Η πουτάνα, μέσα τους (12ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από gg36
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.70 (10 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Η πουτάνα, μέσα μας (11ο μέρος)

Το κορμί μου ήταν γεμάτο ένταση, παρόλο που είχα αδειάσει και συναισθηματικά αλλά και ως προς το σπέρμα που είχα συσσωρευμένο. Δεν ήταν και λίγο να πηδάς μία γυναίκα, μπροστά στον άντρα της, όντας και οι δυο γνωστοί σου επί χρόνια. Αλλά δεν ήμουν σε κατάσταση να επεξεργαστώ όλα αυτά. H θεία επανέλαβε το κάλεσμα της, να πάω στο σαλόνι και να αφήσω το αντρόγυνο μόνο του. Ζαλισμένος και εντελώς γυμνός, πήγα στο σαλόνι και τη είδα να στέκεται όρθια και να με κοιτάζει, πατόκορφα. Ήρθε προς το μέρος μου, με αγκάλιασε τρυφερά, μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο. Ήταν τόσο τρυφερή μαζί μου και όλο αυτό ήταν σαν να το είχα ανάγκη. τη αγκάλιασα και εγώ και έπειτα έκατσα στον καναπέ, σχεδόν αποκαμωμένος. Δεν ακουγόταν τίποτα. Μόνο τα τακούνια της Βάσως, καθώς πήγαινε στο δωμάτιο να μαζέψει τα πράγματα μου.

Είχα αρχίσει να ανακτώ τον αυτοέλεγχο μου. Περιττό να αναφέρω ότι δεν μου είχε μείνει σταγόνα καύλας και ο πούτσος μου ήταν «εξαφανισμένος». Ήταν τέτοια η χαλάρωση που δε με ερέθιζε ούτε ότι ήμουν γυμνός, ούτε ότι υπήρχαν άλλοι τρεις άνθρωποι στα γύρω δωμάτια, ούτε ότι πήδηξα την Ελένη, ούτε ότι ξεφτίλισα πριν λίγο τον Θανάση. Το απόλυτο κενό. Αλλά αυτό το κενό γέμισε από τη φωνή της Βάσως. «Συγνώμη παιδιά, δεν ήθελα να διακόψω. Εμείς φεύγουμε.»

Η Βάσω μου έδωσε τα ρούχα και με παρότρυνε να ντυθώ γρήγορα για να φύγουμε. Όταν τη ρώτησα αν ήταν αυτό μόνο, η απάντηση που πήρα ήταν αποστομωτική. «Σύνελθε και πάμε να φύγουμε. Πρέπει να τους αφήσουμε μόνους». Δε μπήκα στην διαδικασία να ανοίξω κουβέντα και έτσι ντύθηκα, αν και είχα ανάγκη να κάνω ένα ντους. Η θεία ήταν ήδη στην πόρτα και με περίμενε. Πλησιάζοντας την, ακούσαμε τη πόρτα της κρεβατοκάμαρας να ανοίγει. Ήταν η Ελένη, γυμνή. Πλησίασε προς το μέρος μου με έναν πλατύ χαμόγελο, με αγκάλιασε και με φίλησε στο μάγουλο και αυτή! «Σε ευχαριστώ, θα τα ξαναπούμε. Δεν ξέρω πόσο σύντομα αλλά θα τα ξαναπούμε». Και μας έβγαλε από τη εξώπορτα. Κλείνοντας η πόρτα πίσω μου, άρχισα να προσπαθώ να σκεφτώ τι ακριβώς έγινε, πέρα από ένα γαμήσι. Όλο αυτό ήταν εντελώς νέο και ήταν πέρα από τη σεξουαλική πράξη. Η θεία το κατάλαβε και όσο κατέβαινε το ασανσέρ μου είπε «Μην τα σκέφτεσαι, θα πάμε για φαγητό τώρα και θα τα πούμε, εσύ απλά σκέψου πόσο καλά πέρασες».

