Ο αδερφός μου ο Διαμαντής (8ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.08 (6 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Ο αδερφός μου ο Διαμαντής (7ο μέρος)

Οι μέρες που ακολούθησαν ήταν παράξενες και για τους τρεις. Αισθανόμουν τύψεις που ο Διαμαντής πίεσε τη Χριστίνα αλλά εν τέλει η ίδια είχε παραδεχτεί ότι ήταν η πιο έντονη εμπειρία που είχε ζήσει. Μετά από αυτό αντιμετώπιζα ένα διαφορετικό άνθρωπο απέναντι μου. Μια νέα Χριστίνα, έτοιμη για κάθε είδους ερωτική περιπέτεια. Χώρισε από τη σχέση που βρισκόταν και περνούσε μεγάλο μέρος του χρόνου της μαζί μας. Η ιδέα εξίταρε πάρα πολύ τον αδερφό μου παρ' ότι σ’ αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχαμε βρεθεί στο κρεβάτι όλοι μαζί. Η κατάσταση κορυφώθηκε όταν η Χριστίνα μάς πρότεινε να επισκεφτούμε το Βερολίνο όπου ζούσε ο κολλητός της τα τελευταία χρόνια.

Την επόμενη μέρα είχαμε κλείσει ήδη εισιτήρια και την επόμενη εβδομάδα πετούσαμε. Αναρωτήθηκα πόσο μεγάλο ήταν εν τέλει το όφελος της δουλειάς καθώς είχα σχεδόν όλα τα χρήματα που χρειαζόταν. Για τα υπόλοιπα επέμενε η Χριστίνα ότι θα μας κάλυπτε καθώς εργαζόταν από απόσταση με παραπάνω από ικανοποιητικές αποδοχές. Έπεσα στο κρεβάτι κουρασμένη και σκεπτική για το ταξίδι που θα ακολουθούσε, καθισμένη σε εμβρυακή στάση.

- Τι έχει το μωράκι μου;

- Με έχει προβληματίσει η όλη κατάσταση με τη Χριστίνα. Τις τελευταίες δύο βδομάδες άλλαξαν ριζικά τα δεδομένα.

- Ξέρω πως να σε βοηθήσω.

Στο επόμενο λεπτό ένιωθα τον πούτσο του να ακουμπάει πάνω μου. Προσπάθησα να γυρίσω πλευρό αλλά με κράτησε στη στάση που ήδη ήμουν. Κατέβασε το εσώρουχό μου, με ψηλάφισε ελαφρώς και μου τον έχωσε με δύναμη. Μου έκλεισε το στόμα και άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου με απίστευτη ταχύτητα. Το σώμα του συνέχισε τις δρασκελιές ενώ τα δάχτυλα του έτριβαν τις καυλωμένες ρώγες μου.

- Πάμε στο τραπέζι, είπε και με κατεύθυνε στην τραπεζαρία του σπιτιού.

Με ανέβασε πάνω με μια κίνηση και βύθισε ξανά τον πούτσο του στο υγρό μουνάκι μου. Η γλώσσα του τώρα έγλειφε τις ρώγες μου εναλλάξ ενώ η παλάμη του έσφιγγε τα μαλλιά μου.

- Λίγο ακόμα και θα χύσω, κατάφερα και ψέλλισα.

Η καύλα της στιγμής με είχε συνεπάρει στο βαθμό που δεν αισθανόμουν την ύπαρξή μου. Ήμουν χαμένη στην ένωση των σωμάτων μας. Ο αδερφός μου άρχισε να ανασαίνει βαριά και έχυσα με σπασμούς πάνω στον πούτσο του. Επιτάχυνε την κίνησή του και τελείωσε στο μουνάκι μου.

- Πάρε τώρα τη Χριστίνα τηλέφωνο.

- Είσαι παλαβός; Είναι 1 η ώρα το βράδυ!

- Άκουσε καλά, μικρή, είπε και με έπιασε από το λαιμό. Σε μένα δεν θα σηκώνεις μπαϊράκι, καταλαβαίνεις;

Με κρατούσε τόσο σφιχτά που κατάφερα μόνο να γνέψω. Παρότι ήταν αργά η Χριστίνα σήκωσε το τηλέφωνο στο δεύτερο τόνο, σαν να περίμενε την κλήση μου. Σε μισή ώρα βρέθηκε σπίτι μας φορώντας ένα κοντό τοπάκι και μια αέρινη φούστα. Μέσα από το μπλουζάκι διαγράφονταν οι ρώγες της καυλωμένες. Φυσικά δε φορούσε σουτιέν.

Όταν κοίταξα ξανά το ρολόι μου η ώρα ήταν 3.20. Βρισκόμασταν όλοι καθισμένοι στο μπαλκόνι, πίνοντας κρασί και συζητώντας για άσχετα θέματα. Σηκώθηκα να προσθέσω λίγο κρασί στο ποτήρι μου και ο Διαμαντής με ταρακούνησε επίτηδες ώστε να πέσει στο τοπάκι της Χριστίνας. Της έδωσα μία πετσέτα να σκουπιστεί αλλά επέμενε ότι το κρασί ήταν κολλημένο πάνω της και αναπάντεχα έμεινε γυμνόστηθη.

Μέσα στη ζάλη μου κόλλησα τα χείλη πάνω στο στήθος της και άρχισα να τη γλείφω ασταμάτητα. Τη σήκωσα από την καρέκλα και την τράβηξα στο δωμάτιο. Ο Διαμαντής εκστασιασμένος μας ακολουθούσε ενώ ο πούτσος του είχε γιγαντωθεί από την καύλα μέσα στο παντελόνι.

Την έγδυσα και αντέγραψε την κίνησή μου ενώ ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Ο αδερφούλης μου καθόταν ακριβώς στην καρέκλα απέναντι και είχε τον πούτσο του έξω. Τη φίλησα παθιασμένα μπλέκοντας τη γλώσσα μου με τη δική της ενώ τα στήθη μας τριβόταν. Κατέβηκα χαμηλά και άρχισα να της κάνω γλειφομούνι παρ' ότι τώρα ήταν ήδη υγρή.

Αφού έχυσε δυο φορές, ανέβασα το μουνάκι μου στο στόμα της και άρχισε να με γλείφει μανιακά ενώ παράλληλα τα δάχτυλά της βυθίζονταν στον κόλπο μου ρυθμικά. Σκεφτόμουν ποια θα ήταν η τιμωρία του Διαμαντή που την άφηνα να με αγγίζει. Έδιωξα τη σκέψη από το μυαλό μου και έφερα το μουνάκι μου ενδιάμεσα από το δικό της. Αρχίσαμε να κάνουμε καυλωμένα ψαλίδια και τα υγρά μας έτρεχαν στο στρώμα.

Πριν προλάβω να τελειώσω ο αδερφούλης μου με τράβηξε από πάνω της και την πρόσταξε να παίξει μέχρι να τελειώσει βλέποντάς μας. Με έστησε στα τέσσερα και το χέρι του βρέθηκε πάνω στην κλειτορίδα μου. Απ’ όλες αυτές τις φορές που με είχε κάνει δική του καμία δεν συγκρινόταν με αυτό που συνέβαινε τώρα. Κορυφωθήκαμε ταυτόχρονα ενώ δευτερόλεπτα μετά άκουσα και τη Χριστίνα να τελειώνει. Η επόμενη εβδομάδα προβλεπόταν γεμάτη οργασμούς.
Copyright protected OW ref: 161885