Τα καινούργια μαγιώ

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (8 Votes)
Ήταν Σάββατο αργούτσικα το πρωί, όταν η Μαίρη και η αδερφή της είχαν πεταχτεί μέχρι την κεντρική αγορά για να κοιτάξουν για καινούργιο μαγιώ. Είχαν περάσει σχεδόν δυόμιση ώρες από τότε που έφυγαν, μαζί με την πεθερά και τη μάνα μου. Στο σπίτι είχαμε απομείνει ο πεθερός μου, ο πατέρας μου και ο Αλί, ο Ινδός που βοηθούσε τον πεθερό μου να καθαρίσουν μία παλιά ψησταριά. Ο μικρός είχε μεταφερθεί στο σπίτι της κουνιάδας μου, για να περάσει λίγο την ώρα του και να παίξει με τα ξαδερφάκια του, υπό την εποπτεία του άλλου παππού και της γιαγιάς. Είναι άνθρωποι στους οποίους έχουμε εμπιστοσύνη, γιατί ακόμη έχουν όρεξη να ασχοληθούν με τα εγγόνια.

Κάποια στιγμή γύρω στη 1, γυρίζουν ενθουσιασμένες. Οι συμπεθέρες έρχονται να καθίσουν στη βεράντα, για να ξεϊδρώσουν και να πιούν λίγο νερό, ενώ οι αδερφές μπαίνουν στο δωμάτιό μας για να ξαναδοκιμάσουν τα μαγιώ τους. Μόλις ετοιμάζονται, η Μαίρη με φωνάζει για να τη δω. Δε μπορώ να πω ότι τα γυναικεία μαγιώ με εντυπωσιάζουν, γιατί είναι σαν να φορά μία γυναίκα εσώρουχα, με τη διαφορά πως τα συγκεκριμένα είναι αδιάβροχο ύφασμα.

Αν και δε μπορούσα να προσδιορίσω το χρώμα του μαγιώ της, γιατί ήταν ένας περίεργος συνδυασμός από 3-4 χρώματα... ωστόσο και μόνο που την έβλεπα με μαγιώ-μπικίνι, καύλωσα σχεδόν αμέσως στο θέαμα του κορμιού της. Ενώ η κουνιάδα μου ακόμη τεστάριζε το δικό της στον καθρέφτη, η Μαίρη ήρθε κοντά μου για καλύτερη γνώμη και χούφτωμα. Αφού ευχαριστήθηκα λίγο στήθος και μουνόχειλα, βγήκε στη βεράντα για να το επιδείξει και στους υπόλοιπους. Ο πεθερός μου και ο Αλί μόλις είχαν τελειώσει το καθάρισμα της ψησταριάς και ο Ινδός πήγε στο μπάνιο για να πλυθεί. Η πεθερά μου άφησε για λίγο τη μάνα μου, για να πάει στην κουζίνα να αρχίσει ετοιμασίες για το μεσημεριανό. Της είπε πως θα τη χρειαστεί λίγο αργότερα.

Η κουνιάδα μου, τελειώνοντας με τη δική της "πασαρέλα" για το μαγιώ της, ήρθε κοντά μου, σχεδόν δίπλα στο ανοιχτό παράθυρο, για να ζητήσει και εκείνη τη γνώμη μου. Είχα μπροστά μου δύο εξίσου υπέροχα στήθια και μαγιώ. Το εργαλείο μου είχε ήδη φουσκώσει αρκετά από το θέαμα και άπλωσα τα χέρια μου μέσα από το μπούστο του μαγιώ της, για να νιώσω τα τρυφερά της στήθια. Μου χούφτωσε το καβλί και το χάιδεψε για λίγο. Έγειρε και με φίλησε στο στόμα.

-    Θέλεις να το βάλεις μέσαq…

μου είπε ψιθυριστά.

-    Ναι, το θέλω πολύ…

απάντησα επίσης ψιθυριστά.

-    Θέλεις να με πάρεις από πίσω; Σε βολεύει εδώ στο παράθυρο;

-    Ναι. Γείρε λίγο μπροστά να σου βγάλω το μπικίνι.

Έτσι, η κουνιάδα μου στήθηκε, στηρίχτηκε στο παράθυρο και χωρίς καθυστέρηση μπήκα μέσα της. Χάιδευα τα κωλομέρια της, ενώ μπαινόβγαινα γλυκά μέσα της. Ο πατέρας μου, έξω στη βεράντα, ήδη είχε χώσει το καβλί του στη Μαίρη η οποία καθόταν πάνω του. Η μάνα μου, βλέποντας αυτά και μη αντέχοντας άλλο, έκανε νόημα στον πεθερό μου. Πήγε και τον περίμενε γυμνή στο κρεβάτι, με τα πόδια ανοιχτά. Ο Αλί έδωσε τη σειρά του στον πεθερό μου για να πλυθεί και πήγε να στριμώξει την πεθερά μου στην κουζίνα.

Κάποια στιγμή ένιωθα να κουράζομαι και είπα στην κουνιάδα μου να ξαπλώσει στο κρεβάτι. Ξαναμπήκα μέσα της και στηριζόμενος στα χέρια μου συνέχισα να τη γαμάω γλυκά. Μετά από λίγο, η Μαίρη ακουγόταν να φτάνει σε οργασμό, παροτρύνοντας και τον πατέρα μου, ο οποίος προφανώς ήταν έτοιμος να χύσει. Ακουγόταν να του λέει να χύσει μέσα της. Την ίδια παρότρυνση είχα και εγώ από την κουνιάδα μου.

-    Θέλεις να τελειώσεις μέσα;

-    Το θέλω πολύ, αλλά φοβάμαι για εγκυμοσύνη.

-    Μην ανησυχείς. Παίρνω αντισυλληπτικά. Χύσε κανονικά.

Η απίστευτη αίσθηση από τα υγρά της, μ 'έκανε να μην αντέξω για πολύ ακόμη. Πάνω στη ζαλάδα της καύλας, θα πρέπει να κατάφερα να υπολογίσω ακόμη μισό λεπτό κουνήματος, όταν ένιωσα πια το σπέρμα μου να έρχεται με φόρα. Όταν πλέον έφτασα στο ζενίθ, ξάπλωσα εντελώς πάνω της στηριζόμενος στους αγκώνες μου. Πέρασε τα χέρια της στους ώμους μου. Αυτό ήταν. Έχυσα μέσα της. Έχυσα για πρώτη φορά μέσα στο μουνί της κουνιάδας μου. Και ήταν ελεεινά υπέροχο.

Όταν τέλειωσαν και οι υπόλοιποι... η πεθερά μου έβαλε σε μία τσαντούλα φαγητό στον Αλί και ο ίδιος έφυγε για το σπίτι του. Οι υπόλοιποι καθίσαμε να φάμε, συζητώντας για τα μαγιώ σαν να μην έτρεχε τίποτα. Μετά το φαγητό σηκωθήκαμε με τη Μαίρη και την αδερφή της για να πάρουμε το παιδί και να γυρίσουμε να ξεκουραστούμε.Copyright protected OW ref: 130252