Έτσι και έκανα. Δε μιλούσα καθόλου, μόνο έφερνα στο μυαλό μου το γαμήσι, αυτά που έλεγα στον Θάνο, το πως τελειώσαμε μαζί με τη θεία και πάνω από όλα τους σπασμούς στο κορμί της Ελένης, όταν τελείωνε. Δεν ήταν παρτούζα, αλλά ήταν ομαδικό. Ήθελα να το κρατήσω κι άλλο αλλά η Βάσω, έχει βρει ένα νέο κουμπί πάνω μου που με κάνει να τελειώνω σχεδόν αμέσως. Ήμουν το επίκεντρο της φάσης ή απλά ένα εργαλείο για να ικανοποιηθούν οι άλλοι; Ήμουν ο γαμιάς ή απλά ένα καβλί; Ήμουν αυτός που έκανε κουμάντο ή οι άλλοι απλά με εκμεταλλεύονταν;

Η μία σκέψη έφερνε τη άλλη και μετά έρχονταν νέες ερωτήσεις. Είχαμε ήδη φτάσει στο εστιατόριο των Β.Π. Κυριλέ αλλά δεν θα το έλεγες και γκουρμέ. Παρατηρούσα τα πιάτα και έβλεπα ότι όλοι έτρωγαν ένα κανονικό φαγητό. Ευτυχώς, είπα από μέσα μου. Παραξενεύτηκα λίγο που βρεθήκαμε τόσο μακριά από τη γειτονιά μας αλλά, ως συνήθως, άφησα τη Βάσω να κάνει αυτό που έχει στο μυαλό της. Άλλωστε μέχρι στιγμής τίποτα δεν με είχε απογοητεύσει. Οι κουβέντες που ανταλλάσσαμε ήταν γενικού περιεχομένου και επικεντρώνονταν στο ότι τελειώνει ένα ακόμη ΣΚ και από Δευτέρα πάλι τα κεφάλια μέσα. Παραδεχτήκαμε και οι δυο ότι δεν ήταν και άσχημα, έτσι όπως κύλησαν οι τελευταίες 2 μέρες. Μάλλον δύσκολα θα βιώναμε τόσο έντονες καταστάσεις, μαζεμένες, η μία μετά την άλλη. Έχοντας φτάσει στην μέση του φαγητού, η κουβέντα γύρισε εκεί που πρέπει. Στο τι έχει συμβεί.

- B: Λοιπόν μικρέ, τσέκαρες την τσέπη σου;

- Γ: Όχι. Θα έπρεπε; (τσεκάρω και νιώθω ένα φούσκωμα στην δεξιά τσέπη)

- B: Αυτά είναι για σένα. Μην αρχίσεις τις ερωτήσεις και τις απορίες. Ξέρω πολύ καλά ότι τα χρειάζεσαι. Ήσουν εξαιρετικός μέχρι στιγμής.

- Γ: Και με πληρώνεις για να σε ικανοποιώ σεξουαλικά;

- B: Βεβαίως και όχι. Τα χρήματα που σου έδωσα είναι για να καταλάβεις ότι μπορείς και να περνάς καλά αλλά και να βγάζεις κάτι επιπλέον για σένα. Δεν είχε σχέση σε καμία περίπτωση για ότι έχει γίνει μεταξύ μας. Αυτό ήταν καθαρά μεταξύ εμένα και εσένα και δεν υπάρχει λόγος να τελειώσει.

- Γ: Τότε ήταν για το σημερινό.

- B: Σωστά. Ο Θάνος πλήρωσε για το σημερινό και εσύ παίρνεις αυτό που σου ανήκει. Μην ξεχνάς ότι ο Θάνος δε γνωρίζει ότι πηδάς τη γυναίκα του τόσο καιρό.

- Γ: Εξήγησε μου το σημερινό σε παρακαλώ. Είδα και έκανα πράγματα που δεν τα είχα σκεφτεί ποτέ ότι μπορούν να συμβούν.

- B: Λοιπόν, τώρα που έφτασε η στιγμή και το έζησες για πρώτη φορά, ήρθε η στιγμή να το συζητήσουμε. Όπως ξέρεις ο Θανάσης και η Ελένη είναι χρόνια παντρεμένοι. Επίσης ξέρεις ότι η Ελένη, περιστασιακά, ελκύεται και από γυναίκες. Το είδες στην πράξη, μαζί μου.

- Γ: Δηλαδή έχει πάει και με άλλες;

- B: Εμένα μου έχει πει ότι είχε άλλες δύο ευχάριστες εμπειρίες στο παρελθόν με γυναίκες. Αλλά γενικώς προτιμάει τους άντρες.

- Γ: Είχε και άλλους στη ζωή της εκτός από μένα;

- B: Χα, χα, χα, χα... Τι νόμιζες μικρέ μου; Ότι είδε εσένα και έπαθε τη πλάκα της ζωής της; Όχι βέβαια. Αυτό που έγινε σήμερα, έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Επίσης, η Ελένη είχε και άλλους άντρες στη ζωή της.

