Μετά από τις διακοπες Χριστουγέννων στο Περτούλι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.64 (11 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Χριστούγεννα στο Περτούλι

Ως μία μικρή υπενθύμιση, εγώ με την κοπέλα μου τη Μπέτυ βρεθήκαμε με τους φίλους μας τη Γιώτα και τον Πέτρο στο Περτούλι για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Εκεί εγώ με τη Μπέτυ και τη Γιώτα ζήσαμε μία εκπληκτική εμπειρία το πρώτο βράδυ των διακοπών.

Όλες τις ημέρες των διακοπών υπήρχε ένας όμορφος ενθουσιασμός μεταξύ εμένα της Μπέτυς και της Γιώτας. Σε αυτό το πολύ ωραίο κλίμα συμμετείχε και ο Πέτρος και ας μην ήξερε τι είχε συμβεί. Αν και φυσικά κανείς μας δεν θα έλεγε απολύτως τίποτα. Περνάγαμε υπέροχα και οι μέρες τελείωσαν πάρα πολύ γρήγορα. Ωστόσο τη χαρά της πρώτης ημέρας δεν έτυχε να τη ζήσουμε ξανά μέχρι που πήραμε το δρόμο του γυρισμού. Κατά τη διαδρομή η Μπέτυ αντάλλασε συνεχώς μηνύματα με τη Γιώτα και χαζογελούσε.

-    Τι γελάς συνέχεια;… ρώτησα.

-    Τίποτα δικά μας... εμένα και της Γιώτας... πήρα την απάντηση.

-    Απίστευτο αυτό που έγινε... λέω εγώ.

-    Σου άρεσε μωράκι μου... απαντά η Μπέτυ.

-    Δεν το περίμενα!

-    Όταν σε είδα να την πηδάς γούσταρα πολύ, αν και δεν το περίμενα. Πάντα νόμιζα ότι θα σου έβγαζα τα μάτια αν σε έβλεπα με άλλη…

μου λέει η Μπέτυ με γέλια και συνεχίσαμε έτσι χαλαρή κουβεντούλα μέχρι που φτάσαμε στο σπίτι. Λίγες ημέρες μετά βρισκόμουν στο γραφείο όταν μου τηλεφώνησε ο Πέτρος.

-    Έλα ρε φίλε... με χώσανε άσχημα στη δουλειά και θα φύγω το απόγευμα ταξίδι στην επαρχία για 5 μέρες.

-    Τυχερός είσαι, πάλι διακοπές θα κάνεις...

του απάντησα.

-    Ρε Μάρκο τις μέρες που θα λείπω κανονίστε να βγείτε με τη Γιώτα, μη μείνει μόνη της όλες τις μέρες, μου λέει.

-    Εντάξει Πέτρο, θα πω στη Μπέτυ να το κανονίσει, απάντησα.

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον Πέτρο, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χτυπάει ξανά και ήταν η Μπέτυ.

-    Έλα μωράκι... μάντεψε, με πήρε η Γιώτα. Το απόγευμα φεύγει ο Πέτρος ταξίδι.

-    Μου το είπε, μαζί του μίλαγα τώρα.. απάντησα εγώ.

-    Είπα στη Γιώτα να έρθει το βράδυ σπίτι μας... σε πειράζει;

-    Σου έλλειψε μωράκι μου; τη ρώτησα.

-    Είσαι χαζός…

μου λέει και έκλεισε το τηλέφωνο Πέρασε γρήγορα η ώρα και κατά τις 8 το βράδυ έφτασα στο σπίτι. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω τη Μπέτυ με τη Γιώτα καθισμένες στον καναπέ. Χαιρετηθήκαμε σαν να μην είχε συμβεί ποτέ τίποτα και κάθισα κοντά τους σκαλίζοντας το τζάκι για να ανάψει η φωτιά. Στο τραπέζι υπήρχαν 3 ποτήρια λευκό κρασί και μεζεδάκια, χαλαρό κλίμα και κουβεντούλα, όμορφες στιγμές. Γρήγορα η κουβέντα γύρισε στην πρώτη νύχτα στο Περτούλι.

-    Το είπες στον Πέτρο;

ρώτησα τη Γιώτα.

-    Θα είσαι τρελός…

μου απάντησε.

