Ο μπαμπάς κι εγώ (1ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από elena69
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.21 (14 Votes)
Η ιστορία αυτή ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια όταν πήγαινα λύκειο. Ήμουν σχετικά καλή μαθήτρια και προσπαθούσα να γίνω ακόμα καλύτερη, για αυτό το λόγο αφιέρωνα πολύ χρόνο στο διάβασμα και όχι σε μερικά αγόρια του σχολείου στα οποία ίσως άρεσα και προσπαθούσαν να με πλησιάσουν. Έτσι οι σεξουαλικές μου εμπειρίες μέχρι τα 17 μου ήταν μηδαμινές. Μια μέρα πριν τις καλοκαιρινές εξετάσεις όμως θα άλλαζε αυτά τα δεδομένα. Ήμουν στο σπίτι μόνη μου και διάβαζα για το μάθημα που θα έδινα την επόμενη μέρα. Η μαμά έλειπε γιατί δούλευε νυχτερινή βάρδια και ο μπαμπάς με πήρε τηλέφωνο πως θα αργήσει και θα ήταν καλύτερα να μην τον περιμένω να γυρίσει. Έτσι λοιπόν ετοίμασα κάτι πρόχειρο να φάω, έκανα μια τελευταία επανάληψη στην ύλη του μαθήματος και ο μπαμπάς δεν είχε επιστρέψει ακόμα. Υπέθεσα πως θα είχε πολλή δουλειά και αποφάσισα να πέσω για ύπνο.

Μετά από λίγη ώρα, ενώ με είχε πάρει ο ύπνος χωρίς να το καταλάβω, ξύπνησα ξαφνικά. Έκανε πολύ ζέστη και ένιωσα να διψάω. Σηκώθηκα από το κρεβάτι να πάω  να πάρω ένα ποτήρι νερό. Βγήκα από το δωμάτιο μου και πήγα προς την κουζίνα. Περνώντας έξω από το σαλόνι όμως, είδα φως που ερχόταν από την ανοιχτή τηλεόραση. Υπέθεσα πως θα είχε γυρίσει ο μπαμπάς και θα έβλεπε κάποια ταινία ή ίσως και να τον είχε πάρει ο ύπνος όπως συνέβαινε αρκετές φορές όταν ήταν πολύ κουρασμένος. Πλησίασα αθόρυβα, ξυπόλητη καθώς ήμουν, χωρίς να θέλω να τον ενοχλήσω αν κοιμόταν για να σβήσω την τηλεόραση. Πλησιάζοντας λίγο ακόμα κατάλαβα ότι δεν κοιμόταν, αντιθέτως άκουγα την ανάσα του ασυνήθιστα βαριά. Πήρα θάρρος αφού δεν κοιμόταν και πήγα να του ευχηθώ καλό ξημέρωμα αφού δεν τον είχα δει όλη μέρα και την επόμενη μέρα θα είχε φύγει πριν σηκωθώ εγώ για να πάω στις εξετάσεις. Στάθηκα κοντά του, πίσω από τον καναπέ που καθόταν και είδα μια φωτογραφία μου με μπικίνι, που την είχαμε τραβήξει από το πρώτο φετινό μας οικογενειακό μπάνιο πριν λίγες μέρες,  ακουμπισμένη στο τραπέζι μπροστά του. Κουνούσε έντονα το δεξί του χέρι τρίβοντας κάτι ανάμεσα στα πόδια του και η ανάσα του γινόταν όλο και πιο γρήγορη. Γέμισα αμηχανία.

-    Μπαμπά…

είπα σιγανά. Η αντίδραση ήρθε ακαριαία. Ο μπαμπάς γύρισε απότομα το κεφάλι του και με κοίταξε έντρομος. Εγώ χωρίς να ξέρω τι να πω ή τι να κάνω του γύρισα την πλάτη και έτρεξα προς το δωμάτιο μου κλείνοντας την πόρτα πίσω μου. Ο μπαμπάς ήρθε γρήγορα και στάθηκε από την άλλη μεριά.

-    Ελένη μου μπορώ να μπω; Θέλω να σου μιλήσω… να σου εξηγήσω αν προτιμάς… σε παρακαλώ άφησε τον μπαμπά να μπει, δεν έγινε τίποτα κοριτσάκι μου.

Δεν ήξερα αν έπρεπε να του ανοίξω ή όχι αλλά κάτι μέσα μου είπε ότι δεν έχανα τίποτα αν τον άφηνα να μου πει αυτό που ήθελε. Έτσι άνοιξα την πόρτα και γύρισα να καθίσω στο κρεβάτι ενώ μπήκε και αυτός και ήρθε να κάτσει δίπλα μου.

-    Δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω Ελένη μου. Αυτό που είδες ήταν λάθος μου, έπρεπε να είμαι πιο προσεκτικός, όμως πρέπει να σου ζητήσω να μην το πεις στη μαμά, εντάξει αγάπη μου; Και ο μπαμπάς θα σου πάρει ότι δώρο θέλεις.
-    Μην ανησυχείς μπαμπά. Δεν θα πω τίποτα στη μαμά…

είπα και με κοίταξε με καθησυχασμένο ύφος πρόσωπό του.