- Γ: Κάτσε λίγο, γιατί μου έρχονται όλα τούμπα. Σοβαρά τα λες όλα αυτά;

- B: Μην τρελαίνεσαι αγόρι μου. Έτσι είναι αυτά. Και όσο μεγαλώνεις και θα δεις πράγματα, τόσα περισσότερα θα καταλάβεις και θα είσαι υποψιασμένος. Μην νομίζεις ότι πηδιέται κάθε μέρα και με άλλον. Αλλά που και που, μία φορά το μήνα ή το δίμηνο του δίνει και καταλαβαίνει.

- Γ: Και ο Θανάσης; Γνωρίζει;

- B: Κάποια ναι, αυτά που είναι παρόντας. Και κάποια όχι.

- Γ: Μπορείς να μου πεις λεπτομέρειες;

- Β: Όχι και ξέρεις το γιατί. Το μόνο που μπορώ να σου πω ότι τον Θανάση, σήμερα, πρώτη φορά τον είδα τόσο ουδέτερο, τόσο καθηλωμένο. Συνήθως είναι πιο ενεργητικός ή και πιο παθητικός. Τον σόκαρες είναι η αλήθεια. Όλους μας σόκαρες.

- Γ: Πιο παθητικός; Τι εννοείς;

- Β: Ο Θανάσης, όπως και η Ελένη, έχει κάνεις φάσεις και με τα δυο φύλα. Στην περίπτωση των αντρών, όπως φαντάζεσαι, είσαι είτε ενεργητικός είτε παθητικός είτε και τα δυο. Ο Θανάσης είναι το τελευταίο.

- Γ: Μεταξύ σοβαρού και αστείου, πριν φύγουμε νόμιζα ότι ήθελε κάποια επαφή μαζί μου ο Θανάσης. Και ευτυχώς που δεν έκανε τίποτα. Είδες τι εργαλείο κουβαλάει;

- Β: Το έχω δει και αλλιώς.

- Γ: Σε πήδηξε;

- Β: Όχι, ποτέ. Δεν θα άφηνα κάποιον σαν τον Θανάση να με ακουμπήσει. Εσύ; Θα τον γαμούσες;

- Γ: Τι ρωτάς τώρα;

- Β: Αυτό που σε ρώτησα. Αν σου έδινε 100 χιλιάρικα, θα τον πηδούσες για ένα μισάωρο;

- Γ: όχι... δεν ξέρω...

- Β: Γιώργο μου, όλοι οι άνθρωποι έχουν ανάγκες... όλοι... απλά δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες. Και όσες περισσότερες ανάγκες μπορούμε να καλύψουμε, τόσο μεγαλύτερα ανταλλάγματα αποκομίζουμε.

- Γ: Δεν είμαι gay Βάσω... ούτε με τραβάνε οι άντρες. Δε θα μπορούσα...

- Β: Ξέρεις τι σημαίνει gay; Αυτός που πηγαίνει αποκλειστικά με άντρες... το να ικανοποιείς σεξουαλικά και άντρες, δεν σε κάνει gay. Κάποιος bisexual άντρας μου είπε κάποτε ότι όταν γαμάει άντρες, νιώθει ακόμη πιο άντρας. Εγώ τον καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω τη κατάσταση σου, αλλά εδώ είμαστε για να τα συζητάμε όλα. Θέλω να σου δείξω όλες τις επιλογές που υπάρχουν. Οι άνθρωποι του «κύκλου» μου έχουν ανάγκες. Όποιες μπορούν να τις καλύψουν μόνοι τους, το πράττουν... όσες δεν μπορούν, απευθύνονται σε μένα. Και όσες περισσότερες από αυτές μπορείς να καλύψεις εσύ, σε άντρες και γυναίκες, τόσο πιο συχνά θα νιώθεις τη τσέπη σου φουσκωμένη.

- Γ: Μάλιστα. Και τις καλύπτεις όλες;

- Β: Όχι εγώ προσωπικά. Αλλά έχουμε ανθρώπους που μπορούν, τουλάχιστον τις περισσότερες.

- Γ: Γυναίκες και άντρες;

- Β: Ναι.

- Γ: Και τους έχεις δοκιμάσει όλους και όλες;

- Β: Κάποιους ναι. Αλλά δεν είναι όλοι σαν εσένα. Εσύ φαίνεται να είσαι αυτό που ψάχνω.

- Γ: Και τι ψάχνεις;

- B: Κάνεις ότι γουστάρεις αλλά ακολουθείς, ενστικτωδώς και τους κανόνες. Είσαι γαμιάς και πουτάνα μαζί. Έχεις ένστικτο μέχρι που να το τραβήξεις. Γιατί, όπως είδες, το παιχνίδι φτάνει στα όρια, του κάθε συμμετέχοντα.

