Η πουτάνα, μέσα μας (14ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από gg36
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.78 (9 Votes)
Την κοίταζα στα μάτια και σκεφτόμουν τι έπρεπε να κάνω. Επιθετικός ή τρυφερός; Άγριος ή γλυκός; Έντονος ή ευαίσθητος; Ήταν το σημείο που θα καθόριζε την αντίδραση της. Είχα μπροστά μου μία 20χρονη. Όλο μου το ΣΚ ήταν γεμάτο 40άρες και 50άρες. Ήταν μία εντελώς άλλη κατάσταση. Έκατσα κολλητά διπλά της και άρχισα να τις χαϊδεύω τις γάμπες. Τα μάγουλα της είχαν αρχίσει να κοκκινίζουν και το βλέμμα της είχε μία αγωνία. Πήρα το χέρι της στο χέρι μου και έπαιξα με το δαχτυλίδι που φορούσε στο δάχτυλο. Εκείνη, μία κοίταζε τα μάτια μου και μία το δάχτυλό μου, που στριφογύριζε το δαχτυλίδι. Απορούσε για αυτό που έκανα. Προσπαθούσε να καταλάβει που το πήγαινα. Αλλά δε νομίζω ότι ήμουν και εγώ πολύ σίγουρος, πως θα κινούμουν. Καθόταν στον καναπέ, έχοντας φέρει τα πόδια πάνω και τα είχε λυγισμένα έτσι ώστε να καλύπτουν το κορμό και το στήθος της. Τα χέρια της ήταν ακουμπισμένα πάνω στα λυγισμένα γόνατα.

Ήμουν σίγουρος ότι έπρεπε να κινηθώ τρυφερά αλλά και πρόστυχα ταυτόχρονα. Άλλωστε όλα ξεκίνησαν από την κουβέντα μας για τις τσόντες που βλέπουμε στο internet. Απομόνωσα το δάχτυλο από τα υπόλοιπα, έσκυψα, και χωρίς να πάρω τα μάτια μου από τα δικά της, το πήρα στο στόμα μου, αργά. Είδα το βλέμμα της να χάνει την περιέργεια και να μετατρέπεται σε βλέμμα έκπληξης. Κανείς δεν τις είχε κάνει κάτι αντίστοιχο. Το είχα πάρει όλο στο στόμα και η γλώσσα μου περιστρεφόταν γύρω από το δαχτυλίδι. Τα μάτια της είχαν κολλήσει στα δικά μου αλλά αυτή η έκπληξη δεν έφευγε με τίποτα από τα δικά της. Τις έκανα νεύμα, κλείνοντας το μάτι και χαμογελώντας. Ξεφύσηξε προσπαθώντας να αποβάλλει λίγη από την ένταση που είχε συσσωρευμένη. Τράβηξα το στόμα πίσω, αφήνοντας να φανεί το δαχτυλίδι και πάλι το πήρα στο στόμα. Το άλλο μου χέρι ήταν ήδη στο φανελάκι, στο σημείο της ρώγας και την έπαιζα απαλά.

Δεν κουνιόταν. Δεν είχε αφεθεί αλλά δεν έκανε κάποια κίνηση. Αυτό που ένιωθε ήταν σίγουρα πολύ έντονο. Η ανάσα της είχε βαρύνει. Για να μη γίνει μονότονο, έφερα και ένα δεύτερο δάχτυλο της και τα δύο μαζί τα πήρα πάλι στο στόμα, κάνοντας την ίδια κυκλική κίνηση. Πλέον χούφτωνα το μικρό της στήθος και το πίεζα. Ήταν η στιγμή που «έσπασε». Άφησε το κεφάλι της πίσω, έκλεισε τα μάτια και αφέθηκε. Ερεθίζοντας της το μυαλό, μέσω των δαχτύλων, και το σώμα, μέσω της ρώγας, είχε έρθει η στιγμή να προχωρήσω παραπέρα. Το ελεύθερο χέρι μου, οδηγήθηκε πίσω στο σημείο που τα μπούτια της ενώνονταν με την λεκάνη της, στο μουνί της, πάνω από την φόρμα και το εσώρουχο, αν φορούσε. Με το μεγάλο δάχτυλο, πίεσα το μουνάκι της, όπως πατάμε του κουδούνι της εξώπορτας. Η πίεση από τα μπούτια έκανε τα χείλη πολύ σκληρά, αλλά με λίγη περισσότερη δύναμη τα έκανα να ανοίξουν και να αισθανθώ τον κόλπο της.

Ένα βογκητό ακούστηκε και είδα αμέσως να φέρνει τα χέρια της στο στόμα της, για να το κλείσει. Η ένταση είχε χτυπήσει κόκκινο στο κορμί της και εγώ δεν είχα καν ξεκινήσει. Έβγαλα τα δάχτυλα της από το στόμα μου και της άνοιξα τα πόδια, χώνοντας το κορμό μου ανάμεσα τους. Πριν προλάβει να σηκώσει το κεφάλι, είχα ήδη σηκώσει το φανελάκι της και είχα απελευθερώσει τα δύο πιο στητά στήθη, που είχα δει ποτέ. Πολύ πεταχτές θηλές και εξαιρετικά μεγάλη θηλαία άλως (το γύρω από την θηλή). Παρ' όλο που είχα μία αίσθηση πως είναι, παρατηρώντας την πριν και παρ' όλο που έχω μία αδυναμία στα μεγάλα στήθη, το στήθος της με καύλωσε απότομα. Με τρέλανε. Ήθελα να το φάω. Και το έκανα.

