Όλα είναι «κύκλος» (4ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από gg36
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.80 (10 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Όλα είναι «κύκλος» (3ο μέρος)

Είναι στιγμές που ο άντρας γίνεται ένα με το καυλί του. Νιώθει και δρα ως πούτσος. Και εκείνη τη στιγμή ήμουν ένας πεινασμένος πούτσος που μόλις είχε τελειώσει με τη Βάσω και είχε μπροστά του, ανάσκελα, γυμνή και με ανοιχτά πόδια μια ακόμη γυναίκα. Είμαι σκληρός, πετρωμένος και με γεμάτα αρχίδια. Η θεία μόλις είχε τελειώσει και δεν είχε βρει ακόμη την ανάσα της. Η γυναίκα μου, δίπλα της, να περιμένει τη σειρά της. Το πρόσωπο της έλαμπε, από την νέα αυτή εμπειρία. Πρώτη της φορά με γυναίκα, πρώτη της φορά παρτούζα, πρώτη της φορά να με βλέπει να γαμάω άλλη από τόσο κοντά. Αλλά ήμουν τόσο θολωμένος, που δε μπορούσα να σκεφτώ με το «πάνω» κεφάλι.

Στα γόνατα, μπήκα ανάμεσα στα πόδια της, τα αγκάλιασα και τα σήκωσα, φέρνοντας από ένα στον κάθε μου ώμο. Γλίστρησα το πούτσο μου μέσα στο μουσκεμένο μουνί της, που πριν λίγη ώρα είχε τελειώσει στα δάχτυλα της θείας. Άρχισα να της γαμάω το μουνί απαλά, μιας και ήταν ακόμη πολύ ευαίσθητη εκεί κάτω, από τον οργασμό που είχε. Το μυαλό μου ήταν στο πως θα χύσω την Αναστασία με τη Βάσω παρούσα, αλλά δεν μπορούσα να αγνοήσω και τη δική της απόλαυση. Μπορεί να έπαιζε ρόλο και αυτό που είχε πει πριν λίγο «Μπράβο... απαλά... απαλά… έτσι... ο Γιώργος είναι απότομος εκεί. Εσύ το κάνεις τέλεια» στη θεία.

Ήθελα να της δώσω και εγώ ένα δυνατό οργασμό. Κράτησα τον ίδιο ρυθμό, σκύβοντας ελαφρώς προς το πρόσωπο της. Αυτό ανάγκασε την λεκάνη της να ανασηκωθεί. Τώρα πλέον τη γαμούσα κάθετα. Τα μάτια μας δεν ξεκόλλησαν ούτε στιγμή. Μου χαμογελούσε και μισόκλεινε τα μάτια. Η θεία, αποκαμωμένη ακόμη, είχε γυρίσει το κεφάλι της στο πλάι και μας κοίταζε, χωρίς να κάνει τίποτα. Αυτό που έβλεπε ήταν εμένα να πηδάω τη γυναίκα μου, αργά αλλά έντονα. Όλος ο πούτσος έμπαινε στο στενό, λόγω της στάσης, μουνί της αλλά δεν ήταν πρόστυχο. Είχε πολύ συναίσθημα. Δεν είχε την κυνικότητα του πηδήματος με τη θεία. Συνέχισα στον ίδιο ρυθμό και έφερα το χέρι μου στο ένα της στήθος. Γέμισα την παλάμη μου και οι άκρες δύο δαχτύλων μου εγκλώβισαν τη ρώγα της. Μία ρώγα που ήταν ήδη στα όρια της με ότι είχε συμβεί μέχρι τώρα. Είχε καυλώσει για το δάχτυλο της θείας στο μουνί της. Είχε καυλώσει από το στόμα της θείας την στιγμή του οργασμού. Είχε καυλώσει από την αίσθηση του μουνιού της θείας, όταν το γαμούσε και της γαμούσα τον κώλο. Είχε καυλώσει με τη συγκεκριμένη στάση, που ήταν η αγαπημένη της. Είχε καυλώσει με τον πούτσο μου.

Εκείνη τη στιγμή, εκείνα τα τρία λεπτά, δεν υπήρχε τίποτα άλλο, εκτός από εμένα και εκείνη. Είχαμε χαθεί, εκείνη στα μάτια μου και εγώ στο κορμί της. Παρέμεινα στον ίδιο ρυθμό αλλά έβλεπα στην ένταση του βλέμματος της ότι κόντευε και πάλι να τελειώσει. Έσκυψα ακόμη περισσότερο πάνω της. Τα χείλη μας ενώθηκαν σε ένα μακρόσυρτο φιλί, χωρίς γλώσσα. Μόνο χείλη. Μόνο συναίσθημα. Πέρασε τα χέρια της πίσω από το σβέρκο μου και τράβηξε το πρόσωπο μου ακόμη περισσότερο. Αλλά ξεκόλλησε τα χείλη της από τα δικά μου και πέρασε το πρόσωπο της δίπλα από το δικό μου. Τα χείλη της βρέθηκαν δίπλα στο αυτί μου.

«Αγάπη μου... αγάπη μου... μωρό μου...»