- Γ: Και γαμιάς και πουτάνα; Αρσενική πουτάνα θέλω να ελπίζω ότι εννοείς.

- B: Πιο αρσενική πουτάνα από σένα δεν έχω ξαναδεί. Κράτα το αυτό. Σήμερα έδωσες ρέστα. Δεν περίμενα να το φτάσεις μέχρι εκεί με τον Θανάση. Αν μπορούσες να δεις εσένα, θα τελείωνες όπως τελείωσα εγώ. Χωρίς να το καταλάβεις, τον έφτασες στα όρια του αλλά δεν τα ξεπέρασες.

- Γ: Με φτιάχνεις πάλι θεία.

- B: Κράτα αυτή τη καύλα μικρέ. Ίσως και να σου χρειαστεί.

- Γ: Και τι θα γινόταν αν ο Θανάσης έκανε κίνηση προς τα μένα και εγώ τραβιόμουν;

- B: Θα παρέμβαινα εγώ. Βέβαια, όταν εγώ δε θα είμαι παρών, τότε θα πρέπει να έχεις την αυτοσυγκράτηση να ηρεμείς τη κατάσταση χωρίς να ξενερώσετε. Όλα έχουν συμφωνηθεί εκ των προτέρων. Θα σε ενημερώνω εγώ για το τι ακριβώς έχει συμφωνηθεί. Αν όμως πάει να γίνει κάτι που δε γουστάρεις και δεν είναι μέσα στο πρόγραμμα, τότε πρέπει να το σταματάς, ήρεμα.

- Γ: Μάλιστα. Είναι όλα ξεκάθαρα, πλέον.

- B: Πως σου φάνηκε που ένας άντρας σου έπιασε τον πούτσο;

- Γ: Αν σου πω ότι από όλο το σκηνικό, αυτό που μου έχει μείνει πιο έντονα;

- B: Δεν στο χα. Μας αποτελείωσες όλους όταν του είπες να στον πιάσει και να τον βάλει στην Ελένη.

- Γ: Δεν ξέρω. Έτσι μου βγήκε. Αν το ξανακάναμε, μπορεί και να του τον έδινα στο στόμα πριν ξαναγυρίσω στην Ελένη

- B: Αν συνεχίσεις έτσι, τότε ετοιμάσου για πολύ χρήμα μικρέ. Είσαι σπάνια περίπτωση. Χαίρομαι που το μυαλό σου αρχίζει και ανοίγει.

Καθόμασταν σε έναν ημικυκλικό καναπέ, δίπλα-δίπλα, απομακρυσμένοι από τον κόσμο. Και έτσι μπορούσαμε να μιλάμε άνετα, χωρίς να μας ακούνε. Η κουβέντα έκανε τον πούτσο μου να ξυπνήσει και πάλι, από τον λήθαργο. Εικόνες από ότι έχει συμβεί και ότι θα μπορούσε να συμβεί, κατέκλυζαν τον μυαλό μου. Ο τρόπος που μου παρουσίασε η Βάσω τη όλη κατάσταση, ήταν ο ιδανικός. Τίποτα δε με χαλούσε, έτσι όπως τα έλεγε. Ίσα-ίσα, κατάφερε να με καυλώσει, λέγοντας μου τη ωμή αλήθεια. Άπλωσα το χέρι μου, κάτω από το τραπεζομάντηλο και χούφτωσα το γόνατο της. Εκείνη έκανε πως δε συμβαίνει τίποτα και με άφησε να παίξω. Πέρασα το χέρι μου από τη μέση πλευρά και εκείνη άνοιξε ελαφρώς τα πόδια της. Με καλούσε να παίξω μαζί της. Το βλέμμα μας ήταν οπουδήποτε αλλού εκτός από εμάς. Κάναμε σα να μη γινόταν τίποτα, ενώ από κάτω, είχα χουφτώσει γερά το μέσα μέρος του μπουτιού της και το μάλαζα. Με κοίταξε, μου έκλεισε το μάτι, χαμογελώντας και γύρισε πάλι στο φαγητό της. Ήταν τόσο προσιτή και απρόσιτη μαζί. Ένα μπέρδεμα.

