Οι περιπέτειες της μάνας μου

Δημοσιεύθηκε από Iwannhsoidipodas
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.46 (28 Votes)
Γεια σας φίλοι και φίλες του XStream. Tώρα είμαι 18 χρονών και αυτό που θα σας περιγράψω έγινε πριν 5 χρόνια. Να σας περιγράψω την μητέρα μου για αρχή, είναι 40 χρονών, τότε 35, κοντούλα, μπλε μάτια, κόκκινα μαλλιά κοντά, μικρό στητό στήθος αλλά με ένα κωλαράκι σκέτη κόλαση.

1η φορά που την είδα να πηδιέται.

Ήμουν 13 χρονών 1η γυμνασίου και τότε ήταν η φάση που άρχισα να βλέπω τις γυναίκες με άλλο μάτι, αλλά δεν είχα παρατηρήσει ακόμα την μητέρα μου έτσι. Η μητέρα μου έβλεπε έναν άλλον εκτός του πατέρα μου τον Ν και εγώ το ήξερα, αλλά επειδή με τη μητέρα μου ήμασταν πολύ κοντά δεν έλεγα τίποτα σε κανένα. Κάθε βράδυ όταν καθόμουν σπίτι και ο πατέρας μου γυρνούσε από την δουλειά και έβγαινε η μητέρα μου ντυνόταν και μου έλεγε πάω μια βόλτα και έρχομαι. Eμένα δε με ένοιαζε και ιδιαίτερα. Ένα βράδυ πήγε η μητέρα μου στο Ν και εγώ χρειαζόμουν λεφτά για να βγω και έτσι είπα να πάω να την βρω στο Ν. Ο Ν έχει ένα σπίτι αρκετά μεγάλο αλλά έχει ένα σαν δωμάτιο που στην ουσία είναι γκαρσονιέρα και πήγαιναν εκεί. Πήγα εγώ να τη βρω και μόλις πήγα επειδή ήταν γυάλινη η πόρτα, αυτό που αντίκρισα ήταν κάτι μου με καύλωσε. Είδα τη μάνα μου γυμνή να χορεύει,  αλλά αυτό που με καύλωσε περισσότερο ήταν το ότι ο καθένας μπορούσε να τη δει από το τζάμι της πόρτας που έδειχνε κατευθείαν μέσα στο δωμάτιο.

Μετά από λίγα λεπτά χαζεύοντας, τη βλέπω πάει προς τα μέσα στο δωμάτιο και τότε χτύπησα την πόρτα. Περίμενα λίγο και ξαφνικά βλέπω τη μάνα μου να με κοιτάζει με ένα στρινγκάκι μόνο και να έρχεται να μου ανοίξει. Μου ανοίγει, με ρωτάει τι θέλω και της λέω ότι ήθελα λεφτά. Πήγε μέσα μου έφερε και μετά χάθηκε πάλι μέσα στο δωμάτιο. Από εκείνο το βράδυ, έβλεπα τη μάνα μου σαν μια γυναίκα που ήθελα να την παίρνω μάτι γυμνή συνέχεια. Έτσι έκανα κάθε φορά που έκανε μπάνιο. Έβλεπα από μια μικρή  τρύπα στον τοίχο τη μάνα μου γυμνή, να αλλάζει τα στρινγκάκια της και άλλα πολλά. Ένα βράδυ μου λέει ότι θα πάει στο Ν και εγώ της είπα ok. Όταν πήγε πήγα και εγώ από πίσω και παρακολουθούσα από το τζάμι της πόρτας που φαινόταν το μισό δωμάτιο,  η μητέρα μου φορούσε μια μίνι φούστα που ίσα-ίσα έκρυβε τα υπέροχα της κωλομέρια, μια μπλε μπλούζα στράπλες που άφηνε την κοιλιά ακάλυπτη, φυσικά δε φορούσε σουτιέν και από κάτω φορούσε ένα μαύρο στρινγκάκι που όταν έσκυβε φαινόταν και τα κωλομέρια της και το στρινγκάκι.

