Η ζωή μου... μία αιμομιξία

Δημοσιεύθηκε από Secretpassion
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (11 Votes)
Είμαι ο Γιώργος, 47 ετών και ανήκω σε τετραμελή οικογένεια. Η ιστορία που σας γράφω έγινε πριν 28 χρόνια.  Όποιος μας έβλεπε τώρα σε καμία περίπτωση δεν θα σκεφτόταν ότι αυτή η οικογένεια θα μπορούσε να είχε τόσο έντονη ερωτική ζωή.

Από μικρή ηλικία άρχισα να παίρνω μάτι τη μητέρα μου. Δεν ήταν ότι την ήθελα, απλά ήθελα να βλέπω το γυναικείο κορμί σαν αγοράκι κι εγώ. Ήμουν εσωστρεφής χαρακτήρας και πολύ συνεσταλμένος. χωρίς να παίρνω πρωτοβουλίες ντρεπόμουν τρομερά με τις γυναίκες και κρατούσα τις οποιοδήποτε σκέψεις για μένα. Την ενέργεια που είχα την έδινα στην ομάδα ποδοσφαίρου που έπαιζα, αλλά μέχρι εκεί, από κορίτσια τίποτα.

Η μητέρα μου -τότε- ήταν 51 χρονών, είχε ύψος γύρω στο 1,65, φυσιολογικά κιλά, με ωραίο στητό στήθος (ούτε πολύ μεγάλο αλλά ούτε πολύ μικρό) και με ωραία γραμμή σώματος.  Ο πατέρας μου ήταν 52 χρονών, γύρω στο 1,70 και αυτός με φυσιολογικά κιλά. Ο αδερφός μου ήταν 22 χρονών στο ύψος και στο βάρος σαν τον πατέρα μου ενώ εγώ ήμουν 19 χρονών είχα και έχω 1,78 ύψος, ενώ τότε ήμουν 72 κιλά. Όλα αυτά σας τα γράφω για να καταλάβετε ποιος είμαι και να μπορέσετε και εσείς να είστε άμα θέλετε οι πρωταγωνιστές στις ιστορίες που θα σας γράψω.

Όλα άρχισαν τον Νοέμβριο του 1989, εννέα ημέρες πριν παρουσιαστώ στον στρατό. Παρόλο που είχα φθάσει την ηλικία των είκοσι χρόνων, δεν είχα ακόμη συναισθηματικές ή ερωτικές ιστορίες. Ότι ερωτικές εμπειρίες είχα ήταν οι… τσόντες. Το μεγάλο μου πρόβλημα ήταν μήπως με καταλάβαιναν στον στρατό και μου κάνανε καζούρα. Έτσι όσο πλησίαζε η μέρα για να παρουσιαστώ τόσο πιο πολύ έπεφτα ψυχολογικά και ήμουν στεναχωρημένος. Γεγονός βέβαια που δεν πέρασε απαρατήρητο από τη μητέρα μου.

Έτσι, Δευτέρα βράδυ, μία βδομάδα πριν παρουσιαστώ, δεν ξέρω πως έγινε και εξομολογήθηκα στους γονείς μου το πρόβλημα μου. Αμέσως η ερώτηση του πατέρα μου ήταν μήπως ήμουν αδερφή, για να πάρει αμέσως την αρνητική μου απάντηση. Για αρχή με παρηγόρησαν και με καθησύχασαν ότι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα στο στρατό και μου πρότειναν να μιλήσουν στον μεγαλύτερο αδερφό μου (έμενε με την αρραβωνιαστικιά του) για να με πάει σε μπουρδέλο για να τελειώσουν οι “στεναχώριες”  μου. Τους απάντησα ότι δεν το ήθελα γιατί ντρεπόμουν και να το αφήσουμε το θέμα εδώ, όπως και έτσι έγινε.

Την άλλη μέρα το πρωί ο πατέρας μου έφυγε με το φορτηγό για να παραδώσει για το εργοστάσιο που δούλευε ποτά στην επαρχία και θα ερχόταν Παρασκευή. Η μέρα μου πέρασε χαλαρά σε computer και τηλεόραση με την μητέρα μου να είναι διακριτική με το θέμα μου και να μη μου το αναφέρει.

