Ο Ινδός, οι Πακιστανοί... και το σπίτι μας μπουρδέλο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.79 (7 Votes)
Τελικά, η κουνιάδα ξαναγύρισε στο σπίτι της και όταν κατάφερε μας τηλεφώνησε. Όλα καλά και δεν υπήρχε ιδιαίτερη ανησυχία. Το τηλέφωνο το απάντησε η Μαίρη και το είχε σε ανοιχτή ακρόαση. Η Μαίρη της είπε πόσο καλά πέρασε το ίδιο βράδυ, ενώ μιλήσαμε λίγο για το πως έγινε η φάση μεταξύ τους με τον Αλί. Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι, εφόσον υπάρχουν 2 παιδιά στο σπίτι δεν είναι εύκολο να κάνουν σεξ με τον άντρα της, όποτε θέλουν, ενώ πολλές φορές νιώθουν και κουρασμένοι στο τέλος της μέρας. Έτσι, όταν γίνεται κάτι με τον Αλί, γίνεται εξ’ ανάγκης και φυσικά πάντα στα κλεφτά.

Στο ίδιο τηλεφώνημα και αφού έκλεισε την ανοιχτή ακρόαση, τα είπαν λίγο μεταξύ τους και απ’ ότι κατάφερα να ακούσω κάποια στιγμή, η Μαίρη της αποκάλυψε ότι γαμιέται κατά καιρούς με 2 Πακιστανούς από τη δουλειά μου. Αρχικά εξεπλάγη λίγο, αλλά όταν αργότερα συζήτησαν λίγο τις λεπτομέρειες και το τι συμβαίνει, συμφώνησαν να κρατηθούν όλα αυτά μυστικά από εκεί μεριά. Κλείσανε λέγοντας πως θα ξαναβρισκόμασταν το Πάσχα.

Ας πάμε τώρα στα δικά μας.

Μόλις πριν από μία βδομάδα, ο Αλί χρειάστηκε να ξανάρθει για να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες με τα χαρτιά του. Ήρθε το Σάββατο το απόγευμα για να μας δει και να τον δούμε λίγο και οι δουλειές του θα γίνονταν την περασμένη Δευτέρα. Μόνο που εκτός από το εισιτήριο επιστροφής που βγάλαμε την ώρα που ήρθε, θα χρειαζόταν να φύγει μόνος του για να πάρει το λεωφορείο. Μιας και είχαμε ζητήσει babysitting από τους δικούς μου, με τη δικαιολογία ότι θα βγαίναμε με κάποιους κουμπάρους για φαγητό (όχι ότι δεν συμβαίνουν και αυτά!), πετάχτηκα με το αμάξι να τον πάρω. Στο δρόμο είπαμε τα δικά μας μέχρι να φτάσουμε στο σπίτι(15 λεπτά διαδρομή).

- Τι κάνει κυρία Μαίρη;

- Καλά είναι και σε περιμένει. Αλλά μάλλον απόψε θα έχουμε παρέα.

Του χάιδευα τον παχύ του πούτσο πάνω από το παντελόνι. Εγώ φορούσα μία φόρμα, είχα τραβήξει το φερμουάρ στο πλάι όλο επάνω και είχα ελευθερώσει το μπούτι μου για να πιάνει.

- Τι παρέα; Κι άλλους;

- Ναι, λέμε να κανονίσουμε με 1-2 Πακιστανούς φίλους μου από τη δουλειά. Φαγητό, μπυρίτσα και γαμήσι στο σπίτι. Τι λες;

- Α, ωραίο... γαμήσουμε όλοι κυρία Μαίρη;

- Κόψε το "κυρία Μαίρη". Σκέτο Μαίρη. Και ναι, θα γαμήσουμε όλοι τη Μαίρη. Φυσικά, όποιος θέλει, μπορεί να γαμήσει κι εμένα.