Εκεί λοιπόν που πήγα στο τζάμι, βλέπω στην αρχή να κάθονται και να πίνουν κάτι και σιγά-σιγά πήγαινε κοντά της ο Ν. Μετά από περίπου 10 λεπτά, έτσι πως μιλάνε και αυτός ήδη είχε αρχίσει να πασπατεύει τα μπούτια της, βλέπω την μάνα μου να ανοίγει τα πόδια και αυτός να χώνει το χέρι του μέσα. Η μάνα μου είχε το κεφάλι πίσω κλειστά τα μάτια και ήταν απολάμβανε το χάιδεμα του Ν. Μετά από λίγα λεπτά τη βλέπω να σκύβει προς το μέρος του και αρχίζει να κουνάει το κεφάλι της. Του έπαιρνε τσιμπούκι αλλά δε μπορούσα να δω πολλά. Αφού τελείωσε να τον τσιμπουκώνει, σηκώθηκε, έβγαλε τα πάντα εκτός από το στρινγκάκι της και είδα και αυτόν να γδύνεται. Την πιάνει, την ξαπλώνει στον καναπέ, πηγαίνει από πάνω της και με αργές κινήσεις της έβαλε τον πούτσο του μέσα στο μουνάκι της αφού παραμέρισε το στρινγκάκι. Σιγά-σιγά οι αργές κινήσεις άρχισαν να γίνονται γρήγορες, όπως επίσης και οι φωνές της μάνας μου έγιναν ποιο δυνατές. Εγώ είχα τρελαθεί από καύλα. Ήμουν έξω από μια πόρτα δίπλα από το δρόμο βλέποντας και ακούγοντας τη μάνα μου να γαμιέται. Ξαφνικά… έτσι πως την γαμούσε τον βλέπω να ξαπλώνει και βλέπω τη μάνα μου να σηκώνεται και να κάθεται πάνω στον πούτσο του Ν (ο πούτσος του δεν ήταν πολύ μεγάλος, αλλά ήταν χοντρός). Έβλεπα τον κώλο της μάνας μου να πηγαίνει πάνω κάτω και να παίρνει μέσα στο μουνάκι της ένα ξένο πούτσο. Μετά από μερικά λεπτά τη σηκώνει, τη χύνει πάνω στον κώλο και τα σκούπισε ο ίδιος με την μπλούζα της και της είπε… "έτσι θέλω να πας στο σπίτι σου, με τα χύσια μου πάνω σου". Από ότι είδα πρέπει να άφησε και μερικά πάνω στον κώλο της. Έφυγα εγώ και μετά από λίγο ήρθε η μάνα μου. Έκανε κατευθείαν μπάνιο και έβαλε τα ρούχα για πλύσιμο. Εκείνο το βράδυ βάρεσα 4 μαλακίες συνολικά με την όλη φάση.

2η φορά που βλέπω τη μάνα μου να γαμιέται με ξένο και πως ο ξένος με βοήθησε να μπω στο παιχνίδι.

Μετά το σκηνικό με το Ν εγώ έβλεπα την μάνα μου σαν μια καύλα που ήθελα να χώσω τον πούτσο μου και ήθελα πάλι να την δω να γαμιέται. Εκείνες τις μέρες είχε πανηγύρι στο χωριό και ήταν να πάμε εγώ με τη μάνα μου. Το βράδυ ετοιμαζόμαστε και αυτήν φοράει ένα τζιν παντελόνι που της ήταν φαρδύ στην μέση με αποτέλεσμα όταν σκύβει να φαίνεται το κόκκινο της το στρινγκάκι, και από πάνω φορούσε μια μαύρη μπλούζα που ίσα-ίσα έφτανε να κρύψει την κοιλιά της. Φτάνουμε στο πανηγύρι και καθόμαστε σε ένα τραπέζι εγώ και η μητέρα μου. Έτσι πως καθόταν στην καρέκλα, όποιος περνούσε από πίσω του πρόσφερε σαν θέαμα το στρινγκάκι της το κόκκινο να κόβει τα κωλομέρια της. Μετά από λίγη ώρα ήρθε ένας γνωστός της μητέρας μου, μας χαιρέτησε (αυτός ο γνωστός ήταν πρώην της μητέρας μου όταν ήταν 20 χρονών) και έτσι πως μιλούσαν κάθισε μαζί μας. Αυτός… την ώρα που μιλούσαν, κοίταζε αρκετά προς το πίσω μέρος της καρέκλας της μητέρας μου. Λογικά είχε πάρει χαμπάρι ότι μπορούσε να την πηδήξει και είπε να κάτσει.

Στην αρχή καθόταν και μιλούσαν και δεν μου έδιναν σημασία. Ξαφνικά σηκώνεται, λέει ότι ξανά έρχεται και όταν γύρισε έφερε μαζί του 2 ρετσίνες και 3 ποτήρια. Στην αρχή πίναμε και συζητούσαν για τις ζωές τους τι έκαναν τόσα χρόνια και άλλα τέτοια. Όταν τέλειωσε η ρετσίνα έφερε κι άλλες και ήδη είχα κάνει κεφάλι εγώ, αλλά ήθελα να καταλαβαίνω τι γίνεται, οπότε δεν έπινα άλλο. Εκτός όμως από μένα άρχισε και η μητέρα μου να ζαλίζεται και σιγά-σιγά άρχισε να μεθάει. Αυτός το κατάλαβε και είπε πως έχει πάρα πολύ φασαρία εκεί αν θέλανε να πάνε καμιά βόλτα να μιλήσουν κάπου ποιο ήσυχα. Η μητέρα μου του είπε ότι δε με αφήνει μόνο και τότε είπε να πάμε όλοι μαζί. Με κοίταξε, συμφώνησα και πήγαμε σε κάτι κερκίδες ενός παλιού γηπέδου κοντά στο πανηγύρι. Πήρε μαζί του κι άλλο ποτό, ώστε να μας μεθύσει και τους 2 και να μην καταλάβω τίποτα. Καθόμασταν και μιλούσαμε μέχρι που έφτασαν να μιλούν για τους γάμους τους και τα παράπονα τους. Ξαφνικά τη ρωτάει για το πως τα πάνε με τον πατέρα μου σε σεξουαλικές επαφές και του λέει ότι τώρα πλέον δεν είναι το ίδιο και πως έχει παράπονο. Τότε της πιάνει το μπούτι και μου λέει:

-    Μικρέ δε σε πειράζει να παρηγορήσω την μαμά;

-    Ότι θέλει η μαμά…

απάντησα. Τότε άρχισε να λέει πάλι η μητέρα μου για το πως της φέρεται ο πατέρας μου και άλλα τέτοια και αυτός το ένα χέρι το είχε στην μέση της που ήταν γυμνή και το άλλο στο μπούτι της. Ξαφνικά έτσι πως μιλούσαν την έπιασαν τα κλάματα λίγο από το ποτό λίγο και από την κουβέντα και τότε την παίρνει αγκαλιά και με το ένα χέρι στο κεφάλι της και το άλλο στην μέση άρχισε να τη χαϊδεύει και σιγά-σιγά το πήγε πάνω στο στήθος της. Εγώ πήρα χαμπάρι τι θα γίνει, τον κοίταξα,  χαμογέλασα και αυτός σαν να πήρε το ok, της σήκωσε το κεφάλι, της λέει ότι της αξίζει κάποιος καλύτερος και τη φίλησε. Αυτή από το ποτό δε σκέφτηκε καν ότι είμαι εγώ εκεί. Έτσι όπως τη φιλούσε, την πήρε πάνω του αγκαλιά και αρχίζει να της χουφτώνει τον κώλο. Ξαφνικά της βγάζει τη μπλούζα, την πετάει και μένει η μάνα μου με τα βυζιά έξω και εγώ να είμαι ακριβώς δίπλα. Με κοιτάζει και μου λέει…

-    μην κοιτάς αγάπη μου!

Άρχισε ο άλλος να της ρουφάει της ρώγες και να βάζει το χέρι μέσα από το παντελόνι και να τη χουφτώνει. Μετά από λίγα λεπτά, σηκώνεται και βγάζει τον πούτσο του έξω. Ήταν αρκετά μεγάλος ο πούτσος του και χοντρός, καλύτερος από του Ν. Η μάνα μου τον πήρε στο στόμα και άρχισε να του παίρνει πίπα. Εγώ είχα καυλώσει όσο δεν πάει. Ένιωθα πως θα σκάσει ο πούτσος μου από την καύλα. Τον έβγαλα έξω και άρχισα να τον παίζω. Με βλέπει ο άλλος και χαμογέλασε. Τότε σήκωσε την μάνα μου και της είπα να γδυθεί και να συνεχίσει να του παίρνει πίπα αλλά στα 4. Το έκανε αυτή κι εγώ είχα μπροστά μου και τις 2 της τρύπες. Ξαφνικά της λέει να γυρίσει ενώ είναι ακόμα στα 4 και γυρίζει. Με βλέπει με τον πούτσο έξω αλλά δεν είπε τίποτα γιατί είχε καυλώσει τέρμα και σε συνδυασμό με το ποτό δεν ήξερε τι γινόταν. Αυτός έφτυσε το μουνάκι της και τον έβαλε και τότε άρχισε να φωνάζει από καύλα η μάνα μου και υπάκουε σε ότι της έλεγε. Έτσι όπως τον παίζω εγώ της λέει:

-    Πάρε τον πούτσο του γιου σου στο στόμα…

και αυτή ξαφνικά με τραβάει προς το μέρος της. Αν και δείλιαζα, πήγα και άρχισε να μου παίρνει πίπα, ενώ τη γαμούσε. Άρχισα να χύνω με δύναμη στο στόμα της και αυτή τα ήπιε. Ξαφνικά της φτύνει την κωλοτρυπίδα και με μιας τον βάζει όλο μέσα. Άρχισε η μάνα μου να τσιρίζει από τον πόνο αλλά αυτός δεν σταματούσε. Με όλο αυτό το σκηνικό μου ξανά έγινε πέτρα και ξαφνικά αυτός κάθεται στην κερκίδα, πήρε τη μάνα μου αγκαλιά και μου άφησε το μουνάκι της ανοιχτό λέγοντας μου… "έλα". Δε χρειάστηκε να μου πει κάτι άλλο. Άρχισα εγώ να γαμάω το μουνί της και ο άλλος τον κώλο. Η μάνα μου στην αρχή πονούσε αλλά μετά φώναζε από καύλα, τόσο που φοβόμουν μη μας ακούσουν. Μετά από λίγα λεπτά σηκωνόμαστε και οι 2 και τη χύνουμε στα βυζάκια και στο πρόσωπο. Αυτός ντύθηκε και έφυγε. Εγώ έντυσα τη μαμά και πήγαμε σπίτι. Αυτή δε θυμάται πολλά, αλλά εμένα παραμένει η ανάμνηση που θα με καυλώνει πάντα… αν και υπάρχουν και καλύτερα σκηνικά που έχουν γίνει.
Copyright protected OW ref: 130253