Η επίσκεψη της μάνας μου στη δουλειά

Δημοσιεύθηκε από Iwannhsoidipodas
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.21 (14 Votes)
Ήμουν μια μέρα στη δουλειά όπως κάθε μέρα. Κάποια στιγμή καθόμαστε εγώ και ο Γιάννης (ο αλβανός) να κάνουμε ένα τσιγάρο. Μας είχε αφήσει ο μάστορας μόνους μας εκείνη τη μέρα να βγάλουμε τη δουλειά και ήμασταν μόνο εγώ και αυτός. Καθώς καθόμασταν με παίρνει τηλέφωνο η μάνα μου και μου λέει ότι είναι εκεί κοντά στην περιοχή που δουλεύαμε για να περάσει μια βόλτα να με δει. Της λέω εντάξει και είμαστε μόνο εγώ και ένα παιδί. Του λέω να κάτσουμε για ένα τσιγάρο ακόμα να κάνουμε με τη μάνα μου και μου λέει εντάξει. Εδώ να σας πω για τη μάνα μου, κοντούλα με μικρά βυζάκια λεπτή αλλά ένα κωλαράκι κόλαση.

Έρχεται λοιπόν η μάνα μου φορώντας ένα μπλουζάκι μέχρι την κοιλιά που κρύβει ίσα-ίσα τα μικρά της βυζάκια, χωρίς σουτιέν κιόλας και από κάτω ένα μαύρο στρινγκάκι και μαύρο κολλάν. Μόλις μπαίνει μέσα και μας χαιρετάει του Γιάννη του βγήκαν τα μάτια. Μόνο που δεν τον έβγαλε έξω. Εγώ επειδή ξέρω ότι της μάνας μου της αρέσει να προκαλεί και πως κάθε παντελόνι που φοράει αν σκύψει θα φανεί το στρινγκάκι της, της είπα να μου πιάσει λίγο τα τσιγάρα και καθώς σκύβει φαίνεται το στρινγκάκι της και παρατήρησα ένα φούσκωμα στη φόρμα του Γιάννη.

Κάνουμε το τσιγάρο και φεύγει η μάνα μου και άρχισε να μου λέει ο Γιάννης τι μουνάρα είναι και μου λέει θέλει να τη γαμήσει. Του λέω μη λες μαλακίες και όλη μέρα μου έλεγε για τη μάνα μου και να κανονίσω να γίνει τίποτα. Του λέω καλά θα της πω να έρθει πάλι από εδώ αύριο που θα λείπει πάλι ο μάστορας, αλλά ως εκεί σε βοηθάω εγώ. Εντάξει μου λέει και όλη την μέρα σκεφτόμουν αν η μάνα μου θα έτρωγε πούτσο από κάποιον στη δουλειά μου. Αν και η μάνα μου είναι μεγάλο πουτανάκι είχα κάποιες αμφιβολίες. Το βράδυ λέω στη μάνα μου να μας φέρει καμιά μπύρα όταν τελειώσουμε και μου λέει εντάξει. Της λέω ότι άρεσε πολύ στο Γιάννη έτσι πως ήρθε ντυμένη και όλη μέρα ήταν καυλωμένος και δε μπορούσαμε να δουλέψουμε.

Μου χαμογελάει και μου λέει θα έρθω και αύριο και φροντίστε να έχετε τελειώσει τη δουλειά όταν έρθω. Την άλλη μέρα πάμε στην δουλειά εγώ και ο Γιάννης και του λέω πως θα έρθει το βράδυ να μας φέρει καμιά μπύρα. Φρόντισε να έχουμε τελειώσει με τη δουλειά.

- Ελπίζω να φαίνεται καλά η κωλάρα της με αυτά που θα φοράει!

- Δε μου είπε πως θα έρθει…

του απαντάω. Περνάει η ώρα και ο Γιάννης σαν το σκυλί να δουλεύει για να τελειώσουμε. Κατά τις 6 και μισή τελειώσαμε και περιμέναμε. Την παίρνω τηλέφωνο και μου λέει τώρα μπαίνω στο αμάξι και έρχομαι. Έρχεται μέσα και φορούσε μια μίνι φούστα που επίτηδες τη σήκωσε και λίγο ποιο πάνω και ίσα-ίσα έκρυβε το μουνάκι της, από κάτω δε φορούσε τίποτα, όπως και από πάνω φορούσε μια ζακέτα. Μπαίνει μέσα και μας λέει σας έφερα μερικές μπύρες να πιείτε. Ο Γιάννης είχε κολλήσει τα μάτια του πάνω στα πόδια της και η μάνα μου το κατάλαβε. Ξαφνικά έρχεται προς το μέρος μου, σκύβει να μου δώσει ένα φιλί και καθώς σκύβει η φούστα έτσι πως ήταν πολύ ψηλά ανεβαίνει λίγο ακόμα και ο Γιάννης είχε μείνει μαλάκας να κοιτάζει τις τρυπούλες της που φαινόντουσαν μπροστά στα μάτια του. Μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο στόμα και κάθισε πάλι. Ο Γιάννης έχει τρελαθεί από την καύλα και φαινόταν στην φόρμα του. Παίρνουμε τις μπύρες και πίνουμε και οι 3.