Με γράπωσε με όλη της την δύναμη και άρχισε να τραντάζεται σύγκορμη. Δε σταμάτησα ούτε στιγμή να καρφώνομαι στο μουνί της και εκείνη δε σταμάτησε ούτε δευτερόλεπτο να πετάει τα υγρά της πάνω μου. Με έχυνε και με πιτσιλούσε, ευρισκόμενη σε ένα παροξυσμό από το squirting. Με γέμιζε με τα υγρά της αλλά δεν ήταν κάτι παράταιρο από αυτό που βιώναμε και οι δύο μας. Θα έλεγα ότι ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Θα έλεγα ότι ήταν η νίκη μου απέναντι στη θεία Βάσω. Την είχαμε πηδήξει και οι δυο μας. Της είχαμε δώσει οργασμό και οι δυο μας, αλλά μόνο εγώ την είχα φέρει σε αυτή την κατάσταση. Της είχα δώσει έναν οργασμό-δεκάρι!

Είχε φύγει από το μυαλό μου η ανάγκη μου για να χύσω. Ήταν τόση η ευτυχία που ένιωθα για το σοκ που είχα προκαλέσει στο άλλο μου μισό, που υπερκάλυπτε τις δικές μου ανάγκες. Ήμουν τέρμα καυλωμένος αλλά δεν είχε πλέον καμία σημασία. Μόλις η Αναστασία, μου έδωσε το περιθώριο να σηκώσω το κεφάλι μου και απαγκιστρώθηκε από το σβέρκο μου, γύρισα το κεφάλι μου προς το μέρος της Βάσως. Αντί όμως να δω την έκφραση του προσώπου της, για να δω ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της, την ήττα της, άκουσα την εξώπορτα να κλείνει, διακριτικά. Δεν είχαμε καταλάβει πότε σηκώθηκε από δίπλα μας. Άλλωστε δεν είναι και περίεργο, μιας και βρισκόμασταν σε μία άλλη αισθησιακή διάσταση. Η Βάσω έκρυβε πάντα ένα μικρό μυστήριο. Αλλά είχα τον τρόπο μου να το αποκαλύψω και να μάθω αυτό που ήθελα, από εκείνην, αργά ή γρήγορα.

Παρόλο που το κλιματιστικό δούλευε στο φουλ, ο ιδρώτας και τον δυο μας έρεε στον απόλυτο βαθμό. Δεν άντεχα πλέον την σωματική επαφή με το κορμί της. Είχα ανάγκη να δροσιστώ και αυτό το κατάλαβε. Με άφησε έτσι ώστε να ξαπλώσω δίπλα της, κοιτάζοντας το ταβάνι και προσπαθώντας να βρούμε την ανάσα μας. Ήταν μία εμπειρία τόσο αναπάντεχη και τόσο έντονη, που θα έμενε στο μυαλό όλων μας. Για πάντα!

- Γ: Κατάλαβες πότε έφυγε;

- A: Όχι... χάθηκα... υυφ…

- Γ: Όλα καλά;

- A: Και να ήθελες, καλύτερα δεν γίνεται.

- Γ: Αυτό ήθελα.

- A: Εσύ; Δε θα...

- Γ: Δε χρειάζεται. Έχουμε όλη τη μέρα δική μας. Δεν θα συμβεί και κάτι αν μου χρωστάς μία χάρη. Αλλά πρέπει να κάνουμε μία κουβέντα εμείς οι δύο.

- A: Άμεσα... πήγαινε να κάνεις ντουζάκι, μέχρι να συνέλθω και βρισκόμαστε στο σαλόνι.

Μπήκα στο ντους, έτσι όπως ήμουν, δηλαδή γυμνός. Η στύση μου ήταν διαρκής, χωρίς σταματημό, από την στιγμή που τις είδα στο κρεβάτι μας, γάμησα μουνί και κώλο της θείας, την κάναμε να χύσει με τη γυναίκα μου, πήδηξα τη γυναίκα μου και την έκανα να έχει τον μεγαλύτερο οργασμό που είχε ποτέ μαζί μου. Τα αρχίδια μου ήταν γεμάτα από σπέρμα και το απολάμβανα. Αυτός ο μικρός αλλά ενοχλητικό πόνος, που προέρχεται από πολύωρη στύση, είναι από τις απολαύσεις που μόνο ένας άνδρας μπορεί να βιώσει. Άφησα το νερό να τρέχει πάνω στο κεφάλι και από εκεί σε όλο μου το κορμί. Το ένιωθα να χαϊδεύει κάθε σημείο του κορμιού μου. Τις ρώγες, την πλάτη, ανάμεσα στα κωλομάγουλα, στη σούφρα, το πούτσο και να στάζει από τα αρχίδια μου, στη μπανιέρα. Ακούμπησα το κεφάλι στον τοίχο της μπανιέρας, με το ένα χέρι πήρα το καβλί και με το άλλο γέμισα τα αρχίδια μου στη χούφτα μου. Μετά από 15-20 χτυπήματα και με το μυαλό μου γεμάτο εικόνες, έχυσα στον τοίχο. Χωρίς μουγκρητά, χωρίς βουητά. Άδειασα χωρίς όμως να σκέφτομαι την Αναστασία ή την Βάσω. Ίσως αυτό να περιμένατε όλοι.

