Βιασμός από τα δυο αδέρφια μου τους αστυνομικούς

Δημοσιεύθηκε από Vasilikisarri44
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.45 (10 Votes)
Η ιστορία μου παιδιά έχει ως εξής.

Εγώ δεν ήξερα τα Αδέρφια μου πριν λίγα χρόνια. Είχα γεννηθεί και είχα μεγαλώσει σε μια πόλη της Γερμανίας και πήγα εκεί σχολείο επειδή η μητέρα μου είχε χωρίσει με τον πατέρα μας και για να τον εκδικηθεί όταν γεννήθηκα με πήρε μακριά. Έπειτα στα 18 μισό, μου αποκάλυψε ότι έχω δύο ετεροθαλή αδέρφια το Σίμο και τον Αλέξανδρο κι εγώ είχα γίνει έξαλλη βέβαια. Πέρασε καιρός. Έφερα τα πάνω κάτω για να τους βρω. Σηκώθηκα έφυγα από τη Γερμανία και βρήκα τον πατέρα εδώ Ελλάδα. Αυτά όταν έκλεισα τα 19.Του είπα ποια είμαι κλπ και του ζήτησα να δω τα αδέρφια μου. Εκείνος μου είπε πως είχε ψάξει να με βρει μαζί με τα αδέρφια μου αλλά δεν τα κατάφεραν και η μάνα μου είχε φροντίσει καλά βέβαια να με κρύψει από τον πατέρα και τα αδέρφια μου. Έτσι δε χάσαμε καιρό και μου είπε θα με πάει να τους γνωρίσω και να μείνω μαζί τους. Και πως είναι δύο λαμπροί αστυνομικοί και οι δύο τους. Έτσι λοιπόν ετοιμάστηκα πήρα τη βαλίτσα μου και με πήγε ο πατέρας στο σπίτι τους. Ήθελε να τους το πει από κοντά. Χτύπησε κουδούνι ανεβήκαμε πάνω και την πόρτα είχε ανοίξει ο Σίμος.

- Γεια σου πατέρα. Ποια είναι η κοπέλα;

- Σίμο παιδί μου θα τα πούμε μέσα.

Εγώ ήμουν σαστισμένη εκείνη την ώρα, είπα γεια σας και μπήκα μέσα. Καθίσαμε στον καναπέ στο σαλόνι. Ήρθε και ο Αλέξανδρος και ρωτούσε ποια είμαι κλπ. Είχα καθίσει δίπλα στον πατέρα και ο Σίμος και ο Αλέξανδρος στη γωνία. Ο πατέρας τους είπε πως είμαι η αδερφή τους και πως ήρθα για να τους βρω. Ο Σίμος έβαλε τα κλάματα ο Αλέξανδρος κρατήθηκε κι εγώ έβαλα τα κλάματα. Σηκώθηκαν πάνω και με έσφιγγαν ώρα στην αγκαλιά τους. Έτσι λοιπόν μετακόμισα στο σπίτι με τα νέα μου αδέρφια. Το σπίτι ήταν μεγάλο. Γρήγορα ανέπτυξα καλές σχέσεις μαζί τους. Όμως δεν κρύβω πως κάτι ερωτικό αισθανόμουν για τους δύο τους. Εκείνοι συνήθιζαν να κυκλοφορούν με μποξεράκι σπίτι. Κάθονταν στον καναπέ και έπιναν μπύρες. Με προσκαλούσαν κι εμένα. Εγώ πάντα φοράω κολάν και στρινγκάκι. Η αλήθεια είναι πως ήμουν παρθένα. Αυτοί με ξεπαρθένιασαν. Όταν λοιπόν με καλούσαν κοντά τους, κάποιες φορές έβλεπα πως κοιτούσαν τον κώλο μου και όταν καθόμουν παρατηρούσα το φούσκωμα στις βερμούδες τους, αλλά το προσπερνούσα.