Συνεχίζοντας να βασανίζω το μουνάκι της, έπεσα με τα μούτρα πάνω στην αριστερή ρώγα ενώ ταυτόχρονα μάλαζα δυνατά την δεξιά. Γλωσσοφιλούσα τη ρώγα της, κάνοντας την ίδια κυκλική κίνηση που έκανα και πριν, στο δάχτυλο της. Την ένιωθα να αποκτά ένταση στη γλώσσα μου. Αντιδρούσε, καύλωνε. Και μαζί καύλωνε και το ότι είναι της ξαδέρφης μου. Ένιωσα το χέρι της να μου χαϊδεύει τα μαλλιά και όσο περνούσε η ώρα, μου έδινε και ένα ρυθμό, πιέζοντας το κεφάλι μου στο στήθος της. Σήκωσα το βλέμμα μου για να δω τι γίνεται στο πρόσωπο της. Έβλεπα πλέον τη μάνα της. Ήταν ίδιες. Η ίδια καυλωμένη ματιά. Η ίδια κάψα. Ήξερα τι σκέφτεται, ξεκάθαρα. Είχε αγριέψει. Ήθελε γαμήσι. Άγριο γαμήσι. Τραβήχτηκα από πάνω της και άραξα στον καναπέ. Με κοίταξε απορημένη. Άναψα ένα τσιγάρο και πήρα μία γερή τζούρα καφέ.

- Α: Τι κάνεις;

- Γ: Σε αφήνω να σκεφτείς.

- Α: Τι;

- Γ: Αν έφτασε η στιγμή να δεις τι έχω στο παντελόνι μου ή...

- Α: Ή;

- Γ: ή να πας στο computer, να βρεις μία εικόνα, με την οποία έχεις χύσει τόσες πολλές φορές, και να την κάνουμε πραγματικότητα.

- Α: Με κομπλάρεις τώρα...

- Γ: Ξέρω πολύ καλά ότι θες να φας πούτσο τώρα. Αποφάσισε αν θα τον φας από το στόμα, από το μουνί ή από τον κώλο.

- Α: Είσαι μπάσταρδος!

- Γ: Ο μεγαλύτερος που έχεις γνωρίσει.

- Α:...

- Γ: Από τον κώλο θέλεις να τον φας. Είσαι παρθένα.

- A:...

- Γ: Πήγαινε να κάνεις ένα ντους και μετά να βρεις αυτές τις φωτογραφίες και φώναξε με.

- Α: Εντάξει...

Έφυγε σχεδόν τρέχοντας. Φαινόταν ότι αγχωνόταν μη χαθεί η στιγμή, η καύλα, η ευκαιρία. Δεν ήταν ακόμη γυναίκα. Ήταν μία πιτσιρίκα που ακόμη ανακάλυπτε τον κόσμο, την καύλα. Αποζητούσε την εμπειρία. Και για αυτό έτρεχε. Στο μεταξύ γδύθηκα εντελώς, πετώντας τα ρούχα δεξιά και αριστερά. Είχα αποφασίσει ότι θα με δει εντελώς γυμνό και καυλωμένο, μόλις με φωνάξει. Ξαφνικά η καύλα μου εκτοξεύτηκε, με μία σκέψη, μία ανάμνηση από το Σαββάτο, σε αυτό το σπίτι.

«Είμαι ο πρώτος σου;»... δεν απάντησε... «Πες μου, είμαι ο πρώτος σου;»... σιωπή... «θέλω να το ακούσω». Καμία απάντηση. Πίεσα απότομα λίγο περισσότερο, τόσο ώστε το κορμί της πούτσας μου να χωθεί 2 πόντους μέσα της. «Ναι ρε μαλάκα, είσαι ο πρώτος μου. Ευχαριστήθηκες;».

Ήταν ο διάλογος που είχα με την μάνα της Ανδριάνας, πριν χωθώ μέσα της, στον κώλο της. Πριν την ξεπαρθενιάσω από πίσω. Και τώρα ήμουν γυμνός, στο ίδιο σπίτι, με την κόρη της, ετοιμάζοντας να την ξεπαρθενιάσω κι αυτή. Δεν πέρασαν πάνω από 10 λεπτά και την άκουσα να με φωνάζει. Μπήκα στο δωμάτιο ολόγυμνος, πράγμα που τη σόκαρε αρχικά. Ήταν η τελευταία της ευκαιρία να ξανασκεφτεί τι πάει να γίνει. Δεν αντέδρασε αρνητικά. Ήρθε στο μέρος μου, κόλλησε πάνω μου και κόλλησε τα χείλη της στα δικά μου και χωρίς να χάσει ευκαιρία, έπιασε το καβλί μου και μου το μαλάκιζε έντονα. Την κόλλησα πάνω μου, αρπάζοντας της από το κωλομέρι και χουφτώνοντας το δυνατά. Είχα την περιέργεια ποια φωτογραφία την καύλωνε και την έκανε να χύνει. Την κατέβασα με τα χέρια μου, να γονατίσει και να με τσιμπουκώσει. Καμία σύγκριση με την εμπειρία είτε της μάνας της, είτε της Ελένης. Ήταν άτσαλη. Δεν ήξερε που να εστιάσει αλλά παρατηρώντας την προθυμία που δείχνει, αυτό με κρατούσε σκληρό στο στόμα της. Βλέποντας ότι όσο πάει, το κάνει χειρότερο, χρησιμοποιώντας και τα δόντια της, αποφάσισα να της κρατήσω το κεφάλι σταθερό και να της γαμήσω το στόμα, προσέχοντας να μην την πνίξω. Δεν έπρεπε να τρομάξει λίγο πριν νιώσει το πούτσο μου στο κώλο της για πρώτη φορά.

