Βραδινά μαθήματα: Θα το πιω όλο το γάλα μου

Δημοσιεύθηκε από Ill0gical
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (13 Votes)
Μία γραμμή φωτός έπεσε πάνω στο πρόσωπο της. Το αριστερό μάτι της φωτίστηκε κάτω από το κλειστό βλέφαρο της. Το άνοιξέ ελαφρά και είδε ότι η πόρτα του δωματίου της ήταν μισάνοιχτη. Μια φιγούρα εμφανίστηκε στην πόρτα. Ήταν η φιγούρα ενός άντρα και ξαφνικά τρόμαξε. Έκανε να σηκωθεί αλλά εκείνη την ώρα η πόρτα άνοιξε διάπλατα και ήταν ο μπαμπάς της. Είχε γυρίσει αργά από τη δουλειά και πήγε να τσεκάρει να δει τι κάνει το κοριτσάκι του πριν ξαπλώσει κι εκείνος να κοιμηθεί.

-    Τι κάνεις μικρή μου γιατί δεν κοιμάσαι;

-    Άκουσα την πόρτα που άνοιξε μπαμπά μου και τρόμαξα.

-    Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι μωράκι μου, ο μπαμπάς είναι εδώ τώρα.

-    Ναι μπαμπάκα…

είπε και τον έκανε μια σφιχτή αγκαλιά. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι το κοριτσάκι του δεν ήταν πλέον κοριτσάκι. Είχε μεγαλώσει. Το στήθος της είχε γεμίσει τόσο που το ένιωθε πάνω στο στήθος του να πιέζεται καθώς τον αγκάλιαζε η κορούλα του. Είχε περάσει καιρός από τότε που ένιωσε ένα τρυφερό σφριγηλό στήθος κολλημένο πάνω του. Η δουλειά του και η ρουτίνα του είχαν στερήσει τη σεξουαλική επαφή από την γυναίκα του. Την αγκάλιασε σφιχτά πάνω του. Χάιδευε την πλάτη της προστατευτικά και το χέρι του έκανε βόλτα σε ολόκληρη την πλάτη της. Τράβηξε πίσω το κεφάλι του και πήγε να την φιλήσει στο μέτωπο. Με μια αδέξια κίνηση της, η κόρη του πηγαίνοντας να τον φιλήσει κι εκείνη τραβήχτηκε πίσω και κατά λάθος τα χείλη τους ενώθηκαν. Έμειναν και οι δύο για κλάσματα του δευτερολέπτου να κοιτάζονται με τα χείλη ενωμένα και τα μάτια ορθάνοιχτα να κοιτούν ο ένας τον άλλο. Πατέρας και κόρη σε ένα απαγορευμένο φιλί που όμως ένιωθαν τόσο σωστό! Σταμάτησαν ταυτόχρονα και οι 2 και τράβηξαν τα κεφάλια τους ο ένας μακριά από τον άλλο. Χαζογελούσαν και οι δύο αμήχανα.

-    Ε… είμαι σίγουρος πως έχεις φιλήσει κάποιο αγόρι στη σχολή… ε; Η μάλλον όχι, δεν είναι μια πληροφορία που θα ήθελα να ξέρω.

-    Μπαμπά! Τι ρωτάς; Ω Θεέ μου… ρεζίλι!

-    Εντάξει κοριτσάκι μου δεν κάναμε και τίποτα, ένα λάθος ήταν μια παρεξήγηση.

-    Ναι μπαμπούλη μου θα θελα να κοιμηθώ τώρα αν δεν έχεις πρόβλημα.

-    Θες να σου πω ένα παραμύθι όπως σου έλεγα όταν ήσουν μικρή και σε έπιανε ο ύπνος;

-    Ναι! Μπαμπά, μου έχουν λείψει οι αγκαλιές και τα παραμύθια σου. Γιούπι…

-    Λοιπόν για να δούμε, για να δούμε. Ήταν μια φορά κι έναν καιρό...

