Η πουτάνα μέσα τους (7ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από gg36
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.69 (8 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Η πουτάνα μέσα τους (6ο μέρος)

Πάρκαρε σε ένα parking στο κέντρο της Αθήνας και κατευθυνθήκαμε προς την Πατησίων, σε ένα πολύ γνωστό πολυκατάστημα της εποχής. Οι διάλογοι μας ήταν πολύ χαλαροί και επικεντρώνονταν περισσότερο στο γούστο της θείας στα αντρικά ρούχα, και όχι στα δικά μου. Ότι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ και ότι είχε συμβεί πριν 20 λεπτά μέσα στο αυτοκίνητο της, είχε θολώσει το μυαλό μου. Λένε, ότι αν σε πάει καλά, μην παρεμβαίνεις και άστο να σε πάει όπου θέλει. Αυτό έκανα κι εγώ. Δεν ήθελα να χαλάσω την ρέντα της καύλας μου και άφηνα τη Βάσω να κάνει κουμάντο. Άλλωστε το ήθελε.

Με είχε πιάσει αγκαζέ και περπατάγαμε. Σε καμία στιγμή δεν αναφερθήκαμε στις στιγμές που ζήσαμε. Ήταν πολύ πιθανό να λέγαμε πράγματα πολύ ιδιαίτερα και δεν θέλαμε να δώσουμε δικαιώματα. Τα βλέμματα πολλών αντρών αλλά και γυναικών, μας σκάναραν, αναζητώντας να καταλάβουν την σχέση που πιθανόν έχουμε. «Λίγο μεγάλος για γιος της, λίγο μικρή για μάνα του. Γκόμενοι; Ρε λες;» ήταν το πιο πιθανό σενάριο που έπαιζε στο μυαλό τους. Το περίεργο ήταν ότι ιδιαίτερα έντονα ήταν τα βλέμματα από τις μικρές σε ηλικία. Γίνεται πιο γοητευτική η εικόνα ενός άντρα δίπλα σε μία όμορφη και ώριμη γυναίκα, ανεξαρτήτως της μεταξύ τους σχέσης. Αυτό λάμβανα από το βλέμμα τους.

Η θεία Βάσω ήταν πολύ χαλαρή, μιας και είχε τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης. Μπήκαμε στο πολυώροφο κατάστημα, ανεβήκαμε στον 4ο όροφο, στο τμήμα αντρικής ένδυσης και εκεί είδα τη θεία σε θερμό εναγκαλισμό και διαχυτικότητα με μία πωλήτρια. Είχα μείνει πιο πίσω, μετά από οδηγία της και προσπαθούσα να καταλάβω τι παίζει. Τα γέλια μεταξύ τους, και το βλέμμα της πωλήτριας πάνω μου, με έκαναν να καταλάβω ότι η μεταξύ τους σχέση είχε κάποιο παρελθόν. Όχι απαραίτητα σεξουαλικό αλλά γνωρίζονταν από παλιότερα. Σε κάποια στιγμή, γύρισαν και οι δύο προς το μέρος μου και με κοίταξαν. Το βλέμμα της πωλήτριας είχε μετατραπεί σε πονηρό, λες και κάτι ήξερε ή είχε καταλάβει. Η θεία είχε ένα πλατύ χαμόγελο και μου έκλεισε το μάτι, κάνοντας μου και νόημα να πλησιάσω. Αφού έγιναν οι συστάσεις, έμαθα ότι το όνομα της είναι Θάλεια.

- Θ: Χάρηκα Γιώργο.

- Γ: Επίσης.

- Θ: (αφού με τσέκαρε άλλη μία φορά από πάνω μέχρι κάτω) Πως θα τον ντύσουμε Βάσω;

- Β: Θα μας δώσεις 2 jeans που κάνουν ωραίο κωλαράκι, και 3 πουκάμισα που να συνδυάζονται.

- Θ: Να του δώσω το κλασσικό τότε. Το 501. Το αγαπημένο σου. Ένα κανονικό και ένα ξεβαμμένο;

- B: Μέσα στο μυαλό μου είσαι.

