Μετά το τριήμερο με τη θεία

Δημοσιεύθηκε από pilot2
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (7 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Τριήμερο με τη θεία (2ο μέρος)

Καλησπέρα σας. Μετά το τριήμερο που πέρασα με την θεία και σας διηγήθηκα σε δύο προηγούμενες ιστορίες, τώρα θα σας διηγηθώ για την οικειοθελή μου απόσπαση. Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να πάρω απόσπαση για 2 μήνες στην Αθήνα. Με το που ήρθε η διαταγή και τη διάβασα, χάρηκα γιατί θα ήμουν 2 μήνες με την Ε και θα έμενα στο σπίτι της. Μόλις σχόλασα το μεσημέρι και πήγα σπίτι ήταν εκεί ο θείος μου και του είπα ότι μου κάνουν απόσπαση στην Αθήνα και φυσικά μου είπε να πάω μείνω σε αυτούς. Όταν το έμαθε η Ε πέταξε από τη χαρά της το μωρό μου. 2 εβδομάδες δεν έλεγαν να περάσουν να πάω να τη δω.

Τέλος πάντων πέρασε ο καιρός και πήγα Αθήνα. Κατέβηκα από Κυριακή, ήταν και ο θείος μου σπίτι αλλά αυτός θα έφευγε Τρίτη για το χωρίο με τα παιδιά, μιας και είναι συνταξιούχος και τα παιδιά είχαν τελειώσει με τα μαθήματα τους και η Ε δούλευε. Έτσι, από Τρίτη, το πεδίο θα ήταν ελεύθερο. Χτύπησα το κουδούνι και ήρθε η Ε να ανοίξει. Mόλις με είδε το χαμόγελο έφτασε μέχρι τα αφτιά. Φορούσε ένα καλοκαιρινό τιραντέ μαύρο φουστανάκι μέχρι το γόνατο και μαύρο σουτιέν. Στη θέα αυτή καύλωσα τόσο πολύ που ήθελα να γαμηθούμε επιτόπου. Με καλωσόρισε, με φίλησε στο μάγουλο, χαιρέτησα το θείο και τα ξαδέρφια μου και η Ε προθυμοποιήθηκε να με βοηθήσει με τα πράγματα να τα πάμε στο δωμάτιο που θα έμενα. Εκεί μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα και μου λέει:

-    2 μήνες θα σε έχω κάθε μέρα.

Δεν έχασα την ευκαιρία και τhς έπιασα τον κώλο κάτω από το φουστανάκι. Μου έδωσε ένα φιλί ακόμα πεταχτό στα χείλη και πήγε στην κουζίνα να φτιάξει καφέ. Δε μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της. Μίλαγα με το θείο μου ή με τα ξαδέρφια μου και τα μάτια μου ήταν κολλημένα πάνω της. Κάτσαμε στο σαλόνι να πιούμε τον καφέ, η Ε έκατσε απέναντι μου και όποτε μπορούσε μου έδειχνε το στρινγκάκι της. Αφού ήπιαμε τον καφέ, κάτσαμε να φάμε, ήρθε και έκατσε δίπλα μου και με το πόδι της άγγιζε το δικό μου. Η καύλα μου εκείνη την στιγμή απερίγραπτη. Αυτό το παράνομο, το κρυφό, το πρόστυχο, δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω, με καύλωνε τόσο όσο δε λέγεται. Τελειώσαμε το φαγητό και πήγαμε να ξαπλώσουμε. Η Ε έκατσε να πλύνει τα πιάτα. Μετά από 5 λεπτά μου στέλνει μήνυμα: "Πήγαινε στο μπάνιο, στο δεύτερο συρτάρι σου έχω ένα δώρο".

Πάω στο μπάνιο, ανοίγω το συρτάρι και βλέπω ένα μαύρο στρινγκάκι και ένα γράμμα που έλεγε: "Δες πώς το έκανα για πάρτη σου μωρό μου, θέλω να τον παίξεις και να χύσεις επάνω του και να το ξανά βάλεις μέσα να έρθω να δω τα χύσια σου πάνω του". Ήταν μούσκεμα και εμφανή τα χύσια από το μουνί της. Το πήρα, το μύρισα, τράβηξα μαλακία και έχυσα πάνω του. Πάω να βγω από το μπάνιο και τη βλέπω μπροστά μου, με κοιτάει και μπαίνει μέσα. Περίμενε πότε θα βγω για να πάει αυτή. Ξαπλώνω έχοντας στο μυαλό μου την Ε. Μου στέλνει ξανά μήνυμα:

-    Γλύφω τα χύσια σου και παίζω το μουνάκι μου, θέλω να με γαμήσεις τώρα!

-    Και εγώ θέλω μωρό μου, αλλά είναι οι άλλοι εδώ, υπομονή μέχρι την Τρίτη.

Βγήκε από το μπάνιο και πήγε να ξαπλώσει. Το απόγευμα εγώ άργησα να ξυπνήσω, ξύπνησα κατά τις 7:30, μου φτιάχνει καφέ και καθόμαστε στην βεράντα. Έρχονται τα ξαδέρφια μου και μου λένε αν θέλω να πάω μαζί τους για καφέ, πετάγεται η Ε και τους λέει ότι μου έφτιαξε καφέ και πίνω και να πάνε μόνοι τους. Με τα πολλά έφυγαν τα παιδιά και μένω με την Ε και τον θείο μου. Περνάει λίγη ώρα και μου προτείνει ο θείος μου να πάμε για περπάτημα σε ένα πάρκο που πάει αυτός. Εκεί κατάλαβα γιατί η Ε επενέβη και δε με άφησε να πάω για καφέ με τα παιδιά και είπα στον θείο μου ότι περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο κάτι συνάδελφοι να βγούμε. Είπε και στην Ε αν θέλει να πάει αλλά του είπε ότι θέλει να μαζέψει το σπίτι και έτσι πήγε μόνος του. Με το που είδε η Ε να απομακρύνεται πάει μέσα και από πίσω της πάω και εγώ. Την πιάνω από πίσω και αρχίζω να την φιλάω στο λαιμό ενώ τα χέρια μου έχουν σηκώσει το φουστανάκι της και χαϊδεύουν τα μπούτια της. Έχει αφεθεί στα φιλία μου και στα χάδια μου και βγάζει πνιχτούς αναστεναγμούς.