Θυμήθηκα, όμως, την όψη της Μαριάννας. Την κοτσίδα της, το βλέμμα της, το ύφος της. «Γιατί αγχώνεστε αγόρια; Εσένα σου αρέσει να κοιτάς τα αστέρια και εσένα σου αρέσει να πηδάς της γυναίκα σου; Που είναι το κακό;». Έφερα στο μυαλό μου, την προκλητική άνεση που είχε ο ήχος της φωνής της. Κάτι, σε αυτή την χυμώδη γυναίκα, υπήρχε που με προκαλούσε. Και σεξουαλικά και πνευματικά. Και το περίεργο είναι ότι αυτή η εικόνα μου ήρθε αυθόρμητα. Δεν την αναζήτησα και δεν ήταν ότι μου έκανε κάτι ιδιαίτερο, όταν έφυγα από την καφετέρια. Αλλά το υποσυνείδητο παίζει περίεργα παιχνίδια. Και είχα αδειάσει το σπέρμα μου, με μεγάλη ευχαρίστηση.

Είχε ήδη μεσημεριάσει και η ζέστη είχε φουντώσει εκτός σπιτιού. Μέσα στο σπίτι, η δροσιά ήταν τόσο ευχάριστη που δεν ήθελα να φορέσω τίποτα πάνω μου. Σκουπίστηκα καλά και πήγα προς την κρεβατοκάμαρα. Η Αναστασία ήταν ακόμη ξαπλωμένη, κοιτάζοντας το ταβάνι. Ήμουν σίγουρος ότι, όπως και εγώ, είχε τόσα πολλά στο κεφάλι της. Από χθες το βράδυ που πηδιόμασταν στην πέργκολα, μέχρι αυτή τη στιγμή, που κείτονταν στα υγρά της, είχαν συμβεί πάρα πολλά. Καταστάσεις πρωτόγνωρες. Τώρα, που είχε αρχίσει να φεύγει η αίσθηση της ηδονής, έμεναν στο κεφάλι τα γεγονότα, προς επεξεργασία.

Είπαμε δυο-τρεις κουβέντες, περί φαγητού και κατευθύνθηκα στο σαλόνι. Από τον τόνο της φωνής της κατάλαβα ότι η κουβέντα που θα ακολουθούσε θα ήταν αρκετά σοβαρή. Και ήταν απόλυτα λογικό, μιας και η ανάμειξη της θείας στα ερωτικά μας, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Αυτή η γυναίκα, όσο και να τρέφω τα καλύτερα αισθήματα για εκείνη, μπορεί να γίνει μεγάλος χειραγωγός. Και αυτό δεν έπρεπε να το επιτρέψω. Δε μπορούσα να διανοηθώ ότι ο αγώνας που έκανα για να κρατήσω την σχέση μου με την Αναστασία μακριά από τη θεία, θα χανόταν από έναν οργασμό. Δε μπορούσα να ξέρω τι συνέβη όση ώρα έλειπα και η Βάσω βρέθηκε ανάμεσα στα μπούτια της γυναίκας μου, στο κρεβάτι μας. Δεν ήξερα πόσο πολύ επηρεάστηκε από τα λεγόμενα της. Και είχα αγωνία να μάθω. Της άφησα χρόνο να αλλάξει τα σεντόνια στο κρεβάτι και να κάνει ένα ντους. Εγώ πήρα δύο μπύρες και άραξα στο σαλόνι. Συνηθίζουμε να κυκλοφορούμε γυμνοί μέσα στο σπίτι, οπότε δεν ήταν κάτι περίεργο. Παραδόξως όμως, όταν εμφανίστηκε, φορούσε ένα τιραντάκι και μία βερμούδα, ότι πιο αντιαισθητικό μπορούσε να φορέσει. Και είχε λογική, αυτή η κίνηση αν το καλοσκεφτεί κάποιος.

- A: Μωρό μου σε παρακαλώ, φόρα κάτι πάνω σου. Δεν θέλω να αποσπαστεί η προσοχή μας από την κουβέντα. Ναι;

Είχε απόλυτο δίκιο. Δε χρειαζόταν και πολύ να αφήσουμε την κουβέντα στη μέση και να πηδιόμαστε και πάλι με τις ώρες. Χωρίς πολλές κουβέντες, έριξα κάτι πάνω μου και επέστρεψα. Μου έκανε νόημα να κάτσω δίπλα της, και μόλις το έκανα, χώθηκε στην αγκαλιά μου. Τσουγκρίσαμε τις μπύρες και κατεβάσαμε μερικές γουλιές.

- Γ: Συνέβησαν πολλά, μικρή, ε;

- A: Πάρα πολλά για να μπορώ να τα βάλω σε μία σειρά.

- Γ: Άσε την λογική σου για λίγο στην άκρη. Ποια είναι η αίσθηση που σου έμεινε;

- A: Ότι παρόλο που φοβάμαι να σου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, δε μου δίνεις δικαίωμα για να σε κατηγορήσω για κάτι. Ξέρω ότι είσαι ικανός να με απατήσεις. Αλλά, δεν είμαι σίγουρη γιατί δεν το κάνεις. Μπορείς να έχεις οποιαδήποτε, οποτεδήποτε, αλλά είσαι προσκολλημένος σε μένα.

