Το βάψιμο του δωματίου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.04 (12 Votes)
Πριν ξεκινήσω, να σας αναφέρω ότι αυτό που περιγράφω είναι φανταστικό, και όχι αληθινό πρόσωπο.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο δωμάτιο του μικρού. Όμως, για να ολοκληρωθούν σωστά αυτές οι αλλαγές, το δωμάτιο έπρεπε πρώτα να βαφεί. Ένα διήμερο αρκετά κουραστικό από καθαρίσματα, αλλά ευτυχώς είχε έρθει και η πεθερά μου και θα βοηθούσε τη Μαίρη να τακτοποιήσουν. Το βάψιμο το αναλάβαμε εγώ και ο πατέρας μου, μιας και είναι της δουλειάς ως εργολάβος.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ξυπνήσαμε τον μικρό και τον ετοιμάσαμε όσο γρήγορα γινόταν, για να τον πάρει η μία γιαγιά και να πάνε να καθίσουν λίγες ώρες μαζί με την άλλη γιαγιά. Ενώ εγώ και ο πατέρας μου θα πηγαίναμε να πάρουμε τα υλικά για να ξεκινήσουμε σύντομα. Κατά τις 10,και αφού είχαμε φέρει τα υλικά, ξεκινήσαμε με τη βοήθεια της Μαίρης να βγάζουμε έξω όλα τα έπιπλα και τα παιχνίδια και να αρχίζουμε την προετοιμασία με το στοκάρισμα. Το δωμάτιο είναι σχετικά μικρό κι έτσι δεν καθυστερήσαμε γενικώς. Ο πατέρας μου όμως, είχε λίγο πονοκέφαλο από την ώρα που ξύπνησε και δε θα μπορούσε να βοηθήσει και πολύ με το βάψιμο. Για αυτό θα το αναλάμβανα εγώ.

Μόλις ξεκινήσαμε, η Μαίρη πετάχτηκε μέχρι το σούπερ μάρκετ για κάποια απαραίτητα της εβδομάδας. Έδωσα στον πατέρα μου να πιεί ένα παυσίπονο και ξεκινήσαμε σιγά-σιγά μιλώντας παράλληλα περί "ανέμων και υδάτων", μπας και ξεχαστεί λιγάκι.

-    Έχει αδυνατίσει λίγο η Μαίρη, ή μου φαίνεται; (ρωτάει ο πατέρας μου).

-    Από που το κατάλαβες;

-     Η κοιλιά της είναι λίγο πεσμένη. Λίγο μαζεμένη.

-    Ίσως και να είναι. Δεν το έχω προσέξει, γιατί εγώ τη βλέπω κάθε μέρα για κάποιες ώρες. Εσύ τη βλέπεις μόνο για λίγο. Για πες, τι άλλο παρατήρησες;

-    Καταρχήν, μη με παρεξηγείς. Ό,τι λέω, το λέω με την καλή έννοια.

-    Μην ανησυχείς. Έτσι κι αλλιώς, πράγματα που παρατηρείς πάνω της, μπορείς να της τα πεις και ο ίδιος. Με τη Μαίρη δεν έχουμε μεταξύ μας "κολλήματα". Ούτε εκείνη θα παρεξηγηθεί, ακόμη και αν είναι νύφη σου. Λοιπόν; Πως σου φαίνεται; Βελτιώνεται;

-    Νομίζω πως ναι.

-    Εγώ νομίζω πως σαν γυναίκα και όπως κάθε γυναίκα, αρέσκεται στο να ακούει ότι το παρουσιαστικό της "μαγνητίζει".

-    Ε, κοίταξε... οπωσδήποτε, σα γυναίκα είναι και όμορφη, έχει και "πλούσιο" σώμα. Κακά τα ψέματα τώρα. Είναι ωραία κοπέλα!