Αφού άρχιζαν όλα να γίνονται σωστά, γύρισα το βλέμμα μου στην οθόνη του υπολογιστή. Ήταν μία ξανθιά μουνάρα, στημένη στα 4 με το κεφάλι στο στρώμα του κρεβατιού, τούρλα την κωλάρα της και ένας ψωλαράς, να την τραβάει από τα μαλλιά καθώς χώνει τη μισή πούτσα του, μέσα της. Κλασσική anal φώτο. Έπρεπε να την προετοιμάσω. Κοιτάζοντας την στα μάτια και βλέποντας το μπουκωμένο στόμα της, χωρίς να σταματήσω να της το γαμάω απαλά, αλλά και την καύλα στο βλέμμα της, άρχισα να της μιλάω.

- Γ: Μωρό μου, είσαι μεγάλη καύλα

Τα μάτια της χαμογέλασαν.

- Γ: Έτσι θες να σε γαμήσω; Όπως η μουνάρα στη φώτο;

Γούρλωσε τα μάτια και κούνησε καταφατικά το κεφάλι.

- Γ: Το θέλεις τόσο πολύ; Θα αντέξεις;

Κούνησε και πάλι, αυτή τη φορά ακόμη πιο έντονα.

- Γ: Θα πονέσεις, πολύ στην αρχή, αλλά μετά θα νιώσεις απίστευτη καύλα.

Κράτησε το βλέμμα της σταθερό, αλλά στο γεμάτο της στόμα, φάνηκε ένα χαμόγελο.

- Γ: Θα σου πάρω την παρθενιά μωρό μου. Και θα με θυμάσαι για όλη σου τη ζωή.

Δεν ήθελα να το καθυστερήσω, ούτε να της δώσω περιθώρια για δεύτερες σκέψεις. Αφού δεν είχε φοβηθεί στην θέα του χοντρού πούτσου μου, τότε όλα προχωρούσαν καλά. Τράβηξα το πούτσο μου από το στόμα της και έβλεπα τα σάλια της να τρέχουν και να γεμίζουν το πηγούνι της και να στάζουν στο πάτωμα. Τη σήκωσα απότομα και της είπα να γδυθεί. Όσο έβγαζε τα ρούχα της , είχα πιάσει το καβλί μου και το διατηρούσα σκληρό. Δεν ήταν και πολύ δύσκολο με αυτό που έβλεπα. Όλοι και όλες ξέρετε πως είναι το καλό κορμί μιας 20χρονης. Χωρίς κυτταρίτιδα, σφιχτό, χωρίς τρίχα πάνω του (αν και μου αρέσει το τριχωτό περιποιημένο μουνί). Όταν έβγαζε το κιλοτάκι της, της είπα να μου το δώσει. Με κοίταζε που το μύριζα και μαλακιζόμουν, όρθιος μπροστά της και το χαμόγελο της έγινε τεράστιο από τη χαρά. Η χαρά της πιτσιρίκας που βλέπει πόσο καυλώνει ένα μεγαλύτερο της.

- Στήσου με το πρόσωπο στην οθόνη, γιατί έτσι θα σε πηδήξω.

Στήθηκε ακριβώς όπως έβλεπε στην φωτογραφία. Κεφάλι στο κρεβάτι, κώλος στον αέρα, κωλομέρια ανοικτά. Κοίταζα την σουφρίτσα της και σκεφτόμουν πόσο πρέπει να την προετοιμάσω πριν την πηδήξω. Μικρή, σφιχτή, γεμάτη ζάρες. Δεν είχε μπει ποτέ κανείς μέσα της. Ήθελα να της δώσω ένα γαμήσι, που να μην το ξεχάσει ποτέ στη ζωή της. Έσκυψα πίσω της και κόλλησα τα χείλη μου γύρω της. Με την άκρη της γλώσσας μου, άρχισα να την ακουμπάω και να την κυλάω κυκλικά γύρω από το κέντρο. Μικρά βογκητά γέμιζαν το δωμάτιο. «Που να ήξερες πως θα φωνάζεις σε λίγο» σκέφτηκα.

