Στην εξοχή έχουν και... άλογα

Δημοσιεύθηκε από emma01
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.21 (17 Votes)
Είμαι μια κοπέλα που γεννήθηκα στην πόλη. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου μένουμε Αθήνα. Διακοπές κάνουμε όλη η οικογένεια σε μεγάλα ξενοδοχεία οργανωμένα. Με την ύπαιθρο ελάχιστη επαφή είχα. Φέτος η μητέρα μου πρότεινε να πάω στην ξαδέλφη της, που είναι και φίλη της παιδική, και μένει με την οικογένειά της στην Ηλεία και ασχολούνται με αγροτικά. Ξεκίνησα λοιπόν πήρα το λεωφορείο και το απόγευμα έφτασα στον προορισμό μου. Με υποδέχτηκαν ο ξάδελφος μου, λίγο μεγαλύτερός μου και η θεία μου.

Την πρώτη μέρα όλα καλά κύλισαν αν εξαιρέσεις τους θορύβους της νύχτας που δεν ήμουν συνηθισμένη. Οι συγγενείς ασχολούνταν με αγροτικές δουλειές, είχαν αμπέλια και ελιές, αλλά και ζώα. Μερικά πρόβατα κατσίκες γουρούνι και ένα άλογο. Το σπίτι ήταν χτισμένο στην άκρη του χωριού μέσα σε ένα μεγάλο κτήμα. Κάποια από τις επόμενες μέρες είδα τον ξάδελφο μου να έρχεται καβάλα στο άλογο. Το λυπήθηκα το ζώο και του το είπα. Αυτός είπε ότι αυτή είναι η δουλειά του και να με μάθει και μένα να ιππεύω. Την επόμενη μέρα κατέβηκα στην αυλή και με περίμενε. Είπε δεν έχει δουλειά και να πάμε να με μάθει να ιππεύω το άλογο. Περισσότερο για πλάκα δέχτηκα. Πήγαμε, με βοήθησε να ανεβώ, μου έδειξε από πού να κρατιέμαι και κρατώντας το άλογο το οδηγούσε.

Επάνω στο άλογο αισθάνθηκα παράξενα. Μου έδινε ένα αέρα όλο αυτό, μια ελευθερία και ειδικά όταν έτρεχε λίγο όλα αυτά ενισχύονταν. Την άλλη μέρα είχα αποκτήσει τέτοιο θάρρος που είπα στον εξάδελφό μου να μου δώσει εμένα τα γκέμια. Είπε θα το κάνει αλλά όχι έτσι. Ανέβηκε και αυτός επάνω, πίσω μου, κρατούσα εγώ τα γκέμια αλλά και αυτός και πηγαίναμε. Ένιωθα υπέροχα. Κάποια στιγμή χάιδεψε το μπουτάκι μου. Φορούσα ένα σορτς, του χαμογέλασα. Μάλλον με την ιππασία είχα ερεθιστεί. Μετά από λίγο μου χάιδεψε την κοιλιά. Φορούσα κοντή μπλούζα, δεν αντέδρασα και μετά από λίγο τα βυζάκια. Μου άρεσε να είμαι επάνω στο άλογο και να με χαϊδεύουν. Μου ξεκούμπωσε και μου έβγαλε το σουτιέν και το έδεσε στη σέλα. Άρχισα να καυλώνω. Μου είπε να βγάλω και τη μπλούζα να αισθανθώ ελεύθερα. Φοβόμουν μη με δει κανένας. Είπε ότι εκεί δεν υπάρχει κανένας. Την έβγαλα, τα βυζάκια μου ελεύθερα ανέμιζαν στον αέρα και πήγαιναν πάνω-κάτω, πάνω-κάτω με το ρυθμό του αλόγου. Ταυτόχρονα μου τα χάιδευε και μου έγλειφε το λαιμό και την πλάτη. Μιλάμε για πολύ καύλα!

Κάποια στιγμή κατεβήκαμε για να πάει αυτός μπροστά και εγώ πίσω ώστε να τρέχει το άλογο πιο γρήγορα. Μου έβγαλε και το σορτάκι και έμεινα με το βρακάκι. Ανεβήκαμε επάνω. Ακουμπούσα τα βυζάκια μου στην γυμνή πλάτη του. Είχε βγάλει το πουκάμισο. Μετά πήρε το χέρι μου και το έβαλε επάνω στον πούτσο του και εγώ τον έτριβα πάνω από το παντελόνι. Τον έβγαλε έξω και του τον έπαιζα, ενώ το άλογο σχεδόν έτρεχε. Το μουνάκι μου είχε γεμίσει υγρά. Μου είπε να βγάλω και το βρακάκι και καθόμουν γυμνή επάνω στη σέλα. Μετά από λίγο βογκούσε από καύλα ενώ του τον έπαιζα, επάνω στο άλογο. Σε λίγο σταμάτησε το άλογο γύρισε προς το μέρος μου με φίλησε και με έβαλε να καθίσω επάνω του. Πήρε το μουνάκι μου και μου τον ακούμπησε και σιγά-σιγά. Μου τον έβαζε μέσα και ΕΛΙΩΝΑ! Με γαμούσε κανονικά και το άλογο περπατούσε αργά. Τον ένιωθα πολύ σκληρό και με γαμούσε δυνατά, αλλά ταυτόχρονα ισορροπούσε με εμένα πάνω στα πόδια του. Δεν άντεχα άλλο και έχυσα πάνω στην πούτσα του.

Κατάλαβα ότι θα έχυνε ι αυτός σε λίγο, τραβήχτηκα και τον έβαλα στο στόμα μου. Σε λίγο έχυσε πολύ πάρα πολύ στο στόμα μου. Μερικά τα κατάπια, δεν το είχα κάνει ποτέ άλλοτε. Κατεβήκαμε, ντυθήκαμε και γυρίσαμε. Μου είπε ότι το είχε κάνει με μια από το χωριό. Εγώ του είπα ότι μου άρεσε πολύ.

Στο σπίτι είπε ότι με έμαθε να ιππεύω καλά και πράγματι έτσι είναι. Ιππεύω καλά… όχι μόνο το άλογο!
Copyright protected OW ref: 159591