Η κορούλα του ξάπλωσε στην ποδιά του μπαμπά της και η απαλή φωνή του τη χαλάρωσε όσο δεν πήγαινε. Χαλάρωσε τόσο πολύ που σχεδόν υπνωτίστηκε από τη φωνή του. Εκείνος έβαλε τα πόδια του πάνω στο κρεβάτι κι εκείνη αγκάλιασε τα πόδια του με τα δικά της όπως έκανε με το έξτρα μαξιλάρι στο κρεβάτι της. Τύλιξε το ένα της χέρι γύρω από τη μέση του και το άλλο της χέρι το έβαλε κάτω από το πρόσωπο της. Το χέρι του χάιδευε όλο το μήκος και πλάτος της πλάτης της όσο της εξιστορούσε το παραμύθι που είχε διαλέξει για εκείνη. Χωρίς να προσέχει λέξη απ' όσα της έλεγε, ένιωθε μια ακαταμάχητη επιθυμία για το μπαμπά της. Από την ώρα που ένωσαν τα χείλη τους το ένιωθε και δε μπορούσε να το ελέγξει. Ένιωθε όπως ένιωθε και για ένα άλλο αγόρι στο πανεπιστήμιο. Πεταλούδες στο στομάχι της και… λίγο χαμηλότερα. Αγκάλιασε σφιχτά το πόδι του με το δικό της και το έσφιξε ανάμεσα στα πόδια της. Το πόδι του ήταν κολλημένο ανάμεσα στα μπούτια της και τριβόταν πάνω από το μακό σορτσάκι που φορούσε και πάνω στο τρυφερό μουνάκι της. Έκανε αργές κινήσεις και τριβόταν πάνω στον μπαμπά της. Ένιωσε ένα γλυκό συναίσθημα καύλας να την κατακλύζει. Τα χάδια του έγιναν πιο έντονα στην πλάτη της και σίγα-σίγα κατέβαιναν και πιο χαμηλά. Έφταναν στα όρια του εσωρούχου της και κάθε φορά που οι άκρες των δάχτυλων του έφταναν τόσο χαμηλά μια ελαφριά ανατριχίλα διαπερνούσε ολόκληρη την πλάτη της. Εκείνος ένιωθε το σκίρτημα του γλυκού κορμιού της κάθε φορά που πλησίαζε πιο χαμηλά μέχρι που οι άκρες των δαχτύλων του περνούσαν μέσα από το λάστιχο του εσωρούχου της.

Εκείνη συνέχισε να κινείται ρυθμικά κάθε φορά που εκείνος κουνούσε το χέρι του στην πλάτη της. Πατέρας και κόρη χόρευαν έναν απαγορευμένο καυλωτικό χορό, που κανένας από τους 2 δεν είχε ποτέ φανταστεί ότι θα χόρευε. Ξαφνικά η κόρη του ένιωσε ένα συναίσθημα να κατακλύζει το τρυφερό κορμί της να ξεκινάει από το μουνάκι της και να απλώνεται σε κύματα σε όλο το κορμί της. Άρχισε να χύνει χωρίς έλεγχο πάνω στο πόδι του μπαμπά της, για τον μπαμπά της. Ένιωθε τις συσπάσεις που έκανε το μουνάκι της κι έσφιγγε τον μπαμπά ακόμα πιο δυνατά. Όταν η έκσταση πέρασε ξαφνικά μέσα σε μια στιγμή ένιωσε όπως δεν είχε ξανανιώσει ποτέ στη ζωή της. Ένιωσε λες και τα είχε όλα αλλά είχε χάσει τα πάντα. Ήταν ο πατέρας της, πως μπόρεσε να το κάνει αυτό; Τι σκεφτόταν εκείνος; Ήταν σίγουρη πως τη θεωρούσε μια ανώμαλη, μια αηδιαστική ύπαρξή. Περίμενε 2-3 δευτερόλεπτα και τίποτα. Καμιά αντίδραση καμιά φωνή καμιά σκηνή, τίποτα. Γύρισε δειλά-δειλά να τον αντικρίσει. Το πρόσωπο της ήταν κατακόκκινο απ την έξαψή και τη ντροπή. Εκείνος της χαμογελούσε και τη ρώτησέ.

-    Τι συμβαίνει κοριτσάκι μου; Είσαι καλά;

-    Μπα... μπαμπά;

Εκείνος της χάιδεψε τρυφερά τα μαλλιά και της είπε.

-    Δεν περίμενα τέτοια αντίδραση μικρή μου.