Γυρίζει, με πιάνει από το κεφάλι, κολλάει το στόμα της στο δικό μου και αρχίζει να με φιλάει. Η γλώσσα της γίνεται μια με τη δική μου. Μου είχαν λείψει τα φιλία της. Είχαμε να βρεθούμε σχεδόν ένα μήνα. Με το χέρι τις προσπαθεί να ξεκουμπώσει τη βερμούδα μου ενώ εγώ τις έχω βάλει δάχτυλο στο υγρό της μουνάκι. Μου βγάζει την μπλούζα και ξεκινάει να με γλείφει στο στήθος και να κατεβαίνει προς τα κάτω. Ξεκουμπώνει τα 2 τελευταία κουμπιά από τη βερμούδα, την κατεβάζει και δαγκώνει απαλά τον πούτσο μου έξω από το μποξεράκι που έχει γίνει μούσκεμα από προσπερματικά υγρά. Βγάζει και το μποξεράκι μου και τον παίρνει κατευθείαν στο στόμα της. Μια ρουφούσε μανιασμένα, μια τρυφερά. Την έβαζε μέχρι το λαρύγγι, πνιγόταν αλλά το ευχαριστιόταν. Τα σάλια της έτρεχαν από την πούτσα μου, υγρή πίπα! Η καλύτερη που μου έχουν κάνει ποτέ. Τον βγάζει από το στόμα της, σηκώνεται και μου λέει:

-    Σε θέλω μέσα μου, τώρα!

-    Αφού πρώτα γευτώ και εγώ τα υγρά σου μωρό μου...

Με πιάνει από το χέρι και πάμε στο δωμάτιο μου, ξαπλώνει και λέει:

-    Εδώ θα με γαμήσεις για να με νιώθεις το βράδυ δίπλα σου...

Της σηκώνω το φουστανάκι τις ανοίγω τα πόδια και αρχίζω να της γλείφω το μουνί. Έσταζε στην κυριολεξία. Η μυρωδιά του και η γεύση του απίθανη. Με τα χέρια της μου πίεζε το κεφάλι λες και ήθελε να μου το βάλει μέσα στο μουνί της. Της σηκώνω τα πόδια πιο πολύ και γλείφω και την κωλοτρυπίδα της.

-    Μωρό μου δεν αντέχω άλλο, βαλ' τον μου, σκίσε με!

Σηκώνομαι, της βάζω το ένα πόδι πάνω στον ώμο μου και μπαίνω μέσα της. Ένα πνιχτό αχ βγήκε από τα χειλάκια της.

-    Έλα καύλα μου, σκίσε με, γάμα το μουνάκι μου.

-    Μου έλειψες μανάρι μου, μου έλειψε το μουνάκι σου.

-    Κι εμένα μου έλειψες άντρα μου, έτσι γάμα με, κάνε με δικιά σου, σκίσε το μουνάκι τις θείας σου!

-    Μωρό μου δεν αντέχω άλλο, θα χύσω!

-    Λίγο ακόμα καύλα μου να χύσουμε μαζί.

Χαλαρώνω λίγο τον ρυθμό για να χύσουμε μαζί. Με κοιτάει στα μάτια, με τραβάει επάνω της με φιλάει, με τυλίγει με τα πόδια της και μου λέει:

-    Θέλω να τελειώσεις μέσα μου, έτσι όπως είμαστε αγκαλιά.

-    Όπου θέλει το μωρό μου... χύνω καύλα μου!

-    Και εγώ άντρα μου... χύνω μωρό μου, χύνω.

Έχυσα μέσα στο μουνάκι της όπως με είχε τυλίξει με τα πόδια της. Μείναμε λίγο έτσι αγκαλιασμένοι και χωρίς να βγάλω τον πούτσο μου από το μουνάκι της. Κοιταζόμαστε στα μάτια και αρχίζουμε να φιλιόμαστε με πάθος ενώ ο πούτσος μου βρίσκεται ακόμα μέσα της.

-    Μωρό μου δεν σε χορταίνω!

-    Ούτε εγώ σε χορταίνω μωρό μου, από Τρίτη που θα φύγει ο θείος σου θα είμαστε συνέχεια μαζί.

-    Να σηκωθούμε μην γυρίσουν;

-    Αν και δε θέλω, πρέπει!

Σηκωνόμαστε, ντυνόμαστε και πάμε και καθόμαστε στην βεράντα για να μας βρουν όπως μας άφησαν. Μέτα από μισή ώρα περίπου ήρθε και ο θείος μου. Μετά από λίγη ώρα με πήρε ο συνάδελφος τηλέφωνο να βγούμε. Η ιστορία είναι 100% αληθινή. Συγνώμη αν σας κούρασα. Αν σας άρεσε μπορώ να σας διηγηθώ και άλλες ιστορίες με την Ε.Copyright protected OW ref: 99188