Στην αρχή ένιωθα παράξενα, όμως κατάλαβα πως μου άρεσε αυτό κάπως… και όταν τους έβλεπα με τη στολή της αστυνομίας καύλωνα και σκεφτόμουν να με βιάζουν. Ήθελα να γίνει κάτι μεταξύ μας. Ήξερα πως και αυτοί το ήθελαν μέσα τους. Τα πρωινά εγώ έκανα δουλειές σπιτιού και όταν είχαν υπηρεσία με φιλούσαν πάντα στο μάγουλο πριν φύγουν. Λατρεύουν τη μαγειρική μου επίσης. Με τον καιρό ερχόμαστε πιο κοντά. Εγώ ήθελα να γνωρίσω όμως άντρες και ήθελα να γαμηθώ. Μιλούσα από το fb με κάποιους και κανόνισα ένα ραντεβού. Το βράδυ εκείνο είχα φορέσει ένα μαύρο κολλητό φόρεμα εξώπλατο. Ετοιμάστηκα κατέβηκα τις σκάλες να φύγω και είδα τον Αλέξανδρο κάτω στον καναπέ.

- Αλέξανδρε, θα πάω μια βόλτα εδώ κοντά με μια φίλη.

- Που πας μικρή;… δεν την ξέρεις την πόλη τι φίλη είναι αυτή;

- Μια κοπέλα από το fb… απάντησα.

- Μήπως πας να συναντήσεις κανένα γκόμενο; Πρόσεχε γιατί δεν ξέρεις τι είναι ο καθένας.

- Όχι αλήθεια σου λέω!

- Εγώ πάλι έχω την εντύπωση πως πας να δεις γκόμενο από το fb και δε ξέρω αν πρέπει να σε αφήσω… μου λέει.

- Σε παρακαλώ Αλέξανδρε, είμαι μεγάλη κοπέλα.

- Ναι αλλά αν πάθεις κάτι εγώ και ο Σίμος θα τρεχουμε, τουλάχιστον άσε να σε πάω εγώ σε αυτόν.

Τελικά με παρέδωσε στο αγόρι, αφού τον τρομοκράτησε λίγο με την αστυνομία και του είπε να με φέρει στο ίδιο σημείο την τάδε ώρα. Τελικά η ώρα πέρασε εγώ γύρισα μόνη μου τυφλά στο μεθύσι. Προσπαθούσα να ξεκλειδώσω την πόρτα δε μπορούσα. Άνοιξε ο Αλέξανδρος αι εγώ έπεσα στο πάτωμα και γελούσα μόνη μου. Ήρθε και ο Σίμος, με σήκωσαν και με πήγαν στο κρεβάτι και ήταν πολύ νευριασμένοι και οι δύο. Μου είπαν θα τα πούμε το πρωί κυρία μου για το χάλι σου. Έτσι λοιπόν την άλλη μέρα σηκώθηκα με λίγο πονοκέφαλο. Πήγα στην κουζίνα να πιω λίγο καφέ και ντεπόν να μου περάσει. Εκεί βρήκα τον Αλέξανδρο να πίνει καφέ. Πλησίασα και τον είδα να σηκώνεται με άγριες διαθέσεις. Ζαλισμένη όπως ήμουν ήρθε και με άρπαξε από το λαιμό και με κόλλησε στο ψυγείο. Μου άστραψε ένα χαστούκι… είχε και βαρύ χέρι.

- Που στο διάολο ήσουν και ήρθες ντάρλα χθες ενώ εγώ σε περίμενα σα μαλάκας γαμώ την πουτάνα σου ρε Βασιλική;

- Αλέξανδρε σιγά γιατί πονάει το κεφάλι μου… ζαλίζομαι.

- Τα άντερα σου ήπιες χθες… που να θυμάσαι και αν σε βίασε αυτός. Θα τον γαμήσω τον πούστη.

