αρκετά μεγάλο στήθος για την ηλικία της, ωραίο κώλο, αλλά τα είχε λιγάκι τα παχάκια της, κάτι που δε με πείραζε καθόλου. Ο Γιώργος δεν ήταν τότε με κάποια και γενικώς δεν ήταν των σχέσεων. Τέλος πάντων… μια μέρα από τις πολλές, μετά το σχολείο, πήγαμε σπίτι του να αράξουμε κι εκεί πιάσαμε κουβέντα για γκόμενες και του είπα… «χθες ήταν σπίτι μου η Δάφνη, για πρώτη φορά είδα τις βυζάρες της γυμνές και μου πήρε πίπα. Έχυσα στα χέρια της μιας και δεν ήθελε κάπου αλλού». Ο Γιώργος επέμεινε να του αναλύσω τις βυζάρες της κοπέλας μου και γενικώς μου είπε ότι την είχε παρατηρήσει και ότι ήταν τούμπανο το στήθος της.

Δε με πείραξε που μου το είπε, μιας και σαν κολλητοί είχαμε φοβερή οικειότητα. Μου λέει…

-    ρε μαλάκα δε βάζουμε καμία τσόντα να δούμε και να την παίξουμε;…

κι εγώ συμφώνησα, αρκεί να κλείδωνε την πόρτα, γιατί κοιμόνταν οι γονείς του μέσα και φοβόμουν μη γίνει καμία στραβή και μπει κανείς.

-    Εννοείται ρε, αλλά έτσι κι αλλιώς όταν κοιμούνται οι γονείς μου δεν τους ξυπνάει τίποτα.

Έβαλε μια τσόντα με μια πιτσιρίκα, που αν και μικρή σε ηλικία, είχε βύζαρους, να τον παίρνει από 2 μαύρους. Εγώ κατάλαβα αμέσως ότι η επιλογή δεν ήταν τυχαία και πιθανότατα ο Γιώργος σήμερα θα έχυνε σκεπτόμενος την κοπέλα μου. Καθώς την παίζαμε για πρώτη φορά ο ένας μπροστά στον άλλον, εγώ ένιωθα κάπως άβολα κι έτσι δεν είχα ξεκολλήσει τα μάτια μου από την οθόνη και δεν είχα προσέξει το εργαλείο του Γιώργου. ΣΟΚ! Αυτό έπαθα όταν το είδα κι ευτυχώς είχε κλειστά τα μάτια του εκείνη την ώρα, γιατί θα γινόμουν ρόμπα. Πρέπει να ήταν κάνα δυο πόντους μεγαλύτερο από το δικό μου (εγώ τον έχω 16 εκ.) αλλά το σοκ μου ήρθε λόγω πάχους. Είχε μια αφύσικα χοντρή ψωλάρα και στα 18 εκατοστά του φαινόταν θηρίο. Ξεκόλλησα το βλέμμα μου προσπαθώντας να δω την τσόντα, ώσπου σε κάποια φάση, ο Γιώργος μου αρπάζει το χέρι και το βάζει στην πούτσα του.

-    Τι κάνεις ρε μαλάκα;…

του λέω, κρατώντας όμως πάντα το καυλί του και μου λέει:

-    Έλα ρε, μην ξενερώνεις, έχω τρελές καύλες και θέλω να αισθανθώ ένα άλλο χέρι να μου την παίζει. Καν’ το μου εσύ και θα στο κάνω κι εγώ μετά.

Συνέχισα να κρατώ το καυλί του χωρίς να κάνω κάποια κίνηση.

-    Οκ… γιατί κι εγώ έχω καύλες, αλλά μαλάκα μη σου ξεφύγει πουθενά τίποτα.

-    Όχι ρε… μεταξύ μας…

κι εκείνη την ώρα ανασηκώνεται να κατεβάσει πιο κάτω το σορτσάκι και ελευθερώνει και τις χοντρές αρχιδάρες του. Κλείνει τα μάτια κι εγώ αρχίζω να του την παίζω. Η πουτσα του ήταν υγρή κι έτσι το πετσάκι ανεβοκατέβαινε πολύ εύκολα. Είχε γίνει πέτρα και το απολάμβανε. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα χωρίς να το πω… ''Τέτοια ψωλάρα αγόρι μου θα πρέπει να έχει κάθε μέρα κάποια να την ικανοποιεί. Της αξίζει τέτοια που είναι''. Με είχε ανάψει τρέλα να τη βλέπω στο χέρι μου τόσο σκληρή και έτοιμη να χύσει. Μου λέει να το κάνω πιο γρήγορα και δυνατά και μετά από λίγο καταλαβαίνω ότι είναι έτοιμος κι αναρωτιέμαι τέτοιο θηρίο ποσό να χύνει. Εκείνη τη στιγμή αρχίσει και χύνει. Η καύλα του όλη έπεφτε στο χέρι μου, πηχτό υγρό. Απίστευτη ποσότητα. Σηκώθηκε απότομα και δυσκολεύτηκε να βάλει το παπάρι του στο σορτσάκι μιας και ήταν ακόμα σκληρό και όρθιο. Του λέω…

-    όπα φίλε, κάτι ξέχασες και μου λέει «όχι φίλε».

Στην ουσία με εδίωξε με τρόπο από το σπίτι. Τσαντίστηκα και μετά από λίγες ώρες μου έστειλε συγγνώμη και ότι ντράπηκε μόλις έχυσε και του είπα οκ ρε, μη θέλοντας να τον φέρω άλλο σε δύσκολη θέση. Το απόγευμα ήρθε η κοπέλα μου σπίτι και μου πήρε πίπα, ενώ εγώ σκεπτόμουν όταν την έχυσα στο πρόσωπο να τη χύνει η ψωλάρα του Γιώργου, που αν την έβλεπε θα τρόμαζε. Το σκηνικό έγινε άλλες δυο φορές… και τις δυο μου υποσχέθηκε ότι θα μου το έκανε και μένα μετά, αλλά ποτέ δεν τον έκανε. Την τρίτη φορά δε με πείραξε καθόλου μιας και πια απλά με καύλωνε να του το κάνω. Παρακαλούσα από μέσα μου να μου το ζητήσει. Μου προκαλούσε δέος η ψωλάρα του. Την τρίτη φορά του μίλαγα κιόλας και τον έβαζα να φαντάζεται ότι του το κάνει η κοπέλα μου, με αποτέλεσμα να σηκωθεί και να με λούσει με τα χύσια του. Πρώτη μου ιστορία. Ελπίζω να σας άρεσε.Copyright protected OW ref: 95953