Η αδελφούλα μου (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από pantelisk
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.85 (10 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Η αδελφούλα μου (2ο μέρος)

Ο πόθος μου για την αδερφή μου δεν κατευναζόταν με τίποτα. Ίσως επειδή θεωρείται απαγορευμένος, ίσως γιατί το απολάμβανε και αυτή αχόρταγα. Γαμιόμασταν όποτε μπορούσαμε, άλλοτε ερωτικά και αγαπησιάρικα, άλλοτε δυνατά και με ζωώδη ένστικτα.

Την έβλεπα τώρα καθισμένη στον καναπέ να βλέπει τηλεόραση και ήθελα να χωθώ ανάμεσα στα σκέλια της. Να μυρίσω το μουνάκι της και να το γλείψω μέχρι να χύσει. Την πλησίασα.

-          Σήκω, της είπα χαμογελώντας, θα πάμε κινηματογράφο σήμερα.

Χοροπήδησε από τη χαρά της.

-          Θέλω πολύ αδερφούλη, αλλά δεν θες να με γαμήσεις πρώτα;

Με κοιτούσε με ένα βλέμμα που κόλαζε και άγιο. Τη φίλησα στο στόμα.

-          Όχι ακόμα σου έχω μια έκπληξη. Φόρεσε ένα φόρεμα και μη βάλεις καθόλου εσώρουχα.

Πράγματι φόρεσε ένα φούξια φορεματάκι λίγο πάνω από το γόνατο. Οι ρώγες της ερεθισμένες, φαινόντουσαν καθαρά, καθώς τέντωναν το φόρεμα σαν να ήθελαν να βγουν έξω. Φυσικά δεν θα πηγαίναμε σε κανονικό σινεμά. Θα την πήγαινα για πρώτη φορά σε σινεμά με τσόντες. Στον δρόμο περπατούσαμε αγκαλιασμένοι μέχρι που φτάσαμε.

-          Θυμάσαι αδελφούλα που σου είπα σήμερα έχει έκπληξη; Θα δούμε ερωτική ταινία σήμερα.

Μπήκαμε μέσα. Στο ταμείο ένας πενηντάρης μας έκοψε δύο εισιτήρια, ενώ δύο ακόμα άνδρες μεγάλης ηλικίας έβλεπαν τις τσόντες στα ράφια.

-          Έλα…

της είπα οδηγώντας τη στην πόρτα που οδηγούσε στην σκοτεινή αίθουσα προβολής. Ήταν φανερό ότι ντρεπόταν και είχε κολλήσει πάνω μου σα στρείδι.

-          Μην ντρέπεσαι τους άλλους, την ενθάρρυνα, για τον ίδιο λόγω είναι εδώ.

Έγνεψε καταφατικά. Προχωρήσαμε στην σκοτεινή αίθουσα. Σε μια γιγαντοοθόνη μια γυναικά γαμιόταν από τον κώλο, ενώ ταυτόχρονα έπαιρνε πίπα σε άλλον ένα. Στους καναπέδες και στις καρέκλες καθόταν διάσπαρτοι κάποιοι θαμώνες, παρακολουθώντας προσεκτικά. Κάτσαμε σε έναν καναπέ. Τα όμορφα ματάκια της αδερφής μου δεν ξεκολλούσαν από την οθόνη.

-          Σου αρέσει;

-          Ναι… ψιθύρισε με λιγωμένη φωνή.

-          Για να δω.

Έβαλα το χέρι μου κάτω από την φούστα της χαϊδεύοντας το άτριχο μουνάκι της. Ήταν μούσκεμα. Ξάπλωσε πίσω στον καναπέ, απολαμβάνοντας τα χάδια μου και συνεχίζοντας να παρακολουθεί την τσόντα. Οι υπόλοιποι θαμώνες πήραν πρέφα ότι είχε μπει γυναίκα στην αίθουσα και έριχναν κλεφτές ματιές προς τα εμάς. Δεν έβλεπαν βέβαια ότι της χάιδευα το μουνάκι, γιατί καθόμασταν με τέτοιο τρόπο που τους είχαμε σχεδόν πίσω μας. Το χέρι μου ήταν μες τα υγρά της αδελφής μου. Ένα ηλικιωμένος κύριος παίρνοντας θάρρος ήρθε και έκατσε στον ακριβώς απέναντι καναπέ ρίχνοντας ματιές προς τα εμάς. Με το που τον βλέπει η αδελφή μου έκανε να μου βγάλει το χέρι.