H Θάλεια πήρε μια μεζούρα και ήρθε κοντά μου. Την πέρασε γύρω από τη μέση μου και κοιτώντας με στα μάτια έντονα, μου έκλεισε το μάτι. Δε μπορώ να πω ότι αιφνιδιάστηκα. Από ότι εξέλαβα τα προηγούμενα λεπτά, οι 2 γυναίκες ήξεραν μάλλον αρκετά, η μία για την άλλη. Οπότε της ανταπέδωσα το βλέμμα με ένα χαμόγελο. Είχα αγχωθεί λίγο γιατί ήμασταν σε έναν δημόσιο χώρο και μπορεί κάποιοι να μας έβλεπαν. Αλλά είχαν προνοήσει και ήμασταν σε μία γωνία, πίσω από μία στοίβα από ρούχα και κανέναν σε κοντινή απόσταση.

Αφού μου μέτρησε τη μέση, με γύρισε με πλάτη σε εκείνη και έκανε μία «περίεργη» μέτρηση. Από την μέση μέχρι τον καβάλο, αλλά από πίσω. Ξαφνιάστηκα, αλλά δεν κουνήθηκα. Κοίταξα μόνο την Βάσω που ήδη χαμογελούσε με πονηρό στυλάκι. Ένιωσα ένα χούφτωμα στον κώλο μου και με τα δύο χέρια. Δεν με μετρούσε, ήταν ξεκάθαρο, αλλά με χούφτωνε για να νιώσει το κορμί μου. Η επαφή κράτησε για 4-5 δευτερόλεπτα αλλά ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει μία έντονη καύλα στον πούτσο μου. Η Θάλεια ήρθε από μπροστά μου και κοίταξε τον καβάλο μου, σαν να ήξερε τι προκάλεσε.

- Θ: Ο μικρός είναι ότι πρέπει, ε; Που τον βρήκες;

- Β: Ο ανιψιός μου είναι.

- Θ: Πλάκα μου κάνεις; Δεν έχεις το Θεό σου εσύ.

- B: Σταμάτα μωρή. Δεν είχα πρόθεση να μπλέξω έτσι.

- Θ: Ναι, ότι πεις φιλενάδα. Τα ξέρουμε τα δικά σου.

- B: Σκάσε. Δεν είναι έτσι όπως νομίζεις. Αλλά ο μικρός είναι περίπτωση.

- Θ: Τον δοκίμασες;

- B: Θα τα πούμε άλλη στιγμή αυτά.

- Θ: Πάρε αυτά τα 2 παντελόνια να τα δοκιμάσει και πήγαινε τον στο γνωστό δοκιμαστήριο.

- B: Ξέρω, ξέρω...

Ότι μίλαγαν οι δυο τους, σαν να μην ήμουν ακριβώς μπροστά τους, με ξεπερνούσε αλλά με καύλωνε κιόλας. Η σκέψη ότι μπορεί να είμαι ένα toy boy, την οποία είχα κάνει και την προηγούμενη μέρα, με τσάντιζε και με ερέθιζε ταυτόχρονα. Αλλά θα έπαιζα το παιχνίδι τους και πάλι. Άλλωστε στην φάση με την Ελένη και την Βάσω, μόνο σε κακό δεν μου βγήκε.

Η Θάλεια παραμέρισε μία κουρτίνα, λίγα μέτρα από εκεί που ήμασταν, και περάσαμε εγώ και η θεία. «Δώσε μου 10 λεπτά και έλα» ήταν η ατάκα-φωτιά που είπε η Βάσω στη Θάλεια. Δεν χρειάζεται και πολύ φαντασία για να καταλάβω τι θα γινόταν. Άλλωστε εδώ και ώρα είχα καταλάβει ότι τη Θάλεια θα την πηδήξω αργά ή γρήγορα. Δεν καταλάβαινα όμως τι έπαιζε, στη γενικότερη εικόνα. Αλλά ώρα με την ώρα, μέρα με την μέρα, είχα μπει σε μία κατάσταση που μόνο προς όφελος μου, λειτουργούσε. Λίγα μέτρα παραπέρα, η θεία άνοιξε μία πόρτα και μπήκαμε σε ένα μεγαλούτσικο δοκιμαστήριο. Πιο μεγάλο, σίγουρα, από τα κλασσικά δοκιμαστήρια του 2x2. Είχε 2 πάγκους που σχημάτιζαν ένα Γ. Ήταν ένα ειδικό δοκιμαστήριο για επώνυμους πελάτες που επιθυμούσαν λίγη ιδιωτικότητα, μακριά από τα βλέμματα πελατών και παπαράτσι. Πριν προλάβω να τσεκάρω το χώρο, η Βάσω κόλλησε μπροστά μου και το χέρι της πήγε πάνω από την φόρμα μου και χούφτωσε τον πούτσο μου.

