Η πουτάνα μέσα τους (9ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από gg36
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.92 (12 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Η πουτάνα μέσα τους (8ο μέρος)

Μόλις της είχα προσφέρει ένα πολύ δυνατό χύσιμο, στη μπανιέρα, κάνοντας ένα πολύ δυνατό γλειφομούνι. Η ιδιαιτερότητα ήταν ότι ήμουν ο πρώτος άνθρωπος, στην ζωή της, που επέτρεψε να μπει στη σούφρα της. Το δάχτυλο μου μόλις είχε τερματίσει μέσα της και αυτό εκπυρσοκρότησε έναν πολύ δυνατό οργασμό. Χωρίς να το καταλάβω, τότε, είχα δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο δεσμό, μαζί της. Μετά από καιρό, κατάλαβα ότι όταν κάνεις μία γυναίκα να τελειώσει έτσι, ακουμπώντας ή κάνοντας πράγματα που δεν τα έχει ξαναδοκιμάσει ή, ακόμη καλύτερα, τα φοβόταν, τότε αυτή η γυναίκα σε βλέπει πολύ διαφορετικά. Και ο νοών, νοείτω.

Βγήκε πρώτη από τη μπανιέρα και άρχισε να σκουπίζει το κορμί της, από τα νερά. Τα μάτια της ήταν καρφωμένα στα δικά μου και το χαμόγελο της δεν σταματούσε να λάμπει. Χαμόγελο ευχαρίστησης και για το τι ένιωσε αλλά και για αυτό που έβλεπε. Εγώ στεκόμουν όρθιος και πλήρως καυλωμένος, μέσα στη μπανιέρα και χάζευα τα πάντα πάνω της. Ένιωθα υπέροχα αλλά και περίεργα. Το υπέροχο δεν χρειάζεται εξήγηση. Το περίεργα όμως οφείλεται στο γεγονός ότι αυτό το τελευταίο «παιχνίδι» μας, μου έβγαλε συναισθήματα. Παρόλο που δεν ήταν ένα γαμήσι, άγριο και δυνατό, αλλά ένα γλειφομούνι που δεν κράτησε και πάρα πολύ, το αποτέλεσμα ήταν τόσο έντονο και γλυκό. Αυτό που λέμε ερωτικό. Ήταν έρωτας και όχι σεξ. Ήταν από ίσως η πρώτη φορά που έκανα κάτι για την γυναίκα που είχα στα χέρια μου και όχι για μένα. Και είχε τέλειο αποτέλεσμα. Είχα αρχίσει να την ερωτεύομαι.

Με πλησίασε και άρχισε να με σκουπίζει, αργά και απαλά. Έσκυψα και τη γλωσσοφίλησα. Ένα απαλό ερωτικό φιλί με ελάχιστη γλώσσα. Το κορμί μου το διαπερνούσαν κύματα ανατριχίλας, μιας και φρόντιζε, μαζί με το φιλί, να με γρατζουνάει με τα νύχια της στην πλάτη. Τα αρχίδια μου είχαν αρχίσει να πονάνε. Ήταν γεμάτα αλλά δεν είχα τελειώσει τόσες ώρες. Όταν κατέβηκε χαμηλά, στο πούτσο μου, τύλιξε την πετσέτα γύρω του και άρχισε να τον σκουπίζει, άρχισα να τρέμω. Και συνέχισε, συνέχισε, συνέχισε. Μέχρι που το σκούπισμα μετατράπηκε σε μαλακία, αργή και απολαυστική. Ξεκόλλησε τα χείλη της από τα δικά μου και με κοίταξε έντονα.

- Β: Πόση ώρα είσαι τόσο καυλωμένος;

- Γ: Γύρω στις τέσσερις

- Β: Δηλαδή, από τότε που πίναμε καφέ με τη Ζέτα και τον Αντώνη

- Γ: Ναι.

- Β: Θα μου πεις τι σε καύλωσε τόσο; Γιατί είχες τελειώσει ήδη 2 φορές μέχρι τότε.

- Γ: Θες να το ακούσεις ε;

- Β: Πολύ μωρό μου.

- Γ: Η ιδέα ότι κάτι θα συμβεί με το ζευγάρι αυτό.