Το βράδυ η μητέρα μου πήγε στο δωμάτιο της να ξαπλώσει  και να κοιμηθεί ενώ εγώ την είχα αράξει στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση. Εκείνο το βράδυ στο δορυφορικό κανάλι το RTL είχε το tutti frutti, το παιχνίδι που ήταν σαν το strip poker. Έτσι βλέποντας το αισθησιακό αυτό, για την εποχή, παιχνίδι είχα βάλει το χέρι μέσα από την πυτζάμα και τον έπαιζα. Κάποια στιγμή γύρισα το κεφάλι μου και είδα την μητέρα μου να στέκεται στην πόρτα και να με κοιτάει. Έμεινα άγαλμα, μετά από κανένα λεπτό που κοιταζόμασταν ήρθε και κάθισε στην πολυθρόνα που ήταν δίπλα μου. Τράβηξα το χέρι μου μέσα από την πυτζάμα μου, ένα χέρι που επάνω του ήταν εμφανή τα υγρά από το καυλί μου, που κι αυτό διαγραφόταν κάτω από την πυτζάμα.

Μου έδωσε μία δυνατή ματιά και άπλωσε το χέρι της και το έβαλε μέσα από την πυτζάμα και μου τον χούφτωσε. Εγώ όπως ήταν φυσικό τινάχτηκα πήγα να μιλήσω, αλλά μου έβαλε το άλλο χέρι πάνω στα χείλη μου και μου είπε χαμηλόφωνα “μην πεις τίποτα, απλά απόλαυσε το” και άρχιζε να μου την παίζει. Έγειρα το κεφάλι μου πίσω, έκλεισα τα μάτια μου και απολάμβανα την υπέροχη αυτή στιγμή. Νόμιζα ότι μου τον έπαιζε ώρες αλλά ήταν μόλις λίγα λεπτά. Όταν κόντευα να χύσω άνοιξα τα μάτια μου γύρισα να την κοιτάξω και είδα να διαγράφονται μέσα από το νυχτικό της οι δύο καυλωμένες ρώγες του στήθους της με αποτέλεσμα να τελειώσω αμέσως και να απελευθερώσω τα υγρά μου πάνω στην παλάμη της νοιώθοντας την καλύτερη ερωτική ικανοποίηση μέχρι εκείνη τη στιγμή στη ζωή μου.

Χωρίς να πει τίποτα σηκώθηκε, πήγε πλύθηκε και πήγε στο δωμάτιο της. Εγώ έμεινα στον καναπέ για αρκετή ώρα και σκεφτόμουνα όλο αυτό που πέρασα.

Το πρωί που ξύπνησα και κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν μου έφευγε από το μυαλό η σκηνή της προηγούμενης βραδιάς και μάλιστα φαντασιωνόμουν πως θα μπορούσε να εξελιχθεί το προηγούμενο βράδυ με ένα ωραίο γαμήσι. Πλέον ήταν φανερό έβλεπα τη μητέρα μου ερωτικά. Την έβλεπα στον νεροχύτη από πίσω και ήθελα να πάω να της σηκώσω τη φούστα να της κατεβάσω το καλσόν και της γλείψω το μουνί, την είδα να βάζει πλυντήριο το μεσημέρι και ήθελα να την “πάρω” άγρια πάνω σ’ αυτό.

Μέχρι που έφθασε η στιγμή να μου αναφέρει αυτό που έγινε το προηγούμενο βράδυ και το ότι δεν έπρεπε να γίνει και θα πρέπει να το πει στον πατέρα μου, καθώς το φορτίο ήταν βαρύ γι’ αυτή. Προσπάθησα να την μεταπείσω και να της εξηγήσω ότι δεν έπρεπε να το αναφέρει στον πατέρα και ότι αυτό θα είναι μεγάλο λάθος. Όση ώρα συζητάγαμε την είχα γδύσει με τα μάτια μου, παρακολουθούσα τα χείλη της που μιλούσαν και ήθελα να τα φιλήσω.

Μετά την κουβέντα μας και χωρίς να ξέρω τελικά τι θα γίνει, πήγα έκανα ένα μπάνιο γιατί το χρειαζόμουν. Δεν είχε φύγει από το μυαλό μου και άρχιζα να την παίζω στην μπανιέρα. Μόλις τελείωσα είπα “δεν πάει άλλο… ή τώρα ή ποτέ” και άρχιζα να σκέφτομαι πως θα την παρασύρω στο κρεβάτι. Το πιο απλό για πρώτη φάση σκέφτηκα ήταν να βγω από την τουαλέτα γυμνός και να πάω στο δωμάτιο μου για να δώσω την αφορμή. Και έτσι έγινε, μόλις άκουσα πως ήταν έξω από την τουαλέτα, βγήκα στάθηκα απέναντι της γυμνός με την πούτσα μου σηκωμένη και την κοίταζα. Η αντίδραση της φυσιολογική… έφαγα ένα δυνατό χαστούκι που είδα τον ουρανό σφοντύλι και συγχρόνως μου είπε… “δεν ντρέπεσαιq… τι κάνεις;”.

