Το ταξίδι (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από imaginary
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.56 (9 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Το ταξίδι

Μετά από ότι έγινε στο ταξίδι υπήρχε ησυχία μεταξύ εμένα και της αδερφής μου δεν κάναμε κάτι παραπάνω. Βέβαια την έβλεπα που κάθε βράδυ είχε και διαφορετικό και σκεφτόμουνα πόσο πουτάνα είναι και θυμόμουν τι κάναμε και καύλωνα. Ένα βράδυ που έκανα ακριβώς αυτό, τον έπαιζα καθώς σκεφτόμουνα πως την γάμαγα στο αμάξι στα κρυφά. Ήμουν ξαπλωμένος είχα κατεβάσει το σλιπάκι και μαλακιζόμουν. Είχα αφήσει ανοιχτή την πόρτα γιατί νόμιζα πως όλοι κοιμόντουσαν αφού ήταν αρκετά αργά. Όμως άκουσα την αδερφή μου να μου ψιθυρίζει.

- Χ: Τι κάνεις εκεί ρε; Δε ντρέπεσαι;

Εγώ κοκάλωσα γιατί με έπιασε απροετοίμαστο και δεν απάντησα. Ήταν στην πόρτα του δωματίου και με κοίταγε μέσα από το σκοτάδι του διαδρόμου.

- Χ: Τον παίζεις και δε με φωνάξεις;

- Κ: Νόμιζα πως κοιμόσουν για αυτό δεν σε φώναξα, δεν ήθελα να σε ξυπνήσω.

Τότε μπαίνει μέσα στο δωμάτιο και κάθεται στο κρεβάτι μου λίγο πιο πάνω από τα γόνατα μου. Βάζει το χέρι της στο μπούτι μου απαλά και σιγά-σιγά το πηγαίνει προς τα πάνω.

- Χ: Τι σκέφτεσαι και τον παίζεις;

Είχε ένα διαβολικό χαμόγελο στο πρόσωπο της λες και ήξερε την απάντηση.

- Κ: το πώς σε γάμαγα στο αμάξι στις τουαλέτες.

Τότε βάζει το χέρι της στην βάση του πούτσο μου και την τυλίγει με την παλάμη της.

- Χ: Και σου αρέσει; Βασικά τι ρωτάω;… πέτρα είναι. Μου έλλειψε η πουτσάρα σου…

και άρχισε να την παίζει σιγά-σιγά και αισθησιακά. Έκλεισα τα μάτια μου και χαλάρωσα για να το απολαύσω.

- Κ: Και εμένα μου έλειψες καυλιάρα.

Μετά από λίγο τον πήρε στο στόμα και αρχίζει να τον πιπώνει καθώς με το δεξί χέρι έπαιζε με τα αρχίδια μου και με το αριστερό τον έπαιζε. Έβαλα το χέρι μου πίσω από το κεφάλι της και της έδινα ρυθμό στην αρχή αργά και βαθιά και μετά πιο γρήγορα και κάποιες φορές της τον κάρφωνα όσο πιο βαθιά μπορούσα στο στόμα και την κράταγα εκεί για λίγα δευτερόλεπτα. Μετά 1-2 λεπτά σηκώθηκε την έριξα πάνω στο κρεβάτι την έβαλα να ξαπλώσει ανάποδα και είχα βάλει το κεφάλι της να εξέχει από το κρεβάτι και της είπα να ανοίξει το στόμα της . Το άνοιξε σαν καλή πουτάνα που είναι και μπήκα βίαια βαθιά μέσα στο στόμα της. Έτσι όπως ήταν μου ήταν πολύ εύκολο να μπω πολύ βαθιά μέσα. Θύμιζε σκηνικό από τσόντα. Μετά από λίγο δεν άντεχα άλλο και ήθελα να χύσω. Επιτάχυνα και πριν χύσω τον έχωσα όλο μέσα μέχρι τα αρχίδια και την ανάγκασα να τα καταπιεί. Τραβήχτηκα για να πάρει αναπνοή και της ξανά έβαλα το κεφάλι μέσα στο στόμα πάλι για αν το καθαρίσει. Αφού τον καθάρισε τη γυρνάω κανονικά στο κρεβάτι, της ανοίγω τα πόδια και πέφτω με το κεφάλι λυσσασμένος ανάμεσα στα μπούτια της για να γλείψω το πανέμορφο ξυρισμένο μουνάκι της.

- Κ: Σειρά μου τώρα καργιόλα.

Το γλειφομούνι είναι το αγαπημένο μου κομμάτι στο σεξ και ποτέ δε χάνω ευκαιρία να το κάνω. Αφού άνοιξα τα πόδια της και πλησίασα στο υγρό μουνί της, έβαλα το κωλοδάχτυλο μου μέσα της και έτριβα το πάνω τοίχωμα σε μια προσπάθεια να βρω το περίφημο σημείο G. Από ότι φαίνεται κάτι κατάφερα αφού οι αναπνοές θες βάρυναν και έγιναν πιο συχνές και ταυτόχρονα μούγκριζε ελαφρά και σιγά από ηδονή.

- Χ: Έτσι μαλάκα… συνέχισε εκεί κι άλλο.

Έβγαλα το δάχτυλο και άρχισα το γλείψιμο, στην αρχή επιφανειακά και μετά έχωνα τη γλώσσα μου μέσα της και έτριβα την κλειτορίδα της με το δεξί μου χέρι.