- Όχι Αλέξανδρε, παρθένα είμαι και δε με έχει βιάσει κανείς άφησε με…

φώναξα εγώ. Ο Αλέξανδρος σάστισε όταν άκουσε πως δεν έχει σπάσει η παρθενιά μου και μου λέει:

- Τι; Ακόμα παρθένα είσαι;…

και του εξήγησα πως η μάνα μου ήταν πολύ σκληρή στη Γερμανία και δεν μπορούσα ούτε αγόρι να έχω πως να ξεπαρθενιαστώ. Τέλος πάντων με άφησε και μου είπε πως δε θα με αφήσει να ξανά φύγω από το σπίτι ξανά χωρίς αυτόν η το Σίμο και με έβαλε να του δώσω το τηλέφωνο του αγοριού που είχα βγει. Εγώ δε ήθελα κι εκείνος άρχισε να φωνάζει και να γίνεται ποιο πιεστικός. Του είπα να με παρατήσει και πήγα να φύγω. Μου άρπαξε το χέρι και με τράβηξε πίσω.

- Τώρα θα μου το δώσεις… μου είπε.

Δε με άφηνε να φύγω και του είπα πως θέλω να πιω ένα ντεπόν και θα του το έδινα. Τον ρώτησα τι θα του έλεγε και μου είπε να μη με νοιάζει αυτό και πως έχασε την εμπιστοσύνη του σε μένα.

- Εδώ βασιλική είναι Αθήνα. Στο fb είναι ανώμαλοι, θα ακούς τους κανόνες μου.

Τέλος πάντων πέρασε η μέρα, ήρθε βράδυ θυμάμαι, είχε γυρίσει ο Σίμος από τη δουλειά του και είχαν αράξει στον καναπέ και μου ζήτησαν δυο μπύρες και να πάρω μια και για μένα από το ψυγείο. Εκείνο το βράδυ φορούσα άσπρο κολάν με μπλε ραντάκι κολλητό και από μέσα ροζ στρινγκάκι. Πρόσεξα κατευθείαν το φούσκωμα στο μποξεράκι του Αλεξάνδρου. Μου ζήτησαν να κόψω ένα λεμόνι και να βάλω στη μπύρα κι εγώ το πήρα και το έκανα μπροστά τους. Λίγο τούρλωσα τον κώλο προς τα πίσω και γύρισα και είδα πως ξεροκατάπιναν και είχαν καυλώσει μαζί μου οι μαλάκες. Τέλος πάντων, κάθισα στον καναπέ και άρχισα να βαριέμαι. Μετά από λίγο έβαλα το κεφάλι μου στα πόδια του Σίμου, ξάπλωσα και άπλωσα τα πόδια μου στον Αλέξανδρο. Με πήρε ο ύπνος για λίγο. Μετά ξύπνησα και είδα να με κοιτάζουν. Δε φορούσα σουτιέν και οι ρώγες μου ήταν καυλωμένες. Αισθάνθηκα λίγο άβολα και έφυγα να πάω για ύπνο.

Κύλισαν οι μέρες και είχε περάσει καιρός. Είχα πήξει μέσα. Ήθελα να βγω να γνωρίσω κόσμο. Είχα ντυθεί προκλητικά. Μιλούσα με μια κοπέλα στο fb και είπαμε να πάμε για ποτό κλπ. Το είπα στα αδέλφια μου. Δεν τους άρεσε που είχα ντυθεί έτσι και είπαν να με συνοδεύσουν. Ο Αλέξανδρος μου είπε…

- πρόσεχε μην έρθεις πάλι ντάρλα όπως την άλλη φορά γιατί θα φας πολύ ξύλο! Δε θα τρέχουμε σα μαλάκες εγώ και ο Σίμος. Να προσέχεις!