-    Πάντως εγώ φέρνω τη στιγμή στο μυαλό μου και ερεθίζομαι τρελά, λέει η Μπέτυ.

-    Το έχεις ξανακάνει με γυναίκα;

ρωτάω τη Γιώτα. Κοκκίνισε.

-    Ναι... άλλη μία φορά, αλλά στο Περτούλι ήταν τέλειο.

Άρχισα να καυλώνω με την ιδέα ότι σε δευτερόλεπτα θα συνέβαινε και πάλι.

-    Ίδρωσα, με το τζάκι και το κρασί, ζεστάθηκα πολύ…

λέει η Μπέτυ και με μία κίνηση βγάζει το μπλουζάκι της και μένει με ένα τοπάκι που ίσα-ίσα συγκρατεί τα βυζιά της. Δε φορούσε σουτιέν και οι ρώγες της διαγράφονταν στο ύφασμα. Τα μάτια της Γιώτας καρφώθηκαν στις ρώγες της Μπέτυς ήταν ολοφάνερο ότι την καύλωνε η θέα. Σηκώθηκα και πήγα πίσω από τη Γιώτα και της ψιθύρισα στο αυτί της.

-    Χάιδεψε τες, ξέρεις εσύ!

Πήρα τα χέρια της και έβαλα τα δάχτυλα της πάνω στις ρώγες της Μπέτυς.

-    Παιξ’ τες, τρελαίνεται για αυτό.

-    Με έχετε καυλώσει απίστευτά…

λέει η Γιώτα ενώ συγχρόνως έπαιζε με τις ρώγες της Μπέτυς πάνω από το τοπάκι. Δεν έχασα ευκαιρία, χαϊδεύοντας την πλάτη της Γιώτας με μία κίνηση σήκωσα, της έβγαλα τη μπλούζα και ξεχύθηκαν τα υπέροχα βυζιά της. Άρχισα να της γλείφω χιλιοστό-χιλιοστό το λαιμό της, την πλάτη της, ενώ εκείνη δε σταματούσε να ασχολείται με τις ρώγες της Μπέτυς, δίνοντας τους μικρά τσιμπήματα, τόσο όσο να την τρελαίνει από την καύλα. Η Μπέτυ είχε βάλει το χέρι της μέσα από το παντελόνι της και χάιδευε το μουνάκι της. Σήκωσα τη Γιώτα και την έβαλα στα τέσσερα κατεβάζοντας το παντελόνι και το εσώρουχο της. Της έγλειφα την πλάτη κατεβαίνοντας αργά-αργά προς την θεϊκή κωλάρα της. Εκείνη έγλειφε τα βυζιά της Μπέτυς, δαγκώνοντας τα με πάθος και Μπέτυ είχε γδυθεί τελείως και έπαιζε αργά με ένα υπέροχο ρυθμό το μουνάκι της. Καθώς έγλειφα και έπαιζα με τη γλώσσα μου στη μέση της Γιώτας, βίαια με μία κίνηση της άνοιξα τα κωλομάγουλα και έβαλα τη γλώσσα μου στην υπέροχη κωλότρυπα της. Έπαιζα γρήγορα με τη γλώσσα μου και η Γιώτα πίεζε τη θεϊκή κωλάρα της στο πρόσωπο μου.

-    Έτσι μωράκι μου, ετοίμασε τη να την ξεσκίσεις…

ακούστηκε η Μπέτυ μέσα από ένα λυγμό καύλας.

-    Ναι… θέλω να με ξεσκίσετε σήμερα! Τρέλανε με κι άλλο καύλα μου…

φώναξε η Γιώτα και έσκυψε περισσότερο παίρνοντας στο στόμα της την κλειτορίδα της Μπέτυς.

-    Ναι μωρή καύλα, κάνε με χύσω στη γλώσσα σου…

ακούστηκε βαριανασαίνοντας η Μπέτυ και αμέσως μετά…

-    Αχ… ναι μωρή καύλα., ναι μωρή καύλα… έτοιμη είμαι, χύνω… αχ… χύνω!

