Αδελφή μου - αγάπη μου

Δημοσιεύθηκε από Sexy-Virus
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.73 (11 Votes)
Δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω την ιστορία μου, το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει και θέλω απεγνωσμένα να τη βγάλω από μέσα μου. Να την πω κάπου, σε κάποιον έστω. Να τη μοιραστώ. Και όλο αυτό, έχει να κάνει με μένα και την αδελφή μου.

Είμαι 37 ετών, εμφανίσιμος θα έλεγα και σχετικά καλογυμνασμένος. Μένω μόνος μου σε ένα δυάρι. Ακριβώς κάτω από μένα, μένει η αδερφή μου 30 ετών με τον άντρα της και χωρίς Καμία υπερβολή στα λεγόμενά μου μιλάμε για μία γυναίκα μουνάρα. Τέλειες αναλογίες, ξανθιά με μακριά κατσαρά μαλλιά. Το πρόβλημα ξεκινάει με μένα μόνο και παραμένει σε μένα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι έστω και εν αγνοία της να μην έχει βοηθήσει και αυτή καθόλου σε όλο αυτό.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πριν από ενάμιση - δύο χρόνια, ελεύθερη ακόμα, μέναμε σε αυτό το χώρο που μένω εγώ τώρα μαζί. Εργαζόμαστε στην ίδια εταιρεία, είχαμε και έχουμε ακόμα πολλούς και κοινούς φίλους, κάποιες φορές βγαίναμε έξω με την παρέα μας ο καθένας, κάποιες άλλες καθόμαστε στο σπίτι μαγειρεύοντας, βλέποντας τηλεόραση, κάνοντας πλάκα και όλα αυτά τα συνηθισμένα τέλος πάντων όλα πήγαιναν τέλεια.

Έχουμε μία πολύ καλή σχέση. μοιραζόμαστε πολλά πράγματα μαζί. κάνουμε πολλές συζητήσεις για διάφορα θέματα, ανοίγεται ο ένας τον άλλον. Σχεδόν δεν έχουμε καθόλου μυστικά ο ένας από τον άλλον. Εκτός από μένα, πού το πίσω μέρος του εγκεφάλου μου δεν έχω σταματήσει ποτέ να τη βλέπω και ερωτικά. Περιττό να σας πω πόσες φορές τον έχω παίξει για πάρτη της και πόσες φορές την έχω χύσει όταν τη σκέφτομαι. Περιττό να σας πω πόσο την ποθώ και πόσο βασανίζομαι. Περιττό ακόμα να σας πω πόσο θα θελα όλο αυτό να γινόταν αληθινό.

Πριν ένα χρόνο όταν γνώρισε τον άντρα της και παντρεύτηκε, πίστευα έτσι πως το μαρτύριο μου θα τελείωνε. Μένοντας όμως ακριβώς από κάτω, όχι μόνο δεν κατάφερα να το βγάλω αυτό από το μυαλό μου, αλλά μου έγινε και πιο δύσκολο, πιο επίμονο, πιο βασανιστικό. Και αυτό όχι γιατί δεν τη βλέπω, διότι ανεβοκατεβαίνει αρκετές φορές την ημέρα, αλλά για τις συγκεκριμένες ώρες που ανεβαίνει, την προκλητική της εμφάνιση και τις φτηνές δικαιολογίες του τύπου έχεις λίγο καφέ; Να σου πάρω μερικά παγάκια;… και κάτι τέτοια. Και εδώ ακριβώς πάει αυτό που προανέφερα, ότι ίσως να έχει συμβάλει και αυτή έστω άθελά της σε όλο αυτό που ζω. Πρώτον διότι ανεβαίνει πάντα ώρες που λείπει ο άντρας της, δεύτερον, οι φτηνές δικαιολογίες, και τρίτον η σέξι και προκλητική εμφάνιση της τις συγκεκριμένες ώρες, κάτι που μέχρι τώρα δεν είχε ξανασυμβεί. Ακόμα και τότε που μέναμε μόνοι μας. Μπλουζάκια κοντά διαφανή που όχι μόνο δεν κρύβουν, αλλά τονίζουν περισσότερο το καλοσχηματισμένο πλούσιο στήθος της και τις σκληρές ρώγες της. Μικροσκοπικά σορτσάκια και κολάν τόσο κολλητά και διάφανα, που με την πρώτη ματιά εύκολα διακρίνεις τις τέλειες καμπύλες της και το σχήμα του υγρού της σημείου. Όλα αυτά να κάνουν τον πούτσο μου να τρελαίνεται όλο και περισσότερο, καυλώνω και να διακρίνεται αισθητά από το παντελόνι μου ή από το σορτσάκι μου όταν βρίσκεται πάνω, κάτι που είμαι σίγουρος έχει παρατηρήσει.