Γύρισε και πήγε προς το δωμάτιο της, ενώ εγώ νευρίασα πολύ, πήγα και εγώ προς το δωμάτιο μου μονολογώντας δυνατά “τι φταίω εγώ, εσύ άρχισες και εσύ πρέπει να το τελειώσεις” και έκλεισα την πόρτα με δύναμη.

Φόρεσα το σλιπ μου και δε βγήκα από το δωμάτιο μου. Το βράδυ κατά της δωδεκάμισι δίψασα και πήγα να πιω νερό. Περνώντας όμως έξω από το δωμάτιο της άκουσα αναστεναγμούς. Η πόρτα ήταν μισάνοιχτη αλλά δεν μπορούσα να δω μέσα. Οι αναστεναγμοί γινόντουσαν όλο και πιο έντονοι και πιο δυνατοί. Έσπρωξα την πόρτα και είδα το χέρι της μάνας μου κάτω από την κουβέρτα να πάλετε έντονα και η μάνα μου να τρέμει μέχρι που βγήκε ο τελικός αναστεναγμός της ευχαρίστησης.

Μόλις άνοιξε τα μάτια της με κοίταξε στο πρόσωπο και στη συνέχεια το βλέμμα της κατέβηκε προς το επίμαχο σημείο. Ο πούτσος μου είχε πεταχτεί έξω από το σλιπ. Με μιας κάνει μία κίνηση, ξεσκεπάζετε και πετάει την κουβέρτα στο πάτωμα.  Η θέα ήταν εκπληκτική. Πλέον δεν θα την έγδυνα με τα μάτια μου. Την είχα μπροστά μου ολόγυμνη. Την παρατηρούσα και τρελαινόμουν. Την είχα ξαπλωμένη στο κρεβάτι με ανοιχτά πόδια. Έβλεπα τα βαμμένα, με κόκκινο χρώμα, δάχτυλα των ποδιών της, τα γυμνά πόδια της, το τριχωτό μουνάκι της, το στητό στήθος της με τις καυλωμένες ρώγες, το γυμνό λαιμό της και τα χείλη της που τόσο ήθελα να ακουμπήσω τον πούτσο μου πάνω τους.

Πήγα κοντά της, έσκυψα και άρχισα να της πιπιλάω τα δάχτυλα των ποδιών της και να της γλείφω τα πόδια. Να της χαϊδεύω τις γάμπες της και να ανεβαίνω φιλώντας της σιγά-σιγά προς τα πάνω μέχρι που έφτασα βασανιστικά αργά ανάμεσα στα πόδια της. Εκείνη, όλη αυτή την “ατελείωτη” ώρα έπαιζε με την κλειτορίδα της και χάιδευε το στήθος της.

Μου έπιασε το κεφάλι με τα δύο της χέρια και μου το κρατούσε δυνατά ανάμεσα στα πόδια της. Εγώ είχα βάλει τη γλώσσα μου μέσα στα μουνόχειλα της ενώ όποτε κατάφερνα να τραβήξω λίγο το κεφάλι τα ρούφαγα. Με καθοδηγούσε, άρχισε να με τραβάει από το κεφάλι προς τα πάνω. Εγώ απολάμβανα κάθε σημείο τους σώματος της. Έφτασα στο στήθος της και άρχισα να πιπιλάω τις ρώγες της. Είχαν γίνει τεράστιες, τις δάγκωνα και έβγαζε επιφωνήματα χαράς με τρεμάμενη φωνή. Με τράβηξε στο λαιμό της. Τον έγλειφα και τον δάγκωνα μέχρι που συνάντησα τα χείλη της. Έβαλε τη γλώσσα της μέσα στο στόμα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Το χέρι της μου έπιασε τον πούτσο και άρχιζε να τον τρίβει επάνω στο μουνί της μέχρι που τον έβαλε μέσα της.

