Σαν οικογένεια (3ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.43 (7 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Σαν οικογένεια (2ο μέρος)

Η Εύα έμεινε με ανοιχτό το στόμα.

- Μπαμπά είναι πολύ μεγαλύτερος από το Στέλιο. Θα με ξεσκίσει.

- Μην φοβάσαι μωρό μού, το μουνί προσαρμόζεται σε όλα τα μεγέθη.

Γονάτισα, της άνοιξα τα ποδαράκια και φίλησα το μουνάκι της. Τινάχτηκε λες και τη χτύπησε ρεύμα και ένα "αχ…" όλο καύλα βγήκε από τα χείλη της. Αυτό το υπέροχο άρωμα απ' το μουνάκι της κόρης μου με έκανε να μη σκέπτομαι τίποτα. Άρχισα να γλείφω και να πιπιλίζω την κλειτορίδα της. Το κοριτσάκι μου άρχισε να αναπνέει βαριά.

- Μπαμπά μου αρέσει!

- Και ακόμα είμαστε στην αρχή μωρό μού.

Έβαλα την γλώσσα μου όσο μπορούσα πιο βαθιά στο μουνάκι της. Η γεύση των υγρών της ήταν υπέροχη. Σήκωσα το κεφάλι και την κοίταξα στα μάτια. Ήταν υγρά σαν το μουνάκι της. Οι ρώγες της σε σχέση με τα μικροσκοπικά βαζάκια της ήταν τεράστιες.

- Μη σταματάς μπαμπά, σε παρακαλώ!

Έβαλα δάχτυλο στο μουνί της και συνέχισα να τη γλείφω.

- Μπαμπά! Μπαμπά μου! Με τρελαίνει η γλώσσα σου.

Το κορμάκι της άρχισε να τρέμει, τα χέρια της μία πίεζαν το κεφάλι μου και μια τα έφερνε στο στόμα της δαγκώνοντας τα δάχτυλα της για να μην ουρλιάξει. Ήξερα ότι ήταν θέμα δευτερολέπτων να χύσει και αυτό με εξίταρε ακόμη πιο πολύ. Ένα δυνατό τέντωμα του κορμιού της, και ένα "χύνω…" ήταν η αποκορύφωση. Οι χυμοί της έτρεξαν σαν ποτάμι στη γλώσσα μου. Τους ρούφηξα μέχρι την τελευταία σταγόνα. Ξάπλωσα δίπλα της στον καναπέ και την πήρα αγκαλιά, σφίχτηκε πάνω μου και τα χείλη μας ενώθηκαν σε ένα ατελείωτο παθιασμένο φιλί. Της χάιδευα τα βυζάκια και ρούφαγα τα χειλάκια και τη γλώσσα της σαν τρελός.

Άρχισε να μου παίζει δειλά-δειλα τον πούτσο, κατέβασα το χέρι και χάιδευα απαλά την κλειτορίδα της. Τη φίλησα στο λαιμό και της ψιθύρισα στο αφτί:

- Έλα μωρό μού, άνοιξε τα ποδαράκια να σε γαμήσει ο μπαμπάς. Γύρισε ανάσκελα και άνοιξε τα πόδια διάπλατα.

- Έλα μπαμπάκα πάρε με. Απόψε είμαι δικιά σου.

Ξάπλωσα πάνω της και μπήκα με δύναμη μέσα της. Το μουνί της έκαιγε από την καύλα. Ένα δυνατό "αχ…" πόνου και ηδονής μαζί ήταν η πρώτη αντίδραση. Άρχισα να τη γαμάω γρήγορα.

- Μπαμπά σιγά με πονάς.

- Συγνώμη μωρό μού, με έχεις καυλώσει πολύ.

Τραβήχτηκα λίγο και έκοψα ταχύτητα.

- Τώρα είναι εντάξει το μωράκι μου;

Εκείνη την στιγμή ακούσαμε τα κλειδιά στην πόρτα. Μπήκε ο Στέλιος μας κοίταξε, χαμογέλασε πονηρά και κατευθύνθηκε προς το δωμάτιο του.

- Στέλιο! Έλα λίγο που σε θέλει η αδερφή σου…

του φώναξα. Ήρθε λίγο σαστισμένος. Είχα σηκωθεί στα γόνατά, είχα πάρει τα πόδια της στον ώμο και τη γαμούσα αργά και ρυθμικά.

- Η αδελφή σου θέλει να γλείψει τον πούτσο σου. Για γδύσου γρήγορα γιατί βιάζεται.

Η Εύα του χαμογέλασε πονηρά και του έγνεψε καταφατικά με το κεφάλι της. Ο Στέλιος δεν έχασε χρόνο. Πέταξε τα ρούχα και ακούμπησε τον πούτσο του στο στόμα της. Η Εύα τον έπιασε στη χούφτα της και έγλειψε το κεφάλι. Μετά άνοιξε τα χείλη και τον εξαφάνισε στο στόμα της. Συνέχισα να τη γαμάω όλο και πιο γρήγορα. Έβλεπα πως δε θα αντέξω για πολύ, αλλά και το κορμάκι της Εύας είχε αρχίσει να σπαρταρά. Ήξερα ότι ο οργασμός είναι κοντά και για τους δύο μάς.

- Στέλιο, έλα εσύ να συνεχίσεις γιατί εγώ δεν αντέχω από και θέλω να χύσω στο στόμα της.

- Μπαμπά!

- Είπαμε ότι απόψε θα τα μάθεις όλα.

Άρχισα να τρίβω τον πούτσο μού πάνω στα χείλη της ενώ ο Στέλιος πήρε τη θέση μου και άρχισε να τη γαμάει άγρια. Δεν πρόφτασα να της τον βάλω στο στόμα όταν άρχισε να φωνάζει.

- Χύνω μπαμπά μου… αδερφούλη χύνω!

Ο Στέλιος τη γαμούσε όλο και πιο άγρια. Αυτή πλέον ούρλιαζε από ηδονή και εγώ περίμενα να ηρεμήσει λίγο για να τελειώσω στο στόμα της. Όταν ηρέμησε λίγο τον έβαλα στο στόμα της. Έπιασε τα αρχίδια μου και έγλειφε τον πούτσο μου. Το πρώτο κύμα σπέρματος έφυγε μέσα, μετά τραβήχτηκα και άδειασα στο πρόσωπο της. Πάνω αυτήν καύλα της τα είχε καταπιεί ήδη. Την άφησα να γλείφει τον πούτσο μου ώσπου να τελειώσει ο Στέλιος.

- Στέλιο στο στόμα θα τη χύσεις.

- Ναι μπαμπά, από καιρό το περίμενα αλλά δεν ήθελε.

- Κάντε με ότι θέλετε, έχω τρελαθεί.

Ο Στέλιος ήρθε και τον έβαλε στο στόμα της και εγώ άρχισα να τη γλείφω ξανά.
Copyright protected OW ref: 169297