Η ξαδέλφη της γυναίκας μου

Δημοσιεύθηκε από sirios45
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.95 (10 Votes)
Ήταν Οκτώβριος του 2002, αν θυμάμαι καλά, που φιλοξενούσαμε για τρείς μέρες τη σχεδόν συνομήλικη ξαδέλφη της γυναίκας μου από τη Θήβα πού ήθελε την βοήθεια μας για ορισμένες εργασίες στην Αθήνα. Τίποτε στον ορίζοντα δεν προδίκαζε αυτά που επακολούθησαν όταν αναγκάστηκα να την επιστρέψω στην Θήβα λόγω κακοκαιρίας  με αποτέλεσμα να χάσει το τρένο για την επιστροφή της και δεν ήταν δυνατό να περιμένει την επομένη να επιστρέψει λόγω ενός δικαστηρίου που είχε.

Έτσι ανέλαβα να την μεταφέρω στη Θήβα βραδιάτικε Κυριακής με όλη την κακοκαιρία της ημέρας.

Ετοιμαστήκαμε και ξεκινήσαμε λέγοντας στη γυναίκα μου να μη με περιμένει να επιστρέψω ξημερώματα, αλλά ότι καλυτέρα θα ήταν να  διανυκτερεύσω στην ξαδέλφη της για κάθε ενδεχόμενο λόγω της κακοκαιρίας και να έχω το πρωινό στην διάθεση μου να οδηγήσω ασφαλέστερα. Μια αναλαμπή στα μάτια της ξαδέλφης πέρασε αστραπιαία αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία. Ίσως να ήταν και ιδέα μου. 'Όντως, σε λίγη ώρα ξεκινήσαμε με προσοχή λόγω της έντονης βροχής. Λόγω των έντονων φαινομένων είχα τη θέρμανση στο αυτοκίνητο για να μη θαμπώνουν τα τζάμια. Αυτό είχε  σαν αποτέλεσμα να βγάλει  το μπλουζάκι που φόραγε και να είναι μόνο με το πουκαμισάκι της.

Η συζήτηση δεν άργησε ή μάλλον άρχισε με το πού φύγαμε να είναι σχεδόν σεξουαλική με πολλά υπονοούμενα για τις σχέσεις της και τους έρωτές της. Τη  ρώτησα…

-    πώς έτσι μόνη;

-    Και μόνη και ξηρασία!

-    Ρε συ, της λέω. Με δουλεύεις τώρα… με τέτοια κορμάρα, μόνη και ξηρασία;…

και νοιώθω να ακουμπάει πάνω μου και να ξεφυσάει περίεργα. Σε λίγο αισθάνομαι στο μπράτσο μου κάτι σκληρό, αλλά και τρυφερό. Η  ερεθισμένη με τη συζήτηση ρωγούλα τριβόταν. Σκέφτομαι ότι μάλλον είναι μια αδέξια κίνηση της.

-    Ρε συ, της λέω, μάλλον πρέπει να προσέχω καλυτέρα στο δρόμο γιατί αν συνεχίσεις έτσι δε θα φθάσουμε στη Θήβα.

-    Γιατί ξαδελφάκι;

-    Νομίζω ερεθισμένη εσύ… μάλλον ερεθισμένος και εγώ με τη ρωγούλα σου, θα έχουμε σύντομα πρόβλημα.

-    Ε θα το λύσουμε! το πολύ-πολύ να κάνεις μια επιπλέον εξυπηρέτηση...

και βάζει το χέρι μου στα μπούτια της.

-    Θέλεις να δεις πόσο υγρή είμαι;…

ρωτάει και οδηγεί το χέρι μου στη μουνάρα της. Ήταν μούσκεμα, δε δυσκολεύτηκα να χώσω 2 δάχτυλα μέσα στην μουνάρα της, να  τα μουσκέψω και να γλείψω το ένα εγώ, ενώ το άλλο της το έδωσα να δοκιμάσει την καύλα της.