- Β: Μόνο αυτό;

- Γ: Το ότι είναι διάσημοι, ίσως. Και ότι η Ζέτα, παρόλο που είναι αρκετά μεγάλη ηλικιακά, είναι τόσο όμορφη και αισθησιακή. Δεν με έχω σκεφτεί στο κρεβάτι με μία 50άρα. Αλλά αυτή τη θέλω.

- Β: Και πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα συμβεί κάτι;

- Γ: Μου το είπε. Όταν φιληθήκαμε τη στιγμή που έφευγαν, μου το είπε.

- Β: Πες μου.

- Γ: «Κάνε ότι σου λέει η θεία σου και σύντομα θα βρεθούμε παρέα, εμείς οι δύο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.»

- Β: Τότε καύλωσες μωρό μου; Ανάλυσε μου τώρα τι κατάλαβες και τι σκέφτηκες και εγώ θα σε αφήσω να τελειώσεις, όπως θες.

- Γ: Θα σου πω, αλλά θα μου πεις και εσύ αν αυτά που σκέφτομαι είναι αληθινά.

- Β: Αν μπορώ, θα σου το πω. Πες μου γιατί καύλωσες όταν στο είπε αυτό.

- Γ: Η ιδέα ότι θέλει να πηδηχτεί μαζί μου κάποια που την έχουν φαντασιωθεί εκατομμύρια Έλληνες. Ότι αυτό θα γινόταν εν γνώση του άντρα της. Ότι έφτασα στο ζευγάρι αυτό μέσα από σένα. Ότι με προωθούσες, σαν εμπόρευμα. Μέσα από το κύκλωμα που έχεις στήσει εδώ και καιρό. Ότι δεν είμαι ο πρώτος που χρησιμοποιείς. Ότι με χρησιμοποιείς χωρίς να με πιέζεις. Ότι φροντίζεις για την καύλα μου. Ότι το κάνεις εσύ, που έχουμε δεσμούς συγγένειας. Ότι κρατούσες το χυμένο boxer μου σαν σινιάλο για να τους δείξεις ότι είμαι δικός σου και ότι επιβεβαίωνες ότι έχω περάσει από auditions. Ότι γνωρίζουν την Ελένη και τον Θανάση. Ότι ο Θανάσης θα…

- Β: Θα μάθει σύντομα για σένα.

- Γ: Ναι. όλα πέρασαν από το μυαλό μου γιατί όλα αυτά στριφογυρίζουν στο κεφάλι μου.

- Β: Συνέχισε. Πες μου τι φαντάζεσαι ότι θα συμβεί από εδώ και μπρος.

Είχε αφήσει την πετσέτα να πέσει και είχε πιάσει σφιχτά το καβλί μου, που έσταζε από προσπερματικά υγρά και μου τον έπαιζε, με μαεστρία. Αργά. Το κεφάλι χανόταν και εμφανίζονταν σε αργή κίνηση. Το άλλο της χέρι χάιδευε το αρχίδια μου. Πολύ απαλά, γιατί η Βάσω είχε τόση εμπειρία που ήξερε ότι αν το έκανε πιο δυνατά θα με πονούσε, σε βαθμό που θα ξενέρωνα. Οι λεπτομέρειες έπαιζαν πολύ σημαντικό ρόλο εκείνη τη στιγμή. Συνέχισε να μου τον παίζει τόσο αργά και εγώ κρατούσα τα μάτια μου κλειστά, κολλημένος με πλάτη στο τοίχο.

- Γ: Σκέφτομαι παρτούζες. Παρτούζες με γνωστούς μας. Με αγνώστους. Αλλά πάντα με τη δική σου παρουσία. Να με καθοδηγείς. Να με χρησιμοποιείς. Προς όφελος σου. Για λεφτά. Για την καύλα σου. Δεν ξέρω.

- Β: Συνέχισε αγόρι μου. Άντρα μου.

- Γ: Δεν ξέρω. Δεν ξέρω. Γαμώτο.

- Β: Πες μου. Τι άλλο;

- Γ: Γαμημένη. Ανώμαλη.

- Β: Μίλα… πες μου τι σκέφτεσαι.

- Γ: Σκέφτομαι ότι θες να με γαμήσεις. Να με βάλεις να πάω με άντρα. Δεν θέλω… αλλά…

- Β: Αλλά;... Πες το.

- Γ: Θα το κάνω. Για σένα.