Εγώ συνέχισα να προετοιμάζω το κωλαράκι της Γιώτας. Έφτυνα στην τρυπούλα της και σιγά-σιγά την άνοιγα με τα δάχτυλα μου. Ο πούτσος μου ήταν πέτρα. Ήθελα να της τον βάλω, αλλά γούσταρα να τη βασανίσω λίγο ακόμα. Το μουνάκι της ήταν μούσκεμα και αισθανόμουν τα υγρά της καθώς ακούμπαγε στο πρόσωπο μου.

-    Με έχετε κάνει το πουτανάκι σας. Θέλω να σας χύνω όλη τη νύχτα! Ξεσκίστε με!

Έλεγε με λυγμούς η Γιώτα. Τότε η Μπέτυ γύρισε το κορμί της σε στάση 69, τράβηξε τη Γιώτα να ξαπλώσει πάνω της και άρχισε να παίζει γρήγορα με τη γλώσσα της την κλειτορίδα της. Εγώ της είχα ανοίξει το κωλαράκι της και η Μπέτυ της έδινε τη χαριστική βολή, καθώς πιπίλαγε την κλειτορίδα της δυνατά και βάζοντας 2 δάχτυλα στο μουνί της.

-    Ναι… χύνει το πουτανάκι σας… χύνει… αχ… ξεσκίστε με, χύνω…

φώναξε η Γιώτα κι εγώ χωρίς να χάσω χρόνο κάρφωσα το καυλί μου στην απίστευτη κωλάρα της.

-    Ναι… γάμησε μου τον κώλο! Χύνω… χύνω!

Συνέχισε να φωνάζει σχεδόν κλαίγοντας από την καύλα, ενώ η Μπέτυ δε σταματούσε να χώνει πότε 2 και πότε 3 δάχτυλα στο μουνί της Γιώτας, η οποία είχε στηριχθεί ανασηκωμένη στα χέρια της και έτρεμε με δυνατούς σπασμούς από αυτόν τον απίστευτο οργασμό.

-    Δυο λεπτά, δυο λεπτά… αχ, δεν αντέχω, με έχετε ξεσκίσει…

φώναζε με λυγμούς και σπασμούς η Γιώτα και έπεσε εξουθενωμένη πάνω στη Μπέτυ. Έβγαλα τον πούτσο μου από την κωλάρα της Γιώτας και αμέσως τον άρπαξε η Μπέτυ παίζοντας τον γρήγορα.

-    Θέλω να βλέπω τα χύσια σου να πετάγονται παντού…

μου λέει η Μπέτυ και έπαιζε το καυλί μου ακόμα πιο γρήγορα.

-    Έλα καύλα μου χύσε μας και τις δύο όπως μας έχεις…

φώναζε η Μπέτυ.

-    Χύνω πουτανάκια μου… χύνω… πάρτε τα!

Φώναξα βαριανασαίνοντας και τα χύσια μου πεταγόντουσαν μία στην ορθάνοιχτη κωλότρυπα και μία στη μουνάρα της Γιώτας και έσταζαν στο πρόσωπο της Μπέτυς. Η Μπέτυ τραβήχτηκε λίγο πιο ψηλά και με τη γλώσσα της σκούπισε κάθε σταγόνα από τα χύσια μου που βρίσκοντας στο μουνί και την κωλότρυπα της Γιώτας.

-    Δεν έχω ξανανιώσει τόση καύλα…

ακούστηκε με τρεμάμενη φωνή η Γιώτα και ξάπλωσε με ανάσκελα και με ανοικτά τα πόδια της στον καναπέ. Η Μπέτυ σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο. Εγώ κάθισα στην πολυθρόνα. Δεν περάσανε λίγα λεπτά και η Μπέτυ γύρισε και κάθισε στην αγκαλιά μου. Είχα αρχίσει πάλι να καυλώνω έχοντας την Μπέτυ ολόγυμνη στην αγκαλιά μου και βλέποντας απέναντι μου τη μουνάρα της Γιώτας.