- Γ: Αφοσιωμένος.

- A: Σωστά, αυτή είναι η κατάλληλη λέξη. Γιατί;

- Γ: Μετά από τόσα χρόνια, και ακόμη αναρωτιέσαι; Θυμάσαι τι σου είπα την μέρα που αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε; Θυμάσαι που σου είπα όλους τους λόγους που γουστάρω να είμαι μαζί σου;

- A: Ναι...

- Γ: Πρόσθεσε σε αυτούς και ότι πλέον δεν φοβάσαι να είσαι open-minded… και δε φοβάσαι να δοκιμάζεις πράγματα, που μπορεί να σου φαίνονταν αδιανόητα πριν λίγο καιρό.

- A: Ξέρω ότι είναι τόσο εύκολο να με πληγώσεις… και το ξέρεις και εσύ.

- Γ: Το ξέρουμε και οι δυο. Και είναι πολύ πιθανό κάποια μέρα να συμβεί. Αλλά η «μαγκιά» μας θα είναι να το επεξεργαστούμε και να το ξεπεράσουμε. Λάθη και μαλακίες μπορεί να γίνουν, ακόμη και από σένα. Το θέμα είναι να τα ξεπεράσουμε.

- A: Εγώ, δεν...

- Γ: Μη λες μεγάλες κουβέντες μωρό μου. Το θέμα του σεξ, πίστεψε με, εκεί που έχουμε φτάσει τη σχέση μας, είναι το μικρότερο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε. Έχουμε ήδη ένα μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή.

- A: Ποιο;

- Γ: Θεία Βάσω. Κατάλαβες ότι μέσα σε λίγες ώρες γάμησε και γαμήθηκε και από τους δυο μας; Και με μένα, άντε και υπάρχει μία προϊστορία. Εσένα πως κατάφερε και σε έριξε η γριά;

- A: Έλα… μην τη λες γριά! Κρατιέται πολύ καλά για την ηλικία της.

- Γ: Άστα αυτά και μπες στο θέμα.

- A: Είσαι σίγουρος ότι με έριξε; Μήπως συνέβη το αντίθετο;

- Γ: Εσύ; Τη θεία; Κάτι έχω χάσει με σένα! Λέγε!

- A: Από χθες, που κάναμε όλο αυτό το παιχνίδι, με την περιγραφή των «Παρασκευών» σου, είμαι σε μία διαρκή ένταση. Ιδίως η περιγραφή της παρτούζας με τη θεία και την κυρία Ελένη, με στοίχειωσε. Όλες μου οι καύλες οι χθεσινές, οφείλονταν σε αυτό το σκηνικό. Και παραδόξως, το κεντρικό πρόσωπο ήταν, όχι εσύ, αλλά η θεία σου. Αυτή η γυναίκα, κάθε φορά που βρισκόμασταν κάπου οικογενειακώς, είχε ένα βλέμμα ιδιαίτερο, όταν με κοιτούσε. Τότε νόμιζα ότι ήταν υποτιμητικό κατά κάποιο τρόπο. Ότι ίσως δε με θεωρούσε αρκετά «του επιπέδου σας». Αλλά χθες κατάλαβα, ότι ήταν βλέμμα ζήλειας. Αυτή η γυναίκα, που έχετε περάσει και κάνει τόσα πολλά, ζήλευε εμένα. Και παρ' όλο που στα νιάτα της πρέπει να ήταν super θηλυκό, εσύ την άφησες για μένα. Δεν ξέρεις πόσο αφροδισιακό ήταν αυτό. Δε θα πεις, τίποτα;

- Γ: Σε αφήνω να ολοκληρώσεις. Είμαι πολύ περίεργος που θα καταλήξεις.

- A: Τόσο καιρό που προσπαθείς να με πείσεις να κάνουμε σεξ με άλλη γυναίκα, ήμουν αρνητική. Όταν κατάλαβα, από τις περιγραφές σου – και μην το αρνηθείς – ότι ο τύπος της γυναίκας που θα ήθελες να μας κάνει παρέα ήταν η Βάσω, ερεθίστηκα. Ερεθίστηκα τόσο πολύ, που όταν μου πρότεινες να πηδηχτείτε και εγώ να βλέπω, ήθελα να χύσω εκείνη τη στιγμή. Ξέρεις, όταν μου περιέγραφες τα γαμήσια σας, δεν είναι ότι ήθελα να ήμουν στην θέση της. Ήθελα να ήμουν κάπου και να σας έβλεπα. Να σε δω πως γαμάς κάποια που γουστάρεις τόσο πολύ. Αφ’ ενός είναι ερεθιστικό το μάτι, αφ’ ετέρου να καταλάβω αν την γουστάρεις περισσότερο από μένα. Και θα επιβεβαίωνα και το αν μου λες αλήθεια ή ψέματα, για το ότι μου είσαι πιστός!

- Γ: Συνέχισε...