Χαζεύοντας τον κόσμο, είδα τη Ζέτα με κάποιον νεαρό, να τρώνε σε ένα τραπέζι, στην άλλη πλευρά του μαγαζιού. Όσοι δεν γνωρίζουν τη Ζέτα, ας ανατρέξουν στο 8ο μέρος της ιστορίας. Ρώτησα τη Βάσω αν το γνώριζε και το επιβεβαίωσε. Μου είπε ότι το συγκεκριμένο μαγαζί είναι το σημείο όπου γίνονται πολλές πρώτες γνωριμίες μεταξύ των «πελατών» και των «υπαλλήλων». Μου τόνισε, ότι κάποιοι θέλουν να γνωρίσουν την «παρέα» τους πριν προχωρήσουν σεξουαλικά, οπότε βγαίνουν εδώ και αν τους αρέσει αυτό που βλέπουν, κανονίζουν άλλο ραντεβού. Αυτό είχε έρθει να κάνει και η Ζέτα. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού είναι του κύκλου, οπότε δεν τίθεται θέμα εχεμύθειας. Κάθε ραντεβού περνάει από εκείνον και εκείνος δίνει το ΟΚ για να μην υπάρχουν παρατράγουδα.

Ο τύπος που καθόταν απέναντι από τη Ζέτα, ήταν «δικός» μας. Γύρω στο 40, περιποιημένος, γυμνασμένος, από όσα μπορούσα να καταλάβω. Αλλά η Ζέτα φαινόταν να βαριέται. Παρατηρούσα κάποιες στιγμές που δε μιλούσαν καθόλου, δείγμα της αμηχανίας ή του μέτριου κλίματος που επικρατούσε. Ένιωσα τη θεία να σηκώνετε από το τραπέζι και να πηγαίνει στο μέρος τους. Έκαναν απλά σα να ήταν γνωστοί. Φιλήθηκαν στα μάγουλα, ποιος ξέρει τι άλλο τυπικό είπαν και είδα τη Ζέτα να με κοιτάζει, με ένα πολύ έντονο βλέμμα και να μου χαμογελάει. Ανταπέδωσα. Η αλήθεια είναι ότι ντράπηκα. Ήταν πολύ άβολο όλο αυτό. Ήταν εκεί με κάποιον άλλον αλλά η χαρά που ένιωσα στο βλέμμα της, ήταν σα να τον απέρριπτε και να έβρισκε νέο ενδιαφέρον στο πρόσωπο μου.

Όπως σας είχα πει, η Ζέτα ήταν πασίγνωστη. Τη γνώριζε όλη η Ελλάδα. Και ήταν ακόμη πανέμορφη. Έλαμπε. Με το ξανθό μαλλί της. Τα μεγάλα μάτια της. Το έντονο μπούστο της. Στα νιάτα της ήταν απίστευτη κορμάρα. Πόσοι άντρες θα τον είχαν παίξει με τη πάρτη της; Παρόλο που είχε πατήσει τα 50, φαινόταν να είναι ένα πολύ ζωντανό άτομο. Έτσι εξηγείται και το ότι ψαχνόταν σεξουαλικά, μέσα από τον κύκλο της Βάσως. Δεν είχε σταματήσει να με τσεκάρει, όση ώρα μιλούσε με τη θεία. Εγώ ανταπέδιδα αλλά προσπαθούσα να φαίνομαι και άνετος. Μόνο εγώ ήξερα τι άγχος είχα πάλι και ας ήμουν ακόμη καυλωμένος. Αλλά η όψη της, όπως και τη προηγούμενη μέρα, μου έβγαζε κάτι πολύ οικείο. Πολύ γλυκό αλλά και πρόστυχο μαζί. Μου προκαλούσε σεβασμό αλλά και καύλα.

Καθώς έβλεπα τη Βάσω να επιστρέφει στο τραπέζι μας, είδα τη Ζέτα να καλεί το γκαρσόν και να ζητάει λογαριασμό. Ήμουν σίγουρος ότι θα είχαμε και συνέχεια. Και η Βάσω το επιβεβαίωσε. Η Ζέτα θα μας έκανε παρέα. Δεν ένιωθε άνετα με τον τύπο, τον είχε απορρίψει. Και εκεί ήταν που απόρησα. Απέρριψε έναν τύπο που ήταν πολύ εμφανίσιμος. Τι περισσότερο μπορεί να ζητούσε; Επειδή μου άρεσε τόσο πολύ, αγχώθηκα. Ήθελα να την πηδήξω, αλλά δεν είχα ιδέα πως έπρεπε να το κάνω. Η Βάσω είδε αυτή μου τη αμηχανία και προσπάθησε να με ηρεμήσει. Μου τόνισε το «ότι δεν πρέπει να το πολυσκέφτεσαι. Χρειάζεται απλά να είμαι ο εαυτός μου. Όπως ήμουν με τη Ελένη και τον Θανάση, με τη Θάλεια, με εκείνην, με εκείνη και τη Ελένη πιο πριν». Είχε δίκιο, έπρεπε να χαλαρώσω. Αλλά πως χαλαρώνεις, όταν βλέπεις μία γυναίκα σαν τη Ζέτα, να έρχεται με ένα πλατύ χαμόγελο προς το τραπέζι σου και κάθεται ακριβώς δίπλα σου;

- Ζ: Καλησπέρα Γιώργο.