Έτρεμα παντού. Έλιωνα. Δεν με κρατούσαν τα γόνατα μου. Δεν άντεχα. Δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο. Άνοιξα τα μάτια μου και την είδα να είναι καθισμένη στο κάθισμα της τουαλέτας, 3 μέτρα μακριά, να με κοιτά με μάτια γουρλωμένα. Δε με ακουμπούσε, δεν ξέρω για πόση ώρα. Αλλά έχυνα χωρίς να υπάρχει επαφή του καυλιού μου με κάτι. Στον αέρα. Έχυνα με τις σκέψεις μου. Με την εξομολόγηση μου. Το κορμί μου ήταν στα όρια του και το σπέρμα εκτοξευόταν στον αέρα. Είχα τελειώσει μόνο με το μυαλό μου. Δεν πίστευα πότε ότι αυτό μπορούσε να συμβεί. Δεν το είχα ακούσει ποτέ. Δεν το είχα δει σε καμία τσόντα. Δεν υπήρχε αυτό στο μυαλό μου. Να χύσω χωρίς να έχω επαφή. Μόνο με τη σκέψη.

Τα πόδια μου δε με κρατούσαν άλλο. Γονάτισα και έπεσα μέσα στη μπανιέρα. Ένιωθα λες και είχα τρέξει 100μ με ότι είχα και δεν είχα μέσα μου. Δεν είχα άλλες δυνάμεις. Η Βάσω είχα κάτσει απέναντι μου και είχε γυαλίσει το μάτι της. Καθόταν γυμνή, σταυροπόδι, απέναντι μου και είχε ανάψει τσιγάρο. Δεν είχα τις δυνάμεις να αναλύσω τη στάση της, τη σκέψη της. Αλλά φαινόταν τόσο πολύ ικανοποιημένη. Άναψε ένα ακόμη τσιγάρο και μου το έβαλε στο στόμα. Είχα αρχίσει να συνέρχομαι, μετά από κάνα πεντάλεπτο. Οι άντρες μεταξύ μας, όταν κάποιος είναι τόσο χάλια, λέμε «έγινε μουνί». Αυτό είχα γίνει. Είχα γίνει μουνί. Εξαντλημένος, χυμένος, λιωμένος μέσα στην μπανιέρα, ίσα που κρατούσα το κεφάλι μου σταθερό, για να μπορώ να ρουφήξω δυο τζούρες τσιγάρο.

Η Βάσω έριχνε τις στάχτες μέσα στην μπανιέρα αλλά το βλέμμα της δεν το έπαιρνε από πάνω μου. Δεν μιλούσε, μόνο χαμογελούσε. Σαν να είχε δει και αυτή κάτι πρωτόγνωρο. Ήμουν ένα σπάνιο θέαμα, και για τους δυο μας. Εκείνη σαν θεατής, εγώ σαν πρωταγωνιστής. Εκείνη σαν σεναριογράφος, εγώ σαν θύμα της πλεκτάνης της. Η απόλυτη χειραγώγηση του μυαλό μου. Αλλά δεν το είχα καταλάβει ακόμη. Δε μπορούσα.

- Β: Κάνε ένα ντους και έλα μέσα. Θα παραγγείλω κάτι να φάω.

- Γ: Πρέπει να πάω και σπίτι κάποια στιγμή.

- Β: θα το φροντίσω εγώ. Μην ανησυχείς. Κοίτα να συνέλθεις και να καθαριστείς.

- Γ: Ότι πεις…

- Β: Μπράβο το αγόρι μου. Κουνήσου, σε περιμένω μέσα. Και μη ντυθείς. Δεν υπάρχει λόγος.

Τη στιγμή που το είπε, ακούστηκε στο αυτί μου τόσο βασανιστικό. Ήμουν τόσο άδειος και κουρασμένος που οποιαδήποτε σκέψη για σεξ, μου χτυπούσε στο αυτί ως βασανιστήριο. Δεν είχα όρεξη για τίποτα. Μόνο για να αράξω σε έναν καναπέ, σε ένα κρεβάτι. Αλλά δε με έπαιρνε για να αρνηθώ. Είχα μπει σε ένα παιχνίδι που ανά πάσα στιγμή μπορεί να με πετούσε απ’ έξω. Και δεν ήθελα. Ήταν μόνο η αρχή και ήθελα να προχωρήσω όσο περισσότερο γίνεται. Σα βιντεοπαιχνίδι με πίστες.