- Β: Μικρέ, θυμάσαι τι σου είπα;

- Γ: Πολλά είπαμε. Πιο από όλα;

- Β: Την επόμενη φορά, θα μου λες εσύ ιστορίες και εγώ θα στον γλείφω.

- Γ: Γίνεται να το ξεχάσω;

- Β:Λοιπόν, θα σου πω τι ακριβώς θα γίνει και αν τα τηρήσεις, και θα περάσεις καλά, αλλά θα έχεις περάσει και μία ακόμη δοκιμασία.

- Γ: Δοκιμασία;

- Β: Θα μάθεις τι εννοώ μόνο αν με ικανοποιήσεις.

- Γ: Τότε σε ακούω.

- Β: Θα σου πάρω πίπα και εσύ θα μου λες μία ιστορία σου με την Ελένη. Την πιο έντονη. Θα τελειώσεις, αλλά θα πρέπει να ξανακαυλώσεις πολύ σύντομα. Αν συμβεί αυτό, τότε θα έρθει μέσα η Θάλεια και θα κάνεις ότι σου πει. Λογικά δεν θα τελειώσεις τόσο σύντομα, αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος σου. Ο στόχος σου είναι να την κάνεις να τελειώσει γρήγορα για να επιστρέψει στην δουλειά της πριν αρχίσουν να την ψάχνουν. Αν διακοπεί το πήδημα, πριν τελειώσει, τότε έχεις κοπεί.

- Γ: Μάλιστα. Δε νομίζω ότι θα είναι δύσκολο, είπα χαμογελώντας.

- Β: Για να σε δω.

- Γ: Γονάτισε σε παρακαλώ. Είμαι ήδη πέτρα και ξέρεις γιατί...

Χωρίς να χρονοτριβήσει, γονάτισε, τραβώντας μου τι φόρμα μέχρι τους αστραγάλους, μαζί και το boxer. Δεν υπήρξαν προκαταρκτικά. Το χέρι πήγε με την μία στα αρχίδια μου και το στόμα της άρχισε να γλείφει το ξεραμένο σπέρμα μου πάνω από το καβλί μου. Δε φαινόταν να το σιχαίνεται, το αντίθετο θα έλεγα. Μόλις τελείωσε με τον καθαρισμό, την άκουσα να λέει «Μίλα…».

«Ήταν η μέρα που η Ελένη με τον άντρα της είχαν έρθει στο σπίτι μας για φαγητό. Και μόνο στη σκέψη ότι θα γινόταν αυτή η φάση, είχα λιώσει από τις καύλες. Τον είχα παίξει τόσες φορές για την κολλητή σου εκείνη την μέρα, μόνο και μόνο για να μην ξανακαυλώσω και έχουμε μπερδέματα. Άλλωστε ήταν και ο άντρας της μαζί της και δεν ήθελα να γίνει καμιά ζημιά. Ήμασταν τυπικοί αλλά συνέχεια σκεφτόμουν πως θα μπορούσα να την γαμήσω, έστω και για ένα λεπτό και να αδειάσω ότι έχω μαζεμένο, πάνω της. Να τη γαμήσω και να είναι ο άντρας της παραδίπλα, χωρίς να πάρει μυρωδιά το ζώο. Να τον κάνω κερατά, μέσα στο σπίτι μου, αφού τον είχα κάνει κερατά στο δικό του. Δεν άδειαζε το μυαλό μου»

Το τσιμπούκι της Βάσως είχε γίνει πολύ έντονο. Χούφτωμα στα αρχίδια και χώσιμο της πούτσας μου στο στόμα της, σα να μου γαμούσε το καυλί με το στόμα. Και τα μάτια της καρφωμένα στα δικά μου, ενώ της χάιδευα το κεφάλι και της μιλούσα.