- A: Όσο σας έβλεπα να πηδιέστε, έχυσα δύο φορές. Η αλήθεια είναι ότι ήταν κάτι το ιδιαίτερο και δεν είδα σε σένα πράγματα που δεν είχα ξαναδεί. Σίγουρα φαινόταν ότι τη γουστάρεις ακόμη, και δε σε αδικώ. Η θεία έχει ένα στυλάκι να γίνεται σκύλα και πουτάνα ταυτόχρονα. Έχει μέσα της την πρόκληση. Μπορεί να μην το αντιλαμβάνεται η ίδια, καν...

- Γ: Το ξέρει πολύ καλά, πίστεψε με...

- A: Έστω. Όταν τελείωσες στο στόμα της, ήθελα να κατέβω και να σε πλακώσω στα χαστούκια και ταυτόχρονα να γαμηθώ στο καβλί σου. Ήθελα να γαμηθώ τόσο πολύ. Για αυτό μέσα σε 2 λεπτά είχα κατέβει και χτύπησα την πόρτα.

- Γ: Μάλιστα. Αυτό δεν το περίμενα. Δεν περίμενα να φτιαχτείς τόσο πολύ.

- A: Φοβήθηκα ότι θα συνεχίζατε και δεν το άντεχα. Άντεξα το γλειφομούνι που της έκανες. Άντεξα το τσιμπούκι. Αλλά να συνεχίσετε για 3ο γύρο; Με την καμία μωρό μου.

- Γ: Τουλάχιστον πείστηκες ότι δεν έχω πάει με άλλες από τότε που μπλέξαμε οι δυο μας;

- A: Ναι, και δεν θα το αμφισβητήσω αυτό ποτέ.

- Γ: Συνέχισε…

- A: Τι θέλεις;

- Γ: Να μάθω τι έγινε μόλις έφυγα!

- A: Α... αυτό... χα, χα, χα, χα…

- Γ: Έλα λέγε... μην παίζεις με τον πόνο μου!

- A: Λοιπόν, όπως σου είπα ήμουν καυλωμένη στο φουλ, όταν κατέβηκα. Από τη μία ήθελα να σας διακόψω από το να συνεχίσετε, από την άλλη ήθελα να φύγει. Αλλά τη στιγμή που φιληθήκαμε στο μάγουλο, ήταν σαν με χτύπησε ρεύμα. Είχαμε αρχίσει τα κομπλιμέντα η μία για την άλλη και η αλήθεια είναι ότι αισθάνθηκα πολύ όμορφα. Ήσουν και εσύ που είχες «κολλήσει».

- Γ: Δηλαδή, άλλαξε η διάθεση σου για το με ποιόν θέλεις να γαμηθείς, σε λίγα δευτερόλεπτα;

- A: Και όμως ναι! Αλλά τουλάχιστον έκανες ένα πράγμα σωστό, εκείνη τη στιγμή. Που της πρότεινες να μείνει για φαγητό. Δεν ξέρω αν είναι τόσο έξυπνη η θεία σου, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν πίνει Latte!

- Γ: Λες; Λες να το έπαιξε έτσι ώστε να με ξεφορτωθείτε;

- A: Είμαι σχεδόν σίγουρη. Είδες ότι πήγαμε να κάτσουμε στο μπαλκόνι αλλά έκανε τόσο ζέστη, που μόλις έκλεισες την πόρτα, μπήκαμε πάλι μέσα. Τότε ήταν που άνοιξα τον «ασκό του Αιόλου»!

- Γ: Τι έκανες; Τι της είπες, μάλλον;

- A: Δεν ξέρω τι με έπιασε, αλλά όλες αυτές οι καμπύλες της και το ύφος της ικανοποιημένης γυναίκας, με προκαλούσε. Ήταν σαν, με τον τρόπο της, με προκαλούσε να της πω ότι σας είχα δει. Αλλά δεν τολμούσα κιόλας να της πω κάτι τέτοιο.

- Γ: Οπότε της είπες ότι ξέρεις για το παρελθόν μας...

- A: Ναι! Της είπα ότι ξέρω ότι το έχετε κάνει παλιά και ότι έχεις την καλύτερες αναμνήσεις από εκείνη.

- Γ: Κάτι μου λέει ότι δεν έμεινες μόνο σε αυτό!

- A: Με ξέρεις καλά, μπάσταρδε! Ναι, της είπα ότι χθες έμαθα ότι αρκετές από τις γυναίκες που είχες πηδήξει, ήταν στο γάμο μας και ότι κάθονταν και στο ίδιο τραπέζι! Δεν άντεξα μωρό μου! Δεν ξέρω τι με έπιασε!

- Γ: Δεν πειράζει. Συνέχισε.

- A: Από εκείνο το σημείο και μετά, τώρα που το σκέφτομαι, η Βάσω πήρε το πάνω χέρι. Άρχισε να μου λέει τόσο ερεθιστικά πράγματα που, ήμουν που ήμουν καυλωμένη, με τρέλανε. Μου είπε ότι το αντικείμενο της κουβέντας με την κυρία Ελένη και την κυρία Ζέτα, ήταν το σεξ μαζί σου. Θυμήθηκαν τα γαμήσια τους μαζί σου και ότι ήταν καυλωμένες σε όλη την διάρκεια που κράτησε το γλέντι. Ότι επίσης στην κουβέντα μπλέχτηκε και ο κύριος Αντώνης, αν και δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς είχε συμμετοχή. Θα μου πεις;

- Γ: Με τον Αντώνη και τη Ζέτα έχουμε περάσει πολλά βράδια μαζί, οι τρεις μας...