-          Μη, ας’ τον να βλέπει, δεν πειράζει της είπα. Υπάκουσε αλλά τα μάγουλα της ήταν κόκκινα από ντροπή και κοιτούσε χαμηλά.

Ο άνδρας ξεκούμπωσε το τζιν του έβγαλε μια αρκετά μεγάλη πούτσα έξω και άρχισε σιγά-σιγά να μαλακίζεται με καρφωμένο το βλέμμα του στην αδερφή μου.

-          Να σου πω βλέπεις τον κύριο που την παίζει;

-          Ναι…

απάντησε κοιτώντας με συνεχώς καθώς ντρεπόταν να κοιτάξει προς τα εκεί.

-          Θα του δείξεις λίγο το μουνάκι σου;

-          Μα... δεν ξέρω... ντρέπομαι!

-          Λίγο να δει, δες πως σε κοιτάζει, του αρέσεις πολύ. Κοίτα τον και εσύ και σήκωσε το φορεματάκι σου.

Σήκωσε αργά το βλέμμα της και τον κοίταξε ενώ ταυτόχρονα σήκωσε το κάτω μέρος του φορέματος της αποκαλύπτοντας του το καυλωμένο μουνάκι της. Ο άνδρας με υπνωτισμένο βλέμμα κοιτούσε παίζοντας τον με ένταση.

-          Κοίτα τον συνέχεια στα μάτια, της είπα ενώ το δάχτυλο μου άρχισε να χαϊδεύει την κλειτορίδα της.

Σιγανοί αναστεναγμοί έβγαιναν από τα χειλάκια της αδερφής μου.

-          Άνοιξε το μουνάκι σου να το δει καλά.

Με τα δύο της δάχτυλα παραμέρισε τα χείλη του μουνιού της.

-          Δες τι μεγάλη πούτσα που έχει. Θέλεις να την ακουμπήσεις;

-          Δεν ξέρω...

-          Αν θέλεις, του φωνάζουμε να έρθει δίπλα σου. Αλλά μόνο αν το θες εσύ κάνε του νόημα.

Κοιτούσε την παλλόμενη ψωλή ερεθισμένη. Η καύλα νίκησε τη συστολή της. Σήκωσε το χεράκι της και του έκανε νόημα. Άλλο που δεν ήθελε αυτός. Σηκώθηκε με την ψωλή έξω και ήρθε και έκατσε δίπλα στην αδερφή μου.

-          Γεια σας, είπε.

-          Γεια σου και σε σένα. Το κορίτσι από εδώ σε είδε και μου έλεγε ότι έχεις ωραία πούτσα.

Χαμογέλασε.

-          Αν θέλεις μπορείς να την πιάσεις… είπε ξεροκαταπίνοντας.

Η αδελφή μου δειλά άπλωσε το χέρι της και του χάιδεψε την ορθωμένη πούτσα. Το απαλό χέρι της άρχισε να τον μαλακίζει αργά-αργά.

-          Αχ κορίτσι μου. τι χεράκι που έχεις… βογκούσε ο άνδρας.

Έβγαλα και τη δικιά μου έξω και της την έδωσα στο χέρι. Στη μέση αυτή μας την έπαιζε ενώ της έβαζα δάχτυλο στο μουνάκι.

-          Κοπέλα σου είναι με ρώτησε.

Τον κοίταξα στα μάτια.

-          Η αδελφούλα μου είναι.

Πάγωσε από την αποκάλυψη αλλά ο πούτσος του άρχισε να φτύνει σπέρμα πάνω στην κοιλιά του.