Με κάτι τέτοιες πρώτες φλυαρίες, πέρασε λίγο η ώρα χωρίς να το καταλάβουμε και η Μαίρη γύρισε στο σπίτι και τακτοποίησε τα ψώνια. Ετοίμασε το πλυντήριό της, πήγε να αλλάξει ρούχα, να φτιάξει έναν καφέ, να πιεί ένα τσιγάρο και ήρθε να μας δει. Φορούσε εκείνο το τρελό baby-doll, πάλι χωρίς σουτιέν και ένα σορτσάκι από κάτω. Με το που την είδε ο πατέρας μου, το βλέμμα του έπεσε κατευθείαν στα στήθια και τις ρώγες της. Φαίνονταν σχεδόν ολοκάθαρα.

-    Πως πάτε;

-    Καλά Μαίρη μου. Ε... το στοκάρισμα τελειώνει. Δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο (απάντησε ο πατέρας μου).

-    Μπαμπά, δε φαίνεσαι και πολύ καλά. Τι έχεις;

-    Λίγο πονοκέφαλο έχω μωρέ. Από την ώρα που την ξύπνησα. Ήπια τώρα ένα παυσίπονο.

-    Θέλεις να σου βάλω κάτι να φας;


-    Όχι, έχω φάει πρωινό.

-    Μήπως κρύωσες;

-    Μπα, όχι. Αποκλείεται. Όταν έχω κάνει μπάνιο, δε βγαίνω έξω αμέσως.

-    Για να δω κάτι.

Η Μαίρη ακούμπησε με το χέρι της τον σβέρκο του και τον έτριψε ελαφρά. Σχεδόν αμέσως, ο πατέρας μου αισθάνθηκε τον πόνο να διαπερνά τα αγγεία του σβέρκου.

-    Αμάν... βρε Μαίρη, λες να είμαι "πιασμένος";

-    Σίγουρα. Αν μου επιτρέπεις, θα σου κάνω λίγο μασαζάκι.

Τον κάλεσε να πάνε στο διπλανό δωμάτιο και του είπε να βγάλει για λίγο τα λερωμένα ρούχα του για να ξαπλώσει μπρούμυτα στο κρεβάτι. Ακόμη κι εγώ τον παρότρυνα να πάει, για να νιώσει λίγο καλύτερα. Του είπα ότι η Μαίρη θα βοηθούσε λίγο την κατάσταση και δεν χρειάζονταν ντροπές.

-    Μα, βρε Μαίρη μου... ντρέπομαι τώρα. Να καθίσω σε μία καρέκλα να μου κάνεις μασάζ. Όχι και να ξαπλώσω τώρα.

-    Άκουσέ με. Θα σε βοηθήσει αυτό λίγο. Απλά, πρώτα χρειάζεται ένας ήσυχος χώρος για να ηρεμήσεις, και μετά ένα ήρεμο τρίψιμο στα σημεία που χρειάζεται. Το αίμα σου έχει πήξει λιγάκι και δεν οξυγονώνει σωστά. Για αυτό και σε πονάει. Βγάλε λίγο αυτά τα ρούχα και ξάπλωσε μπρούμυτα.

Αφού τον έπεισε, μου είπε ότι θα έκλεινε λίγο την πόρτα. Δεν την έκλεισε τελείως. Ίσα-ίσα για να μην ακούγεται φασαρία. Τράβηξε και το παντζούρι μέχρι τη μέση και κάθισε δίπλα του. Τέντωσε τα χέρια του προς τα κάτω και άρχισε να τον τρίβει. Εγώ, επίτηδες έβαφα λίγο περισσότερο με το πινέλο, για να ακούω τι γινόταν και αναρωτιόμουν…

"Ρε, λες να γίνει αυτό που δε θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ μου ότι θα γινόταν;"

Δεν ξέρω, με το που θα γινόταν κάτι τέτοιο, αν μετά θα ένιωθα ξενερωμένος ή όχι. Μ’ έτρωγε όμως μια απίστευτη περιέργεια, να δω ή να ακούσω πως θα εξελισσόταν. Η Μαίρη συνέχιζε να του κάνει μασάζ στο σβέρκο για αρκετά λεπτά. Κάποια στιγμή την άκουσα να του κάνει ερωτήσεις.