Είχα πλυθεί και σκουπιζόμουν μπροστά στον καθρέφτη. Με κοίταζα και προσπαθούσα να φέρω στο μυαλό μου τι ακριβώς έβλεπε η Βάσω πριν λίγη ώρα. Δε μπορούσα. Ο πούτσος μου είχε συρρικνωθεί, είχε ξεκαβλώσει και καμία σκέψη ή προσπάθεια δεν είχε αποτέλεσμα. Ήμουν σίγουρος ότι θα περνάγαμε ένα ήσυχο βραδάκι με τη θεία και ότι δε θα είχαμε καμία έντονη στιγμή. Μέχρι αύριο. Γιατί αύριο μας περίμενε η Ελένη σπίτι της. Και αύριο ήταν η μέρα που ο άντρας της θα μάθαινε. Για μένα. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ. Φοβόμουν ήταν η αλήθεια. Αλλά από την άλλη η αναφορά του Αντώνη και η απάντηση της θείας, ήταν τόσο καθησυχαστικές. Σα να ήταν κάτι αναμενόμενο. Αλλά αυτή η σκέψη δεν έφευγε από το μυαλό μου. Και λειτουργούσε, αν μου επιτρέπετε η έκφραση, αντί-καυλωτικά

Πήγα στο σαλόνι. Η Βάσω είχε αράξει στον μόνο καναπέ, απέναντι από το μεγάλο. Είχε φορέσει εσώρουχα. Ένα μαύρο σετάκι, απλό. Τη βρήκα πάλι με ένα τσιγάρο στο χέρι να μιλάει στο τηλέφωνο. Σε λίγα δευτερόλεπτα κατάλαβα ότι μιλούσε με την μάνα μου. Είχε καθησυχάσει την μάνα μου ότι είμαι καλά και ότι είμαι μαζί της. Δεν ξέρω με ποια δικαιολογία αλλά το είχε καταφέρει μια χαρά. Για όσους παραξενεύονται, εκείνες τις εποχές, για όσο μέναμε μαζί με τους γονείς μας, είχαμε την υποχρέωση τουλάχιστον να τους ενημερώνουμε. Και επειδή δεν υπήρχαν κινητά για να υπάρχει άμεση επικοινωνία, έπρεπε να το κάνουμε από σταθερό. Έπρεπε απλά να τους δίνουμε σημεία ζωής για να μην ανησυχούν.

Πήρα ένα τσιγάρο από τα δικά μου και ξάπλωσα στον μεγάλο καναπέ, ρουφώντας μία γερή τζούρα και κοιτάζοντας το ταβάνι, με σχεδόν άδειο μυαλό. Την κοίταξα όσο μιλούσε στο τηλέφωνο. Ήταν, για κάποιο λόγο, πανέμορφη. Σχεδόν τέλεια. Μου άρεσε πάντα η Βάσω, αλλά εκείνη τη στιγμή την έβλεπα με εντελώς διαφορετικό μάτι. Η, τόσο έντονη, εμπειρία που βίωσα μαζί της, εξ αιτίας της, σα να διέγραψαν τις ατέλειες της. Την κοίταζα και χαμογελούσα. Όπως χαμογελούσε και εκείνη πριν λίγη ώρα, αφού είχε τελειώσει στο στόμα μου. Θυμήθηκα μία ατάκα της:

«Αλλά για να σου δώσω το κώλο μου, θα πρέπει να μου δώσεις κάτι και εσύ».

Αμέσως μετά, συνέβη ότι συνέβη. Αυτό ήταν; Πήρε αυτό που ήθελε; Το είχε σχεδιάσει και αυτό; Ή απλά έτυχε; Το κορμί μου είχε αρχίσει να επανέρχεται σιγά-σιγά. Το ίδιο και το μυαλό μου. Και εκείνη τη στιγμή, μια σκέψη με έκανε να γουρλώσω τα μάτια. Είχε καταφέρει να της πω ότι σκεφτόμουν. Τα πάντα. Τα θέλω, τις φοβίες μου, τα αισθήματα μου, τα πάντα. Είχα ξεγυμνωθεί, εκτός από σωματικά, και εγκεφαλικά. Ήξερε πλέον τα πάντα. Με είχε εξαπατήσει για ακόμη μία φορά, για να πάρει αυτό που ήθελε πατώντας το ευαίσθητο σημείο μου, την καύλα. Δεν υπήρχε κάτι που δεν ήξερε πλέον. Και αυτό φαινόταν στο βλέμμα της. Με είχε. Σχεδόν της άνηκα.