- Γ: Καλησπέρα και σε σας, Ζέτα. Τι κάνετε;

- Z: Πληθυντικός ε; Μ’ αρέσει. Κράτησε το. Θα μπορούσα να είμαι και καλύτερα. Αλλά όπως είδες, δε λειτουργούν όλα όπως τα θέλουμε. Βάσω μου, ξέρει;

- B: Ξέρει τα πάντα πλέον. Μην ανησυχείς. Θέλεις να σας αφήσω μόνους;

- Z: Όχι, δεν θέλω να φύγεις. Πως περάσατε στης Ελένης;

- Β: Καλύτερα του αναμενομένου. Είχαμε εκρηκτικές καταστάσεις.

- Z: Έχεις βρει μεγάλο ταλέντο στο μικρό, νομίζω.

- B: Ήταν τόσα χρόνια μπροστά μου και δεν τον έβλεπα. Έχει φτάσει σε σημείο, που άλλοι, κάνουν 1-2 μήνες να φτάσουν.

- Z: Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι μικρέ. Με τον Αντώνη, συζητάγαμε για σένα. Έχεις κάτι ιδιαίτερο. Δεν ξέρω τι, αλλά θα το ανακαλύψω. Μου θυμίζεις πολύ ένα γνωστό ηθοποιό, που περάσαμε πολλές έντονες καταστάσεις μαζί. Με το που σε είδα, είδα εκείνον στην ηλικία σου. Εγώ τον είχα ανακαλύψει και τον προώθησα. Δε μπορείς να φανταστείς, πόση χαρά ένιωσα. Και τώρα που ακούω ότι είσαι ικανός για πολύ όμορφες καταστάσεις, χαίρομαι ακόμη περισσότερο.

- Γ: Ποιος ήταν αυτός;

- Z: Δεν έχει σημασία. Σημαδιακό βέβαια είναι ότι έχετε το ίδιο μικρό όνομα. Γιώργος.

- Γ: Χαίρομαι που μπορώ να σε κάνω να χαμογελάς. Και είσαι πανέμορφη όταν χαμογελάς. Σε έχω δει τόσες πολλές φορές να το κάνεις, αλλά από κοντά είσαι ακόμη πιο όμορφη. Και δεν στο λέω, επειδή κάθεσαι δίπλα μου.

- Z: Βάσω, που το βρήκες αυτό το διαμάντι. Κοίτα που κατάφερε να με κάνει να ντραπώ. Θα βρω το μπελά μου μαζί σου. Το ξέρω.

- B: Αυτό του έλεγα και εγώ πριν λίγο. Έχει ένστικτο. Δεν καταλαβαίνει ακόμη πως το κάνει, αλλά είναι αυτό που πρέπει, όταν πρέπει.

- Γ: Τι να πω και εγώ, που κάθομαι ανάμεσα σε δύο τόσο όμορφες γυναίκες; Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα.

- Z: Αν τα πιο τρελά σου όνειρα ήταν να κάθεσαι ανάμεσα μας, τότε δεν είσαι αρκετά φιλόδοξος.

- Γ: Είναι εδώ ο κατάλληλος χώρος να εκφράσω τα πραγματικά μου όνειρα, Ζέτα;

- Z: Δε βρίσκω πιο κατάλληλο. Τι λες και εσύ, Βάσω;

Πριν καταλάβω πως ακριβώς εξελίχθηκε η συζήτηση, ένιωσα πρώτα το χέρι της Ζέτας κάτω από το τραπέζι, να πιέζει τον μηρό μου και μετά από λίγο, το χέρι της Βάσω, στο άλλο μου πόδι. Κάτω από το τραπέζι, επικρατούσε ένα χάος. Δυο γυναίκες να μου χαϊδεύουν τα μπούτια, σε δημόσιο μέρος, που δε φαίνεται όμως. Ο πούτσος μου και πάλι είχε πετρώσει. Τα αρώματα και των δυο τους, με έπνιγαν πολύ ευχάριστα. Πάνω από το τραπέζι, εκεί που όλα φαίνονται και όλα είναι εκτεθειμένα σε δημόσια θέα, η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική. Και οι δυο τους ήταν πολύ χαλαρές, χαμογελαστές. Η θεία, μάλιστα, με το άλλο της χέρι, είχε πιάσει το πιρούνι και έτρωγε. τη ακολούθησε η Ζέτα που ήπιε λίγη σαμπάνια. Τα χέρια τους έφταναν στα όρια του καβάλου μου. Πάνω που νόμιζα ότι κάποια από τις δυο τους θα μου χουφτώσει τα αρχίδια, κατέβαιναν πάλι προς το μηρό. Με έπαιζαν και οι δυο μαζί, ταυτόχρονα.