-          Βλέπω η αδελφούλα μου σε έκανε να χύσεις. Έλα καθάρισε τον αδελφούλα.

Έσκυψε με τη μια και άρχισε να γλύφει τα χύσια. Ο τύπος είχε ξανακαβλώσει.

-          Πω… καύλα ψιθύριζε ακόμα ξαφνιασμένος.

Κοίταξα απέναντι. Υπήρχαν ακόμα τέσσερις που μας είχαν πάρει είδηση. Όρθιοι παρακολουθούσαν το θέαμα ενώ τις έπαιζαν.

-          Η αδελφούλα μου σε έκανε να χύσεις. Δεν θα την γαμήσεις να ευχαριστηθεί κι εκείνη;…

ξαναγύρισα στον διπλανό.

-          Εννοείται… ότι θέλει μετά χαράς.

-          Μικρή γλείψε τον λίγο τον μπαμπάκα σου να ξανακαυλώσει.

Μπήκε στο νόημα με την μία.

-          Ότι θέλει ο μπαμπάκας.

Σηκώθηκε γονάτισε μέσα στα ανοιχτά πόδια του και τον πήρε στο στόμα. Κάθε τόσο τον κοίταζε με τα όμορφα μάτια της και του έλεγε "σου αρέσει μπαμπάκα;". Ο άνδρας μούγκριζε "ναι κοριτσάκι μου", ενώ τις χάιδευε το κεφάλι. Όταν πια ο πούτσος του ήταν σκληρός σηκώθηκε και κατέβασε τις τιράντες της. Το φόρεμα κύλησε στο πάτωμα αποκαλύπτοντας το σφριγηλό και ερωτικό κορμί της.

-          Τώρα μπαμπάκα θα ανέβω πάνω σου να μπεις στο μουνάκι μου.

Έβαλε την πλάτη της στην κοιλιά του και τα πόδια της λυγισμένα πάνω στα γόνατά του. Μετά με το χέρι της οδήγησε την ερεθισμένη πούτσα του μέσα στο μουνάκι της. Έκατσε πάνω μέχρι να μπει όλο μέσα, αφήνοντας ένα αναστεναγμό.

-          Αχ μπαμπάκα, βαθιά σε παρακαλώ, γάμησε με, κάνε με να χύσω.

Άρχισε να κουνιέται πάνω κάτω ενώ ο αναψοκοκκινισμένος άνδρας την κρατούσε από τη μέση. Οι υπόλοιποι που την έπαιζαν έβλεπαν πια ζωντανή τσόντα. Τους έκανα νόημα να πλησιάσουν. Ήρθαν όλοι σιγά-σιγά με τις ψωλές τους έξω.

-          Η κοπέλα από εδώ θέλει να σας κάνει να περάσετε καλά. Θα σας τσιμπουκώσει όλους.

Μαζεύτηκαν γύρω τις σα σμάρι από μέλισσες. Η αδελφή μου άρχισε να τους πιπώνει με τη σειρά. Κρατούσε μια πούτσα στο κάθε χέρι μία στο στόμα και είχε ακόμα μία στο μουνάκι της. Το θέαμα με είχε ερέθισε απίστευτα. Σηκώθηκα χωρίς να πω τίποτα της έχωσα την πούτσα μου στο στόμα και έχυσα εκεί μέσα κρατώντας το κεφάλι της. Παραλίγο να πνιγεί. Τα μάτια της δάκρυσαν από την προσπάθεια και χύσια βγήκαν από την μύτη της. Τα κατάπιε όλα μου με καθάρισε και συνέχισε να πιπώνει τους υπόλοιπους. Ο ένας την έχυσε στο ανοικτό στόμα ενώ ο άλλος γέμισε σπέρμα το πρόσωπό της. Ήταν αχόρταγη και με ερέθιζε ακόμα πιο πολύ.

-          Χύνω κοριτσάκι μου, χύνω…

φώναξε ο γαμιάς της και της γέμισε χύσια το υγρό μουνάκι της.

-          Σήκω να σε γαμήσω κι εγώ τις είπα.