-    Και δε θέλω κανένα δώρο, απλά θέλω να μου εξηγήσεις τι έκανες με τη φωτογραφία μου.

Ο μπαμπάς με κοίταξε παραξενεμένος τώρα και μου χάιδεψε τα μαλλιά πριν μιλήσει ξανά.

-    Ελένη μου δεν κατάλαβες τι έκανα; Δεν έχεις πάει ποτέ με αγόρι;

Έγνεψα αρνητικά και με κοίταξε γλυκά στα μάτια.

-    Θα σου εξηγήσω εγώ λοιπόν γιατί νομίζω ότι πρέπει να ξέρεις κάποια πράγματα στην ηλικία που είσαι. Για λίγο μόνο όμως γιατί αύριο πρέπει να σηκωθείς νωρίς, εντάξει;

Αυτή τη φορά έγνεψα καταφατικά.

-    Ξέρεις τι έχω εγώ και όλοι οι άντρες ανάμεσα στα πόδια μας Ελένη μου;

Άρχισα να κοκκινίζω από ντροπή που μιλούσαμε έτσι με τον ίδιο μου τον μπαμπά.

-    Αυτό λοιπόν που έχω, όταν βλέπω μια όμορφη κοπέλα σαν εσένα, γίνεται μεγάλο και σκληρό και τότε θέλω τη βοήθεια μιας γυναίκας σαν τη μαμά σου για να ξαναγίνει μικρό. Όταν η μαμά με βοηθάει τότε με κάνει πολύ χαρούμενο. Αυτό ισχύει για όλους τους άντρες και ο μπαμπάς σου δεν είναι εξαίρεση, κατάλαβες τώρα;

Κοίταξα στιγμιαία την φόρμα που φορούσε, ήταν φουσκωμένη σε εκείνο το σημείο.

-    Λοιπόν… είπε ο μπαμπάς, ξέρω ότι ακόμα έχεις απορίες αλλά αύριο έχεις κάτι πολύ σημαντικό να κάνεις και πρέπει να κοιμηθείς. Θα ξαναμιλήσουμε όταν θα είμαστε πάλι μόνοι μας και θα μάθεις παραπάνω…

είπε και σηκώθηκε να πάει προς την πόρτα.

-    Μπαμπά…

είπα σιγανά και κοντοστάθηκε. Γύρισε πίσω και έκατσε πάλι δίπλα μου.

-    Τι είναι Ελένη μου;…

ρώτησε με περιέργεια. Εγώ κοίταξα ξανά ανάμεσα στα πόδια του και το πρόσεξε. Με κοίταξε με μια λάμψη στα μάτια.

-    Τώρα είναι μεγάλο μπαμπά; Πονάς; Θα ήθελες να ήταν εδώ η μαμά τώρα;

-    Ναι Ελένη μου θα ήθελα, αλλά δυστυχώς δεν είναι. Και όχι δεν με πονάει, αλλά με κάνει να νιώθω άβολα.

-    Είπες πριν ότι όταν μια γυναίκα σαν την μαμά σε βοηθάει για να ξαναγίνει μικρό τότε σταματάς να νιώθεις άβολα και είσαι χαρούμενος σωστά;

-    Ναι Ελένη μου αλλά που θες να καταλήξεις;

-    Ίσως μπορώ να βοηθήσω εγώ μπαμπά…

είπα πιάνοντας το φουσκωμένο σημείο στη φόρμα του.

-    Και εγώ σαν τη μαμά είμαι. Έχω την ίδια τρυπούλα ανάμεσα στα πόδια μου και μικρότερο στήθος, αλλά αν μου πεις πώς να το κάνω, θα μπορούσα εγώ να σε κάνω χαρούμενο.

Ο μπαμπάς με κοίταξε για λίγο σαν να αμφιταλαντευόταν σε δυο επιλογές. Άρχισα να τον τρίβω με τον χέρι μου πάνω από το ρούχο του για να τον βοηθήσω να διαλέξει.

-    Αλήθεια θέλεις να κάνεις τον μπαμπά χαρούμενο καρδιά μου;…

ρώτησε ανυπόμονα. Κούνησα πάνω κάτω το κεφάλι και σηκώθηκε όρθιος. Έβγαλε τη φόρμα και το εσώρουχο και φάνηκε το καυλί του. Ύστερα ξάπλωσε στο κρεβάτι στηριζόμενος στους αγκώνες για να με βλέπει. Άνοιξε τα πόδια του και έκατσα μπροστά στο εργαλείο του. Το έπιασα με το χέρι μου και άρχισα να κάνω αυτό που τον είδα πριν να κάνει με τη φωτογραφία μου. Μετά από λίγο το καυλί του ήταν ορθωμένο και σκληρό. Ο μπαμπάς μου έβγαλε το φανελάκι και το σουτιέν που φορούσα και χάζεψε το στήθος μου. Με χάιδευε στις ρώγες και ένιωθα πολύ ωραία ενώ εγώ συνέχιζα να παίζω την πούτσα του με το χέρι μου. Τον παρατηρούσα και μου άρεσε πολύ που είχε καρφώσει τα μάτια του πάνω μου, στο χέρι μου, στα βυζάκια μου πράγμα που σήμαινε ότι του άρεσε αυτό που έβλεπε.