Άφηνα σάλια πάνω στη σούφρα της και μετά τα άπλωνα με τη γλώσσα. Με τις άκρες των δαχτύλων μου, τραβούσα τα κωλομέρια της, σε αντίθετη φορά, αναγκάζοντας την τρύπα της να τσιτώσει, ως και να αρχίσει να ανοίγει. Εκεί, έβρισκα την ευκαιρία να χώνω την γλώσσα και να της δίνω για πρώτη φορά, την αίσθηση πως είναι να έχει κάτι μέσα της, από πίσω. Οι αντιδράσεις της φώναζαν «συνέχισε». Βογγητά, τράβηγμα τα σεντόνια, χωρίς να κουνάει το κώλο της ούτε εκατοστό. Έφερα τα δάχτυλα μου στο στόμιο της κωλότρυπας της και την άνοιξα ακόμη περισσότερο, χώνοντας ακόμη πιο βαθιά τη γλώσσα μου. Λεπτό με λεπτό, την άνοιγα, όσο πιο ήρεμα μπορούσα. Ήθελα να της δώσω την ηρεμία, πριν την καταιγίδα, που θα βίωνε σε λίγο.

Άρχισε να μιλάει. «Ναι» «έτσι μωρό μου» «με καυλώνεις ωραία» ήταν κάποια από όσα συγκράτησα. Το πιο δύσκολο κομμάτι είχε ολοκληρωθεί. Είχα μέσα της όλη τη γλώσσα μου και την μπαινόβγαζα σαν μικρό καυλάκι. Την είχα σαλιώσει καλά και είχε μαλακώσει. Ήταν η ώρα για τα δάχτυλα. Έφερα ένα δάχτυλο και το πίεσα μαζί με την γλώσσα, μέσα της. Το δέχτηκε πολύ άνετα. Τράβηξα το κεφάλι μου πίσω και την άφησα να κουνάει το κώλο της στην αντίθετη φορά με το δάχτυλο μου. Έβλεπα τη σούφρα της να καταπίνει το δάχτυλο μου χωρίς κόπο, χωρίς να ζορίζεται. Είχα κάνει καλή δουλειά μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Η μάνα της, η θεία Βάσω, μου ήρθε και πάλι στο μυαλό. Ήταν διαφορετικές οι συνθήκες αλλά δεχόταν τα δάχτυλα μου με την ίδια ευχαρίστηση με την κόρη της. Η σκέψη της με πέτρωσε. Χωρίς να το πολυκαταλάβω, της είχα βάλει ήδη δύο δάχτυλα και της άνοιγα ακόμη περισσότερο την τρύπα. Το απολάμβανε, αλλά από την άλλη φαινόταν να βρίσκεται και στα όρια της. Πήγε να κατεβάσει το χέρι της στο μουνί, για να μαλακιστεί, δείγμα το πόσο πολύ είχε καυλώσει, αλλά δεν την άφησα. Έπρεπε να κρατήσω την καύλα της όσο πιο δυνατή γινόταν και να μην την αφήσω να ηρεμήσει.

Λίγος πόνος. Αυτό έπρεπε να νιώσει τώρα. Να προετοιμαστεί σωματικά για αυτό που θα βίωνε όταν θα έβαζα το καβλί μου μέσα της. Λύγισα τα δάχτυλα μέσα της και τράβηξα το χέρι προς τα πάνω, αναγκάζοντας το στόμιο της κωλότρυπας της να ξεχειλώσει λίγο. Πόνεσε. Και πόνεσε αρκετά. Έβγαλε μία μικρή κραυγή και έκανε μία κίνηση να τραβηχτεί. Με το άλλο χέρι την γράπωσα από την μέση και την κράτησα σταθερή. «Μη». Δεν έδινα σημασία. Είχαμε μπει στην τελική ευθεία.

Τράβηξα ακόμη πιο δυνατά και την ανάγκασα να χώσει το κεφάλι της στα μαξιλάρια, για να μη μας ακούσουν οι γείτονες. Έφερα και το άλλο μου χέρι πίσω της και έβαλα ένα δάχτυλο βαθιά μέσα της. Το λύγισα προς την αντίθετη κατεύθυνση και το τράβηξα. Άρχισε να μπαίνει φως μέσα της. Την είχα ανοίξει αρκετά και άρχισα να ανοιγοκλείνω την σούφρα της φέρνοντας κοντά και απομακρύνοντας, αμέσως μετά, τα δάχτυλα των δύο χεριών. Το είχε αποδεχτεί. Ούρλιαζε σχεδόν αλλά δεν τραβιόταν πλέον. Την είχα φέρει εκεί που ήθελα. Κάνοντας αυτή την κίνηση για 2-3 λεπτά, πλέον έβλεπα ότι ήταν έτοιμη. Έψαξα το δωμάτιο με το βλέμμα μου. Βρήκα που είναι τα καλλυντικά της και πετάχτηκα γρήγορα να πάρω τη βαζελίνη. Γυρνώντας είδα το βλέμμα της. Τρομοκρατημένη. Με έβλεπε καυλωμένο, όρθιο μπροστά της. Είχα πάρει μία γερή δόση βαζελίνης και την έτριβα στο πούτσο μου. Πήγα πίσω της και έκανα το ίδιο στη σούφρα της.