- Z: Λοιπόν Γιώργο μου. Ποια είναι τα πιο τρελά σου όνειρα; Μίλησε μου για αυτά. Βάσω, στα έχει πει;

- Β: Όχι Ζέτα μου. Και λιώνω για να τα ακούσω.

- Z: Θα μας χαλάσεις το χατίρι;

- Γ: Δεν νομίζω κορίτσια. Αλλά δεν ξέρω αν είστε έτοιμες να τα ακούσετε.

- Z: Τι μας λες; Τι θα μπορούσε να μας σοκάρει δηλαδή;

- B: Τι θα ακούσουμε δηλαδή που δεν το έχουμε ξανακούσει;

- Γ: Αυτό που έχω στο μυαλό μου, μου το βγάζει η Ζέτα. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ στο παρελθόν, αλλά από τη στιγμή που σας είδα, αυτή η σκέψη μου έχει γεμίσει το μυαλό. Αλλά φοβάμαι, να το πω. Είναι too much.

- Z: Μίλα διάολε. Τι θα μπορούσε να μας σοκάρει;

- Γ: Από χθες που σε είδα, μαζί με τον Αντώνη, έχεις δει στα μάτια μου πόσο πολύ μου αρέσεις. Και ο Αντώνης είναι μία ιδιαίτερη μορφή. Εσύ όμως μου βγάζεις κάτι πολύ έντονα γλυκό και οικείο. Με έναν τρόπο που με ερεθίζει τόσο πολύ. Δε μπορούσα να καταλάβω τι μου βγάζεις, μέχρι που σας είδα δίπλα-δίπλα με τη θεία. Ξέρεις ότι η Βάσω είναι πραγματική μου θεία, σωστά;

- Ζ: Ναι. Μου το είπε χθες. Και τι ήταν αυτό που σου βγήκε αγόρι μου;

- Γ: Αυτό κάνεις. Πες το μου πάλι. Το «αγόρι μου»...

- Z: Τι σκέφτεται το βρώμικο μυαλό σου, μικρό αγόρι μου;

- Γ: Πόσο με ερεθίζεις. Δεν ξέρεις πόσο.

- Z: Μ... Το νιώθω. Σε έχω στο χέρι μου. Είσαι πέτρα, αγόρι μου. Πες μου...

- B: Γιώργο, σε παρακαλώ, πες μας. Νιώθω τα αρχίδια σου γεμάτα. Είσαι έτοιμος πάλι...

- Γ: Όπως σας είδα, μαζί και έχοντας κάνει σεξ με τη θεία, η γλύκα και η οικειότητα που μου βγάζεις, κοιτάζοντας με, με κάνεις να νιώθω... να σε σκέφτομαι.

- Z: Πες το μωρό μου. Πες το και θα τελειώσεις στο χέρι μου. Έλα αγόρι μου.

- Γ: Ότι θα ήθελα να είσαι αδερφή της θείας μου.

- B: Θεία σου θέλεις να ήταν η Ζέτα;

- Γ: όχι...

- Z: Χύσε για μένα, μωρό μου. Χύσε για τη μαμά σου... άσε όλη σου τη καύλα να μουλιάσει το παντελόνι σου και να νιώσω τη υγρασία στο χέρι μου...

- Β: Πόσο καυλιάρης είσαι; Έχεις τη θεία σου και τη μαμά σου, να σου χαϊδεύουν τον πούτσο... και μας έχεις καυλώσει και τις δυο.

- Z: Μακάρι να είχα έναν γιο σαν εσένα. Θα τον άφηνα να με γαμάει όποτε είχαμε ευκαιρία. Και θα ήμουν πολύ περήφανη για σένα.