Έγνεψα ναι. Με άφησαν στη φίλη μου και φύγαμε. Εγώ είπα να ξεφύγω πάλι, έτσι αγνόησα το Σίμο και τον Αλέξανδρο. Πάλι το γάμησα με την ωρα. Γύρισα ντάρλα 2 τη νύχτα. Πάλι προσπαθούσα να ξεκλειδώσω και γελούσα σαν ηλίθια. Ήρθε, άνοιξε ο Σίμος και με βούτηξε από το μπράτσο με έφερε μέσα. Εγώ στεκόμουν και περίμενα να δω τι θα γίνει. Ήρθε ο Αλέξανδρος και μου άστραψε ένα σκαμπίλι.

- Πάλι μας παράκουσες μαλακισμένο.

Με βούτηξε από το μαλλί και του λέω:

- Τι κάνεις ρε μαλάκα, με πονάς, άφησε με.

- Μη μιλάς πουτανάκι γαμημένο…

μου λέει ο Σίμος, με έσυραν από το μαλλί και με έφεραν κάτω. Εγώ έριξα κλωτσιά στα αρχίδια του Σίμου και τότε ο Αλέξανδρος πήγε να με χτυπήσει, έβαλα μπροστά τα χέρια μου και φώναζα. Μου έριξαν πολύ ξύλο. Κατάφερα να σηκωθώ και τους είπα ότι είναι μεγάλοι μαλακές. Εκνευρίστηκαν περισσότερο και άρχισα να τρέχω στις σκάλες να πάω στο δωμάτιο, αλλά σκόνταψαν και βρέθηκε ο Αλέξανδρος από πάνω, μου έριξε μια, χτύπησα τη μύτη μου και άρχισα να αιμορραγώ. Έχασα τις αισθήσεις μου. Τρόμαξαν και οι δυο. Έπειτα ξύπνησα και είδα το Σίμο να μου σκουπίζει το αίμα και τον Αλέξανδρο τρομαγμένο από πάνω μου. Μόλις ξύπνησα άρχισαν τα "κοριτσάκι μου, μωρό μου, συγνώμη κτλ". Ο Αλέξανδρος υποσχέθηκε πως δε θα σηκώσει ξανά το χέρι του επάνω μου και μου έβαλαν ένα κομμάτι βαμβάκι στη μύτη να σταματήσει το αίμα.

Μετά τους είδα αλλιώς μαζί μου. Μου πρότειναν να ξαπλώσουμε και οι τρεις στον καναπέ μαζί και να κοιμηθούμε. Έτσι ξαπλώσαμε μαζί και οι τρεις στον καναπέ. Εγώ στη μέση, αυτοί με το μποξεράκι, εγώ με σορτσάκι ροζ. Το μπλε ραντάκι μου κολλητό χωρίς σουτιέν. Εντάξει… ένιωσα λίγο άβολα αλλά μου άρεσε πολύ αυτό. Δε με άγγιξαν στην αρχή. Είδαμε τηλεόραση ξαπλωμένοι και μετά με ο Αλέξανδρος με πήρε αγκαλιά και έβαλε το χέρι του στην κοιλιά μου. Ενώ του το κρατούσα ένιωσα το πουλί του σκληρό και το ακουμπούσε πάνω μου. Δε μιλούσα. Τραβήχτηκα προς το Σίμο. Ο Σίμος γύρισε, με αγκάλιασε και έκλεισε τα μάτια του. Ο Αλέξανδρος ξανά κόλλησε πάνω μου και άρχισε να κάνει το ίδιο παιχνίδι με τον πούτσο του στον κώλο μου. Δε Μίλησα, έκανα την κοιμισμένη. Κάποια στιγμή όντως κοιμήθηκα λιγάκι. Όταν ξύπνησα ήταν σκοτεινά. Τους ένιωθα να με ακουμπάνε. Τα χέρια του Σίμου στη ρώγα μου να την τρίβει και κου κατέβασε το ραντάκι. Συνέχισα να κάνω την κοιμισμένη. Ο άλλος από πίσω μου χαϊδεύει τον κώλο και μου κατέβασε το σορτσάκι σιγά σιγά. Κατάλαβα πως έβγαλε τον Πούτσο του εξω. Φοβήθηκα επειδή ήμουν παρθένα. Άκουσα που είπε του Σίμου…

- θα τη γαμήσω μαλάκα δεν αντέχω άλλο.