Της είπα να φέρει τα χέρια της πίσω και να κρατήσει τα κωλομάγουλα της ανοιχτά. Το έκανε χωρίς να πει κάτι. Έπιασα τον πούτσο μου και έφερα το κεφάλι πάνω στη σούφρα της. Την είχα ανοίξει τόσο καλά, πού ήδη το πουτσοκέφαλο γλιστρούσε μέσα της. Πήρα το κιλοτάκι που μου είχε δώσει πριν λίγο, έσκυψα πάνω της και της το έχωσα στο στόμα. Πριν καταλάβει τι έγινε, άρχισα να σπρώχνω τον πούτσο μου μέσα της. Ζοριζόμουν αλλά όχι και τόσο πολύ. Παρόλα αυτά, η μικρή είχε αρχίσει να ουρλιάζει αλλά το μπουκωμένο, με το κιλοτάκι, στόμα της δεν έβγαζε και τόσο θόρυβο. Μπήκα σιγά-σιγά μέσα της. Κινιόμουν μπρος πίσω. Έσκαβα το κωλαράκι της. Πόντο-πόντο με έπαιρνε όλο.

Δεν άκουγα τίποτα πλέον. Μόνο τον πούτσο μου να βεντουζάρει στον κώλο της. Είχε έρθει η στιγμή. Την έπιασα από τα μαλλιά και τράβηξα πίσω το κεφάλι της. Της έβγαλα το κιλοτάκι από το στόμα και άρχισα να την καρφώνω, σταματώντας για 4-5” κάθε φορά. Την είχα ακριβώς στην κατάσταση όπως ήταν στην φωτογραφία. Καρφωνόμουν έντονα, ολόκληρος, μέσα της. Με είχε συνηθίσει πλέον.

- Γ: Μπορείς να χαϊδευτείς τώρα...

- A: Μ…

- Γ: Είδες που όλα γίνονται;

- A: Ναι μωρό μου... ναι...

- Γ: Σ' αρέσει η πούτσα μου στο κωλαράκι σου;

- A: Με τρελαίνει... μη σταματάς... μη...

- Γ: Κοίτα τη φωτογραφία πουτανάκι. Έτσι ακριβώς είσαι στημένη και σε γαμάω.

- A: Μη σταματάς... μη σταματάς...

- Γ: Όλος μέσα σου...

- A: Αχ…

- Γ: Νιώσε πόσο γεμάτη είσαι...

- A: Γάμησε με μωρό μου... θα χύσω...

Δε σταματούσα με τίποτα. Το θέαμα του τουρλωμένου κώλου της, η πούτσα μου που μπαινοέβγαινε λες και της γαμούσα το μουνάκι και όλα αυτά που λέγαμε, με είχαν φτάσει στα όρια μου. Τραβήχτηκα από μέσα της και στο πρώτο τράβηγμα άρχισα να τη χύνω. Η εικόνα όμως που μου ήρθε στο μυαλό ήταν της Ζέτας. Πως με είχε κάνει χθες να τελειώσω χωρίς καν να έρθει σε επαφή το χέρι της με το πούτσο μου. «Χύσε για μένα, μωρό μου... Χύσε για την μαμά σου!... άσε όλη σου την καύλα να μουλιάσει το παντελόνι σου και να νιώσω την υγρασία στο χέρι μου...». Μου έφυγαν άκοπα. Το σπέρμα μου άρχισε να εκτοξεύεται στον αέρα και να προσγειώνετε στην πλάτη, στα κωλομέρια και στα μαλλιά της Ανδριάνας. Την ίδια στιγμή, έχυνε κι εκείνη. Δεν ξέρω τι έλεγε. Το μόνο που μπορούσα να αντιληφθώ, μέσα στην ζάλη του τελειώματος, ήταν ότι είχε μικρούς σπασμούς, είχε κουλουριαστεί και το χέρι της ήταν ανάμεσα στα μπούτια της.

Έπεσα δίπλα της, με κλειστά μάτια και προσπαθούσα να βρω και πάλι τις ανάσες μου. Ήταν απίστευτο πως έμπλεκα σε τέτοιες ηδονικές καταστάσεις, τη μία μετά την άλλη. Ξυπνώντας σήμερα το πρωί, ναι μεν είχα τις καύλες μου, αλλά δε σκεφτόμουν ποια θα μπορούσα να πηδήξω, μιας και όλες ήταν απασχολημένες. Κι όμως, βρέθηκε η ευκαιρία με την Ανδριάνα. Τύχη; Εξάρτηση από το σεξ; Άλλαξα μέσα από τη συναναστροφή μου με την θεία; Δεν ήξερα. Την αγκάλιασα τρυφερά, της έδωσα και ένα φιλί στην πλάτη και την έκανα να χαλαρώσει λιγάκι. Δεν είχε καταλάβει και αυτή, από που της είχε έρθει. Γαμήθηκε έντονα και γαμήθηκε για πρώτη φορά από κώλο, με τον ξάδερφο της.

- Α: Γιώργο, σε παρακαλώ, μην πεις πουθενά κάτι.

- Γ: Μην λες χαζά. Δεν είμαι τέτοιος.

- Α: Σας ξέρω εσάς. Μόλις καταφέρετε να πηδήξετε κάποια, αρχίζετε να κοκορεύεστε.