- A: Πλάκα μου κάνεις τώρα ε;

- Γ: Μην αποσπάσαι. Θα στα πω αυτά, άλλη ώρα. Είχες μείνει στο ότι σου έλεγε για το τραπέζι.

- A: Οκ. Ναι, αλλά με κάποιον τρόπο γύρισε την κουβέντα σε μένα. Από τη μία μου έλεγε πόσο τυχερή πρέπει να νιώθω που «τύλιξα» εσένα, από την άλλη μου έλεγε ότι ήμουν η πιο όμορφη και σέξι νύφη που είχε δει ποτέ της. Μου είπε επί λέξει… «Δε θα ξεχάσω ποτέ το μπούστο σου»!

- Γ: Έχει μία τάση η θεία στα ωραία στήθη...

- A: Ναι, είναι οικογενειακό σας μάλλον! Δε μπορείς να φανταστείς πόσο είχα καυλώσει εκείνη τη στιγμή. Λίγο ο ήχος της φωνής της, λίγο αυτά που έλεγε, λίγο το βλέμμα της, ήταν σαν να μου γαμούσε το μυαλό, χωρίς να έχει γίνει πρόστυχη. Είχα μείνει και την κοίταζα και άκουγα όλα όσα έλεγε. Μάλλον ήξερε σε τι κατάσταση ήμουν. Και όταν μου ζήτησε να της δείξω το στήθος μου, δεμπορούσα να αντισταθώ. Δεν γινόταν μωρό μου. Συγνώμη.

- Γ: Γιατί συγνώμη;

- A: Γιατί νιώθω ότι σε απάτησα πρώτη εγώ. Το δικό σου δεν πιάνει γιατί ήταν εν γνώσει μου. Αλλά το δικό μου ήταν πίσω από την πλάτη σου.

- Γ: Μην λες χαζά! Μπορείς να με απατάς, με άλλες γυναίκες, όσο συχνά θέλεις!

- A: Καργιόλη μου! Τέλος πάντων! Ήταν τόσο φυσικός ο τρόπος που μου το ζήτησε, που δεν ήθελα να αντισταθώ. Η παλιόγρια με έκανε ότι ήθελε εκείνη τη στιγμή.

- Γ: Άσε τους χαρακτηρισμούς και συνέχισε στην περιγραφή.

- A: Άνοιξα το πουκάμισο και την άφησα να κάνει ότι θέλει. Δεν έπαιρνε τα μάτια της από τα δικά μου και με χούφτωσε πάνω από το σουτιέν. Αν με ακουμπούσε χαμηλά, είχα τελειώσει. Τόσο πολύ με καύλωνε.

- Γ: Μη σταματάς. Μόνο μην σταματάς...

- A: Εκεί που περίμενα να παίξει με τις ρώγες μου, μου δίνει ένα γλωσσόφιλο και με πέθανε. Με ξέρεις άλλωστε. Με ένα φιλί και λίγο χούφτωμα, χύνω. Αυτό έγινε. Με τέλειωσε σε 10 δευτερόλεπτα. Ε… μετά αφέθηκα και δεν ξεκολλούσα τα χείλη μου από τα δικά της. Άρχισα και εγώ να της χουφτώνω τα βυζιά και έγινε χαμός! Σαν έφηβες που πειραματιζόμασταν με το λεσβιακό ήμασταν και οι δυο.

- Γ: Πίστεψε με, μόνο πειραματισμούς δεν κάνει η Βάσω.

- A: Το κατάλαβα. Το φιλί της ήταν μία άλλη αίσθηση. Εσύ γίνεσαι έντονος και στο φιλί και στο σεξ. Εκείνη ήταν τρυφερή. Μικρές επαφές και λίγο γλώσσα. Αλλά εκεί που περίμενα να κατέβει στο στήθος μου, το προσπέρασε και κατέβηκε στο μουνάκι μου. Πόσο ντράπηκα εκείνη τη στιγμή, να ήξερες! Με το ζόρι μου το έβγαλε σχεδόν το string. Αλλά μετά, δε μετάνιωσα, ούτε για ένα δευτερόλεπτο για το ότι της δόθηκα.

- Γ: Εδώ που τα λέμε, έτσι όπως ήσουν, ότι και να σου έκανε θα το γούσταρες. Αλλά η θεία είναι μεγάλο «εργαλείο». Τη δουλεύει καλά τη γλώσσα η πουτάνα!

- A: Αν την δουλεύει καλά; Είναι τόσο τρυφερή και απαλή με ότι μου έκανε, που με το ζόρι κρατιόμουν να μην της ορμήσω από την καύλα! Όταν δε, μου έβαλε και τα δάχτυλα, με πέθανε!

- Γ: Από εκείνο το σημείο και μετά, τα είδα όλα!

- A: Και όχι μόνο. Τα γάμησες όλα άντρα μου!

- Γ: Τελικά σου άρεσε πολύ περισσότερο από όσο μπορούσες να φανταστείς. Στα έλεγα εγώ, αλλά δε με άκουγες τόσα χρόνια!

