Ο δεύτερος γύρος με την πεθερά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.08 (12 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Με την πεθερά μου

Καθώς στο πρώτο μας γαμήσι με την πεθερά μου μόλις είχα τελειώσει, εκείνη δεν είχε προλάβει να χύσει. Δεν είχα ακόμη προλάβει να βγω από μέσα της, παρ' όλο που είχα βρει ξανά την αναπνοή μου, όταν με παρακάλεσε να μην τραβηχτώ. Το καβλί μου δεν είχε πέσει εντελώς, ενώ άρχισα να νιώθω την ανάγκη να κατουρήσω. Αναγκαστικά λοιπόν, σηκώθηκα για να πάω στην τουαλέτα, ενώ στην επιστροφή μου ζήτησε να φέρω και το ασύρματο τηλέφωνο, σε περίπτωση που μας έπαιρνε η Μαίρη, αν και η ώρα κόντευε ήδη 12.

Έτσι έγινε. Γυρίζοντας από την τουαλέτα, άφησα το ασύρματο στο κομοδίνο και ακριβώς τη στιγμή που ξαναχώθηκα στα μπούτια της, πήρε η Μαίρη. Την έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση και αφού ρώτησε για το παιδί, μπήκα κι εγώ στην κουβέντα.

-    Ακόμη ξύπνιος είσαι;…

με ρωτάει.

-    Ναι ακόμα. Τα λέμε λίγο με τη μανούλα σου. Αλλά σε λιγάκι θα κοιμηθώ.

-    Μην το τραβήξετε και πολύ. Αύριο έχεις ταξίδι επιστροφής. Που είσαστε; Στην κουζίνα;

-     Όχι, εδώ στο κρεβάτι ξαπλωμένοι και τα λέμε…

της απαντά η πεθερά μου, ενώ έχω μπει ξανά στο μουνί της και σιγοκουνιέμαι.

-    Ά, στο κρεβάτι. Ε, άρα δεν τα λέτε απλά. Τελειώσατε δηλαδή;

-    Όχι, ακόμα το κάνουμε…

-    της απαντώ εγώ.

-    Έχυσες ήδη μία φορά και πας για δεύτερη;

-    Η μανούλα σου δεν πρόλαβε να χύσει.

-    Καλά παιδί μου. Λοιπόν, σας αφήνω και θα τα πούμε αύριο.

Με αυτά και με αυτά, κλείσαμε το τηλέφωνο και συνέχισα να κουνιέμαι μέσα της πλέον κανονικά. Η στύση μου είχε επανέλθει, η απόλαυσή μας είχε ξαναπιάσει κόκκινο και οι αναστεναγμοί μας έβγαιναν και πάλι. Σηκώθηκα και στηρίχτηκα στα χέρια μου, δεξιά και αριστερά της, για να έχω τη θέα του κορμιού της από κάτω μου.

-    Έγινε πάλι σκληρός ε; Αχ… και μου αρέσει τόσο πολύ…

μου λέει και αρχίζει να τρίβει την κλειτορίδα της.

-    Η κόρη σου σου έμαθε το τρίψιμο

-    Ναι. Ε, κάποια στιγμή έπρεπε να το μάθω κι αυτό.

Κουνιόμουν αισθησιακά μέσα της. Αυτή τη φορά ήθελα να χύσουμε και οι δύο μαζί. Την κοιτούσα καθώς, με το ένα χέρι της κρατούσε ανοιχτό το ένα της πόδι και με το άλλο τριβόταν. Είχε γύρει πάλι το κεφάλι της στο πλάι, είχε κλείσει τα μάτια της, πότε αναστέναζε και πότε μονολογούσε ηδονισμένη.

-    Αχ, αγόρι μου με γαμάς. Καύλα είναι ο πούτσος σου. Θέλω να χύσεις μέσα μου. Πεσ' μου ότι θα χύσεις μέσα μου.

-    Τα θέλεις μέσα σου μωρή καργιόλα;

-    Ναι. Όλα. Θα μου τα ρίξεις;

Κόντευε πια να χύσει.

-    Ότι θέλει το μουνάκι σου.

-    Θα χύσω η γυναίκα! Αχ, θα χύσω!

Σε δευτερόλεπτα ένιωθα τον κόλπο της να γίνεται λίμνη. Σε λίγο κινδύνευα να μη νιώθω τίποτα και δε θα μπορούσα να χύσω. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να συντομεύω. Άρχισα να σκέφτομαι τη στιγμή που θα έχυνα μέσα της. Ήταν τόσο ωραία και βοηθητική η σκέψη, που πραγματικά σε λίγο θα έχυνα και εγώ.

-    Αχ, θα σε χύσω κι εγώ! Θα χύσω μέσα σου!

-    Έλα αγόρι μου! Τίναξέ τα μέσα! Εκεί μέσα, στο μουνί μου!

Οι τελευταίες της κουβέντες με τρέλαναν. Κρατούσε τα μπούτια της ανοιχτά και με τα δύο της χέρια, εκλιπαρώντας να τελειώσω μέσα της. Σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, ένιωσα τους σπασμούς της αποκορύφωσης και το σπέρμα μου να ξεχύνεται μέσα της με ορμή.

-    Αχ, παρ' τα μέσα!

-    Αγόρι μου. Αχ, τι ζεστά που είναι; Αχ, τέλεια είναι.

Μερικοί μικροί σπασμοί ακόμη, και ένιωθα πια πως είχα αποκάνει. Ο πούτσος μου έπεσε σχεδόν αμέσως και από μόνος του γλίστρησε έξω από τον κόλπο της. Σηκώθηκε γρήγορα για να πάει να πλυθεί κι εγώ για να ντυθώ και να κοιμηθώ. Δεν είχα καν το κουράγιο να πλυθώ. Δε με πείραζε. Θα είχα και τη μυρωδιά του κόλπου της στο όργανό μου. Γύρισα στο πλάι, έκλεισα τα μάτια για να χαλαρώσω και με πήρε ο ύπνος χωρίς να το καταλάβω. Απλώς, ευχόμουν το επόμενο πρωί, να ξυπνούσα πιο ευχάριστα και όχι βαριεστημένα και με άγχος.Copyright protected OW ref: 117836