- Γ: Σου είπα, μην ανησυχείς. Δε με συμφέρει ούτε εμένα. Αν μαθευτεί, θα πλακωθούν οι δικοί μας.

- Α: Να σου πω...

- Γ: Για πες...

- Α: Θέλεις να το ξανακάνουμε;

- Γ: Πότε; Τώρα; Είσαι τρελή;

- Α: Όχι ρε συ George. Γενικώς εννοώ.

- Γ: Α... έτσι πες. Εννοείται ότι θα το ξανακάνουμε.

- Α: Θα με πάρεις πάλι από πίσω;

- Γ: Δεν ξέρω. Θα βρεις άλλη μία φώτο που την θεωρείς δύσκολη να την καταφέρεις και θα το κανονίσουμε.

- Α: Πότε;

- Γ: Δεν ξέρω. Από Πέμπτη ξεκινάω σχολή. Θα το δούμε. Μη βιάζεσαι.

- Α: Α έτσι; Θα δούμε;

- Γ: Ρε συ Ανδριάνα. Πηδηχτήκαμε και έτσι πρέπει να μείνει. Ένα γαμήσι. Τίποτα παραπάνω. Μη μπλέξουμε.

- Α: Εντάξει, δεν είπα τίποτα κακό.

- Γ: Είσαι ωραίο μωρό, μ' αρέσεις, αλλά μέχρι εκεί. Έτσι να με βλέπεις και εσύ.

Φάνηκε να το καταλαβαίνει. Μου έσκασε ένα φιλί και ντύθηκε. Το ίδιο έκανα και εγώ αλλά στο σαλόνι, μιας και εκεί ήταν τα ρούχα μου. Αράξαμε στον καναπέ, καφές και τσιγάρο. Η κουβέντα μας ήταν γύρω από το σεξ και τις εμπειρίες μας. Εγώ τις έλεγα κάποιες φανταστικές ιστορίες. Τι μπορούσα να της πω; Ότι γαμούσα και την μάνα της; Ή ότι γαμούσα τη φίλη της Βάσως, την Ελένη, μπροστά στον άντρα της;

Μετά από ένα ευχάριστο μισάωρο, πήρα της σακούλες με τα ψώνια του Σαββάτου και έφυγα για την καφετέρια που μαζευόμασταν. Δεν είχα πολλές δυνάμεις και όρεξη για να πάω στα μαγαζιά. Δεν άφηνα τον εαυτό μου να ξεκουραστεί αυτές τις τελευταίες μέρες. Εκεί βρήκα την παρέα μου, κάναμε τον χαβαλέ μας και επέστρεψα σπίτι. Έπρεπε να ξεκινήσω διάβασμα μιας και έμπαινα στο τελευταίο 6μηνο της σχολής. Το διάβασμα τελικά μου έκανε καλό. Ξέχασα για αρκετή ώρα το σεξ, τους ανθρώπους, τις σχέσεις, τις εντάσεις. Αποφορτίστηκα εντελώς. Το είχα ανάγκη αλλά δεν το είχα καταλάβει. Και έτσι πέρασαν οι ώρες και ξύπνησα αργά την επόμενη μέρα. Τρίτη. Κάτι είχα να κάνω την Τρίτη όμως. Δε θυμόμουν.

Ήταν ήδη μεσημέρι και ίσα που είχα συνέλθει. Έκατσα στον υπολογιστή και άνοιξα πάλι το mail της Βάσως. «Μίλησα πριν λίγο με την Ελένη. Μου είπε να σου πω ότι ήταν το καλύτερο γαμήσι της ζωής της. Και να σε ευχαριστήσω. Να την πάρεις τηλέφωνο την Τρίτη το πρωί. Κατά τις 10». Γαμώτο, άργησα. Πήρα το τηλέφωνο και κάλεσα το σπίτι της Ελένης.

- Ε: Παρακαλώ.

- Γ: Καλημέρα. Ο Γιώργος είμαι.

- Ε: Που είσαι αγόρι μου και περίμενα το τηλεφώνημα σου από τις 10;

- Γ: Sorry αλλά με πήρε ο ύπνος. Δεν το ξέχασα.

- Ε: Σπίτι είσαι ε; Για αυτό δε μπορείς να μιλήσεις;

- Γ: Σωστά.

- Ε: Θες να πάμε για έναν καφέ;

- Γ: Όποτε θες.

- Ε: Σε μία ώρα στην καφετέρια κάτω από το ΣΕΦ.

- Γ: ΟΚ.

- Ε: Φιλιά. Τα λέμε εκεί.

Είχα μία ελπίδα ότι θα με καλούσε σπίτι της και θα την πηδούσα, αλλά εκείνη με κάλεσε σε δημόσιο χώρο. Περίεργο. Μάλλον θέλει να κρατήσει αποστάσεις από μένα, σκέφτηκα. Χωρίς να με πολυνοιάζει, μιας και πλέον υπήρχε στην ζωή μου και η θεία και η ξαδέρφη μου αλλά και η Ζέτα, ετοιμάστηκα και πήγα στο ραντεβού μας. Βρήκα ένα απόμερο τραπέζι και άραξα. Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι είχα μία τέτοια άνεση και ανεμελιά όσον αφορά τις γυναίκες και το σεξ, που εξεπλάγην κι εγώ. Δεν ήταν και λίγο να έχει έρθει κάποιος με 5 διαφορετικές γυναίκες μέσα σε λίγες μέρες. Οι 4 εκ των οποίων είναι και αρκετά μεγαλύτερες από μένα. Όλο αυτό ανεβάζει την αυτοπεποίθηση κατακόρυφα. Έτσι εξηγούταν.

