Με τον πεθερό μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.77 (13 Votes)
Γεια σας με λένε Ελένη και ζω στην επαρχία. Είμαι 27 ετών, γλυκιά κοπέλα και λίγο προκλητική με τους άντρες, παντρεμένη εδώ και 1,5 χρόνο. Τον άντρα μου τον λένε Νίκο. Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του άντρα μου, έπρεπε να κατέβει Αθήνα για κάτι υποχρεώσεις. Τότε εγώ ως η γυναίκα, όπως συνηθίζεται στα χωριά, αναλαμβάνω το νοικοκυριό. Εκείνες τις μέρες ο πεθερός μου έτρωγε σπίτι μας, αφού μέναμε κοντά. Να πω επίσης πως ο άντρας μου δουλεύει μαζί με τον πατέρα του σε αγροτικές δουλειές.

Μια μέρα που ο Νίκος έπρεπε να μείνει περισσότερο χρόνο στο χωράφι για να επιβλέπει τις εργασίες, γυρνάει ο Αντώνης (έτσι τον λένε τον πεθερό μου), του βάζω να φάει, μετά κάνει ένα μπάνιο και ξαπλώνει στον καναπέ να ξεκουραστεί. Πάντα με κοίταζε περίεργα, αλλά ποτέ δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Καθόμασταν, βράδυ πια… και κοιτάζαμε τηλεόραση. Χαλαρά, εκεί που κοιτάζαμε ένα έργο, μου λέει:

-    Ελένη ο Νίκος μου μοιάζει;

-    Σχετικά ναι…

και όντος του έμοιαζε. Χαμογελάει, σηκώνεται και μου λέει θέλεις να σου δείξω και κάτι άλλο να μου πεις αν μοιάζει με το δικό του; Εγώ πάγωσα εκείνη την ώρα και πάω να φύγω. Πήγα στο δωμάτιο μου και περίμενα το Νίκο. Χτυπάει το τηλέφωνο και το σηκώνει ο πεθερός μου. Εγώ στο δωμάτιο, μπαίνει μέσα με πλησιάζει και μου λέει ο Νίκος θα αργήσει τι να κάνουμε να περάσει η ώρα; Τον σπρώχνω και πήγα να βγω έξω, αλλά δεν πρόλαβα. Αυτό ήταν.

Με αρπάζει από το χέρι και με ρίχνει στο κρεβάτι βίαια. Προσπαθώ να αμυνθώ αλλά που. Δυνατός άντρας και σκληραγωγημένος. Ξεκουμπώνει  το φερμουάρ του και με διατάζει να του πάρω πίπα. Τον παρακαλούσα να σταματήσει, με τα δάκρυα να κυλάνε, φοβούμενη μην έρθει και ο Νίκος και μας βρει σε αυτή τι κατάσταση. Με πιάνει με το χέρι του και φέρνει το κεφάλι μου στον πούτσο του. Μεγάλος τριχωτός και οι φλέβες να πετάγονται. Αναγκάζομαι και του παίρνω πίπα. Με δύναμη την έβαζε όλη μέσα, τόσο που κοντεύω να πνίγω. Δεν άντεχα, όσο τον ικέτευα να με αφήσει, τόσο συνέχιζε. Μέχρι που κατάπια όλο το σπέρμα που έβγαλε.

Με κρατούσε με μανία και βογκούσε σα λυσσασμένος. Νόμιζα πως το μαρτύριο είχε τελειώσει, αλλά είχε και συνέχεια… και η αλήθεια είναι πως είχε αρχίσει να μου αρέσει. Συνέχισα να προσποιούμαι πως δε θέλω γιατί του άρεσε. Με σηκώνει από το πάτωμα, με πετάει στο κρεβάτι, κατεβάζω το σορτσάκι που φορούσα και ανοίγω τα πόδια μου διστακτικά και με φόβο στα μάτια. Βγάζει γρήγορα το παντελόνι του και μου τον καρφώνει στο μουνί μου. Με γαμούσε με γρήγορες κινήσεις και άντεχε για αρκετή ώρα. Άρχισα να απολαμβάνω την ανάσα του, έβλεπα να έχει κλειστά τα μάτια του και να μουγκρίζει από ηδονή. Ένιωθα τον πούτσο του να με σκίζει, μέχρι που ένοιωσα το σπέρμα του στη μήτρα μου.

Από τότε κάθε φορά που προκύπτει κάποια ευκαιρία με γαμάει ξανά και ξανά. Τον έχω ερωτευτεί.

Ελπίζω να σας άρεσε...Copyright protected OW ref: 101345