Του άρεσε η ιδέα της παρέας. Φτάσαμε σπίτι, κούμπωσα τη φόρμα (εννοείται), μπήκαμε μέσα και άφησε τη μικρή βαλιτσούλα του. Η Μαίρη φορούσε το κλασσικό στυλ από πάνω (μπλούζα ξεκούμπωτη), ενώ από τη μέση και κάτω είχε μείνει μόνο με ένα κόκκινο στρινγκάκι και σαγιονάρες. Μακιγιαρισμένη και με μαλλί φτιαγμένο και βαμμένο με λίγες ξανθές ανταύγειες, από το πρωί στο κομμωτήριο. Πολύ γλυκό παρουσιαστικό. Ο Αλί πραγματικά εντυπωσιάστηκε και κοκκίνισε λίγο. Χαιρετηθήκαν, φιλήθηκαν και καθίσαμε να τα πούμε λίγο στο σαλόνι, ενώ η Μαίρη μου είπε να τηλεφωνήσω στον Μαχμούτ γιατί η ώρα είχε ήδη πάει επτά και μισή. Οι Πακιστανοί έρχονταν ήδη με το λεωφορείο και όταν έφτασαν μετά από 20 λεπτά, πετάχτηκα να τους πάρω.

Πήγαμε σφεντόνα στο σπίτι, γνωρίστηκαν με τον Αλί και χωρίς να χάσουμε χρόνο παραγγείλαμε πίτσες και μπύρες. Βγάλαμε όλοι τα περιττά μας ρούχα και η Μαίρη έβγαλε το στρινγκάκι. Αφού μετά από 30 λεπτά ήρθαν τα φαγώσιμα, σερβιριστήκαμε όλοι. Η Μαίρη ήρθε να κάτσει στην αγκαλιά μου για να με "ταΐσει" και έβαλα να παίξει λίγο το βίντεο του γάμου μας, για να γνωρίσουν τη Ζωή για την οποία τους είπε ο Αλί. Κάθισε με το πλάι προς εμένα.

- Για να είμαστε και οι δύο πιο άνετα, θα βάλω τον πούτσο σου μέσα μου. Αν θέλεις να χύσεις, καλύτερα να χύσεις πρώτος…

Μου λέει, ενώ έβγαλε και τη μπλούζα της και την πέταξε πέρα.

Η Μαίρη δεν πεινούσε ιδιαίτερα και όσο έτρωγα που και που κουνιόταν ελαφρά πάνω μου για να με κρατήσει καυλωμένο, αλλά και να υγράνει και να ετοιμάσει το μουνί της για μετά. Μετά από κάμποση ώρα και αφού το βίντεο είχε προχωρήσει πολύ και οι πίτσες είχαν σχεδόν τελειώσει, της είπα πως ένιωθα ότι δεν άντεχα άλλο και έπρεπε να χύσω. Όπως καθόταν στο πλάι, πέρασε το ένα χέρι της γύρω από το σβέρκο μου και κουνιόταν μέχρι να με κάνει να τελειώσω. Έχυσα μέσα της βγάζοντας ψιθυριστό αναστεναγμό ηδονής. Μόλις σηκώθηκε, ήταν ώρα να αρχίσει το πάρτι. Η ώρα είχε πάει ήδη εννιά και μισή.

- Παιδιά, τι λέτε; Θα με γαμήσετε; Όλοι μαζί ή ένας-ένας;

Τα παιδιά προτίμησαν να γαμήσουν ένας-ένας, ενώ ρώτησαν αν θα έχυναν στο μουνί της.

- Εννοείται μέσα μου! Απόψε είμαι η πουτάνα σας…

απάντησε με ύφος η Μαίρη.

Η Μαίρη πήγε στο δωμάτιο, ξάπλωσε στο κρεβάτι και άνοιξε διάπλατα τα μπούτια της, κρατώντας τα με τα χέρια της ανοιχτά. Η πόρτα έμεινε ανοιχτή. Πρώτος ξάπλωσε ο Μοχάμεντ. Οι άλλοι δύο έμειναν στο σαλόνι να περιμένουν, ενώ όταν ρώτησα αν ήθελε κανένας κάτι από εμένα, μου απάντησαν αρνητικά και πήγα μέσα για να βλέπω. Ο Μοχάμεντ είχε στηρίξει τα χέρια του αριστερά και δεξιά της και της τον έχωνε με κανονικό ρυθμό, ενώ εκείνη είχε τυλίξει τα χέρια της γύρω από το σβέρκο του και τον δεχόταν μέσα της με κλειστά μάτια και πάθος. Η βραδιά όφειλε να είναι σκέτη απόλαυση για το μουνί της, για αυτό και προσπαθούσε να το ευχαριστηθεί όσο μπορούσε περισσότερο.