Είδα την Ελένη να πλησιάζει από μακριά. Φαρδύ πουκάμισο με όμορφο όμως ντεκολτέ, φαρδιά φούστα, γυαλί. Αεράτη και χαμογελαστή. Φαινόταν ότι είχε θετική αύρα και ψυχολογία. Ήταν το πρώτο που παρατήρησα πάνω της. Φιληθήκαμε σταυρωτά, προφανώς, και έκατσε δίπλα μου. Αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων, για την ζέστη, για την κίνηση και όλες αυτές τις χαζομάρες, απλά για να φτάσουμε στο κυρίως «πιάτο».

- Ε: Πως πέρασες αυτές τις μέρες;

- Γ: Το ξέρεις ότι δε μπορώ να σου πω.

- Ε: Μάλιστα. Και καλά κάνεις. Αυτή ήταν η πρώτη ερώτηση που μου είπε η Βάσω να σου κάνω.

- Γ: Έχετε κάνει κόμμα βλέπω, εσείς οι δύο.

- Ε: Τώρα το κατάλαβες;

- Γ: Πρέπει να σας προσέχω. Και η δεύτερη ερώτηση;

- Ε: Δεν υπάρχει δεύτερη ερώτηση, μικρέ.

- Γ: Για πάμε στο θέμα μας τότε. Κάτι θέλεις να συζητήσουμε εμείς οι δύο.

- Ε: Σωστά. Τώρα είναι που έρχομαι σε δύσκολη θέση.

- Γ: Τόσα έχουμε κάνει και πει. Ακόμη έρχεσαι σε δύσκολη θέση; Για το κυριακάτικο πρωινό θέλεις να μου πεις.

- Ε: Σωστά. Λοιπόν. Ξέρεις πολύ καλά πόσο μου άρεσε όλο αυτό που έγινε. Το είδες και το αισθάνθηκες θέλω να πιστεύω.

- Γ: Εννοείται. Κι εγώ το απόλαυσα.

- Ε: Χαίρομαι που το ακούω, αν και μου το επιβεβαίωσε και η Βάσω. Πρέπει να σου πω κάτι για το Θανάση, όμως.

- Γ: Σε ακούω.

- Ε: Ο Θανάσης είναι bisexual. Για αυτό έγινε όλο αυτό το σκηνικό. Ευτυχώς κρατηθήκατε και οι δυο σας και δε δημιουργήθηκαν περίεργες καταστάσεις.

- Γ: Να σε ρωτήσω κάτι, όμως;

- Ε: Πες.

- Γ: Ο Θανάσης χαλάστηκε με κάτι που έκανα ή είπα;

- Ε: Ο Θανάσης ξετρελάθηκε. Του έδωσες αυτό ακριβώς που χρειαζόταν. Στο λέω όπως μου το είπε. Και για αυτό θέλω να σου πω όμως. Το ένα είναι ότι δε μπορούμε να βρισκόμαστε στα κρυφά πλέον. Ναι μεν του αρέσουν αυτά τα σκηνικά, αλλά από την άλλη είμαι η γυναίκα του. Αν υποψιαστεί το παραμικρό, θα έχουμε μεγάλους μπελάδες, όλοι. Και εμείς και η Βάσω.

- Γ: Για αυτό είπες να βρεθούμε εδώ και όχι σπίτι σου ε;

- Ε: Καλά το κατάλαβες. Αν ήμασταν σπίτι τώρα, ξέρεις τι θα κάναμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα συζητάγαμε. Του είπα ότι θα βρεθούμε και θα μιλήσουμε, οπότε είμαστε οκ εδώ.

- Γ: Έχει και συνέχεια αυτό που θέλεις να μου πεις;

- Ε: Ναι. Ξέρεις, η μεταξύ μας κατάσταση είναι πολύ περίεργη. Είμαστε γνωστοί, είμαστε οικογενειακοί φίλοι. Αλλά από την άλλη μας βγήκε και τόσο μεγάλη καύλα, που δε θέλουμε να τη χάσουμε. Οπότε θα κρατήσουμε την επαφή μας, καθαρά, στα πλαίσια του «κύκλου».

- Γ: Κρίμα. Το ξέρεις ότι μου αρέσεις πάρα πολύ.

- Ε: Και μένα αγόρι μου, αλλά νομίζω ότι καταλαβαίνεις τους κινδύνους και τα ρίσκα.

- Γ: Οκ. Μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς;

- Ε: Όχι. Και κάτι τελευταίο. Πως θα σου φαινόταν, αν την επόμενη φορά που βρισκόμασταν, ερχόσουν σε επαφή και με το Θανάση; Γαμώτο δε μπορώ να βρω πιο χαλαρή έκφραση για να στο πω.

