Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα με την ξαδέλφη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.86 (11 Votes)
Γεια σας είμαι ο Κώστας και αυτή η ιστορία έγινε πριν αρκετό καιρό. Συνέβη με την ξαδέλφη μου τη Βασιλική . Η ξαδέλφη μου είναι μουνάρα, γύρω στο 1.65 με ωραίο κώλο και στήθος, όχι πολύ μεγάλο. Μια μέρα πήγα στο σπίτι της θείας μου γιατί κάτι ήθελα να δώσω στην ξαδέλφη μου. Μπαίνω στο σπίτι μου ανοίγει η θεια μου και τη ρωτώ (που είναι η Βασιλική γιατί κάτι θέλω να της δώσω).Μου λέει ότι είναι στο δωμάτιο της και ανεβαίνοντας να της πω ότι θα λείψει από το σπίτι για κάνα τρίωρο γιατί έχει μια δουλειά. Έτσι ανεβαίνω πάνω και πάω προς το δωμάτιο της. Η πόρτα ήταν λίγο ανοιχτή και από μέσα ακούγονταν ένα βογκητό. Πάω προς την πόρτα, κοίταξα μέσα και βλέπω την ξαδέρφη μου μέσα, πάνω στο κρεβάτι της έχει κατεβάσει το παντελόνι της και μαλακίζει το μουνάκι της. Αμέσως η πούτσα μου καύλωσε. Προσπαθώ να κρύψω την πούτσα μου ώστε να μη φαίνεται καυλωμένη και χτυπάω την πόρτα.

-    Βασιλική, ο Κώστας είμαι να μπω;

Ανεβάζει γρήγορα το παντελόνι της και μου απαντάει ναι. Μπαίνω λοιπόν μέσα και της λέω:

-    Σου έφερα το cd που μου ζήτησες.

-    Ωραία σ' ευχαριστώ πολύ! Θες να κάτσεις να το ακούσουμε;

-    Ας κάτσουμε.

Παίρνω το θάρρος και τη ρωτώ

-    Βάραγες μαλακία πριν;

Για ένα δίλεπτο έμεινε να με κοιτάει, αλλά τελικά μου απαντάει:

-    Με είδες ε;

-    Ναι χωρίς να το θέλω.

-    Να μωρέ, έχω πολύ καιρό να γαμηθώ γιατί χώρισα με το αγόρι μου.

-    Κι εγώ το ίδιο.

-    Πως αντέχεις;

-    Ε τι να κάνω;

Τότε βάζει το χέρι της πάνω στον πούτσο μου και άρχισε να τον χαϊδεύει.

-    Θέλω να με γαμήσεις, μου λέει.

-    Κι εγώ το θέλω.

Σηκώνομαι, κλειδώνω την πόρτα και της λέω ότι έχουμε μπροστά μας ένα τρίωρο μέχρι να γυρίσει η μάνα της.

-    Ωραία, πάω να βάλω κάτι πιο σέξι και έρχομαι.

Επιστρέφει μετά από 5 λεπτά, φορώντας μια δερμάτινη στενή κόκκινη φούστα, ένα δερμάτινο στενό κόκκινο σακάκι, μπότες κόκκινες στενές με τακούνι και μαύρα δερμάτινα γάντια. Η πούτσα μου έφτασε στο αποκορύφωμα. Έκατσε δίπλα μου, χάιδεψε τον πούτσο μου με τα δερμάτινα γάντια της, μου βάρεσε μια μαλακία και μετά μου πήρε ένα τσιμπούκι όλα τα λεφτά. Στο τέλος κατάπιε όλα τα χύσια μου. Μετά ήρθε ο δικός μου ρόλος. Της ανέβασα τη δερμάτινη φούστα της έβγαλα το στρινγκ με το στόμα μου και της έκανα γλειφομούνι και αυτή βόγκαγε και μου έλεγε "ναι αγάπη μου, γλείψε το μουνάκι μου, το θέλω, ναι". Μετά της ξεκούμπωσα λίγο το δερμάτινο, της έγλειψα τα βυζιά και μετά τα πόδια και τις μπότες.

Της έβαλα την πούτσα μου μέσα της και άρχισα σιγά-σιγά να τη γαμάω και αυτή να βογκάει. Μετά από μερικά λεπτά έχυνα μέσα της. Αφού τελείωσα με το μουνί της, την πήρα από τον κώλο και μετά μου πήρε μια πίπα και μου καθάρισε όλα τα χύσια. Καθίσαμε στο κρεβάτι ιδρωμένοι και κουρασμένοι, φιληθήκαμε στο στόμα και μου είπε:

-    Μου άρεσε πολύ, από τώρα είμαι δική σου. Όταν με θέλεις εδώ θα είμαι, αρκεί να μην το μάθει κανένας.

Συμφωνήσαμε να μην το μάθει κανένας και μετά μπήκαμε στο μπάνιο και κάναμε μπάνιο μαζί.



Copyright protected OW ref: 98934