Έκατσα στον καναπέ και κάθισε πάνω μου με πρόσωπο προς τα εμένα. Ο πούτσος μου, χάρη στα χύσια του γέρου, γλίστρησε αμέσως όλος μέσα στο στενό μουνί της.

-          Παιδιά γαμήστε την από τον κώλο, θέλω να της γαμάμε και τις δυο τρύπες μέχρι να χύσει.

Πήραν σειρά. Ο πρώτος σάλιωσε λίγο το δάχτυλό του και το έβαλε μέσα στην κωλοτρυπίδα της.

-          Φίλε είναι στενή θα πονέσει.

Η αδελφή μου γύρισε και το κοίταξε με μάτια μου γυάλιζαν από την καύλα και αναψοκοκκινισμένα μάγουλα.

-          Αχ σε παρακαλώ σιγά-σιγά θα μπει…

είπε και τούρλωσε το κωλαράκι της εκθέτοντας την κωλοτρυπίδα της προς τα εκείνον. Αυτός λύγισε τα γόνατα και ακούμπησε το πουτσοκέφαλο του πάνω. Είχε αρκετά μεγάλο πούτσο και μακρύ. Ύστερα άρχισε να σπρώχνει και ο πούτσος του γλιστρούσε μέσα στον κώλο της αδελφής μου. Μια κραυγή της ξέφυγε, δάγκωσε α χείλη της και έπεσε πάνω μου αγκαλιάζοντας με, με δύναμη. Όταν ο άγνωστος είχε μπει πια μέσα της αρχίσαμε να τη γαμάμε ταυτόχρονα. Οι ρώγες της είχαν φουσκώσει από την καύλα.

-          Αχ πηδάτε με πιο δυνατά έτσι και οι δύο είμαι η πουτάνα σας!

Η φωνή της αντηχούσε στην κατά τα άλλα άδεια αίθουσα καλύπτοντας ακόμα και τις φωνές της πρωταγωνίστριας της ταινίας. Τη γλωσσοφίλησα στο χυμένο στόμα της, ενώ ο άλλος γαμιάς της γέμιζε σπέρμα τον κώλο. Εκείνη τη στιγμή έχυσε τρέμοντας ολόκληρη. Ο πούτσος μου και ο καναπές είχαν γίνει μούσκεμα.

-          Επόμενος… μη ντρέπεστε ενθάρρυνα τους υπόλοιπους.

Ένας-ένας τη γαμούσαν από τον κώλο ενώ εγώ απολάμβανα το μουνάκι της. Αφού χόρταιναν, έχυναν μέσα στην κωλοτρυπίδα της και έφευγαν. Ο τελευταίος μου άφησε ένα νούμερο.

-          Φίλε πάρε με τηλέφωνο, διοργανώνουμε με μερικούς φίλους κάποια πάρτι, όποτε θέλετε να έρθετε εσύ και το κορίτσι από εδώ να με πάρετε τηλέφωνο…

είπε και μου έκλεισε το μάτι. Είχαμε απομείνει πια μόνοι. Η αδελφούλα μου είχε παντού χύσια, στο στόμα, στο πρόσωπο στο μουνί της στο κωλαράκι της. Χύσια έξι διαφορετικών ανθρώπων. Την έβαλα στα τέσσερα και την πήρα και εγώ από την καταγαμημένη τρυπούλα του κώλου της. Τέλειωσε ξανά καθώς έχυνα μέσα της. Κάτσαμε γυμνοί στον καναπέ να ξεκουραστούμε, αυτή στα πόδια μου, ξαπλωμένη στο στήθος μου.

-          Σου άρεσε μικρή;

-          Ναι πολύ… με φίλησε, αλλά δεν έχω χορτάσει ακόμα.

Σε λίγο ήταν πάλι στο γόνατα μου γλείφοντας τον πούτσο μου. Αυτή η κοπέλα θα με ξεθεώσει σκεφτόμουν χαμογελώντας. Την αγαπούσα.Copyright protected OW ref: 104560