- Χ: Αχ… ναι, έτσι γλείψε με.

Οι γονείς Μου κοιμόντουσαν και ο πατέρας μου ροχάλιζε, οπότε δεν φοβόμασταν τόσο για το θόρυβο, αλλά ψιθυρίζαμε και κάναμε ησυχία. Μετά από κάποια λεπτά καθώς την έγλειφα κόντευε να χύσει.

- Χ: Ναι, ναι, χύνω γαμιά μου χύνω!

Τα ήπια όλα και καθάρισα και το μουνί της με τη γλώσσα μου. Σηκώθηκα έκλεισα την πόρτα για να σιγουρέψω ότι δε θα μας ακούσουν.

- Κ: Είσαι μεγάλη τσούλα το ξέρεις μωρή;

- Χ: Ναι είμαι και μου αρέσει.

- Κ: Θα σε ανοίξω στα δύο βραδιάτικα παλιοπουτάνα.

Όπως ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι την τράβηξα από τα πόδια, έφερα το μουνί της στην άκρη του κρεβατιού και έτσι όπως ήμουν όρθιος μπήκα μέσα της. Πρώτα έβαλα το κεφάλι και μετά μπήκα όλος μέσα. Ξεκίνησα να τη γαμάω σχετικά γρήγορα από την αρχή αφού ήταν αρκετά ανοιχτό το μουνί της σε σχέση με την προηγούμενη φορά.

- Χ: Αχ ναι έτσι πουτσαρά μου… γάμα με!

- Κ: Σου αρέσει βρωμιάρα; Παλιοπουτάνα διψάς για πούτσα ε;

- Χ: Ναι, ναι, κάνε με την πουτάνα σου καυλιάρη μου.

- Κ: Δε σου άρεσαν οι πούτσες των ηλιθίων που πας και γαμιέσαι ρε σκουπίδι; Τσούλα!

- Χ: Η δικιά σου είναι πιο χοντρή και αχ... μεγαλύτερη και οι άλλοι δε με γλείφουν, είναι ξενέρωτοι αχ...

Είχα ανεβάσει ταχύτητα και τώρα έμπαινα άγρια και γρήγορα μέσα της. Τα αρχίδια μου κοπάναγαν τον κώλο της.

- Κ: Θα σε σκίσω πουτάνα θα την πληρώσεις για ότι μου έκανες, πήγαινες με τους ηλίθιους και με είχες παρατήσει. Καργιόλα θα ανοίξω στα 2!

Την κάρφωνα όσο πιο δυνατά και βαθιά μπορούσα σα να την τιμωρούσα για το ότι πήγαινε με άλλους.

- Χ: Α… με πονάς, αλλά μ αρέσει! Χύνω, χύνω η καργιόλα στην πούτσα σου!

Πλησίαζα κι εγώ στο να χύσω, οπότε αφού εκείνη έχυσε και την τελευταία σταγόνα και ολοκλήρωσε τον οργασμό της, βγήκα από μέσα της και την έχυσα στην κοιλιά.

- Κ: Παρ' τα μωρή καργιόλα. Έλα καθάρισε τον μου τώρα.

Αρχίζει να τον τσιμπουκώνει και να προσπαθεί να τον πάρει όλο μέσα στο στόμα, αλλά δε μπορούσε. Αφού τον καθάρισε με τη γλώσσα της σε λίγα δευτερόλεπτα ήμουν πέτρα πάλι, τη γύρισα στα τέσσερα και άρχισα να την γαμάω πάλι. Είμαι αρκετά γυμνασμένος οπότε έχω καλές αντοχές, έτσι άρχισα να τη γαμάω αμέσως γρήγορα και δυνατά και να την τραβάω από τα μαλλιά της ή από τα χέρια της. Μετά έπεσα πάνω της, δάγκωσα και φίλησα τον λαιμό της και έμπαινα πιο αισθησιακά και ρυθμικά μέσα της. Εκείνη αναστέναζε. Μετά ξάπλωσα στο κρεβάτι και εκείνη άρχισε να με καβαλάει, κουνώντας την μέση της και τον κώλο της πάνω κάτω σαν μια πραγματική πορνοστάρ.

Μετά από λίγο έβαλα τα χέρια μου γύρω από τον κώλο της και τον κράτησα εκεί πέρα και άρχισα να πηγαίνω τη λεκάνη μου πάνω κάτω και να τη γαμάω με απίστευτη ταχύτητα. Όσο τη γάμαγα της φιλούσα το λαιμό, τα βυζιά, τα χείλη. Όταν ήρθε η ώρα να χύσω της είπα να κατέβει από το κρεβάτι και να πέσει στο πάτωμα. Πήγα μπροστά της και άρχισα να τον παίζω μέχρι να χύσω. Εκείνη περίμενε με τη γλώσσα έξω. Την έχυσα στο πρόσωπο με μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος.

- Χ: Μμ καίει...

Αφού τον στράγγιξα για να βγει μέχρι και η τελευταία σταγόνα εκείνη με κοίταγε με το χυμένο πρόσωπο της σαν πουτάνα, αλλά ταυτόχρονα με ένα πολύ αθώο βλέμμα. Πήρα την πούτσα μου και την έτριψα στα χείλια της. Μετά από λίγο, άνοιξε τα χείλια της και τον πήρε στο στόμα για να τον καθαρίσει.
Copyright protected OW ref: 166297