Αποκτήνωση στην παραλία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.54 (14 Votes)
Καλοκαίρι 2014. Είχα επισκεφτεί για μερικές μέρες το εξοχικό μου στην Εύβοια. Ήταν το μόνο μέρος που μπορούσα να χαλαρώσω στις διακοπές μιας και η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη και οι περισσότεροι κάτοικοι φεύγουν για νησιά κλπ. Η παραλία βρίσκεται 2 km από το σπίτι και είναι ερημική. Τις περισσότερες μέρες πηγαίνω για μπάνιο στη θάλασσα απόγευμα προς βράδυ, όπου δεν υπάρχει ψυχή στην παραλία. Ένα από αυτά τα απογεύματα, καθώς κατηφόριζα προς την παραλία με προσπέρασε ένα αμάξι. Με μια γρήγορη ματιά είδα μια γυναίκα να οδηγάει και κάποιον δίπλα της, αλλά δεν πρόλαβα να δω πρόσωπα. Όταν έφτασα στην παραλία, τους άκουσα να μιλούν γερμανικά. Το σώμα της γυναικάς ήταν απίστευτα γυμνασμένο, με γράμμωση και κάποιες φλέβες να πετούν στα χέρια, αλλά χωρίς να γίνεται αντιαισθητικό. Πρέπει να ήταν γύρω στα 40-45. Είχε ξανθά, κοντά, ίσια μαλλιά και το δέρμα της είχε πάρει έντονο μαύρισμα από τον ήλιο. Είχε σκούρα πράσινα μάτια και έντονες γωνίες. Ο άντρας που είχα δει στο αμάξι ήταν πάρα πολύ λεπτός και το δέρμα του ήταν ασθενικά λευκό. Είχε μακριά ξανθά μαλλιά μέχρι το λαιμό, τα οποία είχε πιασμένα πίσω και ένα τατουάζ τρίμπαλ κάτω από τον αφαλό. Μόλις με είδαν κάτι είπαν μεταξύ τους, αλλά φαινόταν να με κοιτούν με φιλικό τρόπο.

Ο τύπος με χαιρέτησε και του το ανταπέδωσα. Αφού άφησα τα πράγματα μου και έμεινα με το μαγιό, είδα τη γερμανίδα να βγάζει το πάνω μέρος του κίτρινου μαγιό της και να προχωράει προς τη θάλασσα. Παρατήρησα ότι φορούσε 2 βραχιόλια στο πόδι και πως είχε ένα μικρό δαχτυλίδι στο μεσαίο δάχτυλο του ποδιού. Έβαλα αντηλιακό και άναψα ένα τσιγάρο. Ο τύπος είχε κάτσει κάτω από την ομπρέλα και κοιτούσε μία εμένα και μια τη γερμανίδα. Θεώρησα πως είχαν σχέση οπότε προσπαθούσα μην την κοιτάζω όσο κολυμπούσε. Μετά από λίγη ώρα και ενώ η γερμανίδα είχε απομακρυνθεί αρκετά από το οπτικό πεδίο, ο τύπος με πλησίασε και μου συστήθηκε στα αγγλικά.

-    George, μου λέει.

-    Μιχάλης…

του απαντάω. Πιάνουμε κουβέντα για την περιοχή και ανακαλύπτω πως η γυναίκα είναι μάνα του, πως είναι μισός γερμανός και μισός αμερικάνος και πως έχουν αγοράσει ένα σπίτι κοντά στο δικό μου. Εν τω μεταξύ η μάνα του βγαίνει από τη θάλασσα με ένα μεγάλο όστρακο που είχε βρει. Κάνει στα πλάγια τα μαλλιά της και μας πλησιάζει. Συστήνεται κι αυτή στα αγγλικά. Την έλεγαν Marian. Μπήκε στην κουβέντα ανταλλάσοντας κάποιες κουβέντες για τη θάλασσα στα αγγλικά με τον γιό της, αλλά μου ήταν δύσκολο να ακολουθήσω τον ειρμό, αφού κοιτούσα συνέχεια τις μικρές σκληρές ρώγες της που έσταζαν νερό και οι πόροι γύρω τους ήταν εμφανέστατοι, όπως επίσης και τα πόδια της που είναι το φετίχ μου. Ο μικρός ακολούθησε το βλέμμα μου και αφού κατάλαβε ότι κοίταζα τα δάχτυλα της, της είπε κάτι στα γερμανικά και γέλασαν. Δεν ενοχλήθηκα, αφού ήμασταν άγνωστοι και κυρίως γιατί καθόταν μπροστά μου με το στήθος έξω. Τα πόδια της είχαν γεμίσει άμμο, αλλά το μόνο που ξεχώριζε ήταν τα βαμμένα μαύρα νύχια και το δαχτυλίδι που φορούσε. Ζήτησε από το μικρό να της φέρει πετσέτα και την τύλιξε γύρω από το στήθος και έφτανε μέχρι τα γόνατα της. Τότε έσκυψε, βάζοντας το χέρι μέσα από την πετσέτα και έβγαλε το κάτω μέρος.