Έτσι όπως κάθεται η μάνα μου κάνει σταυροπόδι και λυγίζει λίγο το κορμί της προς τα πλάγια. Τότε τα χάσαμε και εγώ και ο Γιάννης επειδή φαινόταν το μουνί της και όλος της ο κώλος. Ξαφνικά λέει ο Γιάννης στην μάνα μου:

- Βγάλε την ζακέτα, θα σκάσεις…

και του λέει ότι δε φοράει τίποτα από μέσα. Αυτός συνέχισε να της λέει να τη βγάλει και ότι είμαστε εμείς κι εμείς και πάει και κλειδώνει την πόρτα. Έπειτα πάει και τραβάει από μπροστά τη ζακέτα, άνοιξε και φάνηκαν οι καυλωμένες ρώγες της μάνας μου.

- Είδες;… δεν ήταν τόσο δύσκολο…

και της έβγαλε τη ζακέτα. Έβγαλε και αυτός τη μπλούζα για να μην αισθάνεται άσχημα δήθεν. Εμείς είχαμε πιει 2 μπύρες και η μάνα μου ήπιε 3 και τη χτύπησε λίγο. Έτσι όπως λέγαμε για σχέσεις και αν βλέπει κανέναν η μάνα μου μας λέει…

- κάποιον βλέπω αλλά τίποτα το σοβαρό. Απλά μου ευχαριστεί το...

Σταματάει λίγο και μας λέει καταλάβατε. Ο Γιάννης την ρωτάει τι σου ευχαριστεί και του λέει:

- Θες να σου δείξω κιόλας;

- Αν τολμάς δείξε μας!

Τότε η μάνα μου ανοίγει τα πόδια και μας λέει…

- το μουνί μου ευχαριστεί και έτσι πως πάει να τα κλείσει τα πόδια της…

- Γ: Άστα έτσι.

- Μ: Γιατί;

- Γ: Επειδή έχεις υπέροχη μουνάρα.

Με το που της το είπε αυτό σαν διαταγή το άκουσε και έμεινε έτσι. Σηκώνεται ο Γιάννης και της λέει να του δώσει το χέρι της. Του το δίνει και το ακουμπάει πάνω στην πούτσα του που ήταν πέτρα και του λέει:

- Τι κάνεις;

- Σήμερα θα σε ευχαριστήσουμε κι εμείς…

της λέει και τον βγάζει έξω. Τη φιλάει και αρχίζει να της πιάνει τα βυζάκια, την κωλάρα της, να χαϊδεύει το μουνί της. Είχε τρελαθεί η μάνα μου. Στην αρχή τον έσπρωχνε και εκεί που πάω να σηκωθώ να τον μαζέψω, βλέπω τη μάνα μου ξαφνικά να του πιάνει τον πούτσο και να του βαράει μαλακία. Καθόμουν και απολάμβανα τη μαλακία που του βαρούσε. Ξαφνικά η μάνα μου τον παίρνει στο στόμα και ο Γιάννης άρχισε να της το γαμάει με δύναμη. Την έπνιγε σε κάποιο σημείο με την πούτσα του, αλλά δεν την ένοιαζε. Μετά από λίγα λεπτά την έχυσε με δύναμη πάνω στα βυζιά της και μετά από λίγα δευτερόλεπτα πάλι πέτρα ο πούτσος του.

Τη σηκώνει, τη βάζει να σκύψει, της λέει «ετοιμάσου καργιόλα» και τον χώνει με δύναμη στο μουνάκι της. Η μάνα μου τσίριζε από τον πόνο αλλά δεν ένοιαζε κανέναν. Εγώ τον είχα έξω και βαρούσα μαλακία. Επί πόση ώρα να τον παρακαλάει να πάει πιο σιγά, αλλά αυτός την κάρφωνε με δύναμη. Έβλεπα τον πούτσο του να βυθίζεται μέσα στο μουνί της μάνας μου και το ευχαριστιόμουν. Μετά από λίγο την πιάνει από τα πόδια, τη σηκώνει τη στηρίζει στον τοίχο και αρχίζει πάλι να την σφυροκοπάει. Με κοιτάζει και μου λέει:

- Έλα ρε και εσύ να ανοίξουμε τη μάνα σου…

και έτσι πως την έχει αγκαλιά, πάω από πίσω, φτύνω την κωλοτρυπίδα της και τον πούτσο μου και την καρφώνω κι εγώ. Η μάνα μου τότε ήταν που άρχιζε τρέμει από την καύλα. Τώρα πλέον δε μας έλεγε να σταματήσουμε, αλλά μας παρακαλούσε να τη γαμήσουμε. Μετά από λίγη ώρα τελειώνω εγώ μέσα στο κωλαράκι της και ο Γιάννης έτσι πως την πηδούσε τέλειωσε μέσα στο μουνί της. Μόλις τέλειωσε μου είπε ότι φεύγει αυτός κι εγώ πήρα τη μάνα μου που έσταζαν χύσια στα πόδια της και από τις 2 τρύπες, την έντυσα και φύγαμε. Κατά καιρούς κανονίζουμε με το Γιάννη, αν και τώρα πλέον την πηδάει και μόνος του.Copyright protected OW ref: 149626