Έσκυψε και της έδωσε ένα γλυκό φίλη στα χείλη. Εκείνη τη στιγμή χιλιάδες πυροτεχνήματα εξερράγησαν μέσα στο κεφάλι της. Πέρασε τα χέρια του γύρω από τη μέση της και έκανε να την σήκωσε στην αγκαλιά του. Κάθισε πάνω του και ένιωσε ποσό σκληρό είχε γίνει το καυλί του. Καθ' όλη τη διάρκειά που αυνανιζόταν για εκείνον, εκείνος είχε γίνει πιο σκληρός κι από πέτρα. "Είναι δυνατόν;…" σκέφτηκε μέσα της. "Νιώθει έτσι για μένα; Είναι λάθος αυτό". Εκείνος πέρασε τα χέρια του γύρω από τη μέση της. Και άρχισε να την κουνά μπρος πίσω. Ένιωθε το εσώρουχο της να είναι μούσκεμα. Δεν πίστευε ότι είχε καυλώσει τόσο πολύ για τον μπαμπά της κι ότι το συναίσθημα ήταν αμοιβαίο. Συνέχισε να τρίβεται πάνω του. Τον αγκάλιασε σφιχτά. Ένιωθε την ανάσα του να γίνετε πιο γρήγορη και πιο ρηχή. Άκουγε τα ελαφρά βογγητά που έβγαζε εκείνος δίπλα από το αυτί της. Ξαφνικά την έσφιξε στην αγκαλιά του και την κόλλησε πάνω στον καβάλο του δυνατά. Το κορμί του άρχισε να τινάζεται ελαφρά και να σηκώνει τη μέση του αντίθετά με το κορμί της που το πίεζε πάνω του. Έχυσε κι εκείνος μαζί της, έχυσε κι εκείνος, έχυσε για την κορούλα του. Όταν όλο αυτό τέλειωσε, χαλάρωσε τη λαβή της γύρω από το λαιμό του και έκανε μια δειλή-δειλή κίνηση να τον κοιτάξει. Εκείνος της χαμογέλασε και της είπε.

-    Τώρα είμαστε πάτσι υποθέτω.

-    Μα... μπαμπά;

Το βλέμμα της ήταν κάτι μεταξύ ντροπής και προσμονής. Δεν ήθελε να τελειώσει έτσι αυτό. Δεν ήθελε να τελειώσει ποτέ αυτό. Ήθελε να δει, ήθελε να δει τον πούτσο του μπαμπά της, ήθελε να δει τα χύσια του, ήθελε να δει τι του προκάλεσε. Ξαφνικά ένιωσε μια ακατανίκητη επιθυμία να βάλει τα χέρια της στον καβάλο του. Το έκανε. Άρχισε να πιέζει δυνατά την περιοχή μέχρι που οποιοδήποτε υγρό είχε παγιδευτεί μέσα στο παντελόνι του άρχισε να ξεχειλίζει από τις μαλακές ίνες του παντελονιού. Τα χέρια της γέμισαν σπέρμα. Το ένιωσε καυτό πάνω της. Ήθελε κι άλλο, ήθελε τα πάντα εκείνη την στιγμή, ήθελε το μπαμπά της και τον ήθελε τώρα. Με όποιο τρόπο σε οποιοδήποτε χώρο. Άπλα τον ήθελε. Εκείνος έβαλε τα χέρια του πάνω από τα δικά της.

-    Αν είναι αν το κάνεις μικρή μου θα σε μάθω εγώ πως.

-    Ναι… ναι μπαμπά μου.

Τα μάτια της είχαν μια ικετευτική λάμψη. Μια λάμψη που πρόδιδε την έκσταση της. Εκείνος ξεκίνησε να ξεκουμπώνει σίγα σιγά τα κουμπιά από το παντελόνι του. Ο πούτσος του που παρ' όλο που είχε χύσει λίγες στιγμές πριν ήταν ακόμα σκληρός σαν πέτρα. Όταν τα κουμπιά είχαν ανοίξει όλα το καυλί του διαγραφόταν με σχεδόν κάθε λεπτομέρεια μέσα από το στενό του εσώρουχο. Εκείνος πήρε το χέρι της μέσα στο δικό του και με το άλλο του χέρι κατέβασε απαλά το εσώρουχο. Με το χέρι της μέσα στο δικό του άρχισε να χαϊδεύει τον πούτσο του, να μαλακίζεται με το χέρι της κόρης του αντί για το δικό του. Το καυλί του γέμιζε το χέρι της, ήταν καυτό σκληρό και όπως το ήθελε ακριβώς εκείνη. Τα χύσια του που ήταν απλωμένα παντού το έκαναν να γλιστράει κι αυτό την καύλωνε ακόμα πιο πολύ. Πήρε μερικά με τις άκρες των δάχτυλων της και τα έβαλε παιχνιδιάρικα στο στόμα της. Τον κοίταξέ με ένα αθώο χαμόγελο.

