Άγριος βιασμός από τον αδερφό μου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.25 (8 Votes)
Από εκείνο το βράδυ κατάλαβα τι έχανα τόσα χρόνια. Ο αδερφός μου αποδείχθηκε πραγματικά πολύ καλός γαμιάς. Το καλοκαίρι πέρασε με απίστευτα γαμήσια, διακοπές και κραιπάλη. Οι μήνες πέρασαν και εγώ βρήκα μια όμορφη σχέση οπότε και αποφάσισα να ξεκόψω. Ο Στέφανος το πήρε αρκετά χαλαρά και αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα. Που να ήξερα;

Εκείνο το πρωινό ήμουν στη δουλειά ( γραμματέας). Το αφεντικό μου έλειπε για κάτι εξωτερικές δουλειές και εγώ έμεινα στο γραφείο να τακτοποιήσω κάποια έγγραφα. Φόραγα ένα στενό άσπρο πουκάμισο που τόνιζε τις βυζάρες μου με μια γκρι φούστα κολλητή μέχρι το γόνατο και γόβες. Ήμουν εντελώς αυστηρά και επαγγελματικά ντυμένη. Το μεσημεράκι έφυγα και πήγα σπίτι μου όπου και με περίμενε ο Στέφανος.

-    Επ! Τι κάνεις αδερφούλη;…

είπα και του έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο. Όμως  η αντίδραση του δεν ήταν αυτή που περίμενα. Σηκώθηκε απότομα. Τρόμαξα.

-    Δεν είμαι καλά μωρή πουτάνα. Και αυτό γιατί έχω κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί σου. Μέχρι αύριο θα έχεις πιει τόσο σπέρμα όσο δεν έχεις ξαναπιεί στη ζωή σου μωρή καριόλα…

είπε και με βούτηξε από το λαιμό.

-    Στέφανε τι κάνεις; Έχεις τρελαθεί; Άφησε με, με πονάς!

Μου άστραψε ένα δυνατό χαστούκι. Τόσο δυνατό που σχεδόν ζαλίστηκα. Με πέταξε πάνω στο τραπέζι και μου σήκωσε τη φούστα. Μου έσκισε το δαντελωτό στρινγκάκι μου και μου έχωσε 2 δάχτυλα στο μουσκεμένο από το χαστούκι μουνάκι μου. Με δαχτύλωνε άγρια. Μου έβγαλε το πουκάμισο και το σουτιέν και άρχισε να χουφτώνει με δύναμη το στήθος μου. Πήρε τη ρώγα μου στο στόμα του και άρχισε να βυζαίνει. Από την καύλα δεν άντεξα και άρχισα να χαϊδεύω το μουνάκι μου, ενώ όσο με πιπιλούσε είχα το άλλο μου χέρι στο κεφάλι του. Έβγαλε τον πούτσο του έξω και με έσπρωξε να γονατίσω. Μου κράταγε τα μαλλιά και μου γάμαγε το στόμα. Μετά από λίγα λεπτά έχυνε στο στόμα και στη μούρη πάνω στα μοδάτα γυαλάκια μου, που μου δίνανε μια geek διάθεση. Έβγαλα τα γυαλιά και άρχισα να γλείφω το σπέρμα από πάνω τους.

Τον πήρα από το χέρι στο κρεβάτι και ξάπλωσα. Άνοιξα τα πόδια και του είπα να με γλείψει. Αυτή τη φορά έκανε το πιο τέλειο γλειφομούνι. Έπιασε τον πούτσο του και τον κάρφωσε στο μουνί μου. Με γάμαγε με δύναμη και εγώ φώναζα. Κάποια στιγμή τον ένιωσα να έχει σπασμούς και να χύνει μέσα στο μουνάκι μου.

-    Στέφανε τι κάνεις είμαι στις γόνιμες μέρες… του είπα.

-    Ηρέμησε, πάρε το χάπι…

είπε και συνέχισε να χύνει. Όταν τελικά έχυσε και την τελευταία σταγόνα μέσα μου ξάπλωσε δίπλα μου και άναψε τσιγάρο.

Συνεχίζεται…



Copyright protected OW ref: 118898