- A: Σταμάτα! Η πρώτη φορά πρέπει να είναι τέλεια. Και αυτή ήταν. Να σε ρωτήσω κάτι. Τι σε έπιασε και τη γάμησες τόσο δυνατά; Ήσουν ένα πραγματικό ζώο εκείνη τη στιγμή. Σε ξέρω ότι είσαι έντονος, αλλά έβγαλες κάτι πολύ ζωώδες όταν την πήδηξες. Με φόβισες μωρό μου.

- Γ: Το είδα στο βλέμμα σου. Θυμάσαι τι της είπα; «Σε αυτό το σπίτι, ένας γαμιάς υπάρχει, εγώ»

- A: Ναι. Εκεί μπερδεύτηκα. Είπες κάτι για έναν «κύκλο». Τι εννοούσες;

Κάπου εκεί, αποφάσισα να της τα πω όλα. Είναι η γυναίκα της ζωής μου και έχει δικαίωμα να ξέρει τα πάντα. Της αφηγήθηκα τα πάντα, εκτός από κάποιες λεπτομέρειες, που δε λέγονται τόσο εύκολα. Οι ανασφάλειες της είχαν εξαφανιστεί. Της είπα τόσα σκηνικά και εκείνη, όχι μόνο δεν αντέδρασε άσχημα, αλλά επανέλαβε το χθεσινό σκηνικό, 3 ή 4 φορές. Δηλαδή, όσο της έλεγα λεπτομέρειες από τις ιστορίες μου, εκείνη είτε με τσιμπούκωνε, είτε με καβαλούσε και γαμιόταν στο καβλί μου, μέχρι να τελειώσει. Και πάντα τελείωνε τη στιγμή που, στην ιστορία, τελείωνα και εγώ. Ηδονιζόταν με τις «ανωμαλίες» που είχα κάνει. Ηδονιζόταν με το ότι είχα συνευρεθεί με επώνυμες, όλων των ηλικιών. Ηδονιζόταν, τελικά, γιατί το αρσενικό που είχε επιλέξει να είναι μαζί του, μπορεί να μην το διαλαλούσε, αλλά την είχε ζήσει την ζωή του.

Κάποια στιγμή που μπήκε για μπάνιο, τσέκαρα το κινητό μου, αλλά δεν είχα κανένα ίχνος επικοινωνίας από τη θεία. Μου έκανε εντύπωση αυτό. Δεν ήταν άνθρωπος που θα απομακρυνόταν τόσο εύκολα από μένα τώρα που ξαναβρεθήκαμε. Πήρα το laptop στα χέρια μου και τσέκαρα το mail μου. «Ένα εισερχόμενα από την θεία!». Σιγά μη με άφηνε η πουτάνα!

«Είχα καιρό να νιώσω τόσο καλά, μικρέ. Φοβόμουν ότι θα το είχες "χάσει", αλλά σήμερα ήταν σαν να μην πέρασε μία μέρα από την τελευταία μας φορά. Το περίεργο όμως είναι ότι μαζί με σένα, έχει μπει στο μυαλό μου, πλέον, και η Αναστασία. Τι πλάσμα διάλεξες; Τι καυλιάρικο μωρό είναι αυτό; Πάντα μου άρεσε εμφανισιακά, αλλά νόμιζα ότι ήταν πολύ ξινή, για τα γούστα μου. Αλλά μετά από αυτό, κατάλαβα γιατί επέλεξες να αφοσιωθείς σε εκείνη. Να ξέρεις, ήθελα τόσο πολύ να μείνω, αλλά σας είδα πόσο πολύ το απολαμβάνατε το σεξ μεταξύ σας, που ένιωσα ότι έπρεπε να φύγω και να σας αφήσω μόνους. Ελπίζω να μην παρεξηγηθήκατε. Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα που σε ένιωσα και πάλι μέσα μου. Μου θύμησες τον Γιώργο που είχα δει εκείνη την μέρα, στο σπίτι της Ελένης. Αυτό νομίζω, τα λέει όλα. Θα τα ξαναπούμε, σύντομα, ελπίζω. Φιλιά»

Μπορεί το mail, να μιλούσε για σεξ, αλλά είχε πολύ συναίσθημα μέσα του. Μου έβγαλε μία αίσθηση στεναχώριας που είναι μόνη της, τη στιγμή που εγώ νιώθω τόσο καλά με την Αναστασία. Ίσως και κάποιες ενοχές. Άλλωστε, ότι έχω καταφέρει στη ζωή μου, όσες βοήθειες είχα πάρει από τις γνωριμίες του «κύκλου», εν μέρει τις οφείλω στη Βάσω. Για λίγο, έχασα και τις καύλες μου αλλά και την διάθεση μου. Μέχρι που εμφανίστηκε, με το μπουρνούζι της, η γυναίκα μου.

- A: Να σε ρωτήσω. Σαν πολύ δεν καθυστέρησες να φέρεις τους καφέδες; Μήπως μου την είχατε στημένη, οι δυο σας;

- Γ: Α… ναι… έχω να σου πω κάτι, αλλά μη αγχωθείς ιδιαίτερα.