-    Είσαι πολύ πιασμένος και σφιγμένος. Γιατί τόσο πολύ

-    Δεν ξέρω. Τώρα τελευταία με πιάνει συχνά.

-    Να σε ρωτήσω κάτι, χωρίς να παρεξηγηθείς και να μου απαντήσεις χωρίς να ντραπείς;

-    Ρώτα με κορίτσι μου.

-    Αυτό μπορεί καμιά φορά, να οφείλεται και στην αποχή από το σεξ. Με την πεθερά μου πως τα πάτε;

Πλέον,στο σημείο το οποίο τον είχε φτάσει με το μασάζ,και την έντονη αίσθηση χαλαρότητας που τον έκανε να νιώθει.....νομίζω πως έκανε τον πατέρα μου να αρχίσει να αποκαλύπτει πράγματα.

-    Ε... εντάξει, δεν κάνουμε και συχνά.

-    Δηλαδή πόσο συχνά; Μία φορά το μήνα, ας πούμε;

-    Ε... μπορεί και 2.

-    Μάλιστα. Άρα, δεν έχεις ξεσπάσει, ή κάποιος από τους δύο έχει πρόβλημα. Εκτός και αν έχεις εσύ πρόβλημα στύσης.

Ο πατέρας μου εξήγησε ότι δεν είχε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Σε αντίθεση με τη μάνα μου. Και εκεί ακριβώς οφειλόταν και η αποχή. Η μάνα μου είχε απορροφηθεί με τις δουλειές του σπιτιού. Μετά από λίγο, η Μαίρη ήθελε να νιώσει και εκείνη λίγο πιο βολικά γιατί είχε κουραστεί να κάθεται στο πλάι. Ανέβηκε στο κρεβάτι, άνοιξε τα πόδια της και κάθισε απαλά πάνω στη μέση του, συνεχίζοντας.

-    Μπαμπά, είσαι καλύτερα;

-    Νομίζω πως ναι...

-    Να σε ρωτήσω κάτι; Αλλά θα μου υποσχεθείς ότι δε θα ντραπείς να μου απαντήσεις.

-    Ρώτα με.

-    Θέλεις να σε βοηθήσω λίγο να ξεσπάσεις; Θα νιώσεις πολύ καλύτερα, στο υπόσχομαι.

-    Πως θα με κάνεις να ξεσπάσω κορίτσι μου;

-    Υποσχέσου μου πως θα κάνεις ότι σου πω,αν θέλεις να σε βοηθήσω.

Ο πατέρας μου δεν ακουγόταν για λίγη ώρα. Πιθανότατα είχε σαστίσει και δεν περίμενε "ούτε μία στο εκατομμύριο" αυτό που γινόταν. Τώρα, δε μπορούσα ούτε εγώ να περιμένω άλλο. Παράτησα το πινέλο με προσοχή μέσα στο χρώμα και πήγα να κρυφοκοιτάξω από τη σχισμή της πόρτας.

-    Μου το υπόσχεσαι μπαμπά;

-    Εντάξει, το υπόσχομαι.

Του είπε να παραμείνει ακίνητος για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι να γδυθεί εντελώς. Άνοιξε και πάλι τα πόδια της, κάθισε πάλι απαλά στη μέση του, έβαλε τα χέρια του πάνω στα μπούτια της και ξάπλωσε στην πλάτη του με το γυμνό της στήθος. Άρχισε να τρίβεται πάνω του, ενώ πέρασε το ένα χέρι της από κάτω του, πιάνοντας το όργανό του.