Ο πιτσιρικάς ήταν άνετος με αυτό αλλά δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Κάβλωσα αλλά προσπάθησα να το κρύψω. Ο George της ξαναμίλησε στα γερμανικά και κατευθύνθηκε προς τη θάλασσα. Η Marian ξάπλωσε δίπλα μου και ξεκινήσαμε να μιλάμε για το χωριό και πως κατέληξαν εδώ. Σε ανύποπτο χρόνο, η Marian έλυσε την πετσέτα, την άφησε κάτω και σηκώθηκε να βάλει κάτι σα γαλάκτωμα στο σώμα της. Τα είχα δει όλα. Έβαλα την δική μου πετσέτα δίπλα στη δική της και ξάπλωσα μπρούμυτα στην άμμο για να κρύψω κάπως την κάβλα μου. Άναψα τσιγάρο και την κοιτούσα. Μόλις έβαλε το γαλάκτωμα, πλησίασε το χέρι της και μου πήρε το τσιγάρο και άρχισε να καπνίζει. Μου είπε να γυρίσω για να μπορεί να μου μιλάει. Σηκώθηκε όρθια μπροστά μου και μου έδωσε την πετσέτα της. Έβλεπα ένα απίστευτο, ζωντανό, γυμνασμένο, χυμώδες σώμα να γυαλίζει κάθε κομμάτι του που κινούνταν, ενώ ο ήλιος έδυε και το μόνο που ακουγόταν ήταν ο λιγοστός αέρας. Έβαλε το ένα πόδι της κοντά στο πρόσωπο μου και μου είπε πως έχει πολύ άμμο και με παρακαλεί να το καθαρίσω. Σχεδόν έχυσα γιατί δεν το περίμενα.

Άρχισα να της σκουπίζω το πόδι με την πετσέτα ενώ σίγουρα είχε δει πως κόντευα να σκάσω από κάβλα. Καθάρισα το πόδι και αφού το κοίταξε για κλάσματα, το έφερε στο στόμα μου ενώ κάπνιζε. Την κοίταξα χωρίς να ξέρω τι να κάνω. Μου είπε απλά «παίξε», με πολύ ευχάριστο τόνο. Άρχισα να το μαλάσω και σιγά-σιγά να γλείφω κάθε δάχτυλο και να το ρουφάω. Μου είπε «Αρκετά», στον ίδιο ευχάριστο τόνο και μου έφερε το άλλο πόδι. Δε σκεφτόμουν ούτε το γιό της εκείνη τη στιγμή ούτε αν μας κοίταγε κανείς στην παραλία. Ένιωθα το καβλί μου να πάλλεται από το όλο σκηνικό. Έβγαλα ξαπλωμένος το μαγιό και άρχισα να τον παίζω. Εκείνη τραβήχτηκε και με το πόδι της μου απομάκρυνε το χέρι και μου ακούμπησε τα αρχίδια με τα δάχτυλα της. Έκανε μια κίνηση με τα δάχτυλα σα να έπαιζε.

-    Όχι ακόμα…

είπε γελώντας και αφού έκανε 2 βήματα, έφερε τον κώλο της ακριβώς στο πρόσωπο μου. Κάθισε πάνω μου και έπιασε λίγο την πίσω τρύπα της, σα να μου δείχνει που πρέπει να γλείψω. Αυτό που με καύλωνε περισσότερο, ήταν πως παράλληλα έπιασε τα τσιγάρα μου και άναψε δεύτερο. Η τρύπα της ήταν ξυρισμένη και είχε γεύση από θάλασσα. Δε με άφησε να παίξω με το μουνάκι της ούτε με το χέρι ούτε με τη γλώσσα και μου κράτησε τα χέρια με τα δικά της. Ενώ είχα χαθεί στο γλείψιμο και δεν ήξερα πόση ώρα είχε περάσει και αισθανόμουν πως είχα χύσει, ένιωσα κάτι να μου ακουμπάει τον πούτσο. Ήταν ο γιός της. Πρέπει να μας κοιτούσε πολύ ώρα. Δεν μου τον είχε παίξει ποτέ άντρας ξανά. Ένιωσα άβολα και πήγα να σηκωθώ ή να γυρίσω για να φύγω. Αυτή με κρατούσε με τα δυνατά της χέρια αλλά κατάφερα να γυρίσω λίγο. Εκείνος απομακρύνθηκε και αυτή, ενώ βρισκόμουν μπρούμυτα έσκυψε και μου είπε στο αυτί…

-    μην ανησυχείς, είναι παθητικός.