-    Ξαδελφούλα… της λέω. Τι πάμε να κάνουμε;

-    Σκάσε και πάμε σπίτι, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Δεν ήταν και τόσο εύκολο με την καύλα που επικρατούσε, αλλά και με την βροχή. Εν τέλει, κάποια στιγμή φτάσαμε. Δεν προλάβαμε να μπούμε μέσα, είχαν φύγει τα ρούχα και ανταλλάσαμε γλωσσόφιλα όλο πάθος και καύλα. Την ξαπλώνω στον καναπέ και αρχίζω να τη γλείφω, από τους ώμους μέχρι τα ποδαράκια της αφήνοντας τη να παρακαλάει για τη μουνάρα της, που έσταζε και έτρεχαν τα ζουμάκια της  στα μπούτια της. Άρχισα να τα γλείφω και ταυτόχρονα τη φίλαγα να έχει την καύλα της στα χείλη της. Ώσπου η γλώσσα μου ακούμπησε την κλειτορίδα της και συσπάστηκε ολόκληρη, λούζοντας με σε  όλο το πρόσωπο. Γυρίζει και βάζει την πούτσα μου στο στόμα της.

-    Νόστιμο και υπέροχο καυλί τρώει η ξαδέλφη μου… αναστενάζει.

-    Και δικό σου θα είναι αν είσαι φρόνιμη.

-    Θα είμαι. Άλλωστε είναι πλέον το μυστικό μας.

Οι επόμενες ώρες ήταν ένα συνεχές γαμήσι από μουνί, κώλο, πίπες για να ανακάμπτω και εκείνη να χύνει ασταμάτητα.

-    Ξαδελφάκι  με πότισες το ροδόσταμα σου καργιόλη, με έκανες πουτανίτσα σήμερα.

Έτσι πήγαμε στο μπάνιο να φρεσκαριστούμε και να απολαύσουμε τα κορμιά μας κάτω από το ζεστό νερό. Δεν ήθελα και πολύ. Η καύλα μου με οδήγησε στη μουνάρα της. Τη γύρισα και τον έβαλα μέσα της. Σε λίγο νοιώθω μια ατέλειωτη  ζεστασιά να μου λούζει την πούτσα. Η μουνάρα της μου έδινε τη χρυσή της βροχή πάνω στην πούτσα μου όπως ήταν βαθειά χωμένη στην μήτρα της.

-    Πουτανάκι μου με καύλωσες ακόμα περισσότερο και τώρα θα τιμωρηθείς!

Τον βγάζω και της τον χώνω στην κωλάρα της, έτσι, μαζί με τους αφρούς από το σαπούνισμα μας.

-    Αχ καύλα μου τι μου κάνεις; Ξέσκισε με, είμαι το πουτανάκι σου. Βαθιά τη θέλω μη με λυπάσαι, χύνω η καργιόλα, χύνω…

Έλα όμως που κι εγώ κάποια στιγμή ήθελα να κατουρήσω! Αφήνομαι και αρχίζω να τα αφήνω στο έντερό της.

-    Με καις καργιόλη! Τι καύλα είναι αυτή στον κώλο μου; Χύνω,  χύνω καυλιάρη άντρα. Αχ ξαδέλφη τι γαμήσια τρως καργιόλα. Καλά μου τα έλεγες! Τι καύλα είναι αυτή πού νοιώθω! Χύνω πάλι, χύνω Χύνω…

φωνάζει. Με κράταγε μέσα της μέχρι που δεν άντεξε και ήθελε να τα βγάλει όλα. Μού ξέπλυνε την πούτσα και την πήρε στο στόμα της να με ευχαριστήσει. Χύνω και με μιας τα καταπίνει. Σηκώνεται και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο.

-    Έτσι… να πάρεις κι εσύ μια γεύση από το ζουμάκι σου!

Έφυγα την άλλη μέρα το μεσημέρι. Η ξαδέλφη είχε το τρόπο να τα καλύψει όλα! Έτσι κατάλαβα εκείνη την αναλαμπή στην ματιά της όταν είπα να τη γυρίσω εγώ στη Θήβα. Μια σχέση που κράτησε μέχρι που βρήκε άντρα να την ποτιζει, αλλά το πότισμα μου το θέλει πάντα!Copyright protected OW ref: 156068