Η αποκάλυψη ενός ζευγαριού

Δημοσιεύθηκε από tsiouto
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (8 Votes)
Πριν λίγες μέρες επισκέφτηκα μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδος λόγω επαγγέλματος. Είμαι πωλητής προϊόντων γυμναστήριων. Ένα τέτοιο μηχάνημα χρήσιμο για υπηρεσίες μου ζήτησε ένας φυσιοθεραπευτής και πήγα να το εγκαταστήσω και να του κάνω μια επίδειξη.

Πήγαμε κάποια στιγμή στο κέντρο που διατηρεί και μπήκαμε σε ένα δωμάτιο με απολυτή ησυχία μιας και το κέντρο είχε κλείσει για μεσημέρι και είχαν φύγει όλοι οι βοηθοί και οι ασθενείς. Ο γιατρός ανέβηκε να το χρησιμοποιήσει και ξαφνικά έχασε την ισορροπία του και έπεσε. Για να μη χτυπήσει όπως έπεσε προς το μέρος μου έβαλε το χέρι να ακουμπήσει. Ίσως τυχαία ή έτσι νόμιζα το χέρι του ακούμπησε πάνω στο επίμαχο σημείο του παντελονιού μου. Φυσικά για έναν άνθρωπο κοντά στα 45, επιστήμονα και όπως γνώριζα παντρεμένο, δεν πήγε το μυαλό  μου στο πονηρό. Θεώρησα πως ήταν ατυχή στιγμή. Όμως αν και είχαν περάσει μερικά δευτερόλεπτα και ο γιατρός είχε βρει την ισορροπία του δεν έλεγε να πάρει το χέρι από έμενα. Σιγά με χάιδευε και όπως ήταν φυσικό δεν έμεινα ασυγκίνητος. Τον έβγαλα έξω και του τον έφερα κοντά στο πρόσωπο του. Χωρίς να πει κουβέντα, άρχισε ένα τσιμπούκι με μανία. Εγώ ξάπλωσα και απλά απολάμβανα τη φάση. Κατά στιγμές δε μπορούσα να πιστεύω τι συνέβαινε αλλά δεν ήθελα να διακόψω το γούστο με σκέψεις.

Σύντομα τέλειωσα και τα κάταπιε όλα. Τον γύρισα να τον πηδήξω, αλλά αρνήθηκε. Φυσικά δεν επέμεινα. Μου πρότεινε να πάμε κάπου για φαγητό και μετά να με αφήσει να πάω στο ξενοδοχείο να ξεκουραστώ. Κατά τη διάρκεια του γεύματος μου εξομολογήθηκε πως όταν σπούδαζε εξωτερικό πως είχε πολλές παθητικές ομοφυλοφιλικές εμπειρίες και τώρα πια λόγω επαρχίας δε μπορούσε πια να κάνει τίποτα. Εγώ τον ρώτησα αν γνωρίζει η γυναίκα του ότι έχει τέτοιες επιθυμίες και μου είπε όχι και για αυτό ήθελε τη βοήθεια μου. Ήθελε να το φέρουμε έτσι ώστε να παίξουμε και οι τρεις μας και κάπου εκεί να αποκαλυφθεί ελπίζοντας να το αποδεχτεί η σύζυγος του. Και αυτή όπως μου είπε, δεν ήταν καμία αγία, αλλά ανοιχτόμυαλη γυναίκα αλλά όσο να ναι αυτό θα ήταν ένα σοκ. Δέχτηκα και το βράδυ με είχαν καλεσμένο για φαγητό σπίτι τους. Φρόντισαν να λείπουν τα παιδιά τους καθότι έφηβοι θα ήταν τεράστιο εμπόδιο. Το σχέδιο ήταν απλό. Να μεθύσει η γυναίκα του που δεν άντεχε το ποτό και εκεί να γίνει παιχνίδι.

Έτσι και κάναμε. το βράδυ το αλκοόλ και οι ερωτικές συζητήσεις άγγιζαν κόκκινο. Τους έλεγα για άλλες ιστορίες με τη κοπέλα μου και ανταλλαγές ζευγαριών. Την έβλεπα ότι είχε μεγάλη απορία να μάθει και έδειχνε να ενθουσιάζεται. Τότε ο άντρας της έφυγε δήθεν να πάει να ψωνίσει τσιγάρα και αλκοόλ. Εγώ αμέσως την άρπαξα τη φίλησα και ανταποκρίθηκε και εκείνη. Έπεσε στα πόδια μου και άρχισε ένα γλείψιμο όνειρο. Τη σήκωσα, την έβαλα πάνω στο τραπέζι και άρχισα να τη γλείφω κι εγώ. Όταν έκλεισε τα μάτια ο σύζυγος της πήγε διπλά της και της τον έδωσε στο στόμα. Αυτή ικέτευε πλέον να την πηδήξουμε. Έτσι και κάναμε. Έβαλα τον άντρα της να τη σκίζει όσο εγώ πήγα από πίσω του και του άνοιγα τη τρύπα με το δάχτυλο μου. Όταν ένιωσα ότι είναι έτοιμος μπήκα μέσα του και τον έσκιζα. Εκείνος τέλειωσε σύντομα μέσα στη δίκια του και εκείνη τραβήχτηκε και απολάμβανε το θέαμα, έμενα να πηδάω τον άντρα της.

Μόλις κατάλαβα πως ήρθε η ώρα μου να τελειώσω, τους άλεσα και τους δυο και τους έχυσα στο στόμα. Αυτοί φιλήθηκαν με τα υγρά μου και κάπως έτσι όμορφα τέλειωσε η βράδια. Όπως έμαθα μέρες μετά, κατάλαβαν πως έτσι νιώθουν όμορφα και πλέον παίζουν με πολλά άτομα και ζευγάρια, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στη σχέση τους.(Copyright protected OW ref: 94367)