Είχα βάλει το πρόσωπο μου ανάμεσα στα χέρια μου για να μην φαίνονται οι μορφασμοί. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ερωτικά τη μάνα μου. Αλλά αν ξεπερνούσα αυτό το ταμπού, τότε θα ήθελα η Ζέτα να είναι η μάνα μου. Και ναι, θα ήθελα να τη γαμάω. Συνέχεια. Μέχρι τέλους. Μόνη της. Μαζί με τη Βάσω. Γαμώτο, τι σκέφτομαι; Έχω τρελαθεί και έχουν τρελαθεί και αυτές μαζί. Δεν αντέχω. Χύνω.

Είχα χύσει μόνο με τη σκέψη και τη αίσθηση. Το μυαλό μου είχε καεί από τη ένταση. Είχα γεμίσει το boxer και το παντελόνι με σπέρμα. Σπέρμα που άνηκε στην Ζέτα κυρίως και τη θεία. Όχι μόνο δεν χαλάστηκαν, αλλά φάνηκε να τους άρεσε κιόλας. Η φωνή της Ζέτας, με αποτελείωσε. «Μακάρι να είχα έναν γιο σαν εσένα. Θα τον άφηνα να με γαμάει». Της άρεσε. Το ήθελε. Δεν ήξερα που θα οδηγούσε όλο αυτό, αλλά το να τη σκέφτομαι σαν μάνα μου και εκείνη να το δέχεται και να ερεθίζεται, ήταν το κάτι εξωπραγματικό. Δεν το είχα επεξεργαστεί. Αυτό που τους είχα πει, ήταν η αλήθεια. Εκείνη τη στιγμή το σκέφτηκα.

Η Βάσω είχε τραβήξει το χέρι της από πάνω μου. Από τη άλλη, η Ζέτα το είχε αφήσει εκεί. Δε με πίεζε, απλά μου τον χάιδευε, απαλά. Όταν συνήλθα και έβγαλα το πρόσωπο μου από τα χέρια μου, είδα το λαμπερό της βλέμμα να με καρφώνει τρυφερά. Το χαμόγελο της ήταν τόσο πλατύ, που τα κάτασπρα δόντια της άστραφταν, στα μάτια μου. Μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και τράβηξε το χέρι της. Το έφερε στη μύτη της και πήρε μία γερή δόση οσμής. Δεν πίστευα ότι αυτό που τις εξομολογήθηκα, όχι μόνο δεν τις ξενέρωσε, αλλά είχε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Για λίγα λεπτά δε λέγαμε τίποτα. Με άφηναν να συνέλθω, αλλά και αυτές να χαλαρώσουν. Δε μπορούσα να τις νιώσω, να της ακουμπήσω, αλλά από τις αντιδράσεις τους, τα λόγια τους και τον τρόπο που με χάιδευαν, χούφτωναν, έπαιζαν τον πούτσο και τα αρχίδια μου, δε μπορεί πάρα να ήταν μούσκεμα.

Όσο το σκεφτόμουν, ήταν σαν να έπεσα από τη Ακρόπολη και να στάθηκα όρθιος. Αυτά τα θέματα είναι ταμπού για πολύ κόσμο. Εύκολα θα μπορούσε να χαλάσει το πράγμα. Και από τη Βάσω, μπορεί και να το περίμενα, μιας και ήταν πολύ κοντινή συγγενής, με τη οποία είχαμε πηδηχτεί. Αλλά από τη Ζέτα, δεν ήξερα τι να περιμένω. Με πίεσαν, με καύλωσαν. Έχασα τον έλεγχο, το είπα. Τα υπόλοιπα είναι πλέον ιστορία.

- Ζ: Βάσω, πρέπει να φύγω. Πες στον Παντελή, να βάλει και τα δικά σας στο λογαριασμό μου. Θα σε πάρω αύριο τηλέφωνο για να βρεθούμε και να τα πούμε. Μικρέ, είσαι μία έκπληξη. Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη, για μένα.

Μάζεψε τα πράγματα της και έφυγε με χαρακτηριστικό στυλ. Άνετη και αεράτη. Δε χόρταινα να τη κοιτάζω. Δεν ξέρω αν ήμουν απλά καυλωμένος, ερωτευμένος ή οτιδήποτε άλλο, μαζί της, αλλά όταν ήταν στο μυαλό μου, ξέχναγα τους πάντες. Ελένη, Βάσω, Θάλεια, Θανάση. Και ήταν πλέον κάτι παραπάνω από μία πασίγνωστη περσόνα, για μένα...

Συνεχίζεται...

(Θέλω να ευχαριστήσω όσους μου έστειλαν μηνύματα, ενθαρρύνοντας με να συνεχίσω τη ιστορία. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και ελπίζω να συνεχίσετε να τις απολαμβάνετε, όσο και εγώ)
Copyright protected OW ref: 164414