- Γ: Το περίμενα, είναι η αλήθεια. Δεν ξέρω. Δεν ξέρω πραγματικά. Πρέπει να το σκεφτώ.

- Ε: Σκέψου το. Αλλά μην κλείνεις το μυαλό σου σε στερεότυπα. Να ξέρεις ότι αυτός ο «κύκλος» περιέχει άντρες που έρχονται σε επαφή και με άντρες. Να σου πω εγώ όμως τι θα κάνεις. Σκέψου το και γράψε σε ένα χαρτί, τι θα έκανες με έναν άλλο άντρα. Ποια πράγματα θα έκανες μαζί του χωρίς να χαλαστείς, τουλάχιστον σε επίπεδο φαντασίας. Είμαι σίγουρος ότι ο Θανάσης θα σεβαστεί όλες του τις επιθυμίες. Τον ξέρω. Δε θα ρισκάρει να κάνει κάτι που θα σε έφερνε σε δύσκολη θέση.

- Γ: Τι σου είπε δηλαδή;

- Ε: Ότι ο ανδρισμός που έβγαλες μαζί του, όσο με γαμούσες, δεν τον έχει ξανά αισθανθεί. Αυτά ήταν τα λόγια του.

- Γ: Εσένα σου αρέσει όλο αυτό; Με τα γούστα του Θανάση εννοώ.

- Ε: Δε φαντάζεσαι πόσο. Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι ότι έχοντας την εικόνα του να είναι παθητικός, όσο και άντρακλας να είναι όταν με πηδάει, χάνει λίγο στο μυαλό μου.

- Γ: Αλλά σ' αρέσει κιόλας.

- Ε: Μ’ αρέσει. Όλη αυτή η καλώς εννοούμενη ανωμαλία είναι καύλα. Το είδες και εσύ. Το βίωσες. Με πηδούσες μπροστά του και εκείνος μαλακιζόταν. Είδες τι πούτσα κουβαλάει;

- Γ: Χα, χα,... ναι, ναι... ο μικροτσούτσουνος!

- Ε: Τι να σου έλεγα; Θα τρόμαζες! Δε θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, αλλά το Θανάση τον αγαπώ, έτσι όπως είναι. Άλλωστε όταν με πηδάει, μου πετάει τα μάτια έξω.

- Γ: Ρε τον Θανάση!

- Ε: Λοιπόν; Θα το σκεφτείς; Είσαι οκ με την κατάσταση;

- Γ: Μην ανησυχείς. Θα σου πω σύντομα τι μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει να το συζητήσω λίγο και με την Βάσω. Είναι πιο έμπειρη σε όλα αυτά.

- Ε: Να το κάνεις. Θα στο έλεγα κι εγώ. Δε θέλω να σε χάσω. Ακόμη όμως και να μη θέλεις να κάνεις κάτι μαζί του, σίγουρα θα βρισκόμαστε όλοι μαζί, που και που.

- Γ: Το κάνετε και με άλλον; Sorry που ρωτάω λεπτομέρειες.

- Ε: Δεν πειράζει. Ναι το κάνουμε με κάποιον που του αρέσει να είναι και παθητικός. Οπότε έχουν γίνει διάφορες φάσεις. Καταλαβαίνεις. Ο Θανάσης ίσως να προτιμήσει τον άλλον. Και τα λεφτά είναι πολύ καλά όσα περισσότερα πράγματα είσαι διατεθειμένος να κάνεις, να ξέρεις. Και επειδή έμαθα ότι δρομολογείτε κατάσταση με τη Ζέτα και τον Αντώνη, εκεί να ξέρεις τα πράγματα είναι πιο «περίεργα»

- Γ: Τέλος πάντων. Θα δούμε. Παρ' όλο που έχω να σε δω 2 μέρες, μου έλειψες.

- Και έμενα μου έλειψες μικρέ μου γαμιά!

Κουβεντιάσαμε λίγο ακόμη, αλλάζοντας και πάλι το θέμα σε κάτι πιο χαλαρό και αποχαιρετιστήκαμε, φεύγοντας ο καθένας για το σπίτι του. «Και επειδή έμαθα ότι δρομολογείτε κατάσταση με την Ζέτα και τον Αντώνη, εκεί να ξέρεις τα πράγματα είναι πιο «περίεργα»». Αυτό είχε καρφωθεί στο μυαλό μου. Είχα στο μυαλό μου μόνο τη Ζέτα είναι η αλήθεια. Τον Αντώνη τον είχα ξεχάσει εντελώς. Και όσον αφορά τα «περίεργα», είχα πάρει μία γεύση από την μαμά-Ζέτα και πόσο open-minded γυναίκα είναι, αλλά ο Αντώνης, πόσο προχωρημένος είναι στα γούστα του, δεν το γνώριζα... ακόμη.

(Ελπίζω να απολαύσατε την επιστροφή στη «δράση». Προφανώς θέλω να ακούσω τα σχόλια σας και της παρατηρήσεις σας, όπως πάντα. Δεν έχω πρόβλημα να μου στείλετε και προσωπικά μηνύματα μέσα στο site)
Copyright protected OW ref: 164546