Έκατσε στην πλάτη μου και ο τύπος, κρατώντας μου τα πόδια άρχισε να μου γλείφει τον κώλο. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω, απλά τραβιόμουν λίγο γιατί μου φαινόταν περίεργο. Το άφησα να συμβεί μάλλον. Η Marian, σηκώθηκε όταν κατάλαβε πως δεν αντιστεκόμουν πλέον και έχωσε το πόδι της ξανά στο στόμα μου. Μου είπε να γυρίσω. Ο γιος της άρχισε να μου τον παίζει πολύ αργά και αυτή πήρε άλλο ένα τσιγάρο και έκατσε γυμνή, με υγρά να τρέχουν από παντού, στην καρέκλα θαλάσσης που είχα φέρει μαζί, για να κοιτάξει το θέαμα. Δε μου ήταν εύκολο να χύσω, αφού μου τον έπαιζε ο τύπος, αλλά ήθελα απίστευτα. Του είπε να σταματήσει και πήρε την θέση του. Τον έβαλε ανάμεσα στο στήθος της για λίγο και μετά μου τον έπαιξε. Ενώ πήγαινα επιτέλους να χύσω, σάλιωσε το δάχτυλό της και χωρίς να πει λέξη, κοιτώντας με στα μάτια σαν βαριεστημένη, μου το έβαλε στον κώλο. Πήγα να τραβηχτώ αλλά δεν πρόλαβα. Έχυσα απίστευτα μεγάλη ποσότητα. Ο γιός της πλησίασε και ενώ τρανταζόμουν από την τόση ώρα που ήθελα να χύσω, άρχισε να γλείφει τα σπέρματα πάνω μου.

-    Δεν τελειώσαμε εδω» μου είπε και συνέχισε να μου τον παίζει.

Μου ήρθε να κατουρήσω, αφού η περιοχή ήταν απίστευτα ερεθισμένη και συνέχιζε να την ερεθίζει με τη μαλακία. Της το είπα. Με κοίταξε και μου είπε:

-    Εγώ πρώτα.

Σηκώθηκε, έγλυψε λίγο το χέρι της και άρχισε να τρίβει το μουνάκι της από πάνω μου. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα άρχισαν να τρέχουν. Με κατουρούσε κάποια. Πήγα να σηκωθώ αλλά με έσπρωξε κάτω. Μου έπιασε τον πούτσο και τον έστριψε προς τα δεξιά.

-    Εδώ…

μου είπε και συνέχισε να τον παίζει πιο γρήγορα, μέχρι που κατούρησα κι εγώ. Αισθανόμουν σαν ζώο και η κάβλα είχε φτάσει σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Ο γιός της είχε εξαφανιστεί πάλι, μάλλον έκανε βουτιά στη θάλασσα. Η Marian με κοίταξε και στήθηκε στα 4.

-    Όταν με γλείψεις αρκετά, θα σε αφήσω!

Μου έκλεισε το μάτι και κόλλησε πάλι την κωλότρυπα της στο στόμα μου, πηγαίνοντας μπρός πίσω. Άρχισα να χώνω τη γλώσσα μου στην απίστευτα σφιχτή τρύπα της ενώ αυτή είχε καταφέρει να πιαστεί με τα πόδια της πάνω μου. Δεν άντεξα άλλο. Τον κόλλησα πίσω της και της το έβαλα όλο μέσα κατευθείαν. Γλίστρησε γρήγορα και την άκουσα να βγάζει έναν ήχο κάβλας που δεν είχε βγάλει τόση ώρα. Ήταν η σειρά μου να παίξω. Με το ένα χέρι τσίμπαγα τις ρώγες της και με το άλλο έτριβα το μουνί της και τη δαχτύλωνα. Την κάρφωνα απίστευτα δυνατά αλλά η βρωμιάρα δεν αντιδρούσε επίτηδες. Άκουσα πάνω στον πανικό βήματα. Ο γιός της έκατσε πίσω μου και ξάπλωσε κάτω από τα πόδια μου. Άρχισε να μου γλείφει τα αρχίδια ενώ ένιωθα το δάχτυλο του να περνάει από τα αρχίδια και να λιπαίνει την περιοχή γύρω από τη δική μου τρύπα αλλά να μη μπαίνει μέσα.

-    Δε θέλω…

του φώναξα αλλά αυτός συνέχισε.

-    Βαλ’ του…

είπε η μάνα του ενώ αναστέναξε. Ένιωσα πάλι να μου παραβιάζεται η τρύπα. Δε μπορούσα να σταματήσω να την καρφώνω και ο τύπος είχε βάλει το δάχτυλο του να μπαινοβγαίνει στον κώλο μου στο ρυθμό που γαμούσα τη μάνα του. Μόλις πήγα να χύσω, έπεσα πάνω της και την έχυσα μέσα στον κώλο, ενώ ο τύπος ακολούθησε με το δάχτυλό του. Αυτή έμεινε ακίνητη ενώ της γέμιζα τον κώλο σπέρμα και τον έσφιγγε. Ο τύπος συνέχισε να παίζει με τον κώλο μου.(Copyright protected OW ref: 90615)