Με τον αδερφό μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.20 (10 Votes)
Γεια σας, είμαι η Εύα, είμαι 19 χρονών και έχω έναν αδερφό που είναι 21, το Μιχάλη. Με τον Μιχάλη ποτέ δεν τα πήγαινα καλά, όπως συνηθίζεται στα περισσότερα αδέρφια άλλωστε. Δεν είχαμε ιδιαίτερη σχέση, καθαρά τυπική, δεν τον έβλεπα και συχνά. Η εγώ θα έλλειπα από το σπίτι η εκείνος. Ήταν αρκετά γοητευτικός και είχε πέραση στις κοπέλες. Μια μέρα λοιπόν έρχεται το χαρτί του Μιχάλη που έλεγε ότι θα έπρεπε να υπηρετήσει, είχε καθυστερήσει λόγο αναβολής. Αποφασίσαμε να κάνουμε το τραπέζι μία ημέρα πριν φύγει για Θήβα. Φτάνει η μέρα του φανταρικού, ετοιμασίες πολλές, φαγητά, ποτά κλπ.

Ήρθαν όλοι του οι φίλοι και η κοπέλα του. Για κάποιο περίεργο λόγο ζήλεψα που ήταν συνέχεια με εκείνη, αλλά ησύχασα που έφυγε νωρίς. Μέχρι το πρωί πίναμε και διασκεδάζαμε ώσπου έφυγαν όλοι. Ο Μιχάλης δεν ήταν καλά, μέχρι να κοιμηθεί έκανε συνέχεια εμετό και η μάνα μου, μου είπε να κάτσω μαζί του να τον προσέχω. Ήταν η πρώτη φορά που είδα τον αδερφό μου ερωτικά.

Προσπάθησα να τον προκαλέσω αλλά δεν κατάφερα κάτι διότι είχε πιει τόσο πολύ που δεν ένιωθε τίποτα, οπότε τον πήρα αγκαλιά και με πήρε ο ύπνος. Κάποια στιγμή τα χαράματα άνοιξα τα μάτια μου ενστικτωδώς την ίδια στιγμή με εκείνον, με κοίταξε και μου είπε πως πονάει το κεφάλι του. Απλά χαμογέλασα και άρχισα να χαϊδεύω με τα νύχια μου την κοιλιά του απαλά. Τον ένιωσα να αναστενάζει και κατάλαβα ότι ήρθε η ώρα.

Μετά από λίγο έπιασε το χέρι μου μόνος του και το έβαλε τον πούτσο του πάνω από το μποξεράκι. Ήταν πραγματικά τεράστιος, ένιωθα περήφανη που ήταν αδερφός μου. Έβαλα το χέρι μου από μέσα και άρχισα να του τον παίζω ενώ εκείνος μου έβαζε δάχτυλο. Χύσαμε μαζί. Μου χαμογέλασε και άρχισε να κατεβαίνει και να ψηλαφίζει το σώμα μου με τη γλώσσα του, ώσπου έφτασε στο μουνί μου. Άρχισε να μου κάνει γλειφομούνι κι εγώ μούγκριζα από κάβλα ώσπου ήρθε η ώρα να χύσω.

-    Χύνω καριόλη!

Τα κατάπιε όλα και είπε

-    Έλα αδερφούλα, σειρά σου

Κατέβηκα και τον τσιμπούκωνα αρκετή ώρα, ενώ εκείνος μου τραβούσε τα μαλλιά

-    Ναι πουτάνα, συνέχισε ρούφα τον πούτσο μου ξέκωλο!

-    Σε θέλω μέσα μου μωρό μου.

Με μια κίνηση με γυρίζει ανάσκελα, έρχεται απάνω μου και μπαίνει όλος μέσα μου απότομα. Με γαμούσε δυνατά και έχυνα ασταμάτητα.

-    Ναι μωρό μου, σκίσε την αδερφή σου γαμιά μου, πιο βαθιά καριόλη, αχ, ναι, χύνω!

-    Πουτάνα, θα φας πολύ πούτσο, θα είσαι η πουτάνα μου! Τώρα θα χύσω καριόλα και θέλω να τα καταπιείς όλα.

Βγήκε και εγώ άνοιξα το στόμα μου περιμένοντας τον. Μου τα πέταξε όλα κι εγώ τα κατάπια με ευχαρίστηση. Ντυθήκαμε αμίλητοι, ξαπλώσαμε, μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα και κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Την επόμενη μέρα τον αποχαιρετήσαμε στο λιμάνι. Από τότε μιλήσαμε μία φορά στο τηλέφωνο και μου είπε:

-    Περίμενε με αδερφούλα, στην πρώτη άδεια θα σε περιποιηθώ.

Τον περιμένω πως και πως. Αν θέλετε να σας πω τι θα γίνει σχολιάστε. Ελπίζω να μη σας κούρασα.Copyright protected OW ref: 101100