«Σε κάποια στιγμή, ήρθε και έκατσε δίπλα μου και όταν είδε ότι δε μας ακούει κάνεις, τι μου είπε η πουτάνα η φίλη σου; Ότι είναι τόσο πολύ καυλωμένη, που απόψε θα χύσει πολλές φορές για μένα. Ότι είχε δει την καύλα μου για εκείνη και ότι ξέρει ότι αν μπορούσα θα την είχα βάλει στα 4 και θα την ξέσκιζα. Αλλά δεν μπορώ και αυτό την καυλώνει περισσότερο. Με έπαιζε η καργιόλα και το ευχαριστιόταν. Αλλά την άλλη μέρα, μόλις σιγουρεύτηκα ότι είχε φύγει ο άντρας της, της χτύπησα την πόρτα και μπούκαρα μέσα. Χωρίς πολλά-πολλά τη γάμησα στα γρήγορα αφού τις έσκισα σχεδόν ότι φορούσε. Σίγουρα της έσκισα το σουτιέν, γιατί θυμάμαι τις βυζάρες που κουνιόντουσαν χύμα μπροστά μου. Ήμουν τρελαμένος και δε θυμάμαι πολλά. Μόνο ότι έχυσα μέσα της.»

Την στιγμή που θυμήθηκα ότι έχυσα μέσα στο μουνί της Ελένης, τη μία και μοναδική φορά που συνέβη αυτό, ένιωσα τα αρχίδια μου να πιέζουν το πούτσο μου και από την πουτσότρυπα να μου φεύγει ότι σπέρμα είχα μέσα μου. Αλλά η καύλα είχε και συνέχεια, γιατί η Βάσω δεν τραβήχτηκε ούτε στιγμή. Ίσα-ίσα που κόλλησε το πρόσωπο της πάνω μου και κατάπινε τα χύσια μου, χωρίς να πεταχτεί ούτε σταγόνα απ' έξω. Παρ' όλο που είχα κλειστά τα μάτια μου, ήμουν σίγουρος ότι με κοίταζε, σαρώνοντας κάθε έκφραση καύλας στο πρόσωπο μου. Ήταν τόσο καλή, που κατάφερε να μην πνιγεί, κάνοντας μικρές κινήσεις μπρος-πίσω για να μπορεί να τα καταπιεί.

Δεν έβγαλε ούτε στιγμή της ψωλή μου από το στόμα της αναγκάζοντας με να ξανακαυλώσω. Η μόνη στιγμή που τον έβγαλε ήταν για να μου τον παίξει και να γεμίσει το στόμα της με τα αρχίδια μου. Τα είχε στραγγίξει και τώρα συντηρούσε τον ερεθισμό του καυλιού μου για τη Θάλεια. Συνέχισε έτσι για 2-3 λεπτά, μέχρι να σιγουρευτεί ότι δε θα ξεκαυλώσω αμέσως. Κρατώντας τον πούτσο μου στο χέρι της και παίζοντας μου μαλακία, σηκώθηκε όρθια και με κοίταξε κατάματα, με ένα βλέμμα γεμάτο ικανοποίηση και ίσως και περηφάνια. Αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω αν αισθανόταν περήφανη για εκείνη και ότι προκάλεσε ή για μένα που έκανα ότι μου είπε; Δεν είχε και μεγάλη σημασία.

- B: Βλέπεις, η θεία Βάσω κρατάει τις υποσχέσεις της. Σου είπα ότι θα με χύσεις στο στόμα όσο θα μου λες ιστορίες;

- Γ: Ναι... ναι...

Όσο και να το περίμενα να συμβεί, το γεγονός ότι συνέβη κάτι τόσο ακραίο που τροφοδοτούσε την καυλωμένη ψωλή μου. Με το ένα χέρι μου τον έπαιζε και με το άλλο είχε ανοίξει λίγο την πόρτα και περίμενε να εμφανιστεί η Θάλεια για να πάρει σειρά. Δεν άργησε και σε λιγότερο από λεπτό ήταν μπροστά μου και περιεργάζονταν με το βλέμμα της. Είπε στη Βάσω να κρατάει τσίλιες και αν τυχόν δει κάποιον να την ψάχνει, να της το πει, αν και είχε ειδοποιήσει ότι πάει για τσιγάρο.