-    Σου αρέσει μπαμπά;…

ρώτησα καθώς του έπαιζα την πούτσα πιο γρήγορα. Είχε αναψοκοκκινίσει και όταν μίλησε η φωνή του ήταν πιο αδύναμη.

-    Μου αρέσει πάρα πολύ Ελένη μου… τώρα πρέπει να το βάλεις και στο στοματάκι σου.

Χωρίς να χάσω στιγμή έσκυψα και πήρα μέσα στο στόμα μου όσο περισσότερο χωρούσε και χωρίς να ξέρω ακριβώς τι να κάνω άρχισα να τον γλείφω πηγαίνοντας το κεφάλι μου πάνω κάτω όλο και πιο γρήγορα όπως του την έπαιζα πριν. Τον άκουσα να αναστενάζει βαθιά και σταμάτησα απότομα.

-    Μπαμπά σε πόνεσα;…

ρώτησα ανήσυχη βγάζοντας το καυλί του από το στόμα μου. Με κοίταξε στα μάτια.

-    Είσαι πάρα πολύ καλή μωρό μου. Σε λίγο θα κάνεις τον μπαμπά πολύ χαρούμενο… δεν πρέπει να σταματήσεις όμως πάλι, θα συνεχίσεις μέχρι να σου πω. Ξαναβάλε την πούτσα μου στο στοματάκι σου και θέλω να με κοιτάς…

είπε και μου χαμογέλασε αδύναμα. Φαινόταν να το απολαμβάνει, έτσι άρχισα πάλι να γλείφω το καυλί του όσο πιο γλυκά μπορούσα και του χάιδευα τα αρχίδια του ενώ αυτός μου έπιασε τα βυζάκια και άρχισε να τα ζουλάει. Το πρόσωπό του φαινόταν σαν να προσπαθούσε να κρατηθεί καθώς η πούτσα χωνόταν μέσα βαθιά στο στόμα μου. Πάνω στην ένταση της στιγμής μου έπιασε τα βυζάκια σφιχτά και όπως τον κοίταζα ένα βογκητό μου ξέφυγε. Αυτό φαίνεται ότι τον έσπρωξε πέρα από τα όρια αντοχής του γιατί πήρε τα χέρια του από το στήθος μου με κοίταξε ανήμπορος να πει οτιδήποτε και άφησε το κεφάλι του να πέσει πίσω στο μαξιλάρι ενώ άρχισαν να του φεύγουν αναστεναγμοί και το σώμα του τιναζόταν. Ένα πηχτό υγρό πετάχτηκε από την πούτσα του και γέμισε το στόμα μου, αλλά δεν σταμάτησα όπως μου είχε πει. Κατάπια ότι έβγαλε το καυλί του μέχρι που ανακουφισμένος σηκώθηκε και έκατσε δίπλα μου.

-    Σου άρεσε μπαμπά; Είσαι χαρούμενος τώρα;…

ρώτησα αν και ήξερα την απάντηση από την έκφραση του. Ένιωθα πολύ περήφανη που τον έκανα να νιώσει τόσο όμορφα για χάρη μου.

-    Ναι Ελένη μου είσαι σαν τη μαμά σου πολύ καλή. Όμως τώρα πρέπει να στο ανταποδώσω όπως κάνουμε και με τη μαμά.

-    Δηλαδή;…

ρώτησα αναψοκοκκινισμένη ακόμα από την ένταση της στιγμής.

-    Δηλαδή μωρό μου, η μαμά μετά γδύνεται, ξαπλώνει στο κρεβάτι και ανοίγει τα πόδια της για να την κάνω εγώ να χαρεί με τη σειρά μου και μετά ξαναέρχεται η σειρά μου μέχρι να κουραστούμε. Λοιπόν τι λες, θα γδυθείς για να σε κάνει χαρούμενη ο μπαμπάς; Θέλεις;

-    Ναι μπαμπά θέλω πάρα πολύ…

είπα και μου έδωσε ένα φιλί.

-    Ωραία. Περίμενε λιγάκι να πάω να πάρω από το συρτάρι στην κρεβατοκάμαρα μας ένα προφυλακτικό και επιστρέφω, εντάξει;…

είπε και χαμογέλασε πάλι καθώς έβγαινε από το δωμάτιο. Εγώ γδύθηκα εντελώς όπως τον άκουσα να λέει και ξάπλωσα με τα ποδαράκια μου ανοιχτά στο κρεβάτι περιμένοντας ανυπόμονα τι άλλο θα μου μάθαινε ο μπαμπάκας μου.Copyright protected OW ref: 122078