Η σκέψη που είχα κάνει, όταν μου είπε ότι για να μου δώσει το κώλο της, ότι θα πρέπει να της δώσω κάτι και εγώ, ήταν ότι ήθελε να παίξει με τον κώλο μου. Δεν ήταν κάτι πρωτάκουστο αλλά δεν ήταν και κάτι σύνηθες. Η παρουσία του Αντώνη, ότι θα μάθαινε ο Θανάσης, με φόβιζαν είναι η αλήθεια. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου με παρουσία άλλων αντρών. Και πίστευα ότι ήθελε να με προετοιμάσει. Και με ανάγκασε να τις τα πω όλα. Τα πάντα. Και το πιο σημαντικό; Ότι θα τα έκανα, για εκείνη. Τελικά μάλλον δεν ήθελε κάτι το κορμί μου σκέφτηκα. Απλά ήθελε να της ανήκει το μυαλό μου. Έπρεπε όμως και εγώ να κάνω κάτι. Τι; Δεν ξέρω ακόμη.

- B: Μικρέ, βλέπω ότι συνήλθες. Είσαι οκ;

- Γ: Μια χαρά θεία.

- B: Όταν είμαστε οι δυο μας, δεν θέλω να με λες θεία. Βάσω απλά.

- Γ: Υπάρχει λόγος, πότε σε λέω θεία και πότε Βάσω.

- B: Και ποιος είναι αυτός;

- Γ: Θα βρεις τρόπο να το καταλάβεις. Είμαι σίγουρος.

- B: Μάλιστα. Τι έγινε; Γιατί είσαι στραβωμένος;

- Γ: Τίποτα. Κάτι δικά μου.

- B: Κόψε τις μαλακίες. Έχουμε προχωρήσει πολύ για να παίζουμε αυτά τα χαζά παιχνιδάκια. Λέγε.

- Γ: Πήρες αυτό που ήθελες τελικά, έτσι;

- B: Α μάλιστα. Δεν ξέρω τι να πω για σένα πλέον. Με εντυπωσιάζεις, με εκπλήσσεις με διαφορετικούς τρόπους. Και αυτό με φοβίζει σε σένα.

- Γ: Δηλαδή;

- B: Δεν περίμενα να καταλάβεις τι συνέβη. Πως εκμεταλλεύτηκα την αδυναμία σου για να πάρω αυτό που θέλω. Και εσύ το αντιλήφθηκες μέσα σε ένα τέταρτο. Για κάποια σαν εμένα, που κινώ τα νήματα, όπως είπες, δεν είναι και ότι καλύτερο. Αλλά εκτιμώ που εκτός από ένα καλό καβλί και ένα ωραίο κορμί, είσαι και ένα κοφτερό μυαλό. Συγνώμη που ένιωσες χρησιμοποιημένος, αλλά δεν είναι η απόλυτη αλήθεια αυτή.

- Γ: Βάσω, μην αρχίσεις το παραμύθιασμα.

- B: Στο έχω ξαναπεί. Μπορεί να μην σου λέω όλη την αλήθεια, αλλά ψέματα δεν πρόκειται να σου πω. Και την αλήθεια θα την μάθεις στο τέλος. Ολόκληρη. Αλλά μόνο όταν είσαι έτοιμος, ποτέ πιο πριν.

- Γ: Και ποια είναι η αλήθεια;

- Β: Ότι πράγματα που ζω μαζί σου, δεν τα έχω ξανανιώσει με κανέναν. Εσύ μπήκες πρώτος, ξέρεις τι εννοώ. Ήθελα μια πρωτιά και για μένα, πάνω σου. Και το πέτυχα. Θα σε θυμάμαι πάντα για αυτό που έκανες και θα με θυμάσαι για πάντα για αυτό που σου έκανα.

- Γ: Τι να πω;

- Β: Τίποτα. Μην νιώθεις χρησιμοποιημένος. Ήρθε η στιγμή να σου πω κάποια πράγματα. Βλέπω όμως ότι είσαι έτοιμος.

- Γ: Ανάβω τσιγάρο και σε ακούω.

- Β: Μην ανάβεις ακόμη. Δεν θα σου πω τώρα.

- Γ: Θα με τρελάνεις εσύ. Αυτό δεν είπες;

- Β: Είπα ότι θα σου πω, όχι ότι θα σου πω τώρα. Είσαι έτοιμος όμως για άλλα πράγματα.