- Θ : Λοιπόν Γιώργο. Θέλω τον πούτσο σου. Μόνο αυτό μου αρκεί. Κάνε με να χύσω γρήγορα και χωρίς πολλά-πολλά. Δε θα με λεκιάσεις, δε θα φωνάξεις, δε θα πεις κουβέντα γενικώς και δεν θα μου χαλάσεις τα ρούχα. Μία μαλακία να κάνεις, και έχεις πάρει πόδι. Ρισκάρω πολύ αλλά ξέρω ότι οι επιλογές της Βάσως δε με αφήνουν παραπονεμένη. Και με το μαλάκα τον άντρα μου, που με πηδάει μία στις 15, έχω τρελές καύλες.

Όση ώρα μου μιλούσε, είχε γύρισε με πλάτη σε μένα, είχε σηκώσει τη κοντή της φούστα μέχρι τη μέση και είχε στηθεί, στηριζόμενη με τα χέρια της στο τοίχο. Χούφτωσα τον πούτσο μου, παραμέρισα την κιλότα της (δεν ήταν διαδεδομένα τότε τα strings) και έψαξα το μουνί της, με το πουτσοκέφαλο. Δυσκολεύτηκα γιατί με κυρίευσε μία αίσθηση άγχους. Δεν είχα ξαναγαμήσει έτσι κάποια γυναίκα. Αναφέρομαι στο να στηθεί μπροστά μου για πήδημα, χωρίς να έχουμε πει 5 κουβέντες πριν. Βλέποντας ότι δεν το βρίσκω, πέρασε το χέρι της πίσω της και πιάνοντας μου τον πούτσο, τον έφερε στο μουνί και πίεσε προς τα πίσω το κορμί της.

- Θ: Έτσι μωρό μου. Και τώρα γάμα με!

Άρχισα να την γαμάω με αυξανόμενη ένταση, χωρίς να βγαίνει κουβέντα από το στόμα μας. Είχα αγριέψει αρκετά και αν μου δινόταν η δυνατότητα, θα άκουγε πολλά μπινελίκια. Η Θάλεια ήταν μία 45άρα, γύρω στο 1.65 με πολύ καλό σώμα και μικρό στήθος. Ο πούτσος μου τερμάτιζε μέσα της και πλέον ακουγόταν το πλατσούρισμα σε κάθε κάρφωμα. Οι ανάσες μας βαριές και σιγά-σιγά, βρήκα το σωστό ρυθμό που ταίριαζε στη Θάλεια. Αυτό εκφραζόταν με ασυνάρτητες λέξεις που έβγαιναν από το στόμα της. Το κεφάλι της ήταν σκυμμένο προς τα κάτω και την είχα πιάσει από την μέση, καρφώνοντας την πούτσα μου όσο πάει.

- Θ: Αυτό είναι… μην σταματάς… συνέχισε... κοντεύω!

Οι κουβέντες της με είχαν τρελάνει. Πέρασα το χέρι μου μπροστά της και χούφτωσα το στήθος της πάνω από το πουκάμισο. Έφερα και το άλλο χέρι στο άλλο, και πλέον την κρατούσα από εκεί. Η Βάσω ακούστηκε να λέει ότι όλα είναι καλά, αλλά να βιαστούμε. Και άνοιξε την πόρτα του δοκιμαστηρίου, χαζεύοντας μας, εν δράση. Γύρισα και την κοίταξα. Χαμογελούσε πουτανιάρικα και απολάμβανε, χωρίς να κάνει κάποια άλλη κίνηση. Η αίσθηση ότι γαμούσα μία άγνωστη και ταυτόχρονα με έπαιρνε μάτι η Βάσω, με έστειλε. Χωρίς να το καταλάβω, άρχισα να γαμάω τη Θάλεια με όση δύναμη είχα καρφώνοντας στα μάτια τη Βάσω. Το έκανα για εκείνη. Η Θάλεια ήταν απλώς μία τρύπα για να χώσω μέσα της την πούτσα μου.

Βγάζοντας μία τσιριχτή κραυγή, ένιωσα την Θάλεια να λυγίζει και να χύνει. Όλο της το κορμί ταρακουνιόταν και είχε κολλήσει το πάνω μέρος του κορμιού της στον τοίχο. Δε σταματούσα. Συνέχιζα να τη γαμάω, λες και είχα μπει και πάλι σε μία κατάσταση τρέλας. Ώσπου, η θεία ήρθε κοντά μου, μου ξεγάντζωσε τα χέρια από την φίλη της και μου έδωσε ένα τρυφερό γλωσσόφιλο, αναγκάζοντας με να ηρεμήσω και να ρίξω την ένταση. Σιγά-σιγά, με τράβηξε πίσω και με έβαλε να κάτσω, ενώ ο πούτσος μου ήταν πέτρα αλλά και γεμάτος από τα χύσια της άλλης.