- A: Έγινε κάτι;

- Γ: Όταν περίμενα να φτιάξουν τους καφέδες μας, σκέφτηκα να κάνω ένα τσιγάρο, με την ησυχία μου και έκατσα στα τραπεζάκια. Εκεί, με αναγνώρισε ένα ζευγάρι.

- A: Είχες πηδήξει κι αυτή ρε;

- Γ: Όχι, όχι! Αυτοί αναγνώρισαν και εμένα αλλά ξέρουν κι εσένα!

- A: Ήμαρτον. Τους ξέρουμε;

- Γ: Μας έχουν πάρει μάτι 2-3 φορές, όταν το κάνουμε στην ταράτσα.

- A: Τι; Πως γίνεται αυτό;

- Γ: Ο τύπος έχει ένα τηλεσκόπιο και κοιτάζει τα άστρα. Ε, κάποια στιγμή, όπως είναι λογικό, άρχισε να τσεκάρει τα μπαλκόνια και μας είδε. Το περίμενα να έχει συμβεί κάτι τέτοιο, εδώ που τα λέμε, αλλά δεν περίμενα να γνωρίσω και κάποιον που μας έχει πάρει μάτι.

- A: Και τώρα; Υπάρχει λόγος ανησυχίας;

- Γ: Δε νομίζω. Ο άντρας δεν είχε σκοπό να μου πει κάτι. Φαίνεται σοβαρός τύπος. Η γυναίκα του από την άλλη, ήταν πιο επιθετική.

- A: Δηλαδή; Στην έπεσε;

- Γ: Μη λες βλακείες!

- A: Με αυτά που μου έμαθα και είδα τις τελευταίες ώρες, όλα τα περιμένω!

- Γ: Τα είπε τα πράγματα με το όνομα τους. Ότι δηλαδή μας έχουν πάρει μάτι 3 φορές και ότι προφανώς αυτό τους καύλωσε και πηδήχτηκαν και αυτοί. Σα να έβλεπαν τσόντα ζωντανά.

- A: Έτσι στο είπε; Τόσο χύμα;

- Γ: Όχι, είπε «Δεν κάνετε κάτι κακό, Γιώργο. Είστε τόσο σέξι όταν το κάνετε, που ομορφαίνετε και την δική μας σεξουαλική ζωή. Δεν υπάρχει το παραμικρό που θα έπρεπε να ντρέπεστε για αυτό»

- Α: Μάλιστα. Ωραία το έθεσε. Μήπως έχουμε γίνει ρεζίλι στην γειτονιά; Λες να μας παίρνουν μάτι κι άλλοι;

- Γ: Προσωπικά, στα αρχίδια μου. Αντρόγυνο είμαστε και πηδιόμαστε. Δεν κάναμε κάτι κακό. Αλλά θα το περιορίσουμε. Εγώ λέω να το κάνουμε μόνο όταν πέφτει το σκοτάδι από εδώ και μπρος.

- Α: Ναι, συμφωνώ. Αν και από εδώ και μπρος, υπάρχουν αρκετά σενάρια που θέλω να δοκιμάσω. Το σημερινό μου άνοιξε την όρεξη.

Είχα καταλάβει ότι η σεξουαλική επαφή με τη Βάσω, της «άνοιξε» το μυαλό. Βάλαμε στην TV, τσόντες με σενάριο δύο γυναίκες και ένας άντρας. Δε χόρταινε να της κοιτάζει και να σχολιάζει. Ανακάλυψε την χαρά του strap on, κόλλησε με το γλειφομούνι και… ευτυχώς για μένα, εκδήλωσε την προτίμηση της σε γυναίκες με μεγάλο στήθος. Πρώτη φορά, στα τόσα χρόνια που είμαστε μαζί, μίλησε τόσο ανοιχτά και εκδήλωσε την καύλα της για το ίδιο φύλο. Μέχρι τότε, δεν ήθελε καν να ακούει για λεσβιακό σεξ. Όλο το Σάββατο, πέρασε με αυτόν τον τρόπο. Αλλά δεν μου ζήτησε να ξαναβρεθούμε με τη θεία. Ήξερε ότι εγώ θα τα κανόνιζα όλα. Όπως πρέπει και όποτε πρέπει.

Κάποια στιγμή χτύπησε το κινητό μου. Το τσέκαρα και ήταν ένα αίτημα φιλίας στο Facebook. «Marianna X……». Ήταν η γυναίκα από το καφέ. Πριν πατήσω «αποδοχή», ενστικτωδώς, αναρωτήθηκα μήπως δεν έπρεπε να το κάνω.

- Α: Τι έγινε;

- Γ: Η τύπισσά από το καφέ, μου έκανε αίτημα φιλίας.

- Α: Σοβαρά; Δείξε μου. Μάλιστα, για μισό λεπτό να την τσεκάρω από το κινητό μου. Ενδιαφέρον... αποδέξου το… της κάνω αίτημα φιλίας κι εγώ.

Συνεχίζεται...

Όπως πάντα, περιμένω τα σχόλια σας είτε κάτω από την ιστορία είτε με προσωπικά μηνύματα. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά και τις παρατηρήσεις σας.
Copyright protected OW ref: 167839