Το να τον παίζω και να την χύνω πλέον καθημερινά και πολλές φορές παραπάνω από μία, έχει γίνει για μένα η πιο γλυκιά αλλά και συνάμα βασανιστική συνήθεια. Θέλοντας κάθε φορά που το κάνω να το νιώθω πιο έντονα και πιο ζωντανά, της ζήτησα υπό τύπου αστειότητας, μία μέρα πριν έρθει πάνω να φορέσει ότι πιο σέξι έχει. Με κοίταξε κάπως παράξενα και γέλασε, κάτι που με έφερε σε αμηχανία. Δεν ήξερα ακριβώς τι σκεφτόταν, δεν ήθελα να καταλάβει τίποτα. Με ρώτησε για ποιο λόγο να το κάνει και της απάντησα έτσι απλά, φτηνά, και χαζά.

"Να μωρέ θέλω να σου βγάλω μερικές φωτογραφίες και να τραβήξω κι ένα βίντεο, έτσι για προσωπικό μου αρχείο να σε έχω και κάπου μόνη σου".

Και η απάντησή της…

- Ρε πας καλά; Κι αν πέσουν πουθενά αυτές οι φωτογραφίες;… εάν τις δει ο Τάκης (ο άντρας της) ή κάποιος άλλος τι θα πούν, τι θα σκεφτούν;

Και εφόσον την καθησύχασα πως δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο μου είπε "δεν ξέρω… θα δω".

Ε! αυτό ήταν. την επόμενη ακριβώς ημέρα Σάββατο πρωί, ο άντρας της έλειπε για δουλειές στην επαρχία ανέβηκε πάνω φορώντας ένα διάφανο babydoll. Εγώ κάγκελο. Τόσο πολύ όμορφη και πιο σέξι δεν την έχω ξαναδεί ποτέ. Ήταν το καλύτερό μου. (Ξέχασα να σας πω πώς τα διαμερίσματα μας επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα).

Έπιασα αμέσως την κάμερα και δε χόρταινα να την αποθανατίζω. Αυτή από την αμηχανία της, δε μπορούσε να σταματήσει να γελάει. Παράλληλα όμως έδινε στο κορμί της και στο πρόσωπό της ότι πιο προκλητικό και ερεθιστικό μπορούσε και αυτό με έφτιαχνε πολύ. Κάθισε κάμποση ώρα χαζεύοντας μαζί τις φωτογραφίες και το βίντεο και αφού με παρακάλεσε και μου ζήτησε να τις έχω κάπου πολύ καλά κρυμμένες πού να έχω πρόσβαση μόνο εγώ, κατέβηκε κάτω χαμογελώντας, δίνοντας μου την αίσθηση ότι ξέρει.

Την επομένη ακριβώς και αφού είχα πολύ υλικό από φωτογραφίες και κάμερα, με μία μικρή επεξεργασία στον υπολογιστή μου, έφτιαξα ένα βίντεο 45 λεπτών, δίνοντας την εντύπωση ότι καυλώνει για μένα, και θέλει να γαμηθεί μαζί μου.

Από τότε δεν υπάρχει νύχτα, που ξαπλώνοντας πριν κοιμηθώ, να μην το βλέπω να νιώθω πώς τη γαμάω και τη χύνω.

Την νιώθω γυναίκα μου και την ποθώ! Είναι αδελφή μου και τη λατρεύω!
Copyright protected OW ref: 158211