Στο μεταξύ η Θάλεια, είχε κάτσε απέναντι μου και προσπαθούσε να βρει τις ανάσες της. Με κοίταζε με νόημα. Ένταση και καύλα μαζί. Αν μπορούσε, θα μου ανταπέδιδε το χύσιμο, αλλά ήξερε ότι δε γινόταν. Έπρεπε να επιστρέψει στο πόστο της. Μαζεύτηκε όσο καλύτερα γινόταν και η Βάσω της έδωσε μία βούρτσα να φτιάξει τα μαλλιά της.

- Έλα έξω Βάσω, θέλω να σου μιλήσω, της είπε.

- Σε ένα λεπτό.

Μείναμε μόνη με τη θεία, εγώ καθιστός, εκείνη όρθια. Παρόλο που είχα χαλαρώσει, ήθελα να χύσω. Την άρπαξα από το χέρι και την έφερα κοντά μου. Αντιστάθηκε και μου έδωσε ένα χαστούκι.

- Δεν θα το ξανακάνεις αυτό. Αυτό που συνέβη χθες, δεν θα ξαναγίνει. Θα με έχεις μόνο όταν σου δίνομαι.

- Δε θα βγω μέσα από εδώ με το πούτσο τούμπανο.

Άπλωσα και πάλι το χέρι μου και την τράβηξα κοντά μου, αδιαφορώντας για την αντίδραση της. Καθόμουν στον πάγκο με τα πόδια ανοιχτά, εντελώς γυμνός. Την έβαλα να κάτσει στο ένα μου πόδι και την φίλησα στο λαιμό. Με άφησε για λίγο να βγάλω τα γούστα μου. Τη φιλούσα και την χούφτωνα πάνω από τα ρούχα της. Ξαφνικά ένιωσα το χέρι στον πούτσο μου και ανάμεσα τους την αίσθηση υφάσματος. Είχε τυλίξει στο χέρι της το boxer μου και μου τραβούσε μαλακία. Είχα φέρει κι εγώ το χέρι μου κάτω από την φούστα της και τη μαλάκιζα πάνω από το καλσόν και το κιλοτάκι. Τα γλωσσόφιλα μας ήταν έντονα και η καύλα μας είχε χτυπήσει κόκκινο. Σχεδόν ταυτόχρονα, χύσαμε και οι δύο στα εσώρουχα μας. Ένα μουγκό χύσιμο, πνιγμένο στα γλωσσόφιλα. Μείναμε αγκαλιά για λίγο, μέχρι να ηρεμήσουμε.

- Αυτό το boxer είναι δικό μου. Στο είπα και στο αυτοκίνητο. Έχεις χύσει 2 φορές σε αυτό σήμερα για μένα. Μου ανήκει…

και χαμογελώντας σηκωθήκαμε, πριν μας κάνουν τσακωτούς. Μου είπε να ντυθώ με τα ρούχα που μου διάλεξε, χωρίς να φορέσω κάποιο εσώρουχο, που άλλωστε δεν υπήρχε και να την βρω έξω. Άργησα να ντυθώ είναι η αλήθεια. Είχα αρχίσει να κλατάρω. Είχα χάσει το μέτρημα, ως προς το πόσες φορές είχα τελειώσει τις τελευταίες 15 ώρες. Σίγουρα 3 το τελευταία 2ώρο. Μία στο αυτοκίνητο, μία στο τσιμπούκι της και μία με το χέρι της. Μόλις είχα συνειδητοποιήσει ότι είχα τελειώσει τόσες φορές και δεν την είχα γαμήσει, αλλά είχα πάρει τη Θάλεια. Αναρωτήθηκα αν δεν το είχε ανάγκη ή αν κάτι άλλο πήγαινε στραβά με τη θεία.