-    Θέλω να σε δω να την πηδάς…

μου είπε χαμογελώντας και όλο νάζι η Γιώτα. Χαμογέλασα και άρχισα να χαϊδεύω τα μπουτάκια της Μπετυς. Κάθε χάδι ανάμεσα στα μπούτια της την τρέλαινε. Σηκώθηκε η Μπέτυ, γονάτισε και πήρε το καυλί μου στο στόμα της. Έγλειφε αργά-αργά από τα αρχίδια μου μέχρι το πουτσοκέφαλο μου, έπαιζε με τη γλώσσα της και πάλι ξανακατέβαινε αργά μέχρι τα αρχίδια μου. Η Γιώτα καθώς έβλεπε τη Μπέτυ να μου παίρνει πίπα, ανασηκώθηκε στον καναπέ και άρχισε να χαϊδεύει το σώμα της. Ανοιγόκλεινε αργά-αργά τα μπούτια της σε κάθε πέρασμα των χεριών της, ενώ μας κοιτούσε λιγωμένη.

-    Τι καυλοζεύγαρο είσαστε εσείς; Δε χορταίνω μαζί σας…

είπε χαμηλόφωνα και λίγο βραχνά από την καύλα της η Γιώτα. Τότε η Μπέτυ μου χαμογέλασε, σηκώθηκε και κάθισε γυρισμένη με πλάτη προς τα εμένα αργά-αργά πάνω στο καυλί μου, μέχρι που χάθηκε μέσα στο μουνί της.

-    Γουστάρεις να μας βλέπεις καύλα μου; Κοίτα κι εγώ θα σε βλέπω να παίζεις το μουνάκι σου για εμάς…

λέει η Μπέτυ στη Γιώτα. Αργά και βασανιστικά η Μπέτυ ανεβοκατέβαινε πάνω στο καυλί μου και η Γιώτα χάιδευε τη μουνάρα της. Ο ρυθμός της Μπέτυς σιγά-σιγά άρχισε να γίνεται πιο γρήγορος και η Γιώτα ακολουθούσε. «Πιο γρήγορα…» έλεγε Γιώτα και η Μπέτυ δεν της χάλαγε χατίρι. Ακλουθούσε το ρυθμό της. Μέχρι που η Γιώτα έβαλε 3 δάχτυλα στη μουνάρα της και άρχισε να βαριανασαίνει.

-    Αχ… τι καύλα είναι αυτή θεέ μου;

έλεγε βραχνά και χαμηλόφωνα.

-    Θέλω να δω τα χύσια του να ξεχειλίζουν από το μουνί σου μωρή καύλα. Θέλω να χύσουμε όλοι μαζί… τρελαίνομαι, θέλω τα γλύψω όλα!

Στο άκουσμα όσων έλεγε η Γιώτα η Μπέτυ ακολουθούσε.

-    Θέλεις να μας δεις να χύνουμε; Έλα μωρό μου, έλα να χύσουμε όλοι μαζί… αχ θα χύσω, θα χύσω…

άρχισε να λέει η Μπέτυ.

-    Ναι καύλα μου, θέλω να σας δω να χύνετε, αχ… έτοιμη είμαι…

φώναζε βαριανασαίνοντας η Γιώτα. Εγώ ήμουν έτοιμος να εκραγώ.

-    Χύνω καύλα μου…

ακούστηκε η Γιώτα ενώ γαμούσε δυνατά με όλα της τα δάχτυλα το μουνί της

-    Τώρα μωρό μου… χύσε με… χύσε με… χύσε μου τη μουνάρα!

Φώναζε με λυγμούς η Μπέτυ.

-    Παρ’ τε τα πουτανάκια μου, χύνω καύλες μου…

φώναζα κι εγώ.

-    Ναι καύλα μου, πάρε και δικά μου…

έλεγε με λυγμούς η Μπέτυ. Τότε η Γιώτα σηκώθηκε ήρθε κοντά μας και άρχισε να γλείφει με τη γλώσσα της μία το μουνί της Μπέτυς και μία τα αρχίδια μου που πάνω τους έτρεχαν τα χύσια μας. Παραδομένοι όλοι μας από την ατελείωτη καύλα ξαπλώσαμε στο χαλί δίπλα στο τζάκι μέχρι που μας πήρε ο ύπνος. Την επόμενη μέρα το πρωί, ξύπνησα και τις βρήκα ολόγυμνες αγκαλιασμένες να κοιμούνται ακόμη. Σηκώθηκα σιγά-σιγά, ετοιμάστηκα χωρίς να τις ενοχλήσω κι έφυγα για τη δουλειά.(Copyright protected OW ref: 91190)