- Κι εγώ θέλω να την ξεπαρθενιάσουμε.

Μου κατέβασαν και το στρινγκάκι μου και τα έβγαλαν τελείως σιγά-σιγά από τα πόδια μου. Μου άνοιξαν τα πόδια λίγο και ένιωσα χέρια να χαϊδεύουν το μουνί μου που ήταν υγρό. Το σχολίασαν αυτό "τι υγρό μουνάκι… σαν καταρράκτης ρε μαλάκα Σίμο".

Μετά ένιωσα τον Πούτσο του Αλεξάνδρου να με αγγίζει στην τρύπα μου και φώναξα εκεί πέρα…

- όχι παιδιά είμαι παρθένα!

Ο Αλέξανδρος όμως με έσφιξε πάνω του και άρχισε να πιέζει την πούτσα του μέσα μου αργά και σταθερά. Ο Σίμος με κρατούσε από το λαιμό και με φιλούσε, ενώ φώναζα και βογκούσα αφού πόναγα και έκλαιγα. Μπήκε όλος μέσα μου ο Αλέξανδρος και έμεινε μέσα μου για λίγο.

- Τι κάνετε;… είμαι αδερφή σας!

- Όχι αληθινή εξ αίματος…

είπε ο Σίμος. Μετά έκανε νόημα του Αλεξάνδρου να μπει αυτός μέσα μου. Ο καναπές είχε γεμίσει αίμα και πονούσα. Ο Σίμος με έβαλε ανάσκελα, ήρθε από πάνω μου και μπήκε μέσα μου. Με γαμούσε αργά, σταθερά. Με κοιτούσε στα μάτια και με φιλούσε στο λαιμό.

- Ξέρω πόσο το ήθελες αυτό. Κι εμείς το θέλαμε. Πολύ το αργήσαμε. Μη μιλάς, απλώς ευχαριστήσου όσα θα σου κάνουμε.

Δε μίλησα… απλώς φώναζα από πόνο και ηδονή. Με καθάρισαν από το αίμα και συνέχισαν. Ο Αλέξανδρος έχυσε μια φορά στη μούρη μου. Ο Σίμος δεν έχυσε. Ήθελε να με βάλει πάνω στο καβλί του. Ο άλλος μας κοιτούσε. Ο Σίμος με έβαλε από πάνω και με απότομη κίνηση με έβαλε στο καβλί του. Με γαμούσε αργά. Μετά ο Αλέξανδρος ήθελε να με πάρουν μουνί κώλο. Έτσι με έβαλε αυτός πάνω στο καβλί του και ο Σίμος ήρθε πίσω, έπεσε πάνω μου και άρχισε να μου σπρώχνει το καβλί του στον κώλο. Άρχισα να αντιδρώ εκεί, αλλά δεν κατάφερα κάτι, τον έφαγα αργά. Με γάμησαν και ο Σίμος έχυσε στον κώλο μου. Ο Αλέξανδρος ήθελε να μου βάλει δάχτυλα να χύσω κάτι που κατάφερε. Μετά έπεσαν πάνω μου και ξεραθήκαμε στον ύπνο. Αυτό έγινε αρκετές φορές. Τελικα… σύναψα σχέση με το Σίμο, τον ερωτεύτηκα και το ίδιο αισθάνεται μαζί μου. Δε το θεωρώ λάθος, δεν είμαστε αληθινά αδέρφια. Ότι έγινε μου άρεσε και χαίρομαι που έχω το Σίμο στη ζωή μου. Είναι καλό παιδί και θα ήθελα να του κάνω παιδί μια μέρα. Ο Αλέξανδρος παραμένει απλώς αδερφός πλέον.
Copyright protected OW ref: 156449