Κάποια στιγμή, ντύθηκα και βγήκα στο μπροστά χώρο του πολυκαταστήματος. Μόλις έγινε αισθητή η παρουσία μου, είδα και τις δυο τους να με κοιτάνε και να χαμογελάνε. Ένα μεγάλο χαμόγελο ικανοποίησης και τίποτα περισσότερο. Δεν αντάλλαξα ούτε κουβέντα με τη Θάλεια, παρά μόνο ένα κλείσιμο του ματιού με νόημα. Η Βάσω με έπιασε αγκαζέ και προχωρήσαμε προς την έξοδο με γοργό βήμα.

- Γ: Λοιπόν;

- B: Το ένα παντελόνι και τα δύο πουκάμισα, είναι δώρο από την Θάλεια. Τα άλλα από μένα.

- Γ: Να πάω να την ευχαριστήσω.

- B: Κάτσε εδώ, δε θα πας πουθενά. Εδώ... μαζί μου. Είναι σίγουρο ότι θα έχεις την ευκαιρία στο μέλλον να την ευχαριστήσεις και να της ανταποδόσεις το δωράκι.

- Γ: Ναι ε; Μάλλον πέρασα την δοκιμασία από ότι φαίνεται.

- B: Πέρασες στο όριο μικρέ. Δε θα με ξανατραβήξεις έτσι, το άκουσες;

- Γ: Έλα στην θέση μου. Γαμούσα την Θάλεια και τελείωσε και εγώ έμεινα με τον πούτσο κάγκελο. Τι ήθελες να κάνω;

- B: έχεις ένα δίκιο. Για αυτό μετά έγινε ότι έγινε. Αλλά δεν θα με ξανατραβήξεις έτσι. Πες μου τι θες και εγώ θα βρω την λύση. Δε θα κάνεις εσύ κουμάντο. Το κουμάντο το κάνω εγώ.

- Γ: Ναι, αλλά κάθε φορά που κάνω κουμάντο, εσύ χύνεις δυνατά!

- B: Είσαι μεγάλος καργιόλης, στο έχω πει;

- Γ: Ναι... μου το είπες και χθες… μου το λέει και η Ελένη συχνά

- B: Μιας και είπες Ελένη. Αύριο το πρωί μας περιμένει για καφέ.

- Γ: Αύριο; Δεν έρχεται ο άντρας της; Γιατί όχι απόψε;

- B: Απόψε θα ξεκουραστείς, πίστεψε με θα το χρειαστείς. Όσο για τον άντρα της, θα έρθει το βράδυ, μου είπε, οπότε ίσως να έχουμε χρόνο. Αλλά και πάλι δεν είναι τίποτα σίγουρο.

- Γ: Μάλιστα. Άντε να δούμε. Θα μου πεις για την Θάλεια;

- B: Τι θες να σου πω;

- Γ: Ικανοποιήθηκε; Πως τη γνωρίζεις;

- B: Ότι σου έκανε δωράκι τα ρούχα, τι σου λέει; Δε θέλω να ακούω μαλακίες από τόσο έξυπνο αγόρι. Τώρα, το πως την γνωρίζω. Ας πούμε ότι εδώ και 2 χρόνια, έχει δημιουργηθεί ένας κύκλος, που κάνουμε πολύ στενή παρέα. Και τελευταία, όλο και μεγαλώνει.

- Γ: Και πηδιέστε με αγόρια σαν εμένα;

- B: Πηδιόμαστε αλλά όχι με τόσο μικρούς. Εσύ είσαι η εξαίρεση. Και αυτό οφείλεται στην καλή σου τύχη που λέγετε Ελένη. Αυτή επέμεινε. Και δεν έχει άδικο εδώ που τα λέμε. Αλλά προς το παρόν, αυτά είναι όλα όσα πρέπει να ξέρεις.

- Γ: Τι με περιμένει;

- B: Δε μπορείς να φανταστείς τι σε περιμένει ακόμη. Πίστεψε με. Από σένα θέλω να ξέρεις, ότι όσο θα σέβεσαι τα θέλω και τα γούστα των άλλων, θα περνάς και πάρα πολύ καλά, αλλά θα κάνεις και γνωριμίες που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Τέλος αυτή η κουβέντα όμως.

- Γ: Και τώρα; Γυρνάμε πίσω;

- B: Όχι μωρό μου. Τώρα πάμε να δούμε και να μας δουν.


Συνεχίζεται... Θα ήθελα να ακούσω τα σχόλια σας.
Copyright protected OW ref: 162948