Δεν είχα καταλάβει ότι η κουβέντα με είχε ερεθίσει πάλι. ΠΑΛΙ! Ότι μιλάγαμε τόσο ανοιχτά πλέον, ότι καθόμασταν γυμνοί στο σαλόνι της, με είχαν καυλώσει. Όχι εντελώς αλλά αρκετά. Σηκώθηκε και ήρθε και ξάπλωσε πάνω μου. Χώθηκε ανάμεσα στα πόδια μου και έφερε τα χείλη της στα δικά μου. Το ύφασμα του σουτιέν τριβόταν υπέροχα πάνω στις ρώγες μου, ενώ το ύφασμα από το κιλοτάκι της τριβόταν στο καβλί μου. Είχε σφίξει το κεφάλι μου με τα δυο της χέρια και μου δάγκωνε τα χείλη. Το κορμί της τριβόταν στο δικό μου με κίνηση μπρος-πίσω. Όπως ακριβώς κουνιέται ένας άντρας όταν γαμάει. Αλλά τώρα ήταν η Βάσω από πάνω μου. Ήταν ήδη πολύ καυλωμένη και το πάθος της και η καύλα της ξεχείλιζε. Με ήθελε σαν τρελή, πάλι. Το φώναζαν οι κινήσεις της, το κορμί της, η ανάσα της. Είχε παθιαστεί τρελά. «Μην κάνεις τίποτα εσύ, άστα όλα σε μένα» ήταν αυτό που μου ψιθύρισε.

Γύρισε το κορμί της και έφερε το κεφάλι της στον πούτσο μου. Η κλασσική στάση 69. Πριν καταλάβω τι έγινε, είχε ήδη μπουκώσει το στόμα της με το καβλί μου και είχε φέρει το μουνί της στο δικό μου. Ένιωθα τα χέρια της και το στόμα της στον πούτσο μου αλλά δε μπορούσα να επικεντρώσω εκεί. Η ευκολία που μου έφερε το μουνί της στο πρόσωπο μου, με καύλωσε πολύ. Παραμέρισα το κιλοτάκι. Και έφερα τα χέρια μου στο μουνί της. Το άνοιξα διάπλατα και ξανά έχωσα τη γλώσσα μου βαθιά. Ήξερα πλέον πολύ καλά τι ήθελε και πως το ήθελε. Ξαφνικά ένιωσα τα χέρια της, το ένα από κάτω της και το άλλο από πάνω, να τραβάνε το κιλοτάκι με όλη της την δύναμη. Ακούγονταν το σκίσιμό. Τραβούσε πιο δυνατά. Μέχρι που κόπηκε εντελώς. Πριν προλάβω να σκεφτώ τι ακριβώς έκανε, είδα το μεσαίο δάχτυλο της να χώνεται ανάμεσα στα κωλομέρια της και να τρίβει την κωλοτρυπίδα της. Μου έκανε σήμα.

Την έπιασα από τα μεγάλα κωλομέρια και τα άνοιξα, τραβώντας την προς το στήθος μου. Δεν ήθελε μουνί. Ήθελε κώλο. Της άρεσε η καύλα που της έδωσα πρωτύτερα και ήθελε κι άλλο. Δεν έχασα ευκαιρία. Χώθηκα και άρχισα να της σκάβω τη τρύπα με την άκρη της γλωσσάς. Τραβούσα την άκρη της με τα δάχτυλα και χωνόμουν όλο και πιο βαθιά. Ειλικρινά δεν ένιωθα τι συνέβη στο καβλί μου. Όλο μου το είναι ήταν επικεντρωμένο στην καύλα της σούφρας της. Όταν η γλώσσα έφτασε εκεί που δεν πήγαινε άλλο, τότε κατέβασα ένα από τα δάχτυλα και πήρε την θέση της γλώσσας. Άρχισε να χώνεται όλο και πιο βαθιά μέσα της. Με μικρά καρφώματα, την άνοιξα όλο και περισσότερο. Μέχρι που μπήκε όλο. «Έτσι καύλα μου, έτσι, συνέχισε». Μου έδινε σημάδι ότι γουστάρει με ότι της κάνω. Αλλά μέχρι εκεί είχα φτάσει και στο μπάνιο, πριν 1 ώρα. Είχε έρθει η στιγμή να το πάμε παραπέρα.