Άρχισα να την γαμάω σιγά-σιγά και αναστέναζε από καύλα. Μου ψιθύρισε να το κάνω πιο έντονα και ανταποκρίθηκα αμέσως. Στηριζόμενος στα χέρια  μου σήκωσα το σώμα μου και την έβλεπα με κλειστά μάτια να απολαμβάνει αυτό που της έκανα. Άρχισε να σηκώνει αργά-αργά  τα πόδια της έχοντας τα τεντωμένα και ανοιχτά, στάση που με ερέθιζε ακόμη πιο πολύ. Σχεδόν είχαν φθάσει στους ώμους μου, σήκωσα το σώμα μου σε όρθια στάση και της τράβηξα τα πόδια όρθια και κλειστά μπροστά στο πρόσωπο μου και τις τα έγλειφα καθώς μπαινόβγαινα πιο γρήγορα και πιο άγρια μέσα της. Οι αναστεναγμοί πλέον έβγαιναν ανεξέλεγκτοι από τα χείλη της, μέχρι που οι πολλαπλοί οργασμοί της έσπασαν τη “σιωπή” του δωματίου με τις φωνές της. Οι φωνές της κορύφωση της μ’ έκαναν να τελειώσω κι εγώ, ανοίγοντας της τα πόδια έβγαλα το πούτσο μου από μέσα της και άφησα να πεταχτεί το καυτό σπέρμα μου στο σώμα της φτάνοντας  μέχρι το πρόσωπο της.

Όπως λένε το απαγορευμένο είναι και το καλύτερο, ξάπλωσα δίπλα της χωρίς να μιλήσω προσπαθώντας και εγώ όπως και εκείνη να φέρουμε τις ανάσες μας σε φυσιολογικά επίπεδα.

Η σιωπή έπεσε μέσα στο δωμάτιο, εκείνη σηκώθηκε, πήγε στο μπάνιο να πλυθεί, ενώ εγώ έμεινα ξαπλωμένος. Μόλις γύρισε μου ζήτησε να πάω στο δωμάτιο μου. Πήγα κάτι να πω αλλά δε με άφησε και μου ζήτησε να φύγω. Υπάκουσα και έφυγα.

Σηκώθηκα το πρωί και δεν ήταν στο σπίτι, μου είχε αφήσει το πρωινό στο τραπέζι και είχε φύγει. Ήρθε κατά το μεσημεράκι με την ατμόσφαιρα ανάμεσα μας να είναι βαριά, δύσκολα ανταλλάσσαμε κουβέντα. Εγώ όμως την ήθελα παθιασμένα δεν ήξερα αν την είχα αρχίσει να την ερωτεύομαι ή αυτό που ένοιωθα ήταν σαρκικό.

Το απόγευμα της Πέμπτης έκανα κάτι που το μετάνιωσα. Ήμουν στο σαλόνι και πέρασε από δίπλα μου. Τότε τη βούτηξα από πίσω και την έσφιξα στην αγκαλιά μου χωρίς να μπορεί να κουνηθεί. Μου ζήτησε να την αφήσω γιατί θα φώναζε, αλλά εγώ της ψιθύρισα στο αυτί ότι θέλω να την ”πάρω” εδώ στο χαλί. Αντιστάθηκε, προσπάθησε να φύγει, αλλά μάταια, την έριξα κάτω και έπεσα από πίσω της. Έβαλα το χέρι μου κάτω από την φούστα της και έτριβα το μουνί της πάνω από το καλσόν. Αναστέναξε φαινόταν ότι παρά την άρνηση της, της άρεσε. Με παρακαλούσε να την αφήσω εγώ όμως συνέχιζα, της ξέσκισα το καλσόν και είχα βγάλει το καυλί μου και ήμουν έτοιμος να της το χώσω. Τότε μου είπε κάτι και αμέσως συνήλθα κα την άφησα.

-    Τι θα κάνεις; θα βιάσεις την ίδια σου τη μάνα;

Την επόμενη μέρα γύρισε ο πατέρας μου, προσπαθήσαμε και φερθήκαμε όσο πιο φυσιολογικά μπορούσαμε μετά απ όλα αυτά που έγιναν, μέχρι που παρουσιάστηκα στην Καλαμάτα τη Τρίτη.

Τη σκεφτόμουν συνέχεια, ορκίστηκα και πήρα άδεια τα Χριστούγεννα και κάναμε γιορτές μαζί. Δε συνέβη τίποτα παρόλο που η ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα μας ήταν ηλεκτρισμένη. Γύρισα στην Καλαμάτα και πήρα μετάθεση για τη Λήμνο. Δεν την έβγαζα από το μυαλό μου. Στη σκοπιά τη σκεφτόμουν σε οποιαδήποτε στάση με sexy εσώρουχα και τραβούσα μαλακία. Μέχρι που στις 8 Φεβρουαρίου του 1990 ο ταχυδρόμος του στρατοπέδου μου έδωσε ένα γράμμα που έστελνε η μητέρα μου. Στη θέση του αποστολέα όμως είχε βάλει το πατρικό της όνομα!

Συνεχίζεται…Copyright protected OW ref: 104620