Μετά από 10 λεπτά ο Μοχάμεντ έχυσε μέσα της. Τη φίλησε στο στόμα και πήγε για να πλυθεί, ενώ εκείνη φώναξε για τον επόμενο. Ήταν σειρά του Αλί, αλλά του είχε πέσει λίγο. Τον ανέλαβα αμέσως κάνοντάς του πίπα, ενώ η Μαίρη κρατούσε υγρή την κλειτορίδα της με το δάχτυλό της. Όταν ήταν έτοιμος, την τράβηξε να κάτσει πάνω του. Της έχωσε τον πούτσο του κι εκείνη άρχισε να κουνιέται αργά-αργά στην αρχή, μέχρι να μπει κυριολεκτικά όλος μέσα της. Έσκυψε πάνω του και έχωσε τα βυζιά της στο πρόσωπό του, ενώ του είπε να της δαγκώνει και τις ρώγες. Ο Αλί έκανε απ’ όλα. Έγλειφε βυζιά, δάγκωνε ρώγες, τρέλαινε τη Μαίρη από κάβλα και χούφτωνε ότι μπορούσε. Μέχρι κωλοδάκτυλο της έβαλε και για αρκετή ώρα μάλιστα μέχρι να της υγράνει την τρύπα. Μόνο που μετά από λίγα λεπτά και ενώ της τον έχωνε σχετικά δυνατά, δεν άντεχε άλλο. Την πίεσε πάνω στον πούτσο του από τη μέση της και έχυσε μέσα της βγάζοντας δυνατό αναστεναγμό.

Μετά από 2 λεπτά και αφού τη φίλησε και αυτός, σηκώθηκε για να πλυθεί. Η Μαίρη φώναξε τον Μαχμούτ. Του Μαχμούτ του είχε πέσει τελείως. Τι να κάνει ο άνθρωπος τόση ώρα; Η Μαίρη πήγε να κατουρήσει και εγώ του άρχισα πίπα. Όταν γύρισε ξάπλωσε και πάλι και άνοιξε τα μπούτια της.

- Όχι, μην ξαπλώνεις έτσι. Θέλω από πίσω.

- Α, μπα; Πως έτσι; Είμαι λίγο στενή στον κώλο. Δε θα μπορέσεις εύκολα.

- Όχι, για το μουνί λέω. Αλλά αν θέλεις και στον κώλο, βάλε λίγο κρέμα.

- Ωραία, να προτείνω κάτι άλλο; Θέλεις να με γαμήσεις και να χύσεις στο στόμα μου; Θα τα καταπιώ.

- Α, εντάξει τότε.

Έτσι κι έγινε. Ο Μαχμούτ τη γάμησε στα 4,ενώ τη χτύπαγε δυνατά με τον πούτσο του δίνοντάς της απαλά χαστουκάκια στα κωλομέρια και τσιμπώντας λίγο και τις ρώγες. Κάτι που έκανε τη Μαίρη να καβλώσει πραγματικά και να αρχίσει να αναστενάζει δυνατά από κάβλα, μέχρι που αποφάσισε και η ίδια να χύσει και άρχισε να τρίβει δυνατά πια την κλειτορίδα της. Το γαμήσι κράτησε αρκετά για τα δεδομένα του Μαχμούτ. Περίπου 10 λεπτά. Αλλά για πρώτη φορά από πίσω της, ο ίδιος το απόλαυσε πραγματικά. Όταν ήταν πια έτοιμος να χύσει, της είπε να σηκωθεί γρήγορα. Εκείνη έσκυψε και πήρε στο στόμα της τον πούτσο του, εκείνος της κράτησε το κεφάλι ελαφρά, έγειρε μπροστά τη μέση του για να της τον χώσει βαθιά στο λαρύγγι και τα τίναξε μέσα της. Του τον έγλειψε για να τον καθαρίσει καλά και τον άφησε να σηκωθεί για να πλυθεί, ενώ η ίδια έμεινε λίγο στο κρεβάτι για να ηρεμήσει.

Όταν όλοι τέλειωσαν, μετά από περίπου μισή ώρα οι Πακιστανοί σηκώθηκαν να φύγουν για να προλάβουν το λεωφορείο. Δεν ήθελαν να τους πάω εγώ. Η Μαίρη ήρθε στο σαλόνι για να βοηθήσει να καθαρίσουμε και μετά πήγε να κάνει πρώτη μπάνιο, για να ακολουθήσουμε και εμείς. Ήταν ένα καβλωτικό βράδυ για όλους μας.(Copyright protected OW ref: 94846)