Λύγισα το δάχτυλο που ήταν μέσα της, και το έκανα σαν γάντζο. Τράβηξα με δύναμη προς το ταβάνι. Η τρύπα της άνοιγε, ζόρικα, με πίεση και πόνο. Φώναζε αλλά δε με σταματούσε. Τα λόγια της με καθοδηγούσαν. Τα όχι της, ήταν ναι. Τη χαλάρωνα και την ξανατραβούσα με δύναμη. Έβλεπα την σούφρα να ανοίγει. Σιγά-σιγά είχα αρχίσει να βλέπω μέσα της. Είχε χαλαρώσει. Ήταν έτοιμη. Έφερα και το διπλανό δάχτυλο και το άφησα να γλιστρήσει και αυτό μέσα στη σούφρα. Το στόμα μου ήταν κολλημένο στο μουνί της και έτσι της έδινα καύλα εκεί που ο πόνος από το ξεκώλιασμα, της την έπαιρνε.

"Γαμημένε, τι μου κάνεις; Τι καύλα είναι αυτή; Δώσε μου κι άλλη. Τι έχανα η πουτάνα τόσα χρόνια; Αχ... έτσι ρε καργιόλη. Άνοιξε με!"

Αυτά ήταν λίγες από τις εκφράσεις της, όταν δεν ήταν μπουκωμένη με τον πούτσο μου ή τα αρχίδια μου. Πλέον τη γαμούσα δυνατά με δυο δάχτυλα. Καρφώματα γρήγορα και έντονα. Με πολύ δύναμη. Την άνοιγα. Γιατί μιας και φτάσαμε εδώ, θα πήγαινε το πράγμα μέχρι τέλους. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

- Γ: Σήκω.

- Β: Όχι.

- Γ: Σήκω, μη με νευριάζεις.

- Β: Δε θα με γαμήσεις. Μόνο γλώσσα και δάχτυλα. Δεν θέλω πούτσο ακόμη.

- Γ: Στα αρχίδια μου.

- Β: Γιώργο. Μη!

Δεν καταλάβαινα πλέον από λόγια. Την πέταξα από πάνω μου, στο πλάι του καναπέ. Εκείνη αντιστεκόταν, προσπαθούσε να ξεφύγει. Αλλά δε φώναζε. Με χτυπούσε αλλά δεν ήταν δύσκολο να την εγκλωβίσω εκεί που θέλω. Ο πούτσος μου ήταν πέτρα, εξ αιτίας της μαεστρίας της στα τσιμπούκια. Και εκείνη ήταν αρκετά ανοιχτή, εξ αιτίας μου. Βρισκόμουν ξαπλωμένος πάνω της και την είχα ακινητοποιήσει. Το ένα μου χέρι βρισκόταν στο λαιμό της και το στόμα μου ήταν δίπλα στο αυτί της.

- Γ: Κάνε ότι σου πω και θα νιώσεις μεγάλη καύλα

- Β: Άντε γαμήσου μικρέ. Θα το πληρώσεις αυτό που πας να κάνεις.

- Γ: Ήρθε η ώρα να σε πληρώσω με το ίδιο νόμισμα, θεία.

- Β: Να το θυμηθείς αυτό, όταν σου πω. Δεν πρέπει να το κάνεις αυτό αγόρι μου.

Της σήκωσα την μέση και πέρασα από κάτω της ένα μαξιλάρι του καναπέ, έτσι ώστε να σπάσει η μέση της και να τουρλώσει ο κώλος της.

- Γ: Μου έχεις εμπιστοσύνη;

- Β: Δεν ξέρω.

- Γ: Ξέρεις. Μπορείς… αλλά δε μπορείς να δεχτείς ότι πρέπει να βασιστείς σε κάποιον άλλον για να νιώσεις ηδονή. Μία φορά τη γλύτωσες χθες βράδυ, στης Ελένης. Σήμερα δε γλιτώνεις. Θυμάσαι τι μου λες;... κάνε ότι σου λέω και θα περάσεις υπέροχα.

- Β: Είσαι πολύ μικρός για να μου μιλάς έτσι.

Όση ώρα μιλάγαμε, το πουτσοκέφαλο μου ήδη πίεζε την σούφρα της.

Συνεχίζεται. Θα ήθελα να ακούσω τα σχόλια σας.
Copyright protected OW ref: 163047