-    Γάλα του μπαμπά… του είπε πολύ γλυκά.

-    Ναι κοριτσάκι μου, της απάντησε εκείνος με χαμόγελο. Όλο για σένα.

-    Ναι μπαμπά μου; Μπορώ να το πιω όλο;

-    Όσο θες μωράκι μου, όλο δικό σου είναι.

Της χάιδεψε τα μαλάκια τρυφερά και της είπε να ξαπλώσει ανάμεσα στα πόδια του καθώς εκείνος τα άνοιγε. Εκείνη σαν καλό κορίτσι υπάκουσε και έφερε το πρόσωπο της ακριβώς μπροστά στο σκληρό καυλί του. Φαινόταν τόσο ζουμερό και έτοιμο να της δώσει να πιει το πλούσιο γάλα που τόσο πολύ ήθελε. Της χαμογέλασε και άρχισε να της λέει πως να το κάνει. Της έδινε οδηγίες σε κάθε βήμα όσο μπορούσε μεταξύ ελαφρών βογκητών και οδηγιών. Άρχισε να τον ρουφάει δυνατά σα να μην υπάρχει αύριο, άρχισε να τον ρουφάει αχόρταγα, σα να ήταν κάτι το όπιο είχε εκπαιδευτεί να κάνει για χρόνια. Έβλεπε το πρόσωπο του μπαμπά της με κλειστά τα μάτια, τα χέρια του ήταν στο κεφάλι της και έσφιγγαν ανάμεσα στα δάχτυλα του τα μαλλιά της. Με το άλλο του χέρι καθοδηγούσε το κεφάλι της. Ένα ρυθμικό πάνω κάτω. Με κάθε κάτω όμως το καυλί του βυθιζόταν ακόμα πιο πολύ μέσα στο στόμα της μέχρι που σε κάποια στιγμή ένιωσε το πουτσοκέφαλο του να γαμάει το λαρύγγι της. Της κοβόταν η ανάσα, ένιωθε περίεργα αλλά δεν ήθελε να σταματήσει. Δεν ήθελε σε καμιά περίπτωση να απογοητεύσει τον μπαμπά. Ήταν η τελευταία σε αυτό τον κόσμο που ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο.

Συνέχισε. Συνέχισε να ρουφάει και να γαμάει το καυλί του μπαμπά της με το στόμα της. Σε μια στιγμή έβαλε και τα 2 του χέρια στο κεφάλι της, την πίεσε κάτω, ένιωσε το καυλί του όσο βαθιά δεν το είχε νιώσει μέσα στο στόμα της, ένιωσε καυτά χύσια να πετάγονται μέσα στο λαρύγγι της. Ένιωσε να πνίγεται… η λαβή του όμως δεν χαλάρωσε πάρα ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά. Σηκώθηκε, ήταν χάλια. Σάλια σπέρμα και δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπο της. Κανείς θα έλεγε πως ήταν ένα χάλι, για εκείνον όμως ήταν το πιο όμορφο πλάσμα στον κόσμο. Η κορούλα του. Η πρώτη της φορά. Η πρώτη φορά που ρουφούσε ένα καυλί κι αυτό ήταν του μπαμπά της. Το έκανε τόσο καλά που τον έκανε να εκραγεί μέσα στο λαρύγγι της. Έβαλε τα χέρια του στα χείλη της και σκούπισε ότι είχε μείνει εκεί πάνω. Έπειτα κίνησε τα δάχτυλα του γύρω από το στόμα και το πηγούνι της και μάζεψε όσα χύσια είχαν ξεχειλίσει από το στοματάκι της και τα έσπρωξε μέσα. Εκείνη κατάπιε σαν καλό κορίτσι και του χαμογέλασε.

Την πήρε μια σφιχτή αγκαλιά και ξάπλωσε πίσω με εκείνη να είναι ξαπλωμένη πάνω στο στήθος του. Έφερε το κεφάλι της στο ώμο του και του ψιθύρισε απαλά στο αυτί.

-    Μπαμπά... θα με κάνεις μαμά;

Τον κοίταξε, του χαμογέλασε παιχνιδιάρικα και του έδωσε ένα ζουμερό φιλί στο στόμα.
Copyright protected OW ref: 131794