-    Χμ… είσαι ήδη "φτιαγμένος" μπαμπά. Θέλεις να γυρίσεις;

Του έκανε λίγο χώρο και ο πατέρας μου γύρισε. Ξανακάθισε πάνω του. Του χαμήλωσε το σώβρακο, ελευθέρωσε το παλούκι του και άρχισε να τρίβει την υγρή κλειτορίδα της. Δεν κατάφερνα να δω και πολλά, αλλά τα φαινόμενα δεν απατούσαν.

-    Τώρα θέλω να με δεις λιγάκι σαν γκόμενα και όχι σαν νύφη σου. Θέλω να μπεις στο μουνάκι μου…

του είπε και οδήγησε απαλά τον πούτσο του μέσα της. Τα λόγια είναι περιττά γύρω από τα αγκομαχητά των δύο και για το πως χαϊδεύονταν. Το σίγουρο είναι πως η Μαίρη είχε καταφέρει μία φοβερή στύση στον πατέρα μου. Ίσως και μία στύση που είχε να νιώσει από τα νεανικά του χρόνια. Τον καβαλούσε όσο γλυκά και στοργικά μπορούσε, κάνοντάς τον να ξαλαφρώσει και να αποσυμφορήσει επιτέλους το σπέρμα που είχε πρήξει τα μπαλάκια του. Σύντομα του είπε να γυρίσουν. Άνοιξε τα μπούτια της και τον τράβηξε μέσα της χωρίς καθυστέρηση. Του είπε να ξαπλώσει πάνω της και άρχισε να κουνιέται ελαφρά κι εκείνη μαζί του. Μετά από 5 λεπτά φροντίδας και περιποίησης και αφού φαίνεται πως ο πατέρας μου δεν θα άντεχε για πολύ ακόμα, άρχισε να βαρυγκωμά, σημάδι ότι σύντομα θα τέλειωνε.

-    Αχ κούκλα μου, θα τελειώσω...

-    Αυτό θέλω και εγώ. Θέλω να χύσεις μέσα.

-    Να χύσω μέσα; Είσαι σίγουρη κορίτσι μου; Μη μου κάνεις τέτοια.

-    Ναι, για να στο λέω είμαι σίγουρη. Θέλω να χύσεις μέσα μου και δεν θέλω ούτε λέξη.

Και λέγοντας έτσι, σήκωσε τα μπούτια με τα χέρια της και τα κράτησε ανοιχτά για να τον διευκολύνει.

-    Αχ κοριτσάκι μου...

-    Έτσι κάβλα μου, ριξ’ τα μέσα μου όλα.

-    Αχ, τι γλυκό μουνάκι που έχεις...

-    Το ξέρω. Και εσύ έχεις σκληρό πούτσο και τον θέλω όλο μέσα όταν θα χύνεις! Αχ, έτσι... κούνα τον μέσα!

-    Κορίτσι μου με τρελαίνεις... θα χύσω!

-    Ναι... έτσι, ξέρω πως το θέλεις! Όλα στο μουνί μου… όλα, χύσε!

Και ο πατέρας μου έχυσε επιτέλους μέσα της. Ήμουν σίγουρος βέβαια, πως στην πραγματικότητα η Μαίρη δεν είχε οργασμό. Απλά προσπαθούσε να τον βοηθήσει και τελικά τα κατάφερε. Εγώ είχα ήδη τελειώσει το "πρώτο χέρι" στους τοίχους και σε λίγη ώρα θα ξεκινούσα το "δεύτερο". Σε λίγα λεπτά και αφού ο πατέρας μου προφανώς ένιωθε καλύτερα μετά το "μασάζ", ντύθηκε και ήρθε για να τελειώσουμε. Έκανα πως δεν άκουσα το παραμικρό. Φέρθηκα εντελώς φυσιολογικά και μάλιστα του τόνισα πως τα χέρια της Μαίρης κάνουν μαγικό μασάζ.

Συμφώνησε και